80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine saglik tatlim, Rabbim agiz tadi ile kirletmeyi nasip etsin

Ooooooooo yine bi degisiklik he, resmi koy Izleeemmm

Resmini koy Izleeeeeeeemmmmmmmm

Uğramıyorsun artık eskisi gibi tabi ben de versem kilocuklarımı bende uğramam pek
Hadi bekliyoruz fotonu

bugünkü menüm;:
sabah çavdar ekmekli sandviç
peynir-domatesli..
ara:2 kuru kayısı
öğle:4 köfte
1 avuç kadar lavaş..
ara:2 kuru kayısı
akşam:haşlama sosis domates 1 dilim ekmek yoğurt yemeyi planlıyorum
2 lt su içtim şu ana kadar
akşam 1 saat leslie yapcam
100 mkik çekcem
görüşmek üzere iyi akşamlar kızlar...

izlemm
güle güle kirlet cnm
saçlarınıda merak ettim kuuu

bend ehep uzatmak istiyorum ama bu aralar yine kestirmek geçiyor aklımdan

ya kızlar mecburen bime gititm kola lmak için
bimin lıyht kolasını aldım ama tuhaf bir koku var
birde 3 tane aldım salak gibi
1 ni döktüm ikinciyi açtım ondada var
garip bi koku ya naısl desem bilemedim:26::26::26:

kız senin kocan güzellik uzmanı, estetisyen değilmiydi
yani kendini beğenmeyen, kadınları değiştiren kişi
acaba yanlış mı hatırlıyorum :26::26:

menünde çok şey eksik tatlım yaa, süt yoğurt meyve ekle, hafta sonu böyle oluyor da
aman canım dikkat et lütfen... sağlık en önemlisi

ahhh ahhhhhhhhhhh
sen böyle anlattıkça, sıkıntıdan ağladığım günlere gidiyor aklım
cafe işi öyle bişiy ki, hiç evlilere göre değil
insanların burun kıvırdığı bir akşam gezmesi bile çoooook büyük lüks
sosyal hayat sıfır
anca arkadaşın yanına gelecek de sohbet edeceksin
bende eşimle gezmeyi çoook severim, zevklerimiz çok örtüşür
bu da birbirimizin zevklerine esnek davrandığımız için oluyor
allahımm gönlünüzdekini versin , ama şöyle bişiy var orası küçük bi yer
şimdi okullar kapanacak, işleriniz daha iyi olur, çoluk çocuk

izmirde okullar kapandığında bizim iş çökerdi, herks yazlığa giderdi
işlerimiz çok düşerdi, kabus gibiydi 11den 5e kadar 1 yada 2 kişi olurdu
of off allahıma şükür şimdi

k.h diyetinde gerçekten en çok yaşanan sıkıntı bu tatlım KABIZLIK
suyu bol içiyorsun zaten, çok indirme miktarını
menüne biraz yeşillik de ekle istersen

antalyaya gittim ama, kaşa hiç gitmedim nihalcim
bu dönemde boştur ama yaa, heryerde yer bulursun
hizmette iyidir neden kötü olsuun
ben en çok küçük butik otelleri seviyorum yada küçük pansiyonları
çok daha samimi ve rahat :87::87::87:

buna en çok şaşıran da, ilkayın eşiyle benim eşim
nasıl olur yahuu, niç görmediğiniz insanlarla telde 40 yıllık arkadaş gibi konuşuyorsunuz
diye diye beynimizi yerler bi araya geldiklerinde
bizde ballandıra ballandıra anlatırızz, oohh sefamız olsun diye

Ellerine saglik tatlim, Rabbim agiz tadi ile kirletmeyi nasip etsin

Ooooooooo yine bi degisiklik he, resmi koy Izleeemmm

Resmini koy Izleeeeeeeemmmmmmmm

koymam artık resim filan
resim orucundayım

ekleyecek söz veren hiç kimse eklemedi

mağduram da mağduram

Uğramıyorsun artık eskisi gibi tabi ben de versem kilocuklarımı bende uğramam pek
Hadi bekliyoruz fotonu

ne uğramayrum kuuuuu
elimden geldiğince giriyorum kuşum yaa
ancak bu kadar yetişebliyorum
egenin de ihtiyaçları çoğalıyor, büyüdükçe
malum evin işi de tam bitmedi
uğraşıp duruyorum işte :78::78::78:

eklemem resim mesim

nasıl bir koku acaba :26::26::26:

