80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baharnaz lavita iyi akşamlar kızlar baharnaz ne güzel evin tertemiz olmuştur inşallah yarın bende yapacagım

lavita
1 lt lik iki su şişesini doldurup iki eline alıp avuç içide tutup omuzdan arkaya kürek kemiklerine götürüp getir diycem ama hareketi tamda tarif edemedim hatırlayamadımda ondan şakkıdı

baharnaz lavita iyi akşamlar kızlar baharnaz ne güzel evin tertemiz olmuştur inşallah yarın bende yapacagım

iyi akşamlar canım
perde ütü mutfak kilim cam kapı pencere derken bitmedi canım ya çoğunluğunu bitirdim ama yarına iş var malum bitirdim bende

ayy tsk ederimm
5 kilo gitti, fark edio dediler

tamam canim ne demek istedini anladim
triseps den bahsediorsun canim yapmaya caliscam
boyun düzlesmeis oldundan bende cok fazla omuzumu boyunu rahatsiz edecek hareket yapamiorum ama denerim tekrar canim

ya hatta abarttım olayı yani klavyenin tuşlarını bile söküp yıkadım :))))

klavye çalışmıyor takınca ötüyor
bende diğer klavyeyi taktım

kaydirigubbakcemile3 citir cerez buda iyimis :)
bak simdi iki genc kiz var burda, bize göz kulak olun sorumlulugunuz büyüdü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

flatliners gelmdi dimi????????
hamile olup olmadigini cok merak ettim yaaa

bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim salamli ekmek
ara: 1 dilim salamli ekmek
öglen: 1 armut
ara: 1 elma
Aksam: tavuklu makarna 1 tabak saat 16.30 da
ara: cappuccino

tamam canim ne demek istedini anladim
triseps den bahsediorsun canim yapmaya caliscam
boyun düzlesmeis oldundan bende cok fazla omuzumu boyunu rahatsiz edecek hareket yapamiorum ama denerim tekrar canim

hımm bende öğrenmiş oldum ya lavitacım ve kızlar sizede soratyım şu twister denen küçük alet bel inceltme konusunda faydalımıdır kullanan varmı?

kızlar katılıyorum tam kaçamak oldu ama yarın sırf salata yemeyi düşünüyürum bütün gün ve biraz daha fazla spor şimdi form çaylarımı içicem 2 poşet sonra yeşil çayımı da içerim ne yapıyım bu saatten sonra yapabileceğm bişey yok

bu arada baharnaz cım bende de o kalın kol durumu var ben aerobiğe gittiğimde bayağı bir haraket öğrenmiştim sana yarın falan yazarım şimdi dediğim gibi ütüler beni bekliyor acil olmasa yapmıycam ama mecbur yapılacak bu ütüler bu akşam

uarın yazarım ben sana ayrıntılı olarak tmm canımhihoyyyt

bebeq ablaaaa, yoklugun belli oluyor, 5 sayfa az cikti hehehe

lavitanın kalın kol problemi varmış bende de var ama o kadar değil bende bel ve karın göbek herneyse işte oralar problem

vuslatcım sen yaz ama özel mesaj yolla
kızlar bebeqi bende merak ettim bugün ben evdeyim diye yazmıştım sabah gelcekti gelmedi yani kk ya

hadi ben çıkıyorum aşkitom gelcek yemek hazırlıycam ona aa bu arada ben yediklerimi yazmadım galiba
sabah 1 dilim b ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 kk penir, 3 zeytin dom şekersiz çay
ara ---2 minik kurabiye
öğlen 1 kase çorba, 1 kase yourt 6 tane sarma
ara--
akşam dondurma yiycem
2 lt su ev temizliği yaptım spor yerine :) 1 bardak iksir

bak flatlinerscim iksir yazınca senide yazamadan geçemiycem merak ediyorum sonucu
herkese ii akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…