80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu sabah kahvaltıda neler yedim neler yedim ama hepsi kocamın yüzünden biz ancak 40 yılda bir birlikte kahvaltı edebiliyoruz oda pazar günleri geldi adamcığaz kahvaltı edelim hadi dedi bende bi hevesle hazırladım ama çokk yedim cıvkı cıktı valla

Allah kavuştursun canım üzülme geir hemencecik kız:) ne dicem kız sevginin fotolarının oldugu sayfa kacıncı sayfaydı bulamıyorum :26::26:

Ahh Ablaaa Ahhh
Bende Cok Hevesliyim Dövmeye ..
Heleki Bilegimin Ic Kismina Yegenlerimin Ilk Ba$ Harflerini Güzel
Degisik Bir El Yaziyla Yazdirmayaa
Gecen Sene Gecici Dövmeyle Yazdirmi$tim , Öyle Cok Begenmi$tim Kiiiii
Ileride Kendi Cocuklarim Oluncada Diger Bilegimin Ic Kismina Yazdiririm Diye Düsünüyordum ..
Ama Malesef Annem Cok Kar$i Öyle $eylere
Annemden Izin Kopara Bilsem Belki Bir Cesaret Yaptiririm .. Ama Anneminde Sözünden Cikamiyorum
Olmaz Diyince Olmuyor ..

aaahhh deryacığım ne güzel işte hedefine ulaşıyorsun bense sıkıntıdan ne yapacağımı bilmiyorum amaçsızca yaşıyorum sanki aslında aman aman birşeyde değil beni böyle yapan ama işte benim yapımda böyle herşeyi dert etmek
bu arada eşin gitmiş allahım hayırlısıyla kavuştursun cnm
bende liste görünmüyor neden acaba ki

Burcum ama iyi düşünmek lazım bu işleri geri dönüşü olmuyor, sildirmek filan dövme fiyatının 3-4 katı..Ha pişman olmam ömür boyu sıkılmam diyorsan yaptır ama çok çok iyi düşün

Annenin gönlünü almaya çalış, şirinlik yap biraz
Bak derya ablam araştırmış dinen sakıncası yokmuş de, kadın arkadaşlığımızı kessin sonra

Burcu içine neyi sıkıntı ettiysen anlatıp rahatlayabilirsin, umarım bir an önce çözümlenir ve senin de kafan rahatlar...Hep diyorum bu işler rahat kafa ister öyle sinir stres içinde ya-pı-la-maz...
O yüzden ben de öyleyim bu hafta diyet filan umurumda değil ama elbet toparlanacağız inşallah :13:

Canım listenin olduğu sayfayı yenile bazen bağlantıdan dolayı yapabiliyor öyle..

Merhaba kızlar herkese iyi pazarlar diliyorumGerçi hava kasvetli olunca ve pazar gününü benim gibi programı olmadan geçiren varsa ne kadar güzel geçer tartışılır Haftasonu olunca burasıda yoğun değil sanırım.Ne güzel söylemişsiniz arkadaşlar derya ve asiydi sanırım kafa yoğun olunca bi amaç olmayınca insan hedefine ne kadar zor odaklanıyor ki benim gibi bu dönemlerde yemeye yönelenler için resmen bi savaş haline dönüşüyor(duygusal açlık diyorlar sanırım buna)

kesinlikle öyle cnm duygusal açlık bendeki umarım havalardandır bu arada burcu ben 25 yaşındayım senin isim ne

DERYAAA şey ettim bacım bu arada o benim 86 kilo olan halim yenisi yok pc de varda cep telrfonunda pc de degil

güzel bir pazar dııı nihayet tembel eşimi ikna edip dışarda kahvaltıya çıktık yeşilliklerin arasında doymak bilmedim ama diyetimden de ödül vermedim çekirdek çıtlamayalı aylar oldu eşim gitti aldı ben ise sadece sembolik çıtladım ( ben çıtladım kızım yedi)
deryam allah kolaylık versin canım heleki yazın nöbetleri bitmez tükenmez gelir sana :26:

deryacığım sayfayı yeniliyorum forumdan çıkış yapıyorum geri giriyorum yine aynı neden görünmüyor ki acaba:44::26:

Buyur canım tekrar yükledim ;

Kesinlikle adı duygusal açlık

fffffffffffffffffffffff şurda bir msj yazana kadar eşim bitirmiş börekleri kızıma yapmıştım göya okadar yiyor okadar yiyor ama hala FİTTTTTTT

DERYAAA şey ettim bacım bu arada o benim 86 kilo olan halim yenisi yok pc de varda cep telrfonunda pc de degil

Sevda hatun ne istersin anlamadı ben

Ay seherr ne güzel olmuştur bu havada çimenlerde kahvaltı
Valla ben çitleyip başkasına veremem yutarım direk helal olsun valla

Hiçbir şey değil de belim aşırı ağrıyor daha günün yarısındayım kalkıyorum geziniyorum ama yok 2 karış dükkanda ne yapayım oturuyorum gene..İlaçlarımı aldım ama ağrıyor gene

Günaydın ayşenur
Canım menülerini akşam toplu şekilde yazarsan hem daha düzenli olur, hemde daha rahat yorum yapılır :13:

Günaydın (gerçi öğleni geçti ama )
Canım biliyorm normalde öyle yapıyorum ama akşamları giremeyebiliyorum
girmişken yazayım diyorum

Son düzenleme:
canım ya çok geçmiş olsun fizik tedaviye gitsen olmaz mı epeydir aprıyor bel fıtığına aslında en güzel tedavi yüzmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…