80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

karşılıklı anlayış çok önemli canım... gerçekten meslektaşlarımın arasında hastaya bağıran,suratsız bi sürü kişi var. kendi aramızdada tartışıyoruz ben kişisel önyargılarınızı işinize yansıtmayın, sonuçta hasta diye yırtınıyorum ama yapan gene yapıo. bide böle insanlar olunca ortam gergin bi şeye dönüşüyo. neyse Allah uzak tutsun fena hastalarıfena sağlıkçıları bizlerden...

günaydın hanımlarr

ayy benim bünyem alışıkmı duvar silmeye sabah yataktan zor kalktım heryanım tutulmuş valla

banuşum seni ihtirasla kıskanıyorum bacım sabah 6 da 1.5 saat yürüyüş hee vay vayyy vayyy
sitede bi bayanla tanıştım dün parkta her sabah 7 de kalkıp eşi işe gitmeden yürüyormuş bugün sırf kadını bulabilmek için parka inicem bende bu havalarda dışarda yürümek istiyorum yaa camdan bakınca içim gidiyor ama gelgörki sabh kalkmaya iradem yok gün içinde gitmeye celal gibi manim var off offf

deryacım aynen bencede topikte ihtiras söz konusu değil bencede ihtiras olsa her hafta 2 -2 gider herkesten
aahhh ahh bak izleme bizim ihtiraslar sayesinde 59 a düştü ben olmasam zordu yani

böcek arkadaşım adını bilmiyorum kaçrdıysam kusura bakma oğlum rahatsızlanmıştı çok şükür iyi ama şimdi

derya şu trendyola bende girip bakarım hep ama kapıda ödemesi yok alamıyorum bişey malesef gömlek gerçekten çok güzelmiş sanada çok yakışır eminimki

Günaydın Herkesee

Bugün Umarım Güzel Bi Gün Olur 2 Tane Sınavım Var
Çalıştım ama 70 Sayfa falan hepsi aklımda
Bide Cumayı iple Çekiyorum Artık Eskisi Gibiyim 1 kg Gitcek
Yazda Gelmiş Sabah Çarşıya Gittik Baya Sıcak İnsan Terliyor
Derya Ablacım Gömlegin Pembesi Çok Güzel

sağol tatlım, bugün eve gidince taze fasülye yapmayı düşünüyordum, olmadı öğle yemeği activa denicem, çok uğuşuğum bugün, kollarımı bile zor hareket ettiriyorum neden anlamadım bir türlü

Günaydiiiiin GüzeLLikLerrrrrrr

Günaydııııınnn, lay lay laaaayyy :81::81:

İnşallah başarırım seherim
Yavrum akraba filan dinlemez bu işler ortaklık işi her şekilde zordur...Biz güvenip kimseyi bırakamıyoruz kafeye çok zor çok
Güvenmek, ortak iş yapmak biz mesela şimdi bir arkadaşla düşünüyoruz ki kardeşimiz gibi seviyoruz ama gene de düşünüyor insan
Umarım borç harç çıkmaz...

İşte suratsıza denk gelen hepsini öyle zannediyor iki taraf için de geçerli bu...Ben de çok insanlıktan nasibini almamış personelle karşılaştım hastanelerde ama melek gibi olanları da gördüm...Ahh bu ön yargı zaten insanları birbirine düşman eden hep o değil mi?
Hastane çok gergin bir ortam, hele ki bir de insanlarla uğraşmak daha zor..Allah kolaylık versin nurancım

Derya Ablaa Ali$tin Benim Lay Lay Lay Dememle Giri$ Yapmama Galiba

Lay Lay Lay
Disarda Hava Berbat Olmasina Ragmen Yilmiyorum Vee Spora Gidecegimmm
Her Hafta Giyislerimle Orada Tartilip Yinede Kilo Verdigimi Görmek Cok Güzel Oluyor
Ve Mutlu Ediyor Beni
Bugünde Tartilcam .. Eger 79-78 Gibi Bi Rakam Görürsem Tok Karnina Ve
Giyisilerimle Demek Oluyorkii Buuuu Yine Kilo Vermisim

Manyagim Biliyorum Hic Giyisilerle ve Tok Karnina Tartiya Cikilirmi Dimi ..
Ama Ben Cikiyorum :82:

Lolita Sekerimmmm ... Kumpirr Sevenimmm
Trendyol'daki Giyisilere Bende Bitiyorum
Ama Malesef Zayiflasam Bile Biseyler Alamicam Ordan .. Cünkü Yurt Disina Kargolari Yokmus
Ahh Ahh $ans Yokk Ki Bende

İzleeeem başarına ortak çıktı sana cevap hakkı doğdu yitiş
Tülay kapıda ödemesi olsa şu an dayanamaz alırdım o gömleği
Allahtan kart yok iyi kurtuldum gene bütçeyi sarsmaktan
Ama bir gömlek hastası olarak cidden bildiğin aşık oldum

Günaydın zeynoo

Maaşallah sana umarım harika geçer 2 sınavında... :13:
Ben beyazına bayılmıştım zeynep Bak bu da mavisi

slm kızlar hepinize günaydın bugün ne güzel bir gün herkes burda snırım baya bi yorum yapılmış oku oku zor bitirdim

acapella diğer arkadaşlardan da çok zayıflayan olduğunu söyledi rica etsem acaba onlarda resimlerini koyarmı kendi grubundaki arkadaşlarının resimleri insana daha çok şevk veriyor sanırım 3 aşağı 5 yukarı kiloların aynı olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum resim resim resim istiyoruuzzz:84::84::84::84::84::84::84::84:

bu arada bugün tartıldım 400 gr daha vermişim 83.1 olmuşum

Alıştım tabi lay lay lay demeyince burcu gelmiş gibi hissetmiyorum
Eferin sana git tabi, bir salonum bile yok anlıyor musun hadi benim içinde çalış

Ah kıyamam sana e sizin oralarda kıyafet sektörü nasıl burcum yok mu ucuzluk mağazaları?