bizde alıyoruz arada, cococoladan daha çok seviyoruz
lighte alışık olmadığın için olabilir
yoksa gayet güzel ve çok büyük bir tatlı isteği kesici

bu akşam karaip korsanlarına gidicez
bu ara iyiyiz

tabiki süperdir ama, bi gidem de tavsiye ederim sonra

kız senin kocan güzellik uzmanı, estetisyen değilmiydi
yani kendini beğenmeyen, kadınları değiştiren kişi
acaba yanlış mı hatırlıyorum :26::26:

tam tersi kendini beğenen kadınları eleştiren ( beni)
güzellik ve bakım delisi benim ki işi ise ihalde hakediş uzmanı

kızlar size birkaç önerim olacak...

burdaki bikaç arkadaş aynı tarihlerde buraya geldik
ve zor birşeyi başardık :82::82:
bu zor işi başarırken de birbirimize inanılmaz destek olduk
hemen hemen hergün menülerimizi paylaştık...
ne derdimiz varsa yazdık ve destek VERDİK, destek GÖRDÜK

şimdi görüyorum kiii, bikaç kişi dışında kimse birşeyini paylaşmıyor
SADECE YAZILANLARA YORUM YAPIYOR, BİRKAÇ KELİMEYLE
yaşadıklarını sıkıntılarını aktarmıyor
ama herkes normal yaşantısını sürdürüyor değil mii???

biz en küçük bir olumsuzluktan, hırslarınız biraz daha azimlenirdik
ben elimden geldiğince destek olmaya, zayıflayınca hayatta nelerin değiştiğini anlatıyorum...

90lı 80li 70li kilodaki arkadaşlar, biraz daha paylaşımcı olun :92::92::92:
yaşadıklarınızı, sevinçlerinizi, üzüntülerinizi anlatın...

anlattıkça azalır üzüntüler-sıkıntılar, ÇOĞALIR SEVİNÇLER GURURLAR...

selam kızlar...nihayet sonunda oturabildim...aklım hep burda ama bi türlü fırsat bulamıyorum....kendimi kaybettim inanın..artık ben diye bişey yok sanki...çocuklar var sadece...
neyse..Allah acılarını göstermesin...
dün kendime söz vermeme rağmen tutamadım kendimi...nasıl pişmanım şimdi anlatamam...moralim bozuldukça daha çok yedim....off anam offfff..
bugünkü menümü yazayım...artık aksatmamaya çalışıcam yazma işini...
sabah--2 ısırık ekmek
1 h yumurta
1dilim örgü peynir
1 zeytin
dom,salatlk
ara--2 salatalık
1dilim karpuz(hiç şekeri yoktu)
öğle--1 tabak zeytinyağlı kabak
yoğurt
ara--nescafe
akşam--4 kaşık p pilavı
4 tavuk köfte
salata
ara--çay
yatmadan belki süt
3 lt su

izlem haklısın aslında..ben kendi adıma söyliym...inan herşeyimi paylaşmak istiyorum sizinle ama hiiçç fırsatım olmuyor...inan girip 2-3 sayfa geçmişi zor okuyorum...ahhh bi cam olsa da görebilsen şu an beni...kızım kucağımda bağırıyor..tek elimle yazıyorum....
hiç bitmiyor işim malesef...kendime vakit ayıramıyorum...bu aralar daha bi koşturur olduk bahardan galiba...neyse kızım tırmalamaya başladı yüzümü ben kaçayım...uğrarım birara...

İzlem
Offf gülüyorum kapatıyorum üstünü ama böyle biri yarama parmak basmayı bırak parmağını uzatmaya görsün çıkıyor içimden herşey...
Burada yaz geldi mi in cin top oynar..Ne yapsınlar köyden bozma ilçede herkes yazlıklara koşar Biz de aynen öyle anlattığın gibi 40 derece sıcakta müşteri bekleriz
Kira elektrik gibi temel masraflar kabus olur bize yazın..
Denize hep ayrı gayrı arkadaşlarımızla gideriz...Aman işte boşver...
Bu konuda çok doluyum da izlem yeri değil sürekli anlatıp da kafa ütülemek istemiyorum..Hem anlatsam ne olacak ne değişecek, anlatınca içim bile rahatlamıyor artık.....
3 senedir bir kafesin içinde nefes almaya çalışıyoruz gibi hissediyorum..
Özellikle bu kardeşim dediğimiz çocuk askere gittiğinden beri yani 1,5 senedir 2 katı bunaldık..O döndü şimdi onu işe alma planlarımız var ama her şey paraya bakıyor...Önce sigortasını başlatıp sonra yavaş yavaş maaşa bağlamayı düşünüyoruz kabul ederse tabi bu arada bilgisayarcı planları da var her şey karmakarışık ama umutlanmamayı zor öğrettim ben kendime hayal kırklığı yaşamayayım diye...Sanki bu işten kurtulsak da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak gibi geliyor çoğu zaman
Bu dükkanın bizi değiştirdiği, sevgimizde etkilediği yönlere bakıp kahroluyorum, hatta acıyorum ikimize...

