80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
dünkü menümü vereyim
sabah: klasik kahvaltı
ara: yarım elma,1 portakal
öğle:1 tbk mercimek, salata,2 dilim ekmek
ara:dondurma, 5-6 erik
akşam:1 tbk mercimek, 2 dilim ekmek, salata

su içmedim, çok mu kaçamak yapmışım, kendimi yerken sürekli suçlu hissediyorum

nilgünn olay resime yorum yapmmamak degilkii
gördügüm kadaroyla bir tek o kısmı ile ilgilenmişsin yazınınn
resim sadece bir örnekti

günaydın kızlarrrr
artık güneş varya çok şükürrrr sabahları 6 da gidiyorum 1.5 saate yakın yapıyorum sporumu

maşalllah ne güzel darısı benim başıma
zamanın varsa mutlaka çıkıp yürü çok keyifliii

ben snein menüne yorum yapıyordum netim giti çok karbonhidrta agırlıklı beslenmişsin cnm
mercimek k.h içeriyor birde yanınd aekmek yemişsinn
bugünü bol salata ve proteinle geçirmeni tavsiye ederim arlarda meyve yersiz
erik çilek gibi zararsız meyvelri yani muz filan yeme

herkese günaydınn...
ilkaycım memleketime gelmişsin kıızz...ne iyi etmişsin walla...hava da çok güzeldi haftasonu...hatta biz de düşünüyorduk hayvanat bahçesine gitmeyi...yazın zor oluyor...biyere davetliydik gidemedik...

akşam misafirim var...çiğköfte yapıcam...bi de yoğurtlu çorba...sütlü tatlı düşünüyorum...bi araştırayım burdan...kk nın marifetli hanımlarına bi bakayım...

bence sende bu tarzda bi cevap ver. yani pc ye not yaz. peygamber efendimizin erkeklerin görevleri eslerine nasıl davranmaları gerektigini anlatan bişeyler bul. aslında bi çok insan sadece kadının görevlerini biliyor. erkeklerin görevleri dile gelmemiş veya bizlere anlatılmamış hiç. aslında dinimize göre erkeklerin sorumlulukları daha fazla. bul hepsini kız yaz kocanda okusun nasıl gazlıyorum ya kadın dayanışması üstüme alındım bi anda

günaydin kizlar,

dünkü lapayi kazasiz belasiz atlattim cok sükür,sonucta gayet iyiy,simdi bugün cok dikkat edip geri almamam lazim..

ama gece 4 5 gibi acliktan uyandim ve geri zor uyudum sanirim oglula birlikte yine öglen uykusu yapicam..
bu aralar cok olmaya basladi öglen uykularim,acaba kilo vermeme engel olurmuki?

patoloji laboratuvarı okuyorum canım aynı zamanda devlette çalışıyorum hastanede...

Anladım canım, tahmin edebiliyorum içinde olduğun tempoyu
Neyse 17 haziranda rahatlarsın az daha sabır :13:

Çok teşekkür ederim canım, sen asıl banu ve izlemin fotolarını gör..Ben hala tombişim

Özlemcim konuşmuşuzdur ama hatırlayamadım malum balık hafızalıyım :93::93:
Ya inan getirisi iyi olsa birikim adına katlanırdım, en azından bu kadar üzülmezdik..Geleceğimiz için der sineye çekerdik..Diyorsun ya en azından işler iyi diye biz de o da yok işte 3 yıldır sürünüyoruz gözle görülen bir şey yok..
Daha yeni birikim yapmaya başladık o da hatrı sayılır bir miktar değil..
Bizi asıl yıpratan bu işte...Ne için bunca emek??? :26::26:

geçen yılki atmosför zaten yokk,topikte bir yarış hakim sadeceeee
tabiki yarışıyoruzzz ama bu tatlı bir yarış olması lazım,ihtiraslı degilde

Banuş bir tek bu lafına katılmıyorum :26::26:
İhtiraslı bir yarış yok bence bizim topikte hepsi tatlı yarışlar rekabetler...Ben seherle ortiydim mesela takılıyorduk hadi bakalım görelim filan diye, nihal selma ablayla rakip mesela bayılıyorum zaten onların muhabbetlerine
Tülayla izloş ve herkes ne bileyim ben hiç öyle ihtiraslı bir yarış görmedim :26:

