80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorum depremi yaşayan ve hisseden herkese çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin..

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 64.9
bu hafta 63.5
giden 1.400
toplamda 26.5
hedef 60
boy 1.65
beden 38
spor 335dk..

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorum depremi yaşayan ve hisseden herkese çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin..
aminnnnn gece kabus gördüm deprem haberinden sonra uyuyunca yıldırımlar vardı önlerine geleni yok ediyordu Rabbim felaketlerden uzak eylesin bizleri ..
bildirimi ilk ben yapıym
Baslangic Kg: 86.5

Gecen haftaki kg:72.4

Bu haftaki kg: 71.5

Giden Kg :900

Toplam Giden Kg:15

Hedef Kg: 65

spor :90 '

arkadaşlar çok mutluyum
buhafta vasattı benim için ve artı çıkacağıma emindim hemde 1.5 kg
ağlandığım lapa diyeti çok işimi gördü herkeste aynı etkiyi yapmaya bilir ama ben kesinlikle öneririm diğer lapacıları çok merak ediyorum
[/B][/COLOR]

Son düzenleme:
kilo bildirimi:

baslangıç: 90,2
gecen hafta: 85,4
bu hafta:85
giden:400gr
hedef: 70
boy:1.78
beden:42-44

bu hafta az gitii ya. ama daha dün artıdaydım. lapa sayesinde aslında 700gr gitmiş. hata yapmama ragmen. yok bu böyle olmayacak iyice sıkı tutmak lazım işi.

Günaydın Herkese

Söz verdigim gibi dün akşam kendimi tuttum

Yemek yerken sofrada pogçalar börekler doluydu ama bi tane bile yemedim

Yarım dilim pasta yedim 1 tane şeker pare yedim bi tanede baklava yedim

Daha yerdim ama o an deprem oldu çok korktum hayatımda ilk defa bi depremi hissettim

Bide kalp rahatsızlıgım var böyle şeylerde çok kötü oluyorum

teşekürr ederim cnm
sen gel yazz bol bol zmanlaa allışırısn ve sohbetlere katılırsın cnm
ben 1 yılda verdim cnm

Günaydiiiiiiiiiiin Kizlaaaarrr

Kilo Bildirimiii :

ßaşlangıç: 88
Geçen hafta:78.900
ßu hafta: 78 kg
Giden: 900.grm
Toplamda: 10 kg
Hedef: 65 :82:
ßoy: 1.68
ßeden: 42
Spor:260 dk

Ayy Baskülü Öpesiiim Geldii Resmennn Yaaa
Okadar Kacamaklara Ragmen Sirf Lapa Time Sayesinde 1.Günde 900 gr. Gitmi$
7'li Rakamlar Benii Cooook Sevdii Bellii Pe$imi Birakmiyorlaaaarrr :87:
Bende Onlari Sevdim Bende Birakmicam Onlarii

Kilo Verenleri Tebrik Ederüüüümmm
Veremeyenler Üzülmesin Elbetteki Bu Hafta Olmasa Bile Haftaya Bomba Gibi Gelirlerrr

sehercim depremin etkisi altında kaldıqın için gördüqün rüya bilinçaltından kaynaklanıyor..tabi insan ister istemez etkileniyor..amin cnm Rabbim cüml. korusun..
çok teşekkür ederim cnm bende seni tebrik ederim hadi bakalım çok az kalmış 6lı rakamları görmene ha gayret canım

depremi hissettinmi gerçekten benim haberim bile olmadı neresinde oturosun ankaranın :44:

canım ben istanbulda oturuyorum çok rahat hissettik depremi..

maşallah süpersin darısı bize inşş :)

teşekkür ederim cnm amin inşallahh

Son düzenleme:

sizlerin azmini gördükten sonra pes edersem ayıp bana bugün belimde adımölçer var kendime tembel olduğumu göstermem için taktım 10.000 üzeri olması lazım akşama kadar şuanda 800 lerde

ilaç konusundada ben 6 ay boyunca düzelmediğim, kandaki insülin miktarı sürekli yüksek çıktığından ve ailede diyabet çok fazla olduğu için vermek zorunda kaldılar. ailemden gelen bütün kötü genleri taşıma gibi bir özelliğim var anne ve baba tarafında ne hastalık varsa hepsini sırayla almışım kimsenin hatrı kalmamış yani

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 74.2
Bu hafta 74
Giden 200 gr
Toplamda giden 13 kg
Hedef 70
Toplam spor 160 dk.
Boy 1.77
Beden 44