Ne desem boş işte yaşayan bilir sadece..Konuşsam da boş sussam da böyle gidecek işte kurtulmak için elden geleni yapıyoruz zaten, gerisi kader kısmete kalmış...

Hah aferin açtırdın kutuyu söylettin kötüyü

İzlemcim çok doğru söylüyorsun ben de o dediğin tipte biri oluyorum ama sadece canım sıkkınsa...Hiç içimden konuşmak dahi gelmiyor o yüzden kısa cümlelerle geçiştiriyorum...

Ama normalde üzüntü sevinç motivasyon eksikliği her şeyi paylaşırım çünkü böyle güç buluyorum ve güç verebiliyorum...İnsan benzer duyguları başkasında görünce gerçekten güçleniyor ki burada olmamızın sebebi de bu zaten diye düşünüyorum..
Tecrübelerden ortak bir doğru çıkararak destek almak :13:
Sizin zamanınız farklıymış zaten banu da anlatıyor, denk gelemedim maalesef o zamanlara...

selam kızlarrr
sabah erkenden hastaneye gittim..kaybolan evraklarımı çok şükür yeniden aldım sorun çıkmadan..kolonoskopi öncesi yapılacak tahlillerimi ve filmlerimi çektirdim..kan tahlilimi verdim sonucumu alıp tüm raporlarımı anestesi uzmanına onaylattım..onaydan geçmeden anestesiye almıyorlarmış..haziranın 2sinde kolonoskopiye giriyorum arkadaşlar..girmeden iki gün önce sırf sıvı beslenecekmişim..çorbalar bile tanesiz olacakmış..ne yiyip ne içicem şimdiden düşünüyorum..tahlil vereceqim için aç karnına gittim..kan verip diqer işlemleri halledene kadar 11.30 oldu saat.. kahvaltımı simit sarayında yaptım..eve öqleden sonra geldim..şu ana kadar yediklerimi hiç duymayın..hastanedede bir teyzemizi üzücü bir durumda gördüm eve gelince kendimi yemeqe verdim..yarın ve perşembe günü kurs var yani kaçamaklar çoqalacak..haftaya iyi başlamıştım ama cumaya ne olur bilmiyorum..neyse şu kolonoskopiyi hayırlısıyla atlatayım sonrasında herşey düzene girer inş..

Son düzenleme:
Bugünkü Menüm :86:

Sabah:
2.Dilim Kizarmis Kepek Ekmegi
1.Dilim Peynir
1.Tk Bal
1.Kupa Siyah Cay

Ara:
1.Muz

Öglen:
1.Kase Ezo Gelin Corbasi
1.Kase Salata
1.Dilim Pogaca Büyüklügünde Kepek Ekmegi

Ara:
Aktimel

Aksam:
1.Kupa Papatya Cayi

Bugünkü Menüm Berbat Ötesi
Tansiyon Problemi Yasiyorum Resmen ,
Migde Ilacinin Yan Etkilerini Okudum Uyku ve Tansiyon Düsüklügü Yapiomus
Ki Bende Noluo Bana Bugün Böyle Diyordum ..
Elimde 1.Bardah Light Kola Bi Size Bakayim Dedim ..

Simdiden Hepinize Iyi Aksamlar Kizlarr .. Kendinize Iyi Bakin

Son düzenleme:
off ya o kadar geçmişi okudum alıntılar yapıp yorum yazdım tek tuşla hepsi gitti.sinir oldum sinir.

gülçin ve filiz Allah annelerinize acil şifalar versin.

izlemciğim perden mutfağın çok güzel.güle güle otur.

sena sana da geçmiş olsun.inşallah güzel sonuçlar alırsın.

asimelek canım neden canın sıkkın?allah yüreğine tez zamnda ferhlık verir inşallah.

yeşilsiyah canım sen de üzülme hep beraber zayıflayacağız inşallah.

unuttuklarım ne olur kusuruma bakmayın.hepinizi çok öpüyorum.

