kızlar hepinize iyi geceler ..
kızlarrr iyi geceler tatlı rüyalar
canım Allah kolaylık versin.inşallah bu günleri mezun olduğunda gülümseyerek hatırlarsın.
çok zor olmalı kolay gelsin.ama patalojide çalışanlar çok önemli insanlar hastanede çalışan diğer insanlar gibi.ama bir sorun olduğunda hemen parça patalojiye gönderiliyor ya anlaşılıyor sorun.mesela ben mecburi kürtaj olduğumda sebebini öğrenmek için patalojiye gönderilmişti malum şey(açık açık yazıp içinizi fena yapmamayım) otoliz belirtileri görüldü diye patatoji raporu verilmişti.
selam kızlar...nihayet sonunda oturabildim...aklım hep burda ama bi türlü fırsat bulamıyorum....kendimi kaybettim inanın..artık ben diye bişey yok sanki...çocuklar var sadece...
neyse..Allah acılarını göstermesin...
dün kendime söz vermeme rağmen tutamadım kendimi...nasıl pişmanım şimdi anlatamam...moralim bozuldukça daha çok yedim....off anam offfff..
bugünkü menümü yazayım...artık aksatmamaya çalışıcam yazma işini...
sabah--2 ısırık ekmek
1 h yumurta
1dilim örgü peynir
1 zeytin
dom,salatlk
ara--2 salatalık
1dilim karpuz(hiç şekeri yoktu)
öğle--1 tabak zeytinyağlı kabak
yoğurt
ara--nescafe
akşam--4 kaşık p pilavı
4 tavuk köfte
salata
ara--çay
yatmadan belki süt
3 lt su
selam kızlarrr
sabah erkenden hastaneye gittim..kaybolan evraklarımı çok şükür yeniden aldım sorun çıkmadan..kolonoskopi öncesi yapılacak tahlillerimi ve filmlerimi çektirdim..kan tahlilimi verdim sonucumu alıp tüm raporlarımı anestesi uzmanına onaylattım..onaydan geçmeden anestesiye almıyorlarmış..haziranın 2sinde kolonoskopiye giriyorum arkadaşlar..girmeden iki gün önce sırf sıvı beslenecekmişim..çorbalar bile tanesiz olacakmış..ne yiyip ne içicem şimdiden düşünüyorum..tahlil vereceqim için aç karnına gittim..kan verip diqer işlemleri halledene kadar 11.30 oldu saat.. kahvaltımı simit sarayında yaptım..eve öqleden sonra geldim..şu ana kadar yediklerimi hiç duymayın..hastanedede bir teyzemizi üzücü bir durumda gördüm eve gelince kendimi yemeqe verdim..yarın ve perşembe günü kurs var yani kaçamaklar çoqalacak..haftaya iyi başlamıştım ama cumaya ne olur bilmiyorum..neyse şu kolonoskopiyi hayırlısıyla atlatayım sonrasında herşey düzene girer inş..
benim içim fena olmaz canımda arkadaşları bilememhergün görüyorum. keşke hastalıklar hiç olmasa bizde görmesek. bu arada çok geçmiş olsn cnm...
keşke herkes senin gibi düşünse canım...
bide patolojide okuyorum ama mikrobiyolojide çalışıyorum aynı zamanda.
demin noldu.az önce bi hasta yakınından hiç duymak istemediğim şeyleri duydum üzüldüm. normal bi şekilde kanını aldım,geçmiş olsun dedim, gülümsedim ws. bana beceriksizsiniz dedi. sırf benden önce arkadaşım bi kez kan alamadı diye. peki ben ne yaptım güzelce kanını aldım ama yediğim lafa bak çok üzüldüm çok...
acapella soul şimdi başarı öykülerine bakıyordumsenin resimlerini gördüm seni gerçekten tbrik ediyorum içtenlikle çok güzel kilo vermişsin resimlerine bayıldım:98: inşallah en kısa sürede istediğin kilona kavuşursun
zaten yolun çoğu gitmiş azı kalmış
acaba bu guruptan başka kimlerin resimleri var mümkünse onlarıda görmek isterim
valla karnım acıktıkcasizlerin resimlerine bakıp kendimi frenliyorum..
hiç sorma cnm ya. aynı insan hemşiremizede sataşmış,hakaret etmiş ve hemşiremiz şikayetçi oldu. durduk yerde insanı demoralize ediyorlar ve işinden soğutuyorlarişte böyle insanlar yüzünden gülen yüzler yerini donuk bıkmış yüzlere bırakıyor
smear testi patolojiden alınıyordu galiba bir aydır almadım aklıma getirdiniz bu hafta gidip alıym
kim hasta geçmişi okumadığım için bilmiyorum ama geçmiş olsun canımyine uzun olmuş yaa alıntısız yazınca böle oluyo kusura bakmayın kızlar
herkese iyi geceler tatlı ruyalar :92:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız canlarım?? ben bu hafta sonu biliyorsunuz ki maraşta idim maraşı ve antepi gezdik dolaştık,hayvanat bahçesine gittik antepte,güzel ve değişik bir hafta sonu geçirdik,yeme içmeye hiç dikkat edemedim çok akçtı haliyle,ve acaip derecede yorulduk,inanılmöaz şiştim ödemmidir nedir ellerim ayaklarım şişti yaaa..neyse en sonunda evimdeyim ,insanın evi gibisi yok vallahi ya..bildirimde yapamadım şehir dışında olunca tabii..geçmişi okuyamadım ,ancak yünede şöyle kabaca göz attım ..sayfaları ikişer üçer atlayarak.yazıları okumadım ama resim gördüm birkaçtane...öncelikle
derya
listemizi hazırlamışsın yine ellerine sağlık canım...öpüyorum
sevgiiiii
sen ne fıstık olmuşsun öyle yahuuuuu maşallah sana birde küçük bebeğin var kim inanır kuuuu
izlem
canım yeni perdeni yeni evine asmışsın duvar daki kedine de bittim yani çok güzel olmuş hepsi canım güle güle kullan inşallah..bu arada kaçtı yemekler demişsin ama yine de vermişsin kilo tebrikler canım..
kilo veren tüm diğer arkadaşlarımı da tebrik ederim bu arada..ben tartılmadım bu hafta artıdatım ama öyle hissediyorum..artık cumaya kadar tartılmam moralim bozulşmasın..aNCAK DİYET MODUNA GİREMEDİM DAHA nasıl giricemide bilmiyorum...hepnizi öpüyorum iyi geceler...
bugün bende doymak bilmedim açlık krizlerim geldiheleki menümü paylaşmadığım zamanlar daha da koğuyorum hergün düzenli şekilde paylaşmak beni daha çok motive ediyor kaçamak yapmıyorum yazmamak için yaptıüımda da uyarımı alıyorum :)
çok geçmiş olsun inş kötü bir şey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?