SELAMMM kızlarr sizi çok özledimmderyacımm giremiyorumm bu aralar hiçç migrenim sinüzitim farenjitim hepsi birden azdı kudurdu nefes alamıyorum o derece yani düzgün menü paylaşamadım ama listeye sokucaksan beni sabit geçersin canım bide hedefim 52 ydi 55 e çıkardım ben:) millet indirir ben çıkarıyom anam her işim tersine yaw bide sormayın temizlikçizede oldum kadın geldi temizliğe(hesapta temizlige) evimi berbat etti gitti hiç bişi yapmadı krize girdimm aglamaktan her yanım şişti neyse uzun hikaye çokkkkk öpüyorummm siziii:80::80::80::79::79::79:
Sevdacım çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda dönersin aramıza
Niye ağladın bu kadar be yavrum bir temizlik işine ne oldu ki? :26:
bildirimi ilk ben yapıym
Baslangic Kg: 86.5
Gecen haftaki kg:72.4
Bu haftaki kg: 71.5
Giden Kg :900
Toplam Giden Kg:15
Hedef Kg: 65
spor :90 '
arkadaşlar çok mutluyum
buhafta vasattı benim için ve artı çıkacağıma emindim hemde 1.5 kg
ağlandığım lapa diyeti çok işimi gördü herkeste aynı etkiyi yapmaya bilir ama ben kesinlikle öneririm diğer lapacıları çok merak ediyorum [/B][/COLOR]
Tebrikler seherim, bu detoks yaradı bize
kilo bildirimi:
baslangıç: 90,2
gecen hafta: 85,4
bu hafta:85
giden:400gr
hedef: 70
boy:1.78
beden:42-44
bu hafta az gitii ya. ama daha dün artıdaydım. lapa sayesinde aslında 700gr gitmiş. hata yapmama ragmen. yok bu böyle olmayacak iyice sıkı tutmak lazım işi.
Aslında bu hafta kaçamak yapmasaydık bu detoks harika gelirdi bize düşünün en az eksi 1 kilomuz vardı çünkü hepimize yaramış belli ki
İşte işi baştan sıkı tutmak lazım..Bu haftada büyük sözler veremem yarından itibaren yalnızım çünkü
Tebrikler zekiyecim
Günaydiiiiiiiiiiin Kizlaaaarrr
Kilo Bildirimiii :
ßaşlangıç: 88
Geçen hafta:78.900
ßu hafta: 78 kg
Giden: 900.grm
Toplamda: 10 kg
Hedef: 65 :82:
ßoy: 1.68
ßeden: 42
Spor:260 dk
Ayy Baskülü Öpesiiim Geldii Resmennn Yaaa
Okadar Kacamaklara Ragmen Sirf Lapa Time Sayesinde 1.Günde 900 gr. Gitmi$
7'li Rakamlar Benii Cooook Sevdii Bellii Pe$imi Birakmiyorlaaaarrr :87:
Bende Onlari Sevdim Bende Birakmicam Onlarii
Kilo Verenleri Tebrik Ederüüüümmm
Veremeyenler Üzülmesin Elbetteki Bu Hafta Olmasa Bile Haftaya Bomba Gibi Gelirlerrr
Tebrikler lapacı kardeş
Baslangic Kg: 90.8
Gecen haftaki kg:85.3
Bu haftaki kg:85.1
Giden Kg :200gram
Toplam Giden Kg:5.7 kg
Hedef Kg:65
Boy :1.64
Beden:46
spor:yok
az gitti ama bu hafta kaçamaklar fazlaydı. artıda olmadığıma şükrettimbide depremi fazlasıyla hissettim bende..Allah ım korusun hepimizi..
Tebrikler nurancım
Herkes hissetmiş valla..Amin..
kilo bildirimi
başlangıç 88,5
geçen hafta 82
bu hafta 80,8
giden 1200
toplam giden 7700
hedef 75
spor 360 dk
bir tarafta hiç spor yapmayan oturarark çalışan önüne ne gelirse semiren sadece ekmeği azaltıp yanlız sadece azaltıp nerdeyse birkaçgünde 4 kilo veren kocam diğer tarafta sabahın köründe kalkıp sıcak suyunu içip 3 öğün düzenli ve yağsız tuzsuz ekmeksiz yiyen spor yapan bütün gün bebesiyle uğraşan emziren nerdeyse 2 aydır regli olan bulaşık çamaşır pazar her işe koşturan gece bebesine en az 10 kere kalkan ben sadece 1200 gr vermişim
gelin siz yorumlayın
Sor bakalım hangimizin eşi farklı???
Gözümün önünde dediğin gibi sadece ekmeği azaltıp ki kesmedi bak sadece azalttı diye tıkır tıkır kilo veren eşim var...Ama erkeklerin metabolizması daha farklı işte yapacak bir şey yok
Kilo bildirimi
Başlangıç : 100
Geçen Hafta : 80.7
Bu Hafta : 80.4
Giden :300 gr
Toplamda Giden : 19.600 gr
Hedef : 67
Boy : 1.76
Beden :42-44
Spor :200 dk
Anemmm Yapıstı bu bana 8lı rakamlar
Şu 79 Rakamını bi türlü göremedim