Çok mutluyum ya ne diyebilirim ki şükürler olsun demekten başka..Sabit çıksam mucize derken 200 gr eksi çıktım..Detoks bu sefer daha bir işe yaradı sanırım :44:

Son düzenleme:
Baslangic Kg: 90.8

Gecen haftaki kg:85.3

Bu haftaki kg:85.1

Giden Kg :200gram

Toplam Giden Kg:5.7 kg

Hedef Kg:65

Boy :1.64

Beden:46

spor:yok

az gitti ama bu hafta kaçamaklar fazlaydı. artıda olmadığıma şükrettim bide depremi fazlasıyla hissettim bende..Allah ım korusun hepimizi..

çok geçmiş olsun cnm
bend ekullandımm o ilacı bir süre
biliyorummm bagırskalarıd açalıştırır ve kiloda verdirir ben 9 kilo vermiştim
ozmanlarr ama tabi 4 yıl öncesinden bahsediyorum
dogum filan derken tekrardan aldım
yürü bol bol dediigm gibii ,kalk erkenden bir engelin yoksa
sabha erkenn yürüyüşün yerini hiç birşey tutmazzz en verimli spor saatidir sabah saatleir

kilo bildirimi
başlangıç 88,5
geçen hafta 82
bu hafta 80,8
giden 1200
toplam giden 7700
hedef 75
spor 360 dk

bir tarafta hiç spor yapmayan oturarark çalışan önüne ne gelirse semiren sadece ekmeği azaltıp yanlız sadece azaltıp nerdeyse birkaçgünde 4 kilo veren kocam diğer tarafta sabahın köründe kalkıp sıcak suyunu içip 3 öğün düzenli ve yağsız tuzsuz ekmeksiz yiyen spor yapan bütün gün bebesiyle uğraşan emziren nerdeyse 2 aydır regli olan bulaşık çamaşır pazar her işe koşturan gece bebesine en az 10 kere kalkan ben sadece 1200 gr vermişim

gelin siz yorumlayın

Kilo bildirimi

Başlangıç : 100

Geçen Hafta : 80.7

Bu Hafta : 80.4

Giden :300 gr

Toplamda Giden : 19.600 gr

Hedef : 67

Boy : 1.76

Beden :42-44

Spor :200 dk

Anemmm Yapıstı bu bana 8lı rakamlar

Şu 79 Rakamını bi türlü göremedim

Gram gram gidiyor artık bu aralar

OLsun Banane Görcem 79'uu

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de hep masa başında aldım kiloları..Özellikle dediğin gibi abur cuburdan..Bilgisayarda bir şeyle ilgileniyorken elimin altına illa cips çikolata bisküvi bulunurdu..Bir de akşam eve giderken bir poşet abur cubur alırdık eşimle
Hep işimin stresine verir ve kendimi haklı çıkarırdım aklımca
Umarım beraber veririz, kurtuluruz şu kilolardan.. Bu arada adın neydi? :26:
[/QUOTE]

Bakalım artık ne derece başarılı olacağım zaman gösterecek bunu..

Bugün de haftayı 900 gr. vererek kapattım..

Başlangıç tarihi : 01.05.2011
Kilo Başlangıç : 87,6
Kilo Geçen hafta : 83,1
Kilo Bu hafta : 82,2
Spor : 360 dakika
Kilo Bu Hafta Giden : 900 gr.
Kilo Toplamda Giden : 5.4 kg

Boy : 1.63
Hedef : 58

:) Şu lapa olayını ben de deneyeyim. Ama olayı nedir ? Neler , nasıl yapılacak.. Kısa bir özet alabilir miyim ? Bu arada Derya ben

Son düzenleme:

iş çıkışında yürüyordum ama dün leslie denedim sanırım o daha etkili olacak evde benim vicdanımı rahatlatmak için aldığım aletler ,plates topu cdler vs birsürü şey var bugüne kadar toplasam 3-5 kere ancak kullanmışımdır ama busfer vazgeçmeyeceğim
dün bir diyetten bahsetmiştin onu burdan bulabilrimiyim ?

daha ne olsun harika bir sonuç tebrikler canım

hiç hissetmedim depremi ama konuştuk ya topikte
gece depreme nekadar hazırlıklıyız ailece onu planlarken uyumuşum eeee gecede kabuslar beni ziyaret etti

çok geçmiş olsun canım annemde de şeker var ve bende şekere yakalanmaya aday bir insanım bizim çok daha fazla yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…