80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese. 2 gündür görüşemiyoruz umarım herkes iyidir.bugunkü menüm:
sabah:
2 çavdar ekmegi
2 ç.domates
1 dilim peynir

oglen:
1 muz

ara:
1 porsiyon dondurma

akşam:
1kase müsli

bugun düşardaydım pazara cıktım. sebzelerle doldurdum dolabı 2 yıldır sebzeden kendimi mahrum bırakmanın acısını cıkarıyorum akşam akşam kv. den 1 tepsi börek geldi. sıcacık canım istemedi degil ama ben yemedim en azından sabah küçük bi parça yerim akşama kadar eritirim akşam akşam iyi bi sınavdan gectim​

selam kızlar nasılsınız 2 gündür pek takip edemiyorum temizlikle uğraşıyorum yarında küçük bir operasyon geçiricem inşallah rahatça atlatırım menümüde yazıyım

sabah 2 gün kurusu kayısı 1 incir 2 büyük bardak su
ara yarım kivi
öğlen 1 kase sütlü müsli
ara yok doktordaydım öğleni geç yedim acıkmadım
akşam kıtır tavuklu salata tavuk suyuna mantar çorbası
1 şişe maden suyu
yatmadan 1 fincan süt içicem gece 12 den sonra yarın artık bilmiyorum kaça kadar açım

bu arada burası çok sıcak pişiyoruz bütün gün yaz geldi artık benim evim en üst kat o yüzden evin içi normal evlere göre daha fazla sıcak mesela şu an oturduğum oda 31 derece varın gerisini siz düşünün doğal sauna uyguluyoruz yani

filizcimm
cnm çok geçmiş olsun annene umaırm sonuçla rii çıkarr
dediign gibi annenii oyalar kuzay ama çocuk bakmakta bir okadar yorucu ve zahmetli bir iş
bu daha sakin halleri bi süre sonra peşinden koşmak gerekicek agırlaşıcak kucak isteyecek,
bunlar annenii dahada yoracaktır eminim......

ama işten çıkma kesinlikle olmadı annenin yanına yardımcı bulursun
madd olara kasar beni dersende yarım gün yada haftada belirli günler çalışıcak insanlar bulursun cnm
inşallahh herşey yoluna girer.

Tebrikler zekiyecim, herkes başaramaz bunu

Semacım geçmiş olsun, ne operasyonu??

yaa kızlar akkşam yatmadan içilen tarçınlı sütün bi anlamı varmıı??

Tarçın şekeri dengeliyor canım, yani taçınlı süt sayesinde tatlı isteğini bastırmış oluyorsun

teşekkür ederim canım
kızlar yorgunum erkenden yatıcam yarın kurs var..feshane hazırlıklarımız tamamlandı 31inde açılışımız var bugün akşam üstü koçişle saat kulesini çerçeveciye verdik sabah alıp hocaya teslim edicem..safranbolu çalışmam devam ediyor tatile çıkmadan bitiricem inşallahh..bu aralar çok yoqunum çok fazla giremiyorum tatile çıkana kadarda yoqun görünüyor..neyse can saqlıqı olsun herkese iyi geceler diliyorum Allaha emanet olun

Tebrikler zekiyecim, herkes başaramaz bunu

Semacım geçmiş olsun, ne operasyonu??

Tarçın şekeri dengeliyor canım, yani taçınlı süt sayesinde tatlı isteğini bastırmış oluyorsun

acapella soul şimdi başarı öykülerine bakıyordum senin resimlerini gördüm seni gerçekten tbrik ediyorum içtenlikle çok güzel kilo vermişsin resimlerine bayıldım:98: inşallah en kısa sürede istediğin kilona kavuşursun
zaten yolun çoğu gitmiş azı kalmış
acaba bu guruptan başka kimlerin resimleri var mümkünse onlarıda görmek isterim

valla karnım acıktıkca sizlerin resimlerine bakıp kendimi frenliyorum..

hayrola neden böyle bir şey yazdın?farketmediğim bir şey i oldu?yada şahsım adına sizi üzecek bir şey mi yaptım? ben de resim koyduğumda herkes yorum yapmadı hatta ciddi bir şekilde incelmeme rağmen üzerinde durulmadı geçiştirildi.bazı arkadaşlar çok güzel yorumlar yaptı.ama be benim buraya resim koymama engel değil ki..isteyen yapar istemeyen yapmaz.ne olursa olsun bizler arkadaşız ve birbirimizi çok seviyoruz.

canım Allah kolaylık versin.inşallah bu günleri mezun olduğunda gülümseyerek hatırlarsın.

