Kizlaaar Bugün Beyaz-Pembe Cizgili Bi T-Shirt Aldim ..
Hep Bakiodum Ama Almiyordum .. Bugün Bi Cesaret Giydim Kabinde Ve Güzel
Durdu .. Bide Siyahini AldimmOda Cok Hos Durdu ..
Kasaya Bi Gittim Toplami 16.Euro Yapmasi Gerekirsen 2.Si 11.Euro Tuttu ..
Megersem Indirim VarmisSevincime Sevinc Kattilar :81:
Geldim Evde Denedim Ve Resim Cekildim .. Ilk Defa Acik Renk Bi T-shirle Kendimi
Begendim .. Sizinde Görüslerinizi Almak Istiyorum ..
Fark Varmi Söylerseniz Sevinirimmmm
Bu 83.Kiloluk Halim .. Yaklasik 1.Ay Önce Cekilmi$tim ...
Buda 78.900-78 Kiloluk Halim Yanii $imdikiii Görünü$üm ...
deryacığım bu hafta hep kaçamaklı geçmiş topik genelinin bende dahilim yani kh diyetine başlayayım dedim ama sizlerden görünce yok bana göre deil deyip vazgeçtim
burda hava kapalı çok sıkıcı dışarı çıkmayı düşünüyoruz kuzenim ve annemle yemeklerim çok düzensizleşti aklımda bin tane soru oooffff oooffffff
kızlar bana yardım edin bende zayıflamak istiyorum(( yaza ince girmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum...........
acaba diyorum akşama pirinç lapa yerine , sade yoğurt ve semiz otu yesemnebileyim kulağa daha cazip geliyor az da olsa iki öğun yedim lapadan ...
bu arada yeşillik bende yedim yanında ama öğlede gitmiyor yutamadım genede
merhaba :) bende araniza katilmak istiyorum 88 kiloyla ayaklarimin beni taşimak istemememesi ve direnmesi sonucunda diyetisyene gittim 30.03;2011 diyete baslama tarihim ama 20 gun sonra diyet maceramin husraniyla yikildim zayiflamak yeine kilo almistimyapilan tahliller sonucunda insulin direnci diye bir rahatsizligim oldugunu soylediler ve ben şeker ilaci kullanmaya basladim hergun 45 dk yurumem gerekiyor ve ben cok üşeniyorum
ya kızlar tansiyonum düştümü ne başım ağrıdı lapa diyetinde peynir yasakmı ne yenilebilir başka
selam kızlar menümü yazıyım fırsat bulursam geçmişide okuycam
sabah1 dilim tb ekmek yarım kk peynir
ara yarım armut
öğlen k fleks süt ile
ara yok
akşam yarım balık buğlama 1 çatal salata
tarçınlı süt yatmadan
spor 30 dk yürüyüş 2 saat avmde yürüdüm ama saymııyorum
bugün çok az oldu avmde kızım hiç durmadı eve gelincede tam gaz devam etti balığında yarısını yiyebildim ağladı ağladı sinirim alt üst oldu ne iştah kaldı ne açlık o yarım balığıda 10 kere kalk otur yedim zaten balık sevmem sırf diyetteyim diye yaptırdım soğuyuncada bi tuhaf koktu eşime çabuk ye bitir kaldır dedimaslında güzel olmuştu ama buğulama bana göre değilmiş öfff aç kaldım resmen ya
bende 11 ay once dogum yaptim 77 ile hamile kalip 98 ile doguma gittim ve su anda 81 kiloyum bende 5-6 kilo vermek istiyorum ama nasil olacagini bilmiyorum yemek falan degilde cikolata gibi abur cubura dayanamiyorum.nasil yapabilirim oneri bekliyorum LUTFENN.....
vuslat için bu çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemerhaba kızlar
lapacılar isyanlarda okuduğum kadarıyla
inşallah zorlandığınız kadar karşılığını da alırsınız hanımlar
2 gündür açıyorum, tam yazıcam bişiy çıkıyor yazamadım
yarın herkesin yüzü güler inşallah hadi bakalım
bana gelince, bu hafta biraz fazla kaçtı, çok dışarı çıktık
özlediğim ne varsa yedim
izmir kumruları, boyozlar, lokmalar öff anam öff
zayıfladıktan sonra mükafatlar da süper oluyor kızlar söylemedi demeyin
vuslat için bu çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün öldüm ya ne detoksmuş tuzsuzluk beni öldürdü ama haketmedim değil okadar diyette cıvıtırsam bu müstehak bana
Eki Görüntüle 196966
kızlar konu dışı ama bu bardaklardan kullanan varmı? fiyatı uygun geldi almak istiyorum. ama paslanma sorunu cıkarmı diye tereddütteyim. bi fikir verin bana :26:
Eki Görüntüle 196966
kızlar konu dışı ama bu bardaklardan kullanan varmı? fiyatı uygun geldi almak istiyorum. ama paslanma sorunu cıkarmı diye tereddütteyim. bi fikir verin bana :26:
derya
platese başlamaışsın cnmm ne güsell tebriklerrr
sıkılaşırsın cnmm
ama biliyorusn dogru yapmak gerekiyor platesii
öle 2 gnd eolcak iş degil
2 gün sonraaa aaa çok kolay yapıyorum dersen
bilki yanlş yapıyorsun
evet derya çok zorladı beni çok aşırı tuzlu yemem ama hiç tuzsuzda tansiyonum hemen düşüyor
pirinçten tiksindim makarnaya olan özlemimi giderecek detoks varmışimdi daha iyyiim ama detoksu az murdar ettim daliba menüm
sabah
baharatlı lapa
çay
öğle
lapa 2 kaşık yoğurtla çeyrek yeşilbiber
akşam
lapa soğanlı marullu bir çimdik peynir :26:
nihayetin toplasanız 2 bardak lapa demişimdir yeşilliğin yasak olduğunu bilmiyordum
okadar bunalmama rağmen tatile çıkmadan hakkını vererek yasaksız lapa detoksu yapacam
3 lt su
2 saat yürüyüş
ayyy derya platese mi başladın,
yaa sayfa mı atladım ki ben, dönüp bi daha bakim
hadi hayırlısı tatlım, çok iyi sonuçlar alıcağına inanıyorum ben
beline dikkat et
hanımlar yaptığınızı lapa detoksu sanıyordum ben
siz resmen pilav yiyorsunuz
közlenmiş biber filan ooohhhh sefaya bak
ama yağ ve tuz kullanmadığınız için, ödemi atabilirsiniz
ama detox anlamında temizlenme gerçekleşirmi bilmiyorum
iyi sonuçlar alırsınız inşallahh
hosbuldumyürümeye calisiyorum ama buseferde ayaklarim isyan ediyor bileklerim cok kotu şişiyor diyetisyenim zorlamadan yaas yavas dedi diyabet icinde 45 dk yuruyus verdiler 6 ayda kilomun %10'unu verebilirsem hastaligi buyuk olcude atlatabilirmisim hedef birdahaki yaza kadar bu kilolardan kurtulmus olmak
bu hastaligin en onemli nedeni uzun saatler ac kalmakmis yemekten daha onemli olan kisim ara ogunler sizlerde lutfen dikkat edin ve sadece form caylariyla gecistirmeyin
kızlar lapanın yanında şalgam içebilirmiyizki. bana içilebilir gibi geldi ama bi yanlışlık ta yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?