80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla canım o kadar güzel kilo vermişsinki bünyenin iflas etmesi normal keşke bende bi 1o kilo daha verebilsem.aslında hedef 14 kilo vermek.daha yolum çok uzun

valla canım o kadar güzel kilo vermişsinki bünyenin iflas etmesi normal keşke bende bi 1o kilo daha verebilsem.aslında hedef 14 kilo vermek.daha yolum çok uzun

teşekür ederim cnm .verirsinn tabiki sendee hattaa hedefini bile düşürürsün belki

Gülçinim peki ne olacak bu kadar kafaya takmayla?
Bak oradakilerin sana ihtiyacı var yapma böyle lütfen düşünülecek bir şey yok

İnşallah bu hafta güzel sonuçlar alırsın edacım, eğer gene alamazsan tekrar diyetisyenin yolunu tut derim..
Evet trendyol biraz cesaret işi

Olaya böyle bakma yoksa daha zor gelir
Bizim burcu diye bir deli kızımız var o da senin kadar vereceği olduğu halde seve seve neşe içinde veriyor kilolarını...Onu örnek almanı öneririm

Balim aslinda kafada heyecandan baska inan hicbirsey yok suan.

Aksine acayip mutlu, huzurluyum.

Ama uyku yok. Kafayi bütün düsüncelerden bolsaltsamda

Bu isi beceremiyorum. Sirf hayaller baska bisy yok kafamda.

Balim aslinda kafada heyecandan baska inan hicbirsey yok suan.

Aksine acayip mutlu, huzurluyum.

Ama uyku yok. Kafayi bütün düsüncelerden bolsaltsamda

Bu isi beceremiyorum. Sirf hayaller baska bisy yok kafamda.

İyi o zaman tatlı heyecanmış o çoook güzel

BEN YENİ ÜYE OLDUM 34 yaşımdayım 99 kilodan 86.7 kiloya indim beni de aranıza alırmısınız

Tabiki alırız..Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

selam kızlar nasılsınız deryacım liste içi telekkürler ama hale be sei istedigi bilgileri vermedim ama bu gün yazarım

nihalcim hoş geldi canım nasılsın
iyiyim selmacım sen nasılsın?çok iyi geldi ya anacığımı, kardeşlerimi(kardeşim ve gelinimiz)yeğenimi gördüm mis gibi Altınoluk havası aldım..Dinlendim geldim ya..iyi oldu..bu gazla seni eçicem bak mukayyet ol kendine kaçak falan yapayım deme..

Ayy Banucum çok tşk ederim canım irade gösterdik tartıya göre +100 deyim ama Cumaya düzelir o eminim kendimi biliyorum çünkü..
Sana da kolay gelsin ne çok iş yapmışsın ben de bu haftasonu evde olmayınca işler birikti..Gideceğim gün süpürmüştüm ama kirlenmiş tabi yine..
Ya kızlar size sordum mu bilmiyorum(masabaşı çalışanlara da giriyorum da karışıyor hep:) kafa bin de kaşta tatil ypan var mı?bana bir yer tavsiye edeb,ilecek?

teşekür ederim cnm .verirsinn tabiki sendee hattaa hedefini bile düşürürsün belki

Banu anneme dedim ki şimdi ilk hedefim 89 sonra 79 sonra 69 sonra da 59 dedim annem nee 59 mu diye bir kahkaha attı hayatta o kadar inemezsn güzel kızım sen 75 ol öyle de iyi oluyorsun boş hayallerle üzme kendini dedi..aaa dedim benim kaç tane arkadaşım var kaçlardan kaçlara indiler hiç de hayal değil dedim..alla alla kimmiş onlar ben tanıyor muyumn diyor
sizler hakketen komşu kızı gibi oldunuz ya..benim arkadaşım var ikizleri var..
benim arkadaşım var şöyle şöyle..
şu şöyle dedi falan derken hakketen değişik bir ortam burası yaaa..ve bence çok keyifli kesinlikle..
iyi ki varsınız kızlar..

