Lolitam Iyi Fikir Valla .. Yazarim Sonra Eve Gelince ..
Hadin Hepinize Iyi Günlerr Ben Spora Gidiyorum .. Sonra Görüsürüüüüzz ..
Deryoooo$ Sevilmektesin $eker Paremmm:123:
slm kızlar nasılsınız ben bahar temizligine başladım cokkkkkkk işim var cok asıl bitecekbilmiyorum
Günaydııııınnn, lay lay laaaayyy :81::81:
İnşallah başarırım seherim
Yavrum akraba filan dinlemez bu işler ortaklık işi her şekilde zordur...Biz güvenip kimseyi bırakamıyoruz kafeye çok zor çok
Güvenmek, ortak iş yapmak biz mesela şimdi bir arkadaşla düşünüyoruz ki kardeşimiz gibi seviyoruz ama gene de düşünüyor insan
Umarım borç harç çıkmaz...
slm kızlar hepinize günaydınbugün ne güzel bir gün herkes burda snırım baya bi yorum yapılmış oku oku zor bitirdim
acapella diğer arkadaşlardan da çok zayıflayan olduğunu söyledi rica etsem acaba onlarda resimlerini koyarmı kendi grubundaki arkadaşlarının resimleri insana daha çok şevk veriyor sanırım 3 aşağı 5 yukarı kiloların aynı olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum resim resim resim istiyoruuzzz:84::84::84::84::84::84::84::84:
bu arada bugün tartıldım 400 gr daha vermişim 83.1 olmuşum
kızlaarrr yaaa acayip midem bulanıyorrr hamile miyim acaba tecrübeli arkadaşlarrr yardımmmm
banuuuuuuuuuuuu göbek bölgen inş gider bizimde kilolarımız giderrrrr inş kilo halinle şuanki halin arasındaki fark müthiş
daha gidemedim hava ne sıcak postaneye bankaya gittim ama bunaldım babama rica ettim herkes aynı değildir ama para işin içine girince kardeşlik arka planda kalıyor maalesef
tebrikler canım
herkesin bünye farklı benim hiç midem bulanmamıştı aş erme vs de olmamıştı mevlam gönlüne göre versin
banuuuuuuuuuuuu göbek bölgen inş gider bizimde kilolarımız giderrrrr inş kilo halinle şuanki halin arasındaki fark müthiş
Maşşallah canım benim ne kadar güzel kilo vermişsin öyleee :))
bende istiyorum ama yaa :2:
Ama benim banunun ilk gördüğüm ve şok olduğum fotosunu tek geçerim ;
Ama benim banunun ilk gördüğüm ve şok olduğum fotosunu tek geçerim ;
tşk ederim selma ablaabanucum gercekten bravo ya tebrik ederim canım süper süper
ama kendi adıma cok üzgünüm gercekten cok cok zor bir işi başardın ama ben malesef
ben çıkmalıyım kızlar ütü temizlik zamanı
istemedilerrr istemedileeer muhabbetimizii engellediler
bitsin artık bitsin artıkkkkk bu ev işleriii bitsin artık
Hatunlar coook isim var bugün disarida.
Ve cok morelim bozuk.
Gelince gecmise dalarak detaya inerim insaAllah.
Herkese iyi günler diliyorum.
Öpüyorum hepinizi..
izlemmmm
cnm gümbür gümbür bir yazı yinee aklın yolu bir demekki bende aynı şeyleri aklımdan geçirdim
hatta beni en çok şaşırtanda senin ekleidign iki fotoya a ki arada muhteşem fark olmasına ragmen,benim sana arkadaşlar görsün diye ısrarla rica etmeme ragmen
bir iki kişi dışınd afotona yorum gelmedi ben olsam bende eklemem belki:26::26::26::26:
gelen yorumların san abir faydası yok tabiki ,sen başarını zaten biliyorsun,ama o fotolar arkadaşlara motive olur diye düşdünmüştüm ki yanılmışım:44::44::44::44:
geçen yılki atmosför zaten yokk,topikte bir yarış hakim sadeceeee
tabiki yarışıyoruzzz ama bu tatlı bir yarış olması lazım,ihtiraslı degilde
biz birlkte veridk kilollarımızı birlikte sevindik ,birlikte üzüldük
konuştugumuz tek şey kilo degildi
bird ebir şeyi yapamıyorsak söyleyip,ögreniyorduk dogruyu ama şimdi görüyorum ki herkes herşeyi süper yapıyor kimsnein bilgi alışverişine ihtiyacı yok........................
sevgili kocacım bana süpriz yapmışbeklerdim ki sevgisini dile getirsin ne bulıym
pc 'nin windows ekranında okuuuuuu diye bir worl tablosu ay bi hevesle açtım dedim ilanı aşk
nemi buldum aha bunu
Peygamber efendimiz Hz. Fâtıma'ya düğün günü şöyle nasihat etti:
*Kızım, evimizd...en çıkıp başka bir eve, ülfet etmediğin bir kimseye gidiyorsun..
*Sen kocana yer ol ki, o sana gök olsun!
*Sen ona hizmetçi ol ki, o sana köle olsun!
......*Kocana yumuşak davran!
*Öfkeli hallerinde sessizce yanından kayboluver..
*Öfkesi geçinceye kadar ona görünme..
*Ağzını ve kulağını muhâfaza et..
*Kocan sana fenâ söylerse, söylediklerini duyma;
*sakın mukâbelede bulunma!
*Ona karşı gelme!
*Dâimâ senden güzel söz işitsin, güler yüz görsün..
*Bu suretle sana iyi nazarla baksın.."
yani bende sabah ona güzel bi cevap vermeliyim
günaydın kızlarrrr
artık güneş varya çok şükürrrr sabahları 6 da gidiyorum 1.5 saate yakın yapıyorum sporumu
ayy şu pembe gömlekte, kızın pantul taytı ne kaa kötü durmuşBugün aşık oldum (bu gömleğe) bir hoşum bir hoşum
günaydın hanımlarr
ayy benim bünyem alışıkmı duvar silmeyesabah yataktan zor kalktım heryanım tutulmuş valla
deryacım aynen bencede topikte ihtiras söz konusu değil bencede ihtiras olsa her hafta 2 -2 gider herkesten
aahhh ahh bak izleme bizim ihtiraslar sayesinde 59 a düştüben olmasam zordu yani
Derya Ablaa Ali$tin Benim Lay Lay Lay Dememle Giri$ Yapmama Galiba
Lay Lay Lay
Disarda Hava Berbat Olmasina Ragmen Yilmiyorum Vee Spora Gidecegimmm
Her Hafta Giyislerimle Orada Tartilip Yinede Kilo Verdigimi Görmek Cok Güzel Oluyor
Ve Mutlu Ediyor Beni
Bugünde Tartilcam .. Eger 79-78 Gibi Bi Rakam Görürsem Tok Karnina Ve
Giyisilerimle Demek Oluyorkii Buuuu Yine Kilo Vermisim
Manyagim BiliyorumHic Giyisilerle ve Tok Karnina Tartiya Cikilirmi Dimi ..
Ama Ben Cikiyorum :82:
Lolita Sekerimmmm ... Kumpirr Sevenimmm
Trendyol'daki Giyisilere Bende Bitiyorum
Ama Malesef Zayiflasam Bile Biseyler Alamicam Ordan .. Cünkü Yurt Disina Kargolari Yokmus
Ahh Ahh $ans Yokk Ki Bende
resim kim istemişti kaçakçay sendin snaırım çocukları uyutuyumda koyarım cnm bugün
anofell bencede güsel bir seçim fasulyee
bacım bird eşu avatarı degiştirr gııııııııııı
tüloşşş
kalk bacım yürü nazar etme nolur iste seninde olur,bendede çocuk var hemde 2 dene
yorgunulugum 2 kaıt amaa valla kalkıp yürümek beni dinlendiriyor yaa
arada bir saat çalmıyorrr nasıl üzülüyorum kaçırdım diye
ama teyzeler çok komik yaaa görseniz oradaki aletleirn ne işe yaradıgını bilmedigi hald ekullanıyorlarr
deli gibi
slm kızlar nasılsınız ben bahar temizligine başladım cokkkkkkk işim var cok asıl bitecekbilmiyorum
kızlarrr aranızda benim gibi süt delisi olan varmıııı
sabahları yürümeye giderkennn buz gibin içmek çok hoşuma gidiy yanında 2 kayısı veya incir ama meyve acıktırdıgından kuruyemiş yiyorum 5 bademm yyada 5-6 fındık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?