hayrola neden böyle bir şey yazdın?farketmediğim bir şey i oldu?yada şahsım adına sizi üzecek bir şey mi yaptım? ben de resim koyduğumda herkes yorum yapmadı hatta ciddi bir şekilde incelmeme rağmen üzerinde durulmadı geçiştirildi.bazı arkadaşlar çok güzel yorumlar yaptı.ama be benim buraya resim koymama engel değil ki..isteyen yapar istemeyen yapmaz.ne olursa olsun bizler arkadaşız ve birbirimizi çok seviyoruz.
canım Allah kolaylık versin.inşallah bu günleri mezun olduğunda gülümseyerek hatırlarsın.
sıkma canını hepimiz yapıyoruz.telafi edersin.
geçmiş olsun ne operasyonu?
çok zor olmalı kolay gelsin.ama patalojide çalışanlar çok önemli insanlar hastanede çalışan diğer insanlar gibi.ama bir sorun olduğunda hemen parça patalojiye gönderiliyor ya anlaşılıyor sorun.mesela ben mecburi kürtaj olduğumda sebebini öğrenmek için patalojiye gönderilmişti malum şey(açık açık yazıp içinizi fena yapmamayım) otoliz belirtileri görüldü diye patatoji raporu verilmişti.
günaydın kızlarrrr
artık güneş varya çok şükürrrr sabahları 6 da gidiyorum 1.5 saate yakın yapıyorum sporumu
zamanın varsa mutlaka çıkıp yürü çok keyifliiimaşalllah ne güzel darısı benim başıma
sevgili kocacım bana süpriz yapmışbeklerdim ki sevgisini dile getirsin ne bulıym
pc 'nin windows ekranında okuuuuuu diye bir worl tablosu ay bi hevesle açtım dedim ilanı aşk
nemi buldum aha bunu
Peygamber efendimiz Hz. Fâtıma'ya düğün günü şöyle nasihat etti:
*Kızım, evimizd...en çıkıp başka bir eve, ülfet etmediğin bir kimseye gidiyorsun..
*Sen kocana yer ol ki, o sana gök olsun!
*Sen ona hizmetçi ol ki, o sana köle olsun!
......*Kocana yumuşak davran!
*Öfkeli hallerinde sessizce yanından kayboluver..
*Öfkesi geçinceye kadar ona görünme..
*Ağzını ve kulağını muhâfaza et..
*Kocan sana fenâ söylerse, söylediklerini duyma;
*sakın mukâbelede bulunma!
*Ona karşı gelme!
*Dâimâ senden güzel söz işitsin, güler yüz görsün..
*Bu suretle sana iyi nazarla baksın.."
yani bende sabah ona güzel bi cevap vermeliyim
patoloji laboratuvarı okuyorum canım aynı zamanda devlette çalışıyorum hastanede...
acapella soul şimdi başarı öykülerine bakıyordumsenin resimlerini gördüm seni gerçekten tbrik ediyorum içtenlikle çok güzel kilo vermişsin resimlerine bayıldım:98: inşallah en kısa sürede istediğin kilona kavuşursun
zaten yolun çoğu gitmiş azı kalmış
acaba bu guruptan başka kimlerin resimleri var mümkünse onlarıda görmek isterim
valla karnım acıktıkcasizlerin resimlerine bakıp kendimi frenliyorum..
