80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahhh anlattıkların rüya gibi, deniz sesiyle uyumak
Çok teşekkür ederim canım, bir de şımarmayıp şu kalanları verebilsem

Offf şu hafta bir an önce bitsin listesi yapılsın ve ben ilk artılı haftamı arkamda bırakayım bir an önce

ah sorma ben de ii sıkılmıştım monoton bir hayat verilmek zorunda olan kilolar aslında ii oldu bu tatil ... kaldığımız otel küçük bir oteldi ama sessiz sakin bir yerdi marmaris akyaka da... körfez otel gideceklere tavsiye ederim odanın balkonu vardı kocaman önü sahil ve deniz... denizlideyim ve bundan sonra inşallah hafta sonları böyle küçük kaçamaklar yapmak istiyorum daha önce adıyamanın kahta ilçesindeydik 4 yıldır malum küçük bir ilçe ve sosyal hayat yok birde kızım doğduktan sonra tümden eve kapandık... bi yaz eşim askerdeydi bi yaz kızım doğdu bi yaz kardeşimin düğünü taşınma derken denizliye daha iki gün tatil yapamadık doğru dürüst...

ben de artık her hafta şöyle birer birer kilolarım gitsin istiyorum ya her gün hesap kitap yapıyorum ama bu ara biraz dağıldım ama yarın toparlanıcam inşallah...gitsin kilolar artık yaaa....

Tabiki çıkın canım, tatil insanın ruhunu tazeler
Biz de aynı anlattığın gibiyiz, o herkesin sıkıldığı akşam oturmaları benim gözümde cennet..
Çok bir şey istemiyorum ya, akşam filmimi koyup evde pineklemek istiyorum

Ki tatil çooook uzak ihtimal eşimle bana
Anca ayrı gayrı..

Aman bende biri bir şey yazıyor hemen girip başlıyorum kendi derdimi anlatmaya
Ne kadar doluyum yav tutamıyorum artık içimde

Derya Abla

Bu Tripimin Nedenini Bilmen Gerek Diye Düsünmekteyim ...

Off Kizlar Cumadan Bu Yana Kacamak Yapmiodum Hic
Ama Bugün Yaptim Valla .. Lasange Yaptim Iki Dilim Ondan Yedim ..
Allahtan Tek Kacamagim O Oldu ..

Sabah Sadece Müsli Yemistim .. Öglen 1.Dilim Lasange ..
Aksam 1.Dilim Daha Lasange ..

Meyve Olarakta Karpuz Yedim ..

Migdem Öyle Dolu Ki Anlatamam .. Gittim Bide Pis Bogazim Yüzünden
Migde Ilaci Ictim Anca Indi $i$ligi ..

Yarin Spora Gidecegim Ve Cumaya Kadar Form'da Kalip Bu Hafta 77'yi Görmeyi Planliyorum ..
Tabiki ALLAHIM Nasip Kismet Ederse .. Ve Buycu Hanim Bogazini Tutarsa

selam kizlar.....gecen cuma bildirim yapamadim tasiniyordum nette yeni baglatircaktik tekrardan ...tartilmayada vaktim hic olmadi acikcasi....bu hafta cuma insallah yaparim bildirim ama almisda olabirilim tasinmaktan dolayi 2-3 gündür hazir yiyorduk ,yarindan itibaren ev yemeklerine dönerim neyse kilo veren herkese tebrikler...iyi geceler ,ben yarim kalan islerimi yapayim

Derya Abla

Bu Tripimin Nedenini Bilmen Gerek Diye Düsünmekteyim ...

Gençlik başımda duman, ilk aşkım ilk heyecan
Kovaladıkça kaçan ateş böceğim misin

Ne desen haklısın :101::101:

Gençlik başımda duman, ilk aşkım ilk heyecan

Ne desen haklısın :101::101:

Cuma Günü El Sallicam Sana Söööözzzz
:80: :80: :80: :80: :80:
Giden Kilolarim Olduu Amaa Geri Geldiler Diye Sarkida Sölücem
Napsam Bo$ ..

