Anladım canım, tahmin edebiliyorum içinde olduğun tempoyu
Neyse 17 haziranda rahatlarsın az daha sabır :13:
Hastanede hemşirelere personele suratsız diye kızıyoruz ama bir de madalyonun bu yüzü var tabi..Kim bilir kaç tip insanla muhattab oluyorsunuz akşama kadar..
İki tarafta anlayışlı ve hoşgörülü olmadıkça düzelmez bu işler sanırım
[/COLOR][/I][/B]
zamanın varsa mutlaka çıkıp yürü çok keyifliii
ben snein menüne yorum yapıyordum netim giti çok karbonhidrta agırlıklı beslenmişsin cnm
mercimek k.h içeriyor birde yanınd aekmek yemişsinn
bugünü bol salata ve proteinle geçirmeni tavsiye ederim arlarda meyve yersiz
erik çilek gibi zararsız meyvelri yani muz filan yeme
Günaydiiiiin GüzeLLikLerrrrrrr
burayayazmakla nekadar kararlı olduğun belli inanıyorum ki günboyu hedefinden şaşmayacaksın
benim kızım babasından vasi almış çıngırıyor arkamda ginemi oraya oturdun inanamıyorum yaa
neysem ben kalkıymda anneme çıkıym kahvaltı yapacağız kızımıda oraya bırakabilirsem vergi dairesine gidicem inş bir borç vs çıkmaz 4 sene önce bir dükkan açmıştım (giyim) kriz krizi vurdu eee olan küçük esnafa oldu aslında güzel satışım vardı ama kuzenim yanımdaydı birlikte işyapıyorduk gebeydim dükkanı öğleden sonra ona bırakıyordum elim yazmaya gitmiyor ama tövbeliyim akrabayla iş yapmaya...
karşılıklı anlayış çok önemli canım... gerçekten meslektaşlarımın arasında hastaya bağıran,suratsız bi sürü kişi var. kendi aramızdada tartışıyoruz ben kişisel önyargılarınızı işinize yansıtmayın, sonuçta hasta diye yırtınıyorum ama yapan gene yapıo. bide böle insanlar olunca ortam gergin bi şeye dönüşüyo. neyse Allah uzak tutsun fena hastalarıfena sağlıkçıları bizlerden...
aahhh ahh bak izleme bizim ihtiraslar sayesinde 59 a düştüben olmasam zordu yani
derya şu trendyola bende girip bakarım hep ama kapıda ödemesi yok alamıyorum bişey malesefgömlek gerçekten çok güzelmiş sanada çok yakışır eminimki
Günaydın Herkesee
Bugün Umarım Güzel Bi Gün Olur 2 Tane Sınavım Var
Çalıştım ama 70 Sayfa falan hepsi aklımda
Bide Cumayı iple Çekiyorum Artık Eskisi Gibiyim 1 kg Gitcek
Yazda Gelmiş Sabah Çarşıya Gittik Baya Sıcak İnsan Terliyor
Derya Ablacım Gömlegin Pembesi Çok Güzel
Derya Ablaa Ali$tin Benim Lay Lay Lay Dememle Giri$ Yapmama Galiba
Lay Lay Lay
Disarda Hava Berbat Olmasina Ragmen Yilmiyorum Vee Spora Gidecegimmm
Her Hafta Giyislerimle Orada Tartilip Yinede Kilo Verdigimi Görmek Cok Güzel Oluyor
Ve Mutlu Ediyor Beni
Bugünde Tartilcam .. Eger 79-78 Gibi Bi Rakam Görürsem Tok Karnina Ve
Giyisilerimle Demek Oluyorkii Buuuu Yine Kilo Vermisim
Manyagim BiliyorumHic Giyisilerle ve Tok Karnina Tartiya Cikilirmi Dimi ..