Banuş, izloş, nazlım duydunuz zilin sesini vatandaş foto istiyor
Şöyle en kilolu sonra ennnn çıtır hallerinizle bir fotonuzu koyun bakem millet azim görsün

Tamam Bundan Sonra Hep Sana Özel Lay Lay Lay Giri$i Yapacagummm

Ya Var Bi Kac Magza .. Indirim Kuponlari Geliyor Bana Bi Kac Yere Üyeyim ..
Ama Indirim Olana Kadarda Beklee Babam Bekle ..
Bende Giyisilere Pek Para Harcamayi Sevmiyorum .. Indirimleri Mecbur Bekliyorum Böylece ..
Ama Trendyol'daki Fiyatlar Buraya Göre Cok Uygun
Benimde Hep Gözüm Oradaki Mini Elbiselerde .. Hep Icim Gidiyor Onlari Görünce ..
Veya Bende Taki Hastaligi Var Küpe Kolye ve Yüzük .. Fanatigim Resmen Ya
Dolap Dolusu Takilarim Var
Ama Yinede Görünce Almadan Gecemiyorum .. Trendyol'ada Arada Takilar Gelincede Icim Cizzz Ediooo
Sirf O Site Yüzünden Türkiyeye Tasinma Karari Alcam Bu Gidisle

günaydın kızlar.saat kaç olmuş ben hala günaydın diyorum.erken kalktım iş yerindeyim ama bi türlü yazamadım.abimle nişanlısının sorunlarıyla uğraşıyorum.Allah yardımcıları olsun.nasıl anlaşıyolar bilmiyorum.ikiside ayrı telden çalıyo gerçi anlaştıklarıda söylenemez ya.sürekli kavga ediyolar.akıl vermekten aklım kalmadı valla.neyse artık topiğe girdiğime göre bu saate kadar yediklerimi yazıyım.sabah maydanoz kürü ve mısır gevreği hepsi bu kadar

resim kim istemişti kaçakçay sendin snaırım çocukları uyutuyumda koyarım cnm bugün

anofell bencede güsel bir seçim fasulyee
bacım bird eşu avatarı degiştirr gııııııııııı

tüloşşş
kalk bacım yürü nazar etme nolur iste seninde olur,bendede çocuk var hemde 2 dene
yorgunulugum 2 kaıt amaa valla kalkıp yürümek beni dinlendiriyor yaa
arada bir saat çalmıyorrr nasıl üzülüyorum kaçırdım diye
ama teyzeler çok komik yaaa görseniz oradaki aletleirn ne işe yaradıgını bilmedigi hald ekullanıyorlarr
deli gibi

Böcüğüm trendyola mail at, istersen faceboook grubuna yaz bütün sorulara cevap veriyorlar..Belki çok vardır böyle isteyen başlarlar yurt dışı satışına

Günaydın

kızlaarrr yaaa acayip midem bulanıyorrr hamile miyim acaba tecrübeli arkadaşlarrr yardımmmm

Yav filmlerden öğrenmişiz midemiz bulanınca hemen hamileyiz
Allahım gönlünden geçeni versin edacım

anofell bencede güsel bir seçim fasulyee
bacım bird eşu avatarı degiştirr gııııııııııı

Tuba'ya avatarını değiştir diyen 1000. kişi oldun tebrikler
Bence güzel ya ilk gördüğümde de çok sevmiştim
Tuba hiç söylemeye fırsat olmamıştı çok esprili hoş bence, grafik cidden bazen baş ağrıtıyor

Kızlar eşim bir ankaraya gidişinde bana çorba kupası getirmişti, bildiğin koca bir kasenin aldığını alıyor ama kupa
Onunla koca bir kupa içtim off şişirdi yani

Dün spor arkadaşım tatilden döndü mesut gelince başlayacağız yürüyüşlere
Ben daha uzun kalacak zannediyordum nasıl sevindim dönmesine
Yapabilirsem kendimi biraz sıkıp yürüyüş + plates yapacağım...Daha doğrusu vakit bulabilirsem ikisine :44:

Bugün çenem düşük valla kusura bakmayın

Lolitam Iyi Fikir Valla .. Yazarim Sonra Eve Gelince ..

Hadin Hepinize Iyi Günlerr Ben Spora Gidiyorum .. Sonra Görüsürüüüüzz ..

Deryoooo$ Sevilmektesin $eker Paremmm :123:

slm kızlar nasılsınız ben bahar temizligine başladım cokkkkkkk işim var cok asıl bitecekbilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…