baharnaz lavita iyi akşamlar kızlar baharnaz ne güzel evin tertemiz olmuştur inşallah yarın bende yapacagım
1 saat te birikmiş sayfalar aylin merve gözüm gönlüm açıldıya profillerinizi görünce ne güzellik böyle
henderya seninde bebişin çok tatlı allah nazrdan saklasın inş
bende yürüyüşten geldim yediklerimi akşam yazıcam
selam kızlar elay handerya sabah bir uğradım bir daha uğrayamadım..
Selmacım evet canım ya yağmur bulutları geliyorama büyük temizlik olunca camları es geçmek olmazdı neyse temiz temiz yağarlar kaydirigubbakcemile3 temiz temiz iz bırakırlar
lavitacım herşey yoluna girer sen üzme tatlı canını özlendin buralarda bunu bil :)
bebeq hiç gelememiş bugün :sm_confused:
aylincim mervecim ohh ne güzel kaynatmışsınız resimlerede bak sizi çıtır çerezler sırnaşık şey
tamam canim ne demek istedini anladim
triseps den bahsediorsun canim yapmaya caliscam
boyun düzlesmeis oldundan bende cok fazla omuzumu boyunu rahatsiz edecek hareket yapamiorumama denerim tekrar canim
kaydirigubbakcemile3 citir cerez buda iyimis :)
bak simdi iki genc kiz var burda, bize göz kulak olun sorumlulugunuz büyüdü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geldiginde okur diye yazdim yaaa gelmediki :)aylin bebegim nerde caniiiim???
kızlar katılıyorum tam kaçamak oldu ama yarın sırf salata yemeyi düşünüyürum bütün gün ve biraz daha fazla spor şimdi form çaylarımı içicem 2 poşet sonra yeşil çayımı da içerim ne yapıyım bu saatten sonra yapabileceğm bişey yok
bu arada baharnaz cım bende de o kalın kol durumu var ben aerobiğe gittiğimde bayağı bir haraket öğrenmiştim sana yarın falan yazarım şimdi dediğim gibi ütüler beni bekliyor acil olmasa yapmıycam ama mecbur yapılacak bu ütüler bu akşam
uarın yazarım ben sana ayrıntılı olarak tmm canımhihoyyyt
geldiginde okur diye yazdim yaaa gelmediki :)
bebeq ablaaaa, yoklugun belli oluyor, 5 sayfa az cikti hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?