Ama Olsun Yinede Seviom Seniii Cadii Ablaaa

kızlar bugün nefes alacak vaktim yoktu..sabah yürüyüş yaptıktan sonra biraz şekerleme yaptım yanıma bitek o kar kaldı..kermese git yemek yap oqlumun dönem ödevine yardım et ütü yap maç izle şampiyonluk turuna çık derken bu saate eve geldik..istanbulun altını üstüne getirdik çok güzeldi..sabah erken kalkıcam hastaneye bi gidiyim kaybolan evraklarımı tekrar alabilecekmiyim bakıyım..

Son düzenleme:
menümünü yazayım kaçamak ama olsun..
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim kıymalı börek
form çay

ara
1 kuru incir
2 günkurusu

öqlen
2 içli köfte
ayran

ara

akşam
1 bardak süt
2 çokomel

3 litre su
3km
yürüyüş
25dk aletli çalışma..

Günaydın kızlaaaaarrr
Güzel bir gün olsun hepimiz için

Ben bugün içimdeki herşeye rağmen daha başarılı bir gün geçirmeye çalışacağım
Cidden banunun dediği gibi diyet yapmak mutlulukmuş yahu, mide ağrısı, şişliği, koca bir göbek ve huzursuzluk

Ben bunu istemiyorum :84::84::84:

Daha haftanın başında artılardan bahsetmişsin kuzum olmuyo ama bugünden itibren toparlanırsan emin ol bırak artıyı hatrı sayılır tarzda eksi olursun

güle güle otur yeni evinde canım.. ev taşımak kadar zor bişi yok yaa hele yerleş düzenimi oturt nasılsa başlarsın tekrar

Günaydınlarr güzellerr
tüm gece oğlumun karın ağrısıyla uğraştım yaa gece sanki uyumuş gibi sabahın köründede uyandı velet bana mecburi kalk borusu öttü tabii

günaydın kızlar herkese koccamannnnnn bi günaydın.hepimiz için az yağlı bi hafta olmasını ve hepimizin kilolarımızdan kurtularak daha da güzel görünmemizi bekliyorum bu hafta.geçen hafta çok yoğun ve çok yorucu geçti.baya bi misafirimö vardı.biri gitti biri geldi.ama bu arada kendimi sınamış oldum.onlara yesinler diye çıkarttığım bisküvilerden bile yemedim.ki ben bisküvi ve çikolata manyağıyım.sadece küçük bi parça çikolata yedim ama onun vicdan azabını çekiyorum

Günaydin Kizlaaar

Sabaha Kadar Öldüüüm Migde Agrisindan ..
2-3 Saat Anca Uyumu$umdur .. Nezaman Uyua Kalmi$im Hic Bi Fikrim yok
Migde Ilaci Bile I$e Yaramadi ...

Az Ye Cok Ya$a Tabirine Harbiden Inanmaktayim ..
Tövbe Bidaha Bukadar Yersem .. Resmen Canim Cikti Agridan Ya

Bugün Ezogelin Corbasi Yaninada Salata Yapip Yicem
Migdemin Dinlenmesi Lazim ...

Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir ..

Bilmiyorum tülaycım...

Çok çok geçmiş olsun oğluna..Umarım şimdi daha iyidir.

Ama yine de tutabilmişsin kendini bu da bir başarıdır :13:
Bir parça aldıktan sonra aman yiyeyim telafi ederim deyip dalmamışsın, sıkma canını...

Günaydın burcum...Aynı şeyleri yaşıyoruz cidden az yemek mutluluk

Süt iç bir de talcid al gerçi ilaç almışsın ama süt iyi gelir baya..

günaydin kizlar,hafta sonu felakeinden sonra ben bugün lapa yapiyorum.umarim gecen haftalardaki gibi kararlilgigim devam eder,ne güzel 63 ü görmüstüm bu hafta ama koruyamadim.

burcu gecmis olsun canim

derya allah kavustursun esine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…