Derya iş konusunda daha önce biraz konuşmuştuk belki hatırlarsın.Benim eşimin de asıl mesleği bilgisayar üzerine ve evlendiğimiz dönem teknik servis ve cafe olmak üzere dükkanı vardı.En güzel zamanlarımız o iş yüzünden çok streesli geçiyordu hiç bayram seyran bilmedik.gerçi benim mesleğim başka o dönem çalışıyordum akşam yatmadan yatmaya görüşüyorduk.daha sonra cafeyi devretti teknik servis ve başka bir sektörde işletmecilik yapıyor.Ben bu dönem çalışmıyorum hep evdeyim ve eşimin yüzünü günde yarım saat zor görüyorum eğer iş yerine gitmessem.sosyal hayatımız sıfır şükür işleri iyi ama giden bizden gidiyor ne kadar da böyle sürer bilmiyorumm...belki çalışmaya başlayınca bu kadar takmam.yani demem o ki beterin beteri varsenin anlattıkların yarama parmak bastı o yüzden uzattım sanırım kusura bakma ve emin ol daha beter bu sıkıntıları yaşayanlar var canım...
geçen yılki atmosför zaten yokk,topikte bir yarış hakim sadeceeee
tabiki yarışıyoruzzz ama bu tatlı bir yarış olması lazım,ihtiraslı degilde
benim içim fena olmaz canımda arkadaşları bilememhergün görüyorum. keşke hastalıklar hiç olmasa bizde görmesek. bu arada çok geçmiş olsn cnm...
keşke herkes senin gibi düşünse canım...
bide patolojide okuyorum ama mikrobiyolojide çalışıyorum aynı zamanda.
demin noldu.az önce bi hasta yakınından hiç duymak istemediğim şeyleri duydum üzüldüm. normal bi şekilde kanını aldım,geçmiş olsun dedim, gülümsedim ws. bana beceriksizsiniz dedi. sırf benden önce arkadaşım bi kez kan alamadı diye. peki ben ne yaptım güzelce kanını aldım ama yediğim lafa bak çok üzüldüm çok...
sevgili kocacım bana süpriz yapmışbeklerdim ki sevgisini dile getirsin ne bulıym
pc 'nin windows ekranında okuuuuuu diye bir worl tablosu ay bi hevesle açtım dedim ilanı aşk
nemi buldum aha bunu
Peygamber efendimiz Hz. Fâtıma'ya düğün günü şöyle nasihat etti:
*Kızım, evimizd...en çıkıp başka bir eve, ülfet etmediğin bir kimseye gidiyorsun..
*Sen kocana yer ol ki, o sana gök olsun!
*Sen ona hizmetçi ol ki, o sana köle olsun!
......*Kocana yumuşak davran!
*Öfkeli hallerinde sessizce yanından kayboluver..
*Öfkesi geçinceye kadar ona görünme..
*Ağzını ve kulağını muhâfaza et..
*Kocan sana fenâ söylerse, söylediklerini duyma;
*sakın mukâbelede bulunma!
*Ona karşı gelme!
*Dâimâ senden güzel söz işitsin, güler yüz görsün..
*Bu suretle sana iyi nazarla baksın.."
yani bende sabah ona güzel bi cevap vermeliyim
deryoş bu ara epey için gitti denz muhabbetlerine .. inş sizinde feraha çıkıcağınız günler ykındır canım şöle eşinle güzel tatiller yapıp evde simaya eşliğinde mısır yersiniz
herkese günaydın kızlar
günaydın kızlarrrr
kızlarrr günaydınnnn gününüz güzel geçsin
herkese günaydınn...
günaydin kizlar,
Anladım canım, tahmin edebiliyorum içinde olduğun tempoyu
Neyse 17 haziranda rahatlarsın az daha sabır :13:
Çok teşekkür ederim canım, sen asıl banu ve izlemin fotolarını gör..Ben hala tombişim
Özlemcim konuşmuşuzdur ama hatırlayamadım malum balık hafızalıyım :93::93:
Ya inan getirisi iyi olsa birikim adına katlanırdım, en azından bu kadar üzülmezdik..Geleceğimiz için der sineye çekerdik..Diyorsun ya en azından işler iyi diye biz de o da yok işte 3 yıldır sürünüyoruz gözle görülen bir şey yok..
Daha yeni birikim yapmaya başladık o da hatrı sayılır bir miktar değil..
