80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevdacım çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda dönersin aramıza
Niye ağladın bu kadar be yavrum bir temizlik işine ne oldu ki? :26:

Tebrikler seherim, bu detoks yaradı bize

Aslında bu hafta kaçamak yapmasaydık bu detoks harika gelirdi bize düşünün en az eksi 1 kilomuz vardı çünkü hepimize yaramış belli ki
İşte işi baştan sıkı tutmak lazım..Bu haftada büyük sözler veremem yarından itibaren yalnızım çünkü

Tebrikler zekiyecim

Tebrikler lapacı kardeş

Tebrikler nurancım
Herkes hissetmiş valla..Amin..

Sor bakalım hangimizin eşi farklı???
Gözümün önünde dediğin gibi sadece ekmeği azaltıp ki kesmedi bak sadece azalttı diye tıkır tıkır kilo veren eşim var...Ama erkeklerin metabolizması daha farklı işte yapacak bir şey yok

Tebrikler zeynebim
E sen ye baklavaları şekerpareleri sonra ağır gidiyor
Bir baklava 480 kalori biliyor musun

günaydın çıtır olma yolunda yürüyen hatunlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum şuana kadar en çok sena vermiş sanırım hele lapa time'cılara ne demeli süpersiniz artıdayız diye üzülürken kilocuklar gitmiş tebrikler kızlar inl.herkes istediği kiloya sağlıkla ulaşır....dün gece haberlerde izledim depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun allah hepimize hayırlı, zamanlı ölüm nasip etsin.

bu aralar kaçamaklarım çoktu ve diyet anlamında sadece yaptığım tam buğday ekmeği yemekti maalesef.bundan sonra daha sıkı tutacağım kısmetse haziranda yazlığa gideceğiz,bikiniler hayatta olmaz koca totoma

ben işe başladım başlıyalı her ay ölçülerimi not alıyorum ocak 2 'de başladım(doğum izni bitişi 4 ay)
göğüs-->105---91
bel----->94----89
basen-->120---110
baldır--->79----63
kilo----->83----72,3

tabi şişlikte vardı belki bilemem ama arada ii fark var...

kilo bildirimi
başlangıç-->83
geçen hafta-->72,5
şuan->72,3
giden-->200gr
toplam giden-->10,7
hedef-->55
boy-->1,62
beden-->44
spor-->yok

Tebrikler zeynebim
E sen ye baklavaları şekerpareleri sonra ağır gidiyor
Bir baklava 480 kalori biliyor musun

Teşekkür Ederim Ablacım
Anemmm Bi Baklava benim Akşam yemeyim kadar kaloriliymiş
Ona Ragmen vermişim Ablacım
Keşke yemeseydim belkide 79.9 görcektim

Son düzenleyen: Moderatör:

AbLacım Bide diyodun Artı çıkıcam sabit çıksam falan
bak sende lapa gerçekten işe yarıyo
her hafta yap bence

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html

dilekk cnm bu linki inceleee
muhtemelen ben bişiy anlamaıdm diyceksinn
biraz karışık gibi görünsede öle dgeil aslında cnm

banucum günaydın bu diyet şeker hastaları için mi?kendim için sormuyorum annem şeker ve kolestrol ilacı kullanıyor birde menopaza girdi aynı şeyleri yiyoruz bende azda olsa kilo gidiyor annemde tık yok eğer işe yarayacak bişeyse anneme anlatacağım.sanırım sen pko düzenlemesi içn yapmışsın ve faydasını görmüşsün öyle yazmıştın.

canım birde bim 'de sebze kurutucu gelecek 5 tl deöiştin ben hiç rastlamadım kaçırdım mı daha gelmedi mi?

Günaydın filizcim, çok güzel incelmişsin valla...Ben de ayda bir alıyorum en son ne zaman aldım hatırlamıyorum ama önümüzdeki hafta bir alayım bakalım bir ay olmuştur sanırım..Ölçülerde 3 lü sayılardan 2 lilere düşmek çoook güzel

kilo bildirimi
başlangıç-->83
geçen hafta-->72,5
şuan->72,3
giden-->200gr
toplam giden-->10,7
hedef-->55
boy-->1,62
beden-->44
spor-->yok

Tebrikler

Teşekkür Ederim Ablacım
Anemmm Bi Baklava benim Akşam yemeyim kadar kaloriliymiş
Ona Ragmen vermişim Ablacım
Keşke yemeseydim belkide 79.9 görcektim

Vallahi bende en son 1 ay önce cuma kaçamağı niyetine baklava yedim bin pişman oldum kalorisini öğrenince
Olsun haftaya görürsün inşallah, biz bilelim nerede hata yaptığımızı o yeter :13:

AbLacım Bide diyodun Artı çıkıcam sabit çıksam falan
bak sende lapa gerçekten işe yarıyo
her hafta yap bence

Valla zeynep haftaya da yapmayı düşünüyorum çünkü bu hafta çok başarısız olacak aynı bu hafta gibi eşim yok dükkanda tek başına akşama kadar tutabildiğim kadar tutacağım..
O yüzden haftaya perşembe lapacıyım gene