nihallll aynı muhabbeti geçende annem bana yaptı yaaa
izlemle konuştum telde ,annemde kimdi diyince arkadaş dedimm
izlem, a akomşun filan mı dedii hayır uzaktta izmirde dedimm
nasıl yani diyor? ben göremeyeli çevren baya artmış diyor
dedim ooooo sorma
bursa,izmir,istanbul hatta alamanyaher yerde dal attım didimm

dün bezelyeee almak istedim kilosu 1 liraya kadar düştü tamda zmanı
dolaba atmak içinnn
bugün k.babamm almış birde ayıklamışlar k.v haşlamış 6 poşet getirdilerr
bu konulardaa çokkk incedirler saolsunlarrr
sadece çoukla rçok sveiyor biraz koyucam demiştim......

nedne zahmet ettiniz ben yapardım dedimm
sen çocuklarla nasıl yapcan diye yaptık dedi k.valdem:86::86::86:

sevgiiiiiiiiii
seni görüyorum aşagıdaa, geçen yazdım mı bilmiyorum ama saçların çok hoş olmuşş cnm
bendehedef kiloma ulaşayım sçalarımd aköklü bir degişim yapcammm

valla öyle ya sorma pek bir sosyaliz

ne güzel ne ince insanlar..sen de kadir kıymetlerini biiyorsundur eminim..
benim annem de aldı ayıkladı al kızım diyor ben ne desem beğenirsiniz amann anne kim taşıcak onu şimdi ben alıyorum işte konservebana da iyilik yaramıyor..bizde araba yok anca onlar geldiklerinde öle şeyler getirebiliyorlar..yoksa zor oluyor..ben de yemeğimi zor yapıyorum hiç öle şeylere vaktim olmuyor ama bezelyeyi yapabilirim bak bu c.tesi alayım bari..

nihalcimmm
ben hiç konserve almamm herşeymi yazdan koyarım dolaba eskidende öleydi
al cnm 5 kilo alsan kabuga çıkar bir kısmı kalanda sana yeter cnm

güncel.........

sevgiiiiiiiiii
seni görüyorum aşagıdaa, geçen yazdım mı bilmiyorum ama saçların çok hoş olmuşş cnm
bendehedef kiloma ulaşayım sçalarımd aköklü bir degişim yapcammm

iş yerindeyim
arkadaşaın vınıyla girdim
bize yasak normalde
o da yavaş çalışıyor ya
iki saattir 3 sayfayı okuyamadım

teşekkür ederim banucum
yap tabi yaa
değişiklik yarıyor insana
ama hedefini bekleme
hemen yaptır,durumun müsaitse
yaza kadar 1 ay olsa en azından rengi oturur

arkadaşın eşi kuaför o yaptı saçlarımı
dibe yaklaştırmayım deriye değer süte geçer diye o kadar geriden yaptıki
sanki röfleyi yaptıralı 2 ay olmuşta dibi çıkmış gibi
sinir oldum
şimdi gidip düzeltte diyemem tanıdık ya
halbuki uyardım uzaktan yapıyorsun diye
bazı kuaförler var ya ben herzaman en iyisini yaparım diye geçinen

nihalcimmm
ben hiç konserve almamm herşeymi yazdan koyarım dolaba eskidende öleydi
al cnm 5 kilo alsan kabuga çıkar bir kısmı kalanda sana yeter cnm

bana böyle şeyleri haber verin ama hiç anlamam ben canım..
ayıklayıp atmayı becerebilirim tabi ki..
sen en iyisini yapıyorsun canım da benim dolabım no frost değil derin donduruculu ve haznesi çok geniş değil eşimin bekarlık dolabıydı onlara masraf olmasın diye yenisini aldırmadım ama alıp koyabiirim tabi ki..
çok tşler hatırlattığın için..

