hepinize kocamman selamlarrr marmaristen döndük ve hemen geçmiş yaptım hızlıca...
kısa ama güzel bir hafta sonu oldu tabiki küçük kaçamakları olan bir tatildi...
listenin en sonundayım deryacım ellerine sağlık...:-(
yarından itibaren toparlanırım inşallah... regli bitmek üzere denize de giremedemim ama olsun güneşi kumlar üzerinde görmek denize sıfır uyanmak sabaha kadar deniz sesiyle uyumak güzeldi... bu arada çıtır çıtır kızları da görmek ii gaz oldu bana...
ama sanırım bu yazı da biraz tombiş geçirmek zorundayım şimdi 81.5 civarı tam 3 ayda 12 versem ağustos 22 de anca veririm galiba çünkü birde yaz tatil matil modu...
ilk hedef 70 bu durumda...
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldinizzzzzzzzzzz......
derya senin resimlerini ilk defa gördüm ama çok hoş olmuşsun arkadaşım darısı başımızaaaaa....
şimdilik ben kaçıom 3 sınıfa yazılı hazırlıcam malum gezdik yedik içtik yarın mesai var...
iş zamanıııııı.....
Ahhh anlattıkların rüya gibi, deniz sesiyle uyumak
Çok teşekkür ederim canım, bir de şımarmayıp şu kalanları verebilsem
Offf şu hafta bir an önce bitsin listesi yapılsın ve ben ilk artılı haftamı arkamda bırakayım bir an önce
ah sorma ben de ii sıkılmıştım monoton bir hayat verilmek zorunda olan kilolar aslında ii oldu bu tatil ... kaldığımız otel küçük bir oteldi ama sessiz sakin bir yerdi marmaris akyaka da... körfez otel gideceklere tavsiye ederim odanın balkonu vardı kocaman önü sahil ve deniz... denizlideyim ve bundan sonra inşallah hafta sonları böyle küçük kaçamaklar yapmak istiyorum daha önce adıyamanın kahta ilçesindeydik 4 yıldır malum küçük bir ilçe ve sosyal hayat yok birde kızım doğduktan sonra tümden eve kapandık... bi yaz eşim askerdeydi bi yaz kızım doğdu bi yaz kardeşimin düğünü taşınma derken denizliye daha iki gün tatil yapamadık doğru dürüst...
ben de artık her hafta şöyle birer birer kilolarım gitsin istiyorum ya her gün hesap kitap yapıyorum ama bu ara biraz dağıldım ama yarın toparlanıcam inşallah...gitsin kilolar artık yaaa....
Derya Abla
Bu Tripimin Nedenini Bilmen Gerek Diye Düsünmekteyim ...
Gençlik başımda duman, ilk aşkım ilk heyecan
Kovaladıkça kaçan ateş böceğim misin
Kovaladıkça kaçan ateş böceğim misin
Ne desen haklısın :101::101:
Cuma Günü El Sallicam Sana Söööözzzz
:80: :80: :80: :80: :80:
Giden Kilolarim Olduu Amaa Geri Geldiler Diye Sarkida Sölücem
Napsam Bo$ ..
Ama Olsun Yinede Seviom Seniii Cadii Ablaaa
Tamam salla...
İyi geceler herkese
Hiç bi aksilik olmicak allahın izniyle sen içini ferah tutt onu bunu boşverde anneciğine kavuşmanın tadını çıkar hasret gider bol bol yolllardada çok dikkat et emi canım benim rabbim sizi korusun kollasın inşş.
bilmem valla canım kadın kesin beni görür görmez deli oldugumu düşündüyaw şaka bi yanada bu ilaçlar yüzünden cidden kılolar almıştım buda yapamıki acep kadın hayır yapmaz dedi ve ben şey demiştim şu bir haftadır deli gibi gözüm dönmüş gibi yemek arıyorum ben ne yicem ben ne yicem diye dolanıyorum ve ne bulursam da yiyorum diye oda dediki demekki açlıktan degil boşluktan yiyosun bu hap onlarıda önler ani açlık krizlerin kalmaz dedi hatta garanti olsun diye eczacıyada dedim sordum oda yok canım bu ilaç yapmaz dedi hadi innşşş.
canım keşke daha önce konuşsaydık tekrar baskül almana gerek kalmazdı..pilini deqiştirince soun kalmaz canım..pili zayıflayınca öyle yapıyor..sıfır pil alıp tak canım..güzel sözlerin içinde teşekkür ederim en kısa zamanda darısı sizlerin başına canım
aminnn canımmm o sözlerimin hepsi gerçek hakettin güzelim maşallahh ama haftaya liste başı ben olursam aynılarını geri isterimm haayok anam bu gidişle kaldım böyle gitmiyo anam gitmiyo
hadi gözün aydın canımm. bence hepsini ya bi seferde otur yeeyada hepsini ver komşularına arkadaslarına falan ne parlak fikirliyim dimi benden cıksa cıksa bu kadar cıkıyo anam
[canım fazlasıyla geri alırsınhatta bnm bunları sana söylemen için birinci olmana gerek yok önemli olan kilo vermek birinci ikinci olmak deqil tatlım
Masumiyetini Yirimmm Senin
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oldu fıstıklar neredesiniz
Ahhh anlattıkların rüya gibi, deniz sesiyle uyumak
Çok teşekkür ederim canım, bir de şımarmayıp şu kalanları verebilsem
Offf şu hafta bir an önce bitsin listesi yapılsın ve ben ilk artılı haftamı arkamda bırakayım bir an önce
selam kizlar.....gecen cuma bildirim yapamadim tasiniyordum nette yeni baglatircaktik tekrardan ...tartilmayada vaktim hic olmadi acikcasi....bu hafta cuma insallah yaparim bildirim ama almisda olabirilim tasinmaktan dolayi 2-3 gündür hazir yiyorduk ,yarindan itibaren ev yemeklerine dönerimneyse kilo veren herkese tebrikler...iyi geceler ,ben yarim kalan islerimi yapayim
Daha haftanın başında artılardan bahsetmişsin kuzum olmuyo ama bugünden itibren toparlanırsan emin ol bırak artıyı hatrı sayılır tarzda eksi olursun
Günaydınlarr güzellerr
tüm gece oğlumun karın ağrısıyla uğraştım yaa gece sanki uyumuş gibi sabahın köründede uyandı velet bana mecburi kalk borusu öttü tabii
günaydın kızlar herkese koccamannnnnn bi günaydın.hepimiz için az yağlı bi hafta olmasını ve hepimizin kilolarımızdan kurtularak daha da güzel görünmemizi bekliyorum bu hafta.geçen hafta çok yoğun ve çok yorucu geçti.baya bi misafirimö vardı.biri gitti biri geldi.ama bu arada kendimi sınamış oldum.onlara yesinler diye çıkarttığım bisküvilerden bile yemedim.ki ben bisküvi ve çikolata manyağıyım.sadece küçük bi parça çikolata yedim ama onun vicdan azabını çekiyorum
Günaydin Kizlaaar
Sabaha Kadar Öldüüüm Migde Agrisindan ..
2-3 Saat Anca Uyumu$umdur .. Nezaman Uyua Kalmi$im Hic Bi Fikrim yok
Migde Ilaci Bile I$e Yaramadi ...
Az Ye Cok Ya$a Tabirine Harbiden Inanmaktayim ..
Tövbe Bidaha Bukadar Yersem .. Resmen Canim Cikti Agridan Ya
Bugün Ezogelin Corbasi Yaninada Salata Yapip Yicem
Migdemin Dinlenmesi Lazim ...
Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?