Son düzenleme:
deryacım günaydın lütfen boyum uzun deme çok ii çok güzel ben keşke 10 cm daha uzun olsaydım çok isterdim hep uzun arkadaşlarıma özenirdim.170-172 gayet hoş tabi zayıfta olunca çok zarif manken gibi oluyorlar.ben hangi pantolonu alsam illa terziden geçiyor paçalar kısalıyor.her eşofmanın.siz ne alsanız direk giyebilirsiniz ve ister topuklu ister babet ne giysen hoş durur.boyum uzun topuklu olmaz diye bişey yok eşin rahatsız oluyorsa arkadaşarınla buluştuğunda giy hevesini al...önemli olana vudut ölçülerinin orantılı olması bazen üst gövde bacak boyundan uzun gibi durur yada tam tersi bunlar rahatsız eder hoş bunlarada çözüm var ama senin bıyun gayet ii senin endamın yeter şekerim...

kızlarrr günaydın bu ara topikten koptum moralim motivasyonum sıfırın altında yine gitmedi yine sabitim kafayı yicemmmmm

başlangıç 87 kg
geçen hafta 83.1 kg
bu hafta 83.1 kg
gelen-giden yok
hedef 65
boy 170 cm
beden 44
spor yokkk

geçmişi hızlı hızlı geçeyim dedimki ne görem
burcuuuuu süpersin küçük cadı kaşı artık biryerlerini nazar değmesiz kız

Gariplik orada zaten filiz, eşim 1.90 da olsan ben rahatsız olmam istediğin gibi giyin diyor ben yapamıyorum
Şu adamdaki özgüven niye bende yok ya sinir oluyorum

Keşke 1.70 ya da 72 olsam daha iyi olurdu en azından çoooookk istediğim mantar topukları giyerdim
Eşimin yanında kendimi öyle rahat hissedemem ama arkadaşlarımla çıkmak için şöyle 4-5 cm topuklu bir şey almak istiyorum..Özellikle mantar topuk

Edacım uzun süredir bu topikte birlikteyiz genel olarak çok az kilo veriyorsun yada sabit kalıyorsun yanlış hatırlamıyorsam bir hafta 1,100 gitmişti "tek fark suyu çok içtim" demiştin.yine suyu azalttın mı olmazsa bir diyetisyenden yardım iste uzun süre yerinde saymak moral bozuyor ve ister istemez daha çok yemene sebep oluyor.bende eskidem 3 lt rahat içerdim bazen 4 lt olduğu olurdu ama şuan 1,5 lt ancak içiyorum ve gerçekten çok farkediyor su....suyu çok tüketmemiz şart...

Edacım diyetisyen listesini tam uyguladın mı bu hafta :26:

filiz......
cnm salata kurutucu iptal eidlmiş hiç gelmedi yani ama gelicke bekliyorum bende

monti diyeti hepimiz için çok faydalı ama yapması biraz zor çünkü yasaklı şeyler tam yasak ucundan kıyısından yiyemiyorsun yani ,ben 7 ay yaptım nasıl yapmışım diye hayret eidyorum şimdi kenidmee
ama hakkını verirsende baya verdiriyor kiloyu
glisemin düşük beslendigimn için şekeri yükseltmiyor insülin direnci düşük oluncadaa
kilo veriyorsun cnm

ama beyazun,şeker,havuç,muz gibi gisemisi yüksek gıdalar keisn yasak cnm
ma ucundanda alsaa diyet bozuluyor pankreası dengesi bozuluyor cnm
anenn yapmak isterse bak bakalım bi linke yapabilirmi
benn daha ayrıtılı açıkların sana ozman

Baslangic Kg:86

Gecen haftaki kg:85

Bu haftaki kg:83.5

Giden Kg :2.5

Toplam Giden Kg:3.5

Hedef Kg:65

Boy :1 63

Beden:44

Spor: 7 saat yürüyüş bir haftada:

lapa beni biraz zorladı ama olsun değidi

deryacım maşallah diyelim nazar değmesin eşine walla benim eşim maalesef istemiyor topuklu giymemi ama ben vurdum duymazlık yapıyorum.şimdiye kadar giydim evlendim giyim tarzımı mı değiştireceğim.hoş kilodan ve hamilelik döneminde hiç topuklu giymedim hep düz botlar ve babetler şimdi kilo veriyorum yine giyeceğim.o da alışacak alışmalı giymeyeyim diye tuhaf yürüyorsun dio arkadaşlara sordum yok öyle bişey diyorlar...kilodan popo bir sağ bir sol gider şimdi tabii tuhaf olur:))o yüzden kilo verince giyeceğim.mantar topuk o kadar rahat ki ayağında hiç yok gibi tabii benim topuk h:6-7 cm vardır.

kızlar bişey soracağım ama çok alakasız olacak benim avatarım hareketli seçip yerleştiriyorum ama sabit duruyor neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…