80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben daha yeni aranıza katıldım .şu anda 80 kiloyum 4 gündür diyetteyim aynı zamanda günde 1 saat sporda yapıyorum cumadan cuyaya tartılacam bakalım nasıl olacak ..sevgilerimle

kızlar geldim geldim, ecaneden test alıp yaptım ama sonuç negatif gerçi handerya da demiş 10 gün geçmesi lazım diye, tabii bir de ilk idrarla yapmaıdm ben testi, eşimden gizliyorum, bekledim yatsın da yazayım diye, heveslencek şimdi bir de değilsