80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese ii geceler 5-6 sayfalık hızlı bir geçmiş yaptım biraz...

izlemcim eleştirilerinde haklısın aslında daha fazla paylaşım olmalı ama malum herşeye yetişemiyoruz ben mesela gün 48 saat olsa onu bile dolduracağım kendi adıma.. 3 te okul bitiyor eve gel 4..
üstünü değiştir spora git gel 7 duş al hazırlan annene git 8.. çünkü kızıma annem bakıyor.. orda yemek ye eve gel saat 10 kızını uyut 11 hemen bilg aç yarım saat geçmiş yap bir kaç sohbet anca bu oluyor dün yazılı hazırlıcam derken ssat 3 oldu ve düşünün nasıl yorgunum...evet zamanım olsa bu bilg hep açık olur ve ara ara göz atarım ve cevaplar veririm ama düzenim hep böyleee...
birde sizler önceden muhabbetleriniz var birebir görüştüğünüz üyeler var bazen sohbet dışı olduğumuz da oluyor yaniii..isimlerinizi bile aklımda tutamıyorum... ama inanın aklım hep burda ve sizlerde ne oluyor kim ne yapmış ... yarış da değil bu bence...çünkü birinin 7 li rakamları görmesi birinin 5 lileri görmesi sizleri olduğu kadar inanın okuyanları da mutlu ediyor ve motive oluyoruz....
ben bütün arkadaşlarıma anlatıyorum cuma yarışmalarını motivasyonu paylaşımları...
ben sizleri sewiyorum wallaaa......

iyi akşamlar kızlar nasılsınız canlarım?? ben bu hafta sonu biliyorsunuz ki maraşta idim maraşı ve antepi gezdik dolaştık,hayvanat bahçesine gittik antepte,güzel ve değişik bir hafta sonu geçirdik,yeme içmeye hiç dikkat edemedim çok akçtı haliyle,ve acaip derecede yorulduk,inanılmöaz şiştim ödemmidir nedir ellerim ayaklarım şişti yaaa..neyse en sonunda evimdeyim ,insanın evi gibisi yok vallahi ya..bildirimde yapamadım şehir dışında olunca tabii..geçmişi okuyamadım ,ancak yünede şöyle kabaca göz attım ..sayfaları ikişer üçer atlayarak.yazıları okumadım ama resim gördüm birkaçtane...öncelikle

derya

listemizi hazırlamışsın yine ellerine sağlık canım...öpüyorum

sevgiiiii

sen ne fıstık olmuşsun öyle yahuuuuu maşallah sana birde küçük bebeğin var kim inanır kuuuu

izlem

canım yeni perdeni yeni evine asmışsın duvar daki kedine de bittim yani çok güzel olmuş hepsi canım güle güle kullan inşallah..bu arada kaçtı yemekler demişsin ama yine de vermişsin kilo tebrikler canım..

kilo veren tüm diğer arkadaşlarımı da tebrik ederim bu arada..ben tartılmadım bu hafta artıdatım ama öyle hissediyorum..artık cumaya kadar tartılmam moralim bozulşmasın..aNCAK DİYET MODUNA GİREMEDİM DAHA nasıl giricemide bilmiyorum...hepnizi öpüyorum iyi geceler...

benim içim fena olmaz canımda arkadaşları bilemem hergün görüyorum. keşke hastalıklar hiç olmasa bizde görmesek. bu arada çok geçmiş olsn cnm...
keşke herkes senin gibi düşünse canım...
bide patolojide okuyorum ama mikrobiyolojide çalışıyorum aynı zamanda.
demin noldu.az önce bi hasta yakınından hiç duymak istemediğim şeyleri duydum üzüldüm. normal bi şekilde kanını aldım,geçmiş olsun dedim, gülümsedim ws. bana beceriksizsiniz dedi. sırf benden önce arkadaşım bi kez kan alamadı diye. peki ben ne yaptım güzelce kanını aldım ama yediğim lafa bak çok üzüldüm çok...

bugün bende doymak bilmedim açlık krizlerim geldi heleki menümü paylaşmadığım zamanlar daha da koğuyorum hergün düzenli şekilde paylaşmak beni daha çok motive ediyor kaçamak yapmıyorum yazmamak için yaptıüımda da uyarımı alıyorum :)

çok geçmiş olsun inş kötü bir şey çıkmaz

menümde şu şekil

sabah
peynir
çavdar ek
çay

ara : fındık

öğle
1 kase bulgur (tuzsuz yağsız)
salata

ara
çeyrek eti kek

akşam
türlü 2 kaşık pilav
1/2 dilim çavdar ek

elma
5 i biryerde

hala açım

menüm
sabah 1,5 dilim tb ekmeği
soğanlı,yağsız omlet
1 zeytin

öğle
5yk nohutlu pilav,2 fırında tavuk but,cacık

akşam
3 çatal pasta

nöbetçi olduğum için 23.00da kahvaltıya çıktım
4 zeytin
1kibrit kutusu
b.peynir,az bal
1 kase mercimek çorbası .

