günaydin kizlar,hafta sonu felakeinden sonra ben bugün lapa yapiyorum.umarim gecen haftalardaki gibi kararlilgigim devam eder,ne güzel 63 ü görmüstüm bu hafta ama koruyamadim.
burcu gecmis olsun canim
derya allah kavustursun esine
Kızlar Bide Bişey Sorcam :26::26:
Ben Haziranda Okullar Tatil Olunca Platese BaşLamak istiyorum
Ama Ebru Şallını 1 Bölümden İtibaren Nerden Bulabilirm Bölümlerini
Bi Fikriniz Varmı :26::26:
selam kızlar..4 günlük rüya sona erdi bu sabah 06.00 da otobüsten indim eve gidip kahvaltı duş hadiii işe..
hiç kaçırmadım kızlar hiiççç..
poğaça,pişi,kurabiye,kısır,pasta,hepsini geçtim enginar dolması...
sadece elmalı kurabiyeden yarım ısırık aldım o kadar...
annem zaten benim durumumu bildiği için çok fazla şey yapmamış ama karşı komşumuzun da kızları geldi döktürdükçe döktürdü ama yemedimm..ve yemediğim için mutsuz da olmadım..
semizotumu,haşlanmış tavuğumu, çavdar ekmeğim, ayranımı,kuru kayısılarımı,balığımı yedim oturdum yerime..
tek kaçağım var o da 1 bira 1 rakı..
haftada bir duble hakkım vardı onu aştım ama o da yapılması gereken bişeydi..
deniz sezonunu da açtım buz gibiydi su ama çok güzeldi..
hafif bronzlaştım bile..
yeğenim çok zilli bişi olmuş onunla çok vakit geçirdim çook uzun yürüyüşler yapamadım haliyle ama yine de sürekli hareket halindeydim..son gün bir saat yürüyebildim..
annem senin zayıflayacağına bu kez inandım çok kararlı görünüyorsun dedi ve kg verdiğimi de farketti..
deryacım ben geçen cuma kaç kg dım canım ya bu sabah 91.5 çıktım da merak ettim aldım mı verdim mi?
canım benimm tşkler ver gazı deryammm.. var ya ben de kendimden bu kadarını beklemzdim hakkeden bu sefer ben de inandım kendime..önceden yemediğim zaman çok üzülürdüm kendimi eksik hissederdim suçlardım falan..şimdi hiç öyle olmadı..yok be canım hiiç canımı sıkmıyorum..Zeynepçim bana özelden mail adresini at sana ilk 45 bölümün indirme linkini yollayayım buradan olmuyor maalesef linki blokluyorlar.. Başka bir siteye yüklemiştim o yüzden..
Ben de şu an onları yapıyorum..45 bölüm bitince devamını bulup indireceğim..
İşte şimdi anladın mı neden sendeki irade bende yok dediğimi
Ben olsam aman tatile gelmişim sefam olsun der yerdim, yürekten tebrikler nihalcim
Zaten insanlar yemediğini görünce inanıyorlar sana ki, onların öyle şaşırarak bakması bile harika bir duygu
Canım en son 91.3 diye bildirim vermiştin gitmeden önce özelden..
Aldım diye üzülme sakın
kızlarr tünaydınnnn geçmişi okuyayım dedim ama çıkamadım içinden herkes iyidir inşallah
deryam trendyola bir girdim mi bende çıkamıyorum sadece bakmakla yetiniyorum denemeden elleşmeden almak bana uymuyor
tülay geçmiş olsun inş iyidir oğlunn
selam kızlar nasılsınız deryacım liste içi telekkürler ama hale be sei istedigi bilgileri vermedim ama bu gün yazarım
nihalcim hoş geldi canım nasılsın
yine ton balığı yemek kalıyo galiba bana.bugün iyice hazırlıksız yakalandım:26:
Tünaydın edacım, biz iyiyiz sen nasılsın?
Diyetisyen listesini tam yapıyor musun diye sormuştum bildirimden sonra ama görmedin sanırım..
Ya bende öyle hep arada kaldığım için alamıyorum aslında çok uygun fiyatlı şeyler geliyor
70 olunca rahat rahat yapacağım ama
Converse gelmiş ya kaçırmamak lazım aslında da şu aralar kıyamadım
canım müsli de yiyebilirsin ben hergün getiriyordum ama bugün yoktu işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?