OFFF YA bugün fazla kaçırdım vicdan azabı çekiyorum ve akşam yemiyorum bana ceza olsun(

sıkma canını hepimiz yapıyoruz.telafi edersin.

geçmiş olsun ne operasyonu?

patoloji laboratuvarı okuyorum canım aynı zamanda devlette çalışıyorum hastanede...

çok zor olmalı kolay gelsin.ama patalojide çalışanlar çok önemli insanlar hastanede çalışan diğer insanlar gibi.ama bir sorun olduğunda hemen parça patalojiye gönderiliyor ya anlaşılıyor sorun.mesela ben mecburi kürtaj olduğumda sebebini öğrenmek için patalojiye gönderilmişti malum şey(açık açık yazıp içinizi fena yapmamayım) otoliz belirtileri görüldü diye patatoji raporu verilmişti.

Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir umarım geçmişe bir göz attım gündüz ama şimdi okuyup ne var ne yok öğreneceğim.Aslında çoklu mesajla yanıtlamak isterdim ama ben beceremedim çoklu alıntı yapmayı.

Banu'cum ben de dün esat pazarına gittim 1.5 liraydı bezelyenin kg.2 kg alıp şoklayıp attım bugün dondurucuya ilk defa da asma yaprağını şoklayıp koydum inşallah tadı bozulmaz..sanırım haftaya düşer fiyatlar...
İzlem çok haklısın menü konusunda dediğin giibi haftasonları bi düzensizlik oluyor yoksa her besin çeşidinden almaya dikkat ediyorum..
Derya iş konusunda daha önce biraz konuşmuştuk belki hatırlarsın.Benim eşimin de asıl mesleği bilgisayar üzerine ve evlendiğimiz dönem teknik servis ve cafe olmak üzere dükkanı vardı.En güzel zamanlarımız o iş yüzünden çok streesli geçiyordu hiç bayram seyran bilmedik.gerçi benim mesleğim başka o dönem çalışıyordum akşam yatmadan yatmaya görüşüyorduk.daha sonra cafeyi devretti teknik servis ve başka bir sektörde işletmecilik yapıyor.Ben bu dönem çalışmıyorum hep evdeyim ve eşimin yüzünü günde yarım saat zor görüyorum eğer iş yerine gitmessem.sosyal hayatımız sıfır şükür işleri iyi ama giden bizden gidiyor ne kadar da böyle sürer bilmiyorumm...belki çalışmaya başlayınca bu kadar takmam.yani demem o ki beterin beteri varsenin anlattıkların yarama parmak bastı o yüzden uzattım sanırım kusura bakma ve emin ol daha beter bu sıkıntıları yaşayanlar var canım...
Filiz isimli arkadaşın annesi rahatsızdı sanırım çok geçmiş olsun canım,Allah şifalar versin...

Kızlar unuttuklarım varsa özür dilerim geçmişe bi döniyim daha tiikatli okuyayım

bugünkü menüm

sabah:
Uno Light Ekmek 2 DİLİM
Beyaz Peynir 10 GRAM
Tulum Peyniri 15 GRAM
Zeytin (Siyah) 5 GRAM

ara:
kuru incir 1 adet

öğlen:
Yoğurt 100 GRAM
Çoban Salatası 0.5 PORSİYON
Tavuklu Patates 0.5 PORSİYON
Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON

ara:
kuru incir 1 adet
Kuru kayısı 3 adet

akşam
Patlıcan Yemeği 0.5 PORSİYON
Sulu Köfte 1 PORSİYON
Uno Light Ekmek 1 DİLİM
Yoğurt 100 GRAM

Toplam : 1200 kal.

1.5 lt su, 1 sade kahve, 1 yeşil çay, 1 soda, 4 fincan şekersiz çay

yediklerimide yazıyım unutmadan,

sabah
1 dilim peynir
domates,salatlık,taze nane
haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen
1 kase ezogelin çorbası

ikindi gibi 1 tabak erik

akşam
1 tabak mantar sote
1 kase cacık

sizlerin menüsünde görüyorum bitki çayları ve yeşil çayı eksik etmiyorsunuz.ama ben hiç sevmiyorum,midem almıyor alışamadım o çaylara ben.faydalı olduğunu biliyorum sizlerde tavsiye ediyorsunuz ama nasıl alışacam bilemiyorum

kızlar selam filizcim geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda annen iyileşir

izlem yazdıklarında haklısın canım şahsım adına konuşayım ben bu aralar zaten çok koptum topikten yeri geliyor geçmişi bile okuyamıyorum zaten geçen haftalarda ciddi motivasyon sorunları yaşadım malum gitmiyor gitmiyor şu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…