Hastanede hemşirelere personele suratsız diye kızıyoruz ama bir de madalyonun bu yüzü var tabi..Kim bilir kaç tip insanla muhattab oluyorsunuz akşama kadar..
İki tarafta anlayışlı ve hoşgörülü olmadıkça düzelmez bu işler sanırım

Bana böyle bir şey yapsa yıkarım ortalığı
Feminist damarım tutar direk

Valla bilemiyorum bunun cevabı nasıl verilir güzel bir plan yapmak lazım ama zekiyenin fikrini beğendim

deryoş bu ara epey için gitti denz muhabbetlerine .. inş sizinde feraha çıkıcağınız günler ykındır canım şöle eşinle güzel tatiller yapıp evde simaya eşliğinde mısır yersiniz

Tülayımmm aminnnnnnn, bütün gönlümle amin dedim okuyunca

herkese günaydın kızlar

günaydın kızlarrrr

kızlarrr günaydınnnn gününüz güzel geçsin

herkese günaydınn...

günaydin kizlar,

Günaydın kızlaaaaarrr

Yasemincim bende öğle uykusu uyuyorum bana bir zararı olmadı ama uykumu anca dengeliyorum yani çok uyumuyorum toplasan 7-8 saat ediyor ki bu süreyi aşmamak lazım zaten

Günaydın günaydın :81::81::81:
Kızlar bugün yapabilirsem bütün gün çorbayla besleneceğim
Eşim gidecek diye bir tencere yayla çorbası yapmıştım esmer bulgurla ama yüzüne bakan kim hep hazır yedim
Boşu boşuna kaldı yani günah bugün kendimi biraz sıkıp bütün gün onu içmeyi düşünüyorum, inşallah yapabilirim
Bir de ekstradan dün kuruyemiş almıştım karışık onu bitiririm, yarına kalmasın

Tabi benim gibi dengesiz böyle konuşup sonra tam tersini yapabilir, o yüzden şu an buraya yazmakla rezil olma riskini göze almış bulunuyorum

Akşam menü yazmazsam topikten kovabilirsiniz

haydi kızlar ben kaçar once evi toplıycam sonra oglene akşama yemeklerimi hazırlıycam. sonrada yazlık kışlık derken çamaşırların içinde kaybolıcam. yetiştirisem ayakkabı dolabımıda bugun halledeyim diyorum. bütün dolapları bitirip sonra temizlige kalkmak daha iyi oluyor. arada gelirim.

sagol canim ama sorun orda zaten ben biraz fazla uyuyorum

Kolay gelsin zekiyecim

günaydın canlar azıcık canım sıkkın baskül beni 1kg fazla tarttı şu ekmeği tamamen bırakmam lazım peyniride lapa kürüne sığınacağım gine öyle gözüküyor

evet bende bu şekilde düşündüm gece aradım bile nette ama dediğin gibi sadece erkeklere karşı tutumlardan bahsedilmiş kiiiiiii ALLAH kadını erkeğe emanet etmiştir bende artık kendi listemi hazırlarım misilleme diye bir world dosyasını sokarım gözüne
burayayazmakla nekadar kararlı olduğun belli inanıyorum ki günboyu hedefinden şaşmayacaksın
benim kızım babasından vasi almış çıngırıyor arkamda ginemi oraya oturdun inanamıyorum yaa
neysem ben kalkıymda anneme çıkıym kahvaltı yapacağız kızımıda oraya bırakabilirsem vergi dairesine gidicem inş bir borç vs çıkmaz 4 sene önce bir dükkan açmıştım (giyim) kriz krizi vurdu eee olan küçük esnafa oldu aslında güzel satışım vardı ama kuzenim yanımdaydı birlikte işyapıyorduk gebeydim dükkanı öğleden sonra ona bırakıyordum elim yazmaya gitmiyor ama tövbeliyim akrabayla iş yapmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…