herkese merhaba son sayfaları atladım okumadan bugün işe 14:30 geldim.Annem doktora gitti yarında gidecek...yıllar önce babamın vefatından sonra annem tonsiyonu düşünce mutfakta bayılıyor ve bir kaç gün sonra sol tarafı tutmuyor kısmı felç geçirmişti çok şükür düzeldi sace omurilik kaymasından boyun fıtığı oldu.malum ağır kaldırmak ani hareket rüzgarda kalmak örgü vs.yasak.kuzeye bakınca bunlar imkansız yine nuksetti 15 gün sabah akşam iğne ve askı kullanıyor.inş.biran önce düzelir.yarında norolojiye gidece kafasının sağ arkası aynı yer yumurta büyüklüğünde günlerdir ağrıyor ve gece çoğalıyor allahım korktuğumuzu uğratmasın dermansız dert vermesin.çok panikliyorum ama belli etmemeye çalışıyorum.kuzay'e bakman içi kv gelecekti gelemem çocuğu buraya bırakın demiş.eltim yatarak hamilelik geçiriyor orada kalıyor.eşim ev değiştirelim oraya taşınalım annende mersine gitsin diyor.yada işten çık diyor böyle çözüm olabilir mi?allah anneme şifa versin yanımda kalsın biyere gitmesin evde tek yaşıyor onun annesi kardeşi var babası gelini oğlu 5 kişiler.kuzey anneme uğraş oluyor çok seviyor kendini dinlemiyor.kızlar dua edin sonuçlar ii çıksın...

deryacım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş çilek en çok sevdiğim meyva:)

izlem perdelerin ve manzaran süper.duvar stickerine bayıldım...

gülçincim kardeşler arasında para mevzu olmaz olmamalı...allah annene sağlık versin seni yanında görmekten çok mutlu olacaktır.allah annelerimiz tüm sevdiklerimiz başımızdan eksik etmesin...

sevdacım geçmiş olsun bu kullanacağın ilaçlar kilo yapmaz değil mi bazı ilaçlarda kortizon oluyor...tatını güle güle kullan hep yüzünü güldürsün seni her cuma mutlu etsin:)

banucum 5 yıl folklör süpersin bende istedim kayıt yaptırdım ilk ödemeyi yaptım ama gitmedim.şimdiki aklım olsa kesin giderdim.şimdi oynamaya çalışıyoruz hoş pek takmıyorum kim ne demiş ne yorum yapmış ama bilerek oynamak ayrı güzel olurdu:)

Aman Allah razi olsun.

Nasil ince düsünerek hem alip, hemde yaparak getirmisler.

Allah daha cok versin..

Aranizin iyi olmasina cok seviniyorum Banus.

Ayy Filiz'im canim benim, gecmis olsun inan nasil üzüldüm anlatamam..

Yazini okudukca gözümün önünde canlandi durdu

Rabbim sifasini nasip eylesin insaAllah.

Basimizdan eksik etmesin onlari..

Bu durumda metanet cok gerekli yasadim bende bunlari.

Allah'im elden ayakdan kesmesin caninin parcasini.

Hakkinizda hayirlisi olsun tatlim, üzülme olurmu.

Banuş burada kilosu hala 1,5... 1 liraya düşmesini bekliyorum bende alacağım buzluğa atmak için

Filizcim çok çok geçmiş olsun, umarım korktuğunuz gibi çıkmaz..Allah korusun hepimizi dermansız dertlerden..Ama kuzeye bakmak annenin sağlığını bozuyorsa bakmasın bence de :26:

merhaba kızlarr

bugün bütün gün salonu düzenledim, oraya el atamamıştım mis gibi oldu şimdi
heryeri süpürdüm, sildim, içim rahatlardı yaa

sizler nasılsınız dün akşam biraz girdim saat gece 2 idi sanırım
sonra çıkmak zorunda kaldım

şöyle geçmişe bir yol alayım ne var ne yokk

bu arada saçlarımı kestiriverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…