80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım baktım ya buyuk değişim olmus cıdden tebrık edıyorum senı ama astrologla ne alakası var zayıflamanın

tsk ederim
bilmiyorum oldu iste
astrolog demis TV de ku$um aydinda o zamanlar. annem tutturdu basla rejime
oluverdi iste :)

Saol canımcım,kilolar gitsin güzelliğimiz iyice ortaya çıksın da ben uğraşırım tabloyla sorun deil...

Valla güzel oldu her ne kadar sonra hayıflansam da 1,5 -2 senedir hiç içememiştim hamilelik vs.. Biraz nostalji yaptık çocuktan sonra böyle zamanlar çok istisna oluyor insan üzerine binen sorumluluklardan , ilişkisini düşünemez hale geliyor

evet canım senın 19 du dımı neden abla dıyosun bana :)

ay nebilimmm ona dikkat etmedimki, aclik basima vurduu saka maka diiil.....
basim dönmeye basladi
45 dakikam var daha......... uyku basti acayip....

memnun oldum canim :)
cizelgen yok?

onun tadi daha da güzeldir 1 yildan fazla bi süredir icmeyip sonra esinle birlikte oooh yaaaa
keyife geeel...

onun tadi daha da güzeldir 1 yildan fazla bi süredir icmeyip sonra esinle birlikte oooh yaaaa
keyife geeel...

Sigarasız içki gitmiyormuş bunu anladık.. Bir de çocuk uyanır mı acaba vs aklımız ondaydı ,uyanırsa meme isterse diye korktum.. tabi her güzelliğin zorlukları oluyor böleee..

ay nebilimmm ona dikkat etmedimki, aclik basima vurduu saka maka diiil.....
basim dönmeye basladi
45 dakikam var daha......... uyku basti acayip....

memnun oldum canim :)
cizelgen yok?

evet canım cizelgem yok konusmutuk daha once 89 kıloydum ozaman sımdı 87 kıloyum :) gecenhafta 1. 800 grm verdım

1 saat te birikmiş sayfalar aylin merve gözüm gönlüm açıldıya profillerinizi görünce ne güzellik böyle
henderya seninde bebişin çok tatlı allah nazrdan saklasın inş
bende yürüyüşten geldim yediklerimi akşam yazıcam

Son düzenleme:
selam kızlar elay handerya sabah bir uğradım bir daha uğrayamadım..

Selmacım evet canım ya yağmur bulutları geliyor ama büyük temizlik olunca camları es geçmek olmazdı neyse temiz temiz yağarlar kaydirigubbakcemile3 temiz temiz iz bırakırlar

lavitacım herşey yoluna girer sen üzme tatlı canını özlendin buralarda bunu bil :)

bebeq hiç gelememiş bugün :sm_confused:

aylincim mervecim ohh ne güzel kaynatmışsınız resimlerede bak sizi çıtır çerezler sırnaşık şey

slm baharnazcımm....a.s. uğrayamıyom sabah dışında arkadaşa bakmaya gidiyorum ameliyat olduda.... sen nasılsın nasıl gidiyo malum 2 gün kaldı tartılmaya kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Malzemeler:
1x tavukgögsü
1x sogan
1-2 dis sarimsak
salca
yag
tuz
baharat
veee makarna
aa bide su var tabiki

hazirlanisi:tavukgögsünü küp küp dogruyoruz, önceden tavada kizmis olan yag icin koyuoruz. soganlari nasil seviyorsaniz öle dograyip tavuklarin üstüne ekleyin Gülümseme... sarimsaklari dövüp ekleyin. tabiki bu sirada makarnalari haslayin. ve en sonada tavuk sarimsak ve soganin üstüne salca ekleyin ve baharatlarini ekleyin...
makarnalar haslanip ve süzüldükten sonra diger karisim eklenir ve iyice karistirilir ve afiyetle yenilir ))

:))) tarifi yazdikdan sonra bugün yediklerimi yazim

sabah: bir k.fleks

ara: -

ögle: bir k.fleks daha ( 2 hafta 2 kase k.fleks yiyiorum)

ara: bir bardak ayran

aksam: bir kepce sehire corbasi ve 4 tahta kasik tavuklu makarna :)

Sigarasız içki gitmiyormuş bunu anladık.. Bir de çocuk uyanır mı acaba vs aklımız ondaydı ,uyanırsa meme isterse diye korktum.. tabi her güzelliğin zorlukları oluyor böleee..

canim bir yil sonra tekerlarsiniz bu sefer kücük sipa memede istemez :) aay yerim en onun dötünüüüü gelcem bir gün sevmeye iste söle memeyi biraktiktan sonra gelirsem karisilikli belki bi tek atariz :)

kızlar iyi akşamlar o kadar yorgunumki anlatamam bugün bayağı bir yoğun bir gün yaşadım güzeldi ama yoruldum yani

sabah30de uyandım
egzersizleimi yaptım bisikletime bindim
sabah 8:00 de kahvaltımı yaptım
bir dilim kepek ekmeği+1 haşlanmış yumurta+5zeytin+1 domates+2 yeşil biber
sonra
saat 10:00 da 2 salatalık 1 grisini yedim

sonra hooooopppp eşim aradı hazırlan Bursaya gidiyoruz dedi
2.5 saatlik yol sonunda bursaya gittik eşimin bir işi vardı avukatla görüştük

sonra ne oldu biliyormusunuz
ben ne yaptım Bursaya gidilince ne yapılır
eşim iskender yiycem diye tutturdu
bende önce yok ben dietteyim yiyemem 2aydır uğraşıyorum bozamam dedim
ama üzgünüm:çok üzgünüm:
o 1.5 bense 1 porsiyonla lokantada kendimi iskender yerken buldum
kendime çok kızdım niye yedim diyeklava:klava:

ama daha bitmedi sonra meşhur kestane şekeri varya bursanın belki 2 senedir yemiyordum çukulatalı kornet boy onuda götürdüm çarşıyı gezerken

ve gene bitmedi sonra sahile uğradık madem bugün izin aldım gezelim ne zamandır deniz havası almıyoruz dedi tmm dedim ve ordada karışık külahta dondurma yedim :icecream:

ben öleyim dimi ama 2 aydır nerdeyse sebze salata yağsız olan ne varsa onlarla besleniyorun bayağı büyük bir kaçamak oldu ama artık olan oldu:a015:

akşam yemek yemeyi düşünmüyorum normal olarak

neyse itiraflarım bu kadar:1no2::1no2:

çok yorgunum ama bir sürü ütüm var ben onları yapmaya gidiyorum

Vuslatcım napmışsın böyle TAM kaçamak olmuş etlisinden sütlüsüne :mymeka:

canimlarim ya ben ne yaparsam yapim kolarimi eritemiorum
sporda her yerim inceldi
ama kollarim basladim günden beri ayni
31 cm den tik asaga inmior ne yapmam gerekio sizce kizlaaar

vuslat canım canım Şeniz
sıkma canını araabir bazen böyle günler olmalıymış metobalizmamızı şaşırtmaca scapula öyle söylemişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…