Bizi asıl yıpratan bu işte...Ne için bunca emek??? :26::26:
Banuş bir tek bu lafına katılmıyorum :26::26:
İhtiraslı bir yarış yok bence bizim topikte hepsi tatlı yarışlar rekabetler...Ben seherle ortiydim mesela takılıyorduk hadi bakalım görelim filan diye, nihal selma ablayla rakip mesela bayılıyorum zaten onların muhabbetlerine
Tülayla izloş ve herkes ne bileyim ben hiç öyle ihtiraslı bir yarış görmedim :26:
Hastanede hemşirelere personele suratsız diye kızıyoruz ama bir de madalyonun bu yüzü var tabi..Kim bilir kaç tip insanla muhattab oluyorsunuz akşama kadar..
İki tarafta anlayışlı ve hoşgörülü olmadıkça düzelmez bu işler sanırım
Bana böyle bir şey yapsa yıkarım ortalığı
Feminist damarım tutar direk
Valla bilemiyorum bunun cevabı nasıl verilir güzel bir plan yapmak lazım ama zekiyenin fikrini beğendim
Tülayımmm aminnnnnnn, bütün gönlümle amin dedim okuyunca
Günaydın kızlaaaaarrr
Yasemincim bende öğle uykusu uyuyorum bana bir zararı olmadı ama uykumu anca dengeliyorum yani çok uyumuyorum toplasan 7-8 saat ediyor ki bu süreyi aşmamak lazım zaten
haydi kızlar ben kaçar once evi toplıycam sonra oglene akşama yemeklerimi hazırlıycam. sonrada yazlık kışlık derken çamaşırların içinde kaybolıcam.yetiştirisem ayakkabı dolabımıda bugun halledeyim diyorum. bütün dolapları bitirip sonra temizlige kalkmak daha iyi oluyor. arada gelirim.
sagol canim ama sorun orda zaten ben biraz fazla uyuyorum
derya cok güzelmis gercekten,ben pembesini cok begendim
üfff yaaaaaaaa :)
Çok uyumak kilo aldırır yasemin, dikkat et o zaman
Ben beyazına aşık oldum :98::98:
Ama pembesi de güzel
evet bende bu şekilde düşündüm gece aradım bile nette ama dediğin gibi sadece erkeklere karşı tutumlardan bahsedilmiş kiiiiiii ALLAH kadını erkeğe emanet etmiştir bende artık kendi listemi hazırlarım misilleme diye bir world dosyasını sokarım gözünebence sende bu tarzda bi cevap ver. yani pc ye not yaz. peygamber efendimizin erkeklerin görevleri eslerine nasıl davranmaları gerektigini anlatan bişeyler bul. aslında bi çok insan sadece kadının görevlerini biliyor. erkeklerin görevleri dile gelmemiş veya bizlere anlatılmamış hiç. aslında dinimize göre erkeklerin sorumlulukları daha fazla. bul hepsini kız yaz kocanda okusunnasıl gazlıyorum ya kadın dayanışması üstüme alındım bi anda
burayayazmakla nekadar kararlı olduğun belli inanıyorum ki günboyu hedefinden şaşmayacaksınGünaydın günaydın :81::81::81:
Kızlar bugün yapabilirsem bütün gün çorbayla besleneceğim
Eşim gidecek diye bir tencere yayla çorbası yapmıştım esmer bulgurla ama yüzüne bakan kim hep hazır yedim
Boşu boşuna kaldı yani günah bugün kendimi biraz sıkıp bütün gün onu içmeyi düşünüyorum, inşallah yapabilirim
Bir de ekstradan dün kuruyemiş almıştım karışık onu bitiririm, yarına kalmasın
Tabi benim gibi dengesiz böyle konuşup sonra tam tersini yapabilir, o yüzden şu an buraya yazmakla rezil olma riskini göze almış bulunuyorum
Akşam menü yazmazsam topikten kovabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?