Ama Ben Cikiyorum :82:
Lolita Sekerimmmm ... Kumpirr Sevenimmm
Trendyol'daki Giyisilere Bende Bitiyorum
Ama Malesef Zayiflasam Bile Biseyler Alamicam Ordan .. Cünkü Yurt Disina Kargolari Yokmus
Ahh Ahh $ans Yokk Ki Bende
slm kızlar hepinize günaydınbugün ne güzel bir gün herkes burda snırım baya bi yorum yapılmış oku oku zor bitirdim
acapella diğer arkadaşlardan da çok zayıflayan olduğunu söyledi rica etsem acaba onlarda resimlerini koyarmı kendi grubundaki arkadaşlarının resimleri insana daha çok şevk veriyor sanırım 3 aşağı 5 yukarı kiloların aynı olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum resim resim resim istiyoruuzzz:84::84::84::84::84::84::84::84:
bu arada bugün tartıldım 400 gr daha vermişim 83.1 olmuşum
Banuş, izloş, nazlım duydunuz zilin sesini vatandaş foto istiyor
Şöyle en kilolu sonra ennnn çıtırhallerinizle bir fotonuzu koyun bakem millet azim görsün
Alıştım tabi lay lay lay demeyince burcu gelmiş gibi hissetmiyorum
Eferin sana git tabi, bir salonum bile yok anlıyor musun hadi benim içinde çalış
Ah kıyamam sana e sizin oralarda kıyafet sektörü nasıl burcum yok mu ucuzluk mağazaları?
Tamam Bundan Sonra Hep Sana Özel Lay Lay Lay Giri$i Yapacagummm
Ya Var Bi Kac Magza .. Indirim Kuponlari Geliyor Bana Bi Kac Yere Üyeyim ..
Ama Indirim Olana Kadarda Beklee Babam Bekle ..
Bende Giyisilere Pek Para Harcamayi Sevmiyorum .. Indirimleri Mecbur Bekliyorum Böylece ..
Ama Trendyol'daki Fiyatlar Buraya Göre Cok Uygun
Benimde Hep Gözüm Oradaki Mini Elbiselerde .. Hep Icim Gidiyor Onlari Görünce ..
Veya Bende Taki Hastaligi VarKüpe Kolye ve Yüzük .. Fanatigim Resmen Ya
Dolap Dolusu Takilarim Var
Ama Yinede Görünce Almadan Gecemiyorum .. Trendyol'ada Arada Takilar Gelincede Icim Cizzz Ediooo
Sirf O Site Yüzünden Türkiyeye Tasinma Karari Alcam Bu Gidisle
günaydın kızlar.saat kaç olmuş ben hala günaydın diyorum.erken kalktım iş yerindeyim ama bi türlü yazamadım.abimle nişanlısının sorunlarıyla uğraşıyorum.Allah yardımcıları olsun.nasıl anlaşıyolar bilmiyorum.ikiside ayrı telden çalıyo gerçi anlaştıklarıda söylenemez ya.sürekli kavga ediyolar.akıl vermekten aklım kalmadı valla.neyse artık topiğe girdiğime göre bu saate kadar yediklerimi yazıyım.sabah maydanoz kürü ve mısır gevreği hepsi bu kadar
kızlaarrr yaaa acayip midem bulanıyorrr hamile miyim acaba tecrübeli arkadaşlarrr yardımmmm
anofell bencede güsel bir seçim fasulyee
bacım bird eşu avatarı degiştirr gııııııııııı
Böcüğüm trendyola mail at, istersen faceboook grubuna yaz bütün sorulara cevap veriyorlar..Belki çok vardır böyle isteyen başlarlar yurt dışı satışına
Günaydın
Yav filmlerden öğrenmişiz midemiz bulanınca hemen hamileyiz
Allahım gönlünden geçeni versin edacım
Tuba'ya avatarını değiştir diyen 1000. kişi oldun tebrikler
Bence güzel ya ilk gördüğümde de çok sevmiştim
Tuba hiç söylemeye fırsat olmamıştı çok esprili hoş bence, grafik cidden bazen baş ağrıtıyor
Yav filmlerden öğrenmişiz midemiz bulanınca hemen hamileyiz
Allahım gönlünden geçeni versin edacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?