Pazar günü ya herkes gezmelerde tabi
Siz gezin derya nöbetini tutar topiğin önemli değil, işi ne ki zaten
ask olsun derya sen niye üzüldün bakıyım canınmı sıkıldı? sende gez açıkmı dükkan? bende evdeyim canım hiçbiyere gitmedim.
Allah kavuştursun canım üzülme geir hemencecik kız:) ne dicem kız sevginin fotolarının oldugu sayfa kacıncı sayfaydı bulamıyorum :26::26:
Kızlar abartısız bir saattir kalıcı dövme topiğini geziyorum çok istiyorum ya çokkk :98::98:
Özellikle eşimin adını sol yüzük parmağımın etrafına yüzük şeklinde yazdırmayı..
Ondan sonra da boynuma minik otantik bir motif, bir de bir de bileğimin iç tarafına kedişli bir şey
Çok araştırdım dinen sakıncası yok diyorlar çok mantıklı açıklamalar yapmışlar ama eşime anlatamıyorum bir türlü off :84::84:
Bu güne kadar hep yüzeysel konuştuk ama şimdi görünce iyice heveslendim, şu konuyu iyice bir gündeme alayım ben bakalım
Burcucum aynı his bende var desem?? Ama ben biliyorum sebebini canım sıkkın bu aralar, acaba seninki neden :26::26:
Canım yemek istemediği halde elim gidiyor herşeye ve yiyorumda
Ben de bugün bir tişört aldım ya bu bana olur mu acabalarla geldim eve..Bir giydim bırak olmayı şu çok istediğim salaş tişört görüntüsünü yakaladım ama böyle homini gırtlak yediğim için zerre mutlu olmadım, sanki geçici gibi geldi o görüntü :26::26:
Dediğim gibi mutlaka bir sebebi vardır ve umarım yakın zamanda düzeliriz canım
COLOR][/I][/B]
Ahh Ablaaa Ahhh
Bende Cok Hevesliyim Dövmeye ..
Heleki Bilegimin Ic Kismina Yegenlerimin Ilk Ba$ Harflerini Güzel
Degisik Bir El Yaziyla Yazdirmayaa
Gecen Sene Gecici Dövmeyle Yazdirmi$tim , Öyle Cok Begenmi$tim Kiiiii
Ileride Kendi Cocuklarim Oluncada Diger Bilegimin Ic Kismina Yazdiririm Diye Düsünüyordum ..
Ama Malesef Annem Cok Kar$i Öyle $eylere
Annemden Izin Kopara Bilsem Belki Bir Cesaret Yaptiririm .. Ama Anneminde Sözünden Cikamiyorum
Olmaz Diyince Olmuyor ..
aaahhh deryacığım ne güzel işte hedefine ulaşıyorsun bense sıkıntıdan ne yapacağımı bilmiyorum amaçsızca yaşıyorum sanki aslında aman aman birşeyde değil beni böyle yapan ama işte benim yapımda böyle herşeyi dert etmek
bu arada eşin gitmiş allahım hayırlısıyla kavuştursun cnm
bende liste görünmüyor neden acaba ki
Buyurun efendim gecikmeli listemiz huzurlarınızda
Ve ben 15. sıradayım
Merhaba kızlar herkese iyi pazarlar diliyorumGerçi hava kasvetli olunca ve pazar gününü benim gibi programı olmadan geçiren varsa ne kadar güzel geçer tartışılır Haftasonu olunca burasıda yoğun değil sanırım.Ne güzel söylemişsiniz arkadaşlar derya ve asiydi sanırım kafa yoğun olunca bi amaç olmayınca insan hedefine ne kadar zor odaklanıyor ki benim gibi bu dönemlerde yemeye yönelenler için resmen bi savaş haline dönüşüyor(duygusal açlık diyorlar sanırım buna)
kesinlikle öyle cnm duygusal açlık bendeki umarım havalardandır bu arada burcu ben 25 yaşındayım senin isim ne
deryacığım sayfayı yeniliyorum forumdan çıkış yapıyorum geri giriyorum yine aynı neden görünmüyor ki acaba:44::26:
Merhaba kızlar herkese iyi pazarlar diliyorumGerçi hava kasvetli olunca ve pazar gününü benim gibi programı olmadan geçiren varsa ne kadar güzel geçer tartışılır Haftasonu olunca burasıda yoğun değil sanırım.Ne güzel söylemişsiniz arkadaşlar derya ve asiydi sanırım kafa yoğun olunca bi amaç olmayınca insan hedefine ne kadar zor odaklanıyor ki benim gibi bu dönemlerde yemeye yönelenler için resmen bi savaş haline dönüşüyor(duygusal açlık diyorlar sanırım buna)
DERYAAA şey ettim bacım bu arada o benim 86 kilo olan halim yenisi yok pc de varda cep telrfonunda pc de degil
güzel bir pazar dııı nihayet tembel eşimi ikna edip dışarda kahvaltıya çıktık yeşilliklerin arasında doymak bilmedim ama diyetimden de ödül vermedimçekirdek çıtlamayalı aylar oldu eşim gitti aldı ben ise sadece sembolik çıtladım ( ben çıtladım kızım yedi)
deryam allah kolaylık versin canım heleki yazın nöbetleri bitmez tükenmez gelir sana :26:
Günaydın ayşenur
Canım menülerini akşam toplu şekilde yazarsan hem daha düzenli olur, hemde daha rahat yorum yapılır :13:
canım ya çok geçmiş olsun fizik tedaviye gitsen olmaz mı epeydir aprıyor bel fıtığına aslında en güzel tedavi yüzmekSevda hatun ne istersin anlamadı ben
Ay seherr ne güzel olmuştur bu havada çimenlerde kahvaltı
Valla ben çitleyip başkasına veremem yutarım direk helal olsun valla
Hiçbir şey değil de belim aşırı ağrıyor daha günün yarısındayım kalkıyorum geziniyorum ama yok 2 karış dükkanda ne yapayım oturuyorum gene..İlaçlarımı aldım ama ağrıyor gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?