ben de 3 gün rapor aldım grip oldum ayakta duracak halim yok.ufak kızım da hasta onu da kreşe göndermeyeceğim.2 gün dinlenelim de kendimize gelelim.

yarın ve diğer gün lapa yapayım diyorum.orta müsait olacak zaten çok iştahım da yok.ilaçlar iştah falan bırakmıyor.inşallah başarırım.başarmam lazım çünkü eşimle ilgili bazı şeyleri anlattığım arkadaş eşin artık seni beğenmiyor dedi.haklı olabilir.gerçi onun için değil kendim için zayıflamak istiyorum.sanki benim eşim de bulunmaz hint kumaşı.haspam kendini ne zannediyorsA..ASIL BEN ONU BEĞENMİYORUM

izlemmmm
cnm gümbür gümbür bir yazı yinee aklın yolu bir demekki bende aynı şeyleri aklımdan geçirdim
hatta beni en çok şaşırtanda senin ekleidign iki fotoya a ki arada muhteşem fark olmasına ragmen,benim sana arkadaşlar görsün diye ısrarla rica etmeme ragmen
bir iki kişi dışınd afotona yorum gelmedi ben olsam bende eklemem belki:26::26::26::26:
gelen yorumların san abir faydası yok tabiki ,sen başarını zaten biliyorsun,ama o fotolar arkadaşlara motive olur diye düşdünmüştüm ki yanılmışım:44::44::44::44:

geçen yılki atmosför zaten yokk,topikte bir yarış hakim sadeceeee
tabiki yarışıyoruzzz ama bu tatlı bir yarış olması lazım,ihtiraslı degilde

biz birlkte veridk kilollarımızı birlikte sevindik ,birlikte üzüldük
konuştugumuz tek şey kilo degildi
bird ebir şeyi yapamıyorsak söyleyip,ögreniyorduk dogruyu ama şimdi görüyorum ki herkes herşeyi süper yapıyor kimsnein bilgi alışverişine ihtiyacı yok........................

sabah:
2 dilim uno denge ekmek
4 zeytin
2 domates
1 salatalık
beyaz peynir
biber 3 _4 tane
2 bardak şekersiz çay
1 bardak yeşil çay ve form çay

ara:
yok

öğle:
salata
ayran

ara:
yok

akşam:
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
1 küçük kase zeytinyağlı barbunya

2.5 lt su
yeşil çay
form çay
sabah 1 saat sahilde spor aletleriyle çalışma
ve biraz da yürüyüş

izlemcim bende yaşadıklarımı aktarmak istiyorum sürekli aklım burda. ama bi mezun olıyım şu haziranın 17sinde daha çok burda olucam kızlar...
hazır izlemde sıkıntılarınızı paylaşın demişken ben biraz kafanızı şişiriyim...

şu anda nöbetçiyim kızlar..inanın bigün evde bigün işteyim gündüzleride okula,staja gidiyorum..diyet yapmam o kadar zor ki. çok sinir oluyorum bu duruma. bide gece nöbetlerde acıkması cabası..
sabah evden çıkıyorum mesela önce okula gidiyorum,okuldan koştura koştura nöbete gidiyorum.ertesi sabah nöbetten çıkıp staja gidiyorum.akşam ancak eve dönüyorum. yani evimi görmem 36 saat sonra falan oluyo. ve bu saatlerde sürekli dışarıdayım. haliyle bi iki öğünü yanımda götürsemde bazılarını dışardan yiyorum. bunun içnde dışarda ızgaracı arıyorum fellik fellik... zaten çantamı görseniz yeşil çay,meyve ws. ile dolu. ama yılmamak için irademe sahip çıkmak için sürekli burda yazılanları,başarı öykülerini okuyorum. spor yapanlarınıza imreniyorum. bırakın sporu uyku ve banyoya vakit zor buluyorumben okula gidicem diye fedakarlık yapmam gerekiyo ki elimden geleni yapıyorum Allah'a şükür. iradem azıcık zayıflasa yazdıklarınızı okuyorum diyorum kızım boşverme belki sende yazıcaksın başarı öykünü..
neyse kızlar dinlediğiniz için teşekkürler. haziran17 de okul bitiyo. inşallah spor yapabilicem bende. iyki varsınız bu koşturmanın içinde sizlerin sayesinde diyetime devam edebiliyorum

Nurancım ne okuyorsun hangi bölüm hastaneyle ilgili sanırım nöbet dediğine göre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…