ya arkadaşlar ben bu lapayı yemekte pek bi zorlanıyorum :76: çiğnerken ağzımda büyüyor sanki sabah haşladığım yarım çay bardağı pirinci bi türlü bitiremiyorum zaten onu yiycem diye karnım da hiiiç acıkmıyor korkudan :))))) siz bunu nasıl yiyorsunuz ???
sabah 5 _ 6 çatal aldım da ucundan
öğle 1 çatal elma yedim yanına
akşam ne yapcaz çok merak ediyorum ?
canım içine domates rendele. baharat falan yap. üstüne nane de güzel oluyor. ben sabah yanında domates yedim. oglende domates rendeleyip yanında yesil sogan yedim. ama hep baharatlı yaptım akşamda yanında ızgara biber yapıcam bi kaç. sende yanına bişeyler katarak yemeye calış. oyle cokta yenmiycek gibi degil bence belki baharat sevdigim için bana oyle geliyor bilemiyorum.
Hosgeldin Tatlim Aramiza ...
Burada Hergün Menünü Paylasirsan Ve Bizden Ayrilmazsan
Süper Bir Motivasyon Ve Azimle Yaza Kadar 5-10 Kilo Arasi Belki Verebilirsin
Tabi Bu Sanada Baglii ..
Kilon Kac Bilmiyorum Ama Umarim Saglikli Bir Sekilde Istedigin Hedef Kilona Ulasirsin ...
Bu Arada Ben Burcu 20.5 Yasindayim
acaba diyorum akşama pirinç lapa yerine , sade yoğurt ve semiz otu yesemnebileyim kulağa daha cazip geliyor az da olsa iki öğun yedim lapadan ...
bu arada yeşillik bende yedim yanında ama öğlede gitmiyor yutamadım genede
ben 91 dogumluyum 93 kilodan 70 düştüm ama şimdi geri kilo aldım heman 10 kilo wermem lazım ban yardım edin boyum 1,72 kilom 75 ile 76 arası ne olur yardım edin yaza ince girmek istiyorum haziranda dogum günüm arkadaşlarım beni farklı görsün azda olsa(
Canim Süt Ve Süt Ürünleri Aslinda Yasak ..
Ben 1.Kasik Yogurt Ilave Ediyorum Sadece Oda Yutabilmek Icin ...
Yani Sadece 1.kücük kase yogurt filan olmaz ..
ozaman lapa ise yaramaz ..
Tatlim Okadarda Kilolu Degilmissin .. Yani Tabi Var 8-9 Kilo Fazlaligin
Ama Onlarda Biraz Iradeyle Gider ..
Benimde Haziranda Dogum Günüm Bende Oraya Kadar 75.Olmak Istiyorum Ki
3.bucuk Haftam Kaldi
Hazirana Kadar Iyi Bi Iradeyle Ve Azimle 2-3 kilo verebilirsin diye düsünüyorum ..
cünkü haftada 1.kilodan fazla vermek saglikli degil ..
bol bol bitki caylari .. spor ve saglikli besin öneriyorum sana ..
ve günde en az 2.5 -3 litre su ..
Hazirana Kadar daha fazla kilo verimi bekleme birde .. cünkü gercekten
fazlasi zararli .. cünkü arada kilo duraklama dönemleri oluyor ve 2-3 hafta sabit cikabiliyorsun ..
Alyaduanin Güzel Citir Annecigi
Ben Sizi Asla Birakmam Kuuuu ... Burasi Olmadan Ben Bi Hicim .. Obezin Tekiyim Sizsiz ..
Bu 9-10 Kiloyu Sizin Sayenizde Verdim .. Nankörlük Yapip Hedefime Ulasinca Terkedip Gitmek Bana Göre Degil .. Cünkü Sizi Ailem Belledim Ben Burada
Ne Demisler Iyi Günde Kötü Gündee Dimii Amaaa :87:
Ayni Dilekler Senin Icinde Gecerlii Nartaneem birtanemm
Yumurta Tatlisi Yogurt Süt Un Ve Yimirtadan Yapilio
Yani Galiba Öyleydi .. Ayni Izmir Lokmasi Gibi Görünüyor ..
Onunda Üstüne $erbet Dökülüyor Cünküü ..
Cok Severim Kendilerini Ama Malesef Full Kaloriiiiiii
Oyüzden Bende Kendime hep yemek icin hedef belirliyorum ama tabeki yimicem
teşekkür ederim gülçincim.diyet aynı yerinde sayıyor.kızların menüsünü okuyorum benim sabah kahvaltıda yediğimi sabah-öğle-ara olarak yiyorlar.o yüzden yerimde saymam normal.bu aralar doğum günü misafir biraz kaçamaklar oldu ilk etaptaki gibi diyete asılamıyorum en azından gram olarakta olsa kilo gidiyor.önümüzdeki hafta daha sıkı tutacağım inş.oğlumu doktora götürdük geceleri çok öksürüyor ve uyuyamıyor öksürmekten.burun spreyi ve şurup verdi.öyle fenaki herşeye ağzını açan kuzey ilaçı anlıyor kesinlikle açmıyor zorla içiriyoruz:)bir dişi çıksa teyzesi oğlumda bizde rahatlıyacağız.yeni yeni yürüteçe biniyor yengeç yengeç çok komik iki adım atıyor sonra kayıyor:) bir sordun ne çok konuştum senin fıstık nasıl hala apaçi dansı yapıyor mu?sen iyisin inş.bu aralar fazla girmiyorsun galiba çok görmüyorum.
ya kızlar tansiyonum düştümü ne başım ağrıdı lapa diyetinde peynir yasakmı ne yenilebilir başka
bende ilk kez yapıyorum bir iki yerde okumuştum yoğurtla yeniliyor diye ama azıcık yoğurt yedim oda tuzsuz bunalttı beni bayaaa zaten 1,5 bardaklık pirinç yemişimdir yiyemedimde ah olen ahhh bitsede bugün kurtulsambende aynı derten muzdaribim tuzsusluk beni fena halde halsiz bıraktı başım ağrıyor çok fena ilk yapıyorum ondan sanırım ben minik bir parça peynir yedim ama umarım bu minik parça bugünümü boşa çıkarmazsüt ürünleri yasak dediler arkadaşlar
o yüzden fazlasına gitmedim ...
Canim Süt Ve Süt Ürünleri Aslinda Yasak ..
Ben 1.Kasik Yogurt Ilave Ediyorum Sadece Oda Yutabilmek Icin ...
Yani Sadece 1.kücük kase yogurt filan olmaz ..
ozaman lapa ise yaramaz ..
bol bol bitki caylari .. spor ve saglikli besin öneriyorum sana ..
ve günde en az 2.5 -3 litre su ..
eyvahhh 2 kaşık yoğurt kattım içine yiyemedim ya bir yerde okumuştum toğurtla yendiğini
önceki yazılardan birinde biri bana dedi oda biraz zorlanıyormuş çok az yoğutla yemiş birazcıktan bişey olmaz UMARIM
naber fıstık yakaladım.sende burdamı takılıyon .
bende 70-79 topıkındeyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?