yaa kızlar akkşam yatmadan içilen tarçınlı sütünbi anlamı varmıı??
iyi akşamlar herkese. 2 gündür görüşemiyoruz umarım herkes iyidir.bugunkü menüm:
sabah:
2 çavdar ekmegi
2 ç.domates
1 dilim peynir
oglen:
1 muz
ara:
1 porsiyon dondurma
akşam:
1kase müsli
bugun düşardaydım pazara cıktım. sebzelerle doldurdum dolabı2 yıldır sebzeden kendimi mahrum bırakmanın acısını cıkarıyorum akşam akşam kv. den 1 tepsi börek geldi. sıcacık canım istemedi degil ama ben yemedim en azından sabah küçük bi parça yerim akşama kadar eritirim akşam akşam iyi bi sınavdan gectim
selam kızlar nasılsınız 2 gündür pek takip edemiyorum temizlikle uğraşıyorum yarında küçük bir operasyon geçiricem inşallah rahatça atlatırım menümüde yazıyım
sabah 2 gün kurusu kayısı 1 incir 2 büyük bardak su
ara yarım kivi
öğlen 1 kase sütlü müsli
ara yok doktordaydım öğleni geç yedim acıkmadım
akşam kıtır tavuklu salata tavuk suyuna mantar çorbası
1 şişe maden suyu
yatmadan 1 fincan süt içicem gece 12 den sonra yarın artık bilmiyorum kaça kadar açım
bu arada burası çok sıcak pişiyoruz bütün gün yaz geldi artık benim evim en üst kat o yüzden evin içi normal evlere göre daha fazla sıcak mesela şu an oturduğum oda 31 derece varın gerisini siz düşünün doğal sauna uyguluyoruz yani
yaa kızlar akkşam yatmadan içilen tarçınlı sütünbi anlamı varmıı??
canım tarçın kan şekerini dengeler ve açlık hissini tatlı hissini kaybeder suylada tarçınlı çay yapıp içebilirsin ben süt içiyorum çünkü emziriyorum
off ya o kadar geçmişi okudum alıntılar yapıp yorum yazdım tek tuşla hepsi gitti.sinir oldum sinir.
gülçin ve filiz Allah annelerinize acil şifalar versin.
izlemciğim perden mutfağın çok güzel.güle güle otur.
sena sana da geçmiş olsun.inşallah güzel sonuçlar alırsın.
asimelek canım neden canın sıkkın?allah yüreğine tez zamnda ferhlık verir inşallah.
yeşilsiyah canım sen de üzülme hep beraber zayıflayacağız inşallah.
unuttuklarım ne olur kusuruma bakmayın.hepinizi çok öpüyorum.
ben de 3 gün rapor aldım grip oldum ayakta duracak halim yok.ufak kızım da hasta onu da kreşe göndermeyeceğim.2 gün dinlenelim de kendimize gelelim.
yarın ve diğer gün lapa yapayım diyorum.orta müsait olacak zaten çok iştahım da yok.ilaçlar iştah falan bırakmıyor.inşallah başarırım.başarmam lazım çünkü eşimle ilgili bazı şeyleri anlattığım arkadaş eşin artık seni beğenmiyor dedi.haklı olabilir.gerçi onun için değil kendim için zayıflamak istiyorum.sanki benim eşim de bulunmaz hint kumaşı.haspam kendini ne zannediyorsA..ASIL BEN ONU BEĞENMİYORUM
Nurancım ne okuyorsun hangi bölüm hastaneyle ilgili sanırım nöbet dediğine göre?
Tebrikler zekiyecim, herkes başaramaz bunu
Semacım geçmiş olsun, ne operasyonu??
Tarçın şekeri dengeliyor canım, yani taçınlı süt sayesinde tatlı isteğini bastırmış oluyorsun
izlemmmm
cnm gümbür gümbür bir yazı yinee aklın yolu bir demekki bende aynı şeyleri aklımdan geçirdim
hatta beni en çok şaşırtanda senin ekleidign iki fotoya a ki arada muhteşem fark olmasına ragmen,benim sana arkadaşlar görsün diye ısrarla rica etmeme ragmen
bir iki kişi dışınd afotona yorum gelmedi ben olsam bende eklemem belki:26::26::26::26:
gelen yorumların san abir faydası yok tabiki ,sen başarını zaten biliyorsun,ama o fotolar arkadaşlara motive olur diye düşdünmüştüm ki yanılmışım:44::44::44::44:
geçen yılki atmosför zaten yokk,topikte bir yarış hakim sadeceeee
tabiki yarışıyoruzzz ama bu tatlı bir yarış olması lazım,ihtiraslı degilde
biz birlkte veridk kilollarımızı birlikte sevindik ,birlikte üzüldük
konuştugumuz tek şey kilo degildi
bird ebir şeyi yapamıyorsak söyleyip,ögreniyorduk dogruyu ama şimdi görüyorum ki herkes herşeyi süper yapıyor kimsnein bilgi alışverişine ihtiyacı yok........................
izlemcim bende yaşadıklarımı aktarmak istiyorum sürekli aklım burda. ama bi mezun olıyım şu haziranın 17sinde daha çok burda olucam kızlar...
hazır izlemde sıkıntılarınızı paylaşın demişken ben biraz kafanızı şişiriyim...
şu anda nöbetçiyim kızlar..inanın bigün evde bigün işteyim gündüzleride okula,staja gidiyorum..diyet yapmam o kadar zor ki. çok sinir oluyorum bu duruma. bide gece nöbetlerde acıkması cabası..
sabah evden çıkıyorum mesela önce okula gidiyorum,okuldan koştura koştura nöbete gidiyorum.ertesi sabah nöbetten çıkıp staja gidiyorum.akşam ancak eve dönüyorum. yani evimi görmem 36 saat sonra falan oluyo. ve bu saatlerde sürekli dışarıdayım.haliyle bi iki öğünü yanımda götürsemde bazılarını dışardan yiyorum. bunun içnde dışarda ızgaracı arıyorum fellik fellik... zaten çantamı görseniz yeşil çay,meyve ws. ile dolu. ama yılmamak için irademe sahip çıkmak için sürekli burda yazılanları,başarı öykülerini okuyorum. spor yapanlarınıza imreniyorum. bırakın sporu uyku ve banyoya vakit zor buluyorumben okula gidicem diye fedakarlık yapmam gerekiyo ki elimden geleni yapıyorum Allah'a şükür. iradem azıcık zayıflasa yazdıklarınızı okuyorum diyorum kızım boşverme belki sende yazıcaksın başarı öykünü..
neyse kızlar dinlediğiniz için teşekkürler. haziran17 de okul bitiyo. inşallah spor yapabilicem bende. iyki varsınız bu koşturmanın içinde sizlerin sayesinde diyetime devam edebiliyorum
OFFF YA bugün fazla kaçırdım vicdan azabı çekiyorum ve akşam yemiyorum bana ceza olsun(
selam kızlar nasılsınız 2 gündür pek takip edemiyorum temizlikle uğraşıyorum yarında küçük bir operasyon geçiricem inşallah rahatça atlatırım menümüde yazıyım
sabah 2 gün kurusu kayısı 1 incir 2 büyük bardak su
ara yarım kivi
öğlen 1 kase sütlü müsli
ara yok doktordaydım öğleni geç yedim acıkmadım
akşam kıtır tavuklu salata tavuk suyuna mantar çorbası
1 şişe maden suyu
yatmadan 1 fincan süt içicem gece 12 den sonra yarın artık bilmiyorum kaça kadar açım
bu arada burası çok sıcak pişiyoruz bütün gün yaz geldi artık benim evim en üst kat o yüzden evin içi normal evlere göre daha fazla sıcak mesela şu an oturduğum oda 31 derece varın gerisini siz düşünün doğal sauna uyguluyoruz yani
patoloji laboratuvarı okuyorum canım aynı zamanda devlette çalışıyorum hastanede...
gripten dolayı başım ağrıyor yatıyorum zaten rapor da aldım.herkese Allah rahatlık versin.
gripten dolayı başım ağrıyor yatıyorum zaten rapor da aldım.herkese Allah rahatlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?