biliorm kahvaltı çok oldu ama sabaha kadar çalışarak yakarım diye umuyorum:26:

sevgili kocacım bana süpriz yapmış beklerdim ki sevgisini dile getirsin ne bulıym
pc 'nin windows ekranında okuuuuuu diye bir worl tablosu ay bi hevesle açtım dedim ilanı aşk
nemi buldum aha bunu
Peygamber efendimiz Hz. Fâtıma'ya düğün günü şöyle nasihat etti:

*Kızım, evimizd...en çıkıp başka bir eve, ülfet etmediğin bir kimseye gidiyorsun..
*Sen kocana yer ol ki, o sana gök olsun!
*Sen ona hizmetçi ol ki, o sana köle olsun!
......*Kocana yumuşak davran!
*Öfkeli hallerinde sessizce yanından kayboluver..
*Öfkesi geçinceye kadar ona görünme..
*Ağzını ve kulağını muhâfaza et..
*Kocan sana fenâ söylerse, söylediklerini duyma;
*sakın mukâbelede bulunma!
*Ona karşı gelme!
*Dâimâ senden güzel söz işitsin, güler yüz görsün..
*Bu suretle sana iyi nazarla baksın.."

yani bende sabah ona güzel bi cevap vermeliyim

işte böyle insanlar yüzünden gülen yüzler yerini donuk bıkmış yüzlere bırakıyor
smear testi patolojiden alınıyordu galiba bir aydır almadım aklıma getirdiniz bu hafta gidip alıym

banuuuu banunun resimlerini (masumm) görmelisin

iyi gecelerr herkeseee

sabah bi göründüm şimdide yeni oturdum pc başına valla ..perdelerimi yıkadım oturma odamın duvarını sildim akşamda anneme gittim derken bu sat oldu =)

kızlar merak edip geçmişolsun dileğinde bulunduğunuz için sağolun ..oğlum bugün iyiydi çok şükür sanırım dün yediklerinden gece karın ağrısı çekti =(
nihalcim hoşgeldin canım ..iradene hayran kaldım yaa şu ara bende çok fazla yok malesef .59 kilo olda anneni şok et bence başarabiliirsin canım

filizcim senn annene de geçmiş olsun canım ..

deryoş bu ara epey için gitti denz muhabbetlerine .. inş sizinde feraha çıkıcağınız günler ykındır canım şöle eşinle güzel tatiller yapıp evde simaya eşliğinde mısır yersiniz

izloşumm bi< çok şNSLIYDIK Cnım allahtan hepimiz hemn hemen aynı anlarda doğurup aynı anlarda diyete başlamışız ne günlerdi yaa yatardım aklım burda kalırdı kim ne yazdı diye
çok şükür güzel desteklerle verdik kiloları yaa
banuşş sanada katılırum kuzum ama herkesin dayanışma anlayışı farklı demekki yapıcak bişi yok. bizim yönlendirmemizle 3 gün gider anca :26:
ben eski yazdıklarımı toplasam roman heralde parmaklarım uyuşurdu laf yarıştırmaktan

ilkaycım sende hoşgeldin canım ..ne güzel gezipp gelmişsin artık bundan sonra ipleri ele alma zamanıdır

damlalar bayıldım süprize yaa eşin resmen sana ona nasıl davranman gerektiğini anlatmış ama anlaşılan mesajı ulaştıramamış misilleme yapmak istediğine göre

ayy ne vardıki başka yaa :26:

yine uzun olmuş yaa alıntısız yazınca böle oluyo kusura bakmayın kızlar

herkese iyi geceler tatlı ruyalar :92:

işte böyle insanlar yüzünden gülen yüzler yerini donuk bıkmış yüzlere bırakıyor
smear testi patolojiden alınıyordu galiba bir aydır almadım aklıma getirdiniz bu hafta gidip alıym
hiç sorma cnm ya. aynı insan hemşiremizede sataşmış,hakaret etmiş ve hemşiremiz şikayetçi oldu. durduk yerde insanı demoralize ediyorlar ve işinden soğutuyorlar
sonucunuda patolojiden alıyorsun canım ihmal etme sakın. inş birşey çıkmaz.

yeri gelmişken tüm evli bayan arkadaşlar yılda bir kez smear testi yaptırın. erken tanı için çok önemli kızlar. bunu unutmayın.

ilkaycım hoşgeldin canım yorulmuşsun ama deqmiş gezip eqlenmişsin..aşırı sıcaklar başlamadan daha rahat geziliyor..senin içinde deqişiklik olmuş oldu..evde bolbol dinlenip yorqunluqunu atarsın canım

amin canım inşallah..haftaya perşembeye geliyor haziranın 2si..sonucundan ziyade operasyon geçireceqim için tedirqinim..Rabbim hayırlı şeylerle karşılaşmayı nasip etsin herkese şifalar versin..

günaydın kızlar
evden çıkmadan bir selam vermek istedim öqlen kursta yemek için kırmızı biber dolması yaptım biraz önce..fırınladım..2 tane alıcam yanıma..akşam içinde ıspanak pişirdim eve gelince yemeqim hazır neyse ben kaçıyorum kızlar akşama görüşürüzz :79::79: iyi bakın kendinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…