aminnnnn gece kabus gördüm deprem haberinden sonra uyuyunca yıldırımlar vardı önlerine geleni yok ediyordugünaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorumdepremi yaşayan ve hisseden herkese çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin..
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 64.9
bu hafta 63.5
giden 1.400
toplamda 26.5
hedef 60
boy 1.65
beden 38
spor 335dk..
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorumdepremi yaşayan ve hisseden herkese çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin..
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 64.9
bu hafta 63.5
giden 1.400
toplamda 26.5
hedef 60
boy 1.65
beden 38
spor 335dk..
merhaba ben sizi şuan takdir ediyorum ve zayıflama sırrınızı merak ediyorum.yeni geldiğim için pek karışamıyorum konuşmalara ama bilgi verirseniz sevinirim nasıl verdiniz ne kadar süre diyet yaptınız
süper vermişsiniz:))
aminnnnn gece kabus gördüm deprem haberinden sonra uyuyunca yıldırımlar vardı önlerine geleni yok ediyorduRabbim felaketlerden uzak eylesin bizleri ..
bildirimi ilk ben yapıym
Baslangic Kg: 86.5
Gecen haftaki kg:72.4
Bu haftaki kg: 71.5
Giden Kg :900
Toplam Giden Kg:15
Hedef Kg: 65
spor :90 '
arkadaşlar çok mutluyum
buhafta vasattı benim için ve artı çıkacağıma emindim hemde 1.5 kg
ağlandığım lapa diyeti çok işimi gördü herkeste aynı etkiyi yapmaya bilir ama ben kesinlikle öneririm diğer lapacıları çok merak ediyorum [/B][/COLOR]
depremi hissettinmi gerçekten benim haberim bile olmadı neresinde oturosun ankaranın :44:
maşallah süpersin darısı bize inşş :)
günaydın kızlarrrrrrrrrr
yürüyeşe gittim ama hava ve saglık muhalefetinden geri döndüm 35 dk ancak yürüdüm
form çayını gece içmiştim tabii sıkıştırdı beniiii eve döndüm yoksa havaa pek enterese etmezdidee
kütahya depremi veriliyor haberlerde umarım çokk sıkıntı olmaz insanlarda
ama ben geçen eşime dedim keisn bir deprem olcak diye,çünkü havaların bu kadar ısınması iyiye işaret degildii
dilekagacııı
cnm ilacına güven süpe rkilo vericeksin o ilaçla
birde diyetine sıkı sarıldımıı
sonuçlar harika olcakkk
bend ekullanmak istemiştim geçen yıl ama dr rvermedii
bütün ısrarlarıma ragmen
kilo vermeyi kolaylaştırıyor
sizlerin azmini gördükten sonra pes edersem ayıp banabugün belimde adımölçer var kendime tembel olduğumu göstermem için taktım 10.000 üzeri olması lazım akşama kadar şuanda 800 lerde
ilaç konusundada ben 6 ay boyunca düzelmediğim, kandaki insülin miktarı sürekli yüksek çıktığından ve ailede diyabet çok fazla olduğu için vermek zorunda kaldılar. ailemden gelen bütün kötü genleri taşıma gibi bir özelliğim var anne ve baba tarafında ne hastalık varsa hepsini sırayla almışım kimsenin hatrı kalmamış yani
Canimmmm
Ilk Verilen Kilolar Zaten Cogunlukla Ödemden Olu$uyor ..
Ilk Kilolardan Sonrasi Cok Önemli Malesef .. Biz Burada Neler Neler Deniyoruz
Heleki Kilo Duraklama Dönemlerinde.. Az Cildirmiyoruz Yaniii ..
Benim Demem O Ki , Kilo Vermek 3.Ay Icerisinde Ideal Kiloya Ulasmak Demekse
Herkez Yapsin .. Tabiki Bu Bünyeden Bünyeye Degisiyor ..
Amaa Sagliklimi Orasi Mechul ..
15.Agustosa Hedef Belirlemissin.. Gözüme Cok Kisa Geldi ..
O Güne Kadar Hedefine Ula$amazsan Üzülme Diye Uyarmak Istedim Seni ..
O Yüzden Hedef Kilonu Azicik Yakinlara Al Dedim .. Bu 70.mi$ Olmak Zorunda Degil 68 Yapsan Bile Kafi .. Cünkü 3.Ayda Hergün Spora Gitsen Bile 25.Kilo Fazlaligi Biraz Zor Verirsin Gibime Geliyor ..
Burada Izlem Abla Banu Abla Ve Sena Abla Bide Zeynepimiz Var
Onlarda 20.kilo Üstü Verdiler Ama Bunu Sene Icerisinde Yayim Yaparak Verdiler ..
Sonunda Sen Üzülme Gerisi Cünkü Zamanla Gelir Tatlim
Anlatmak Istedigim Buydu
çok geçmiş olsun cnm
bend ekullandımm o ilacı bir süre
biliyorummm bagırskalarıd açalıştırır ve kiloda verdirir ben 9 kilo vermiştim
ozmanlarr ama tabi 4 yıl öncesinden bahsediyorum
dogum filan derken tekrardan aldım
yürü bol bol dediigm gibii ,kalk erkenden bir engelin yoksa
sabha erkenn yürüyüşün yerini hiç birşey tutmazzz en verimli spor saatidir sabah saatleir
kilo bildirimi:
baslangıç: 90,2
gecen hafta: 85,4
bu hafta:85
giden:400gr
hedef: 70
boy:1.78
beden:42-44
bu hafta az gitii ya. ama daha dün artıdaydım. lapa sayesinde aslında 700gr gitmiş. hata yapmama ragmen. yok bu böyle olmayacak iyice sıkı tutmak lazım işi.
sehercim depremin etkisi altında kaldıqın için gördüqün rüya bilinçaltından kaynaklanıyor..tabi insan ister istemez etkileniyor..amin cnm Rabbim cüml. korusun..
çok teşekkür ederim cnm bende seni tebrik ederim hadi bakalım çok az kalmış 6lı rakamları görmene ha gayret canım
canım ben istanbulda oturuyorum çok rahat hissettik depremi..
teşekkür ederim cnmamin inşallahh
çok geçmiş olsun canım annemde de şeker var ve bende şekere yakalanmaya aday bir insanım bizim çok daha fazla yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyorsizlerin azmini gördükten sonra pes edersem ayıp banabugün belimde adımölçer var kendime tembel olduğumu göstermem için taktım 10.000 üzeri olması lazım akşama kadar şuanda 800 lerde
ilaç konusundada ben 6 ay boyunca düzelmediğim, kandaki insülin miktarı sürekli yüksek çıktığından ve ailede diyabet çok fazla olduğu için vermek zorunda kaldılar. ailemden gelen bütün kötü genleri taşıma gibi bir özelliğim var anne ve baba tarafında ne hastalık varsa hepsini sırayla almışım kimsenin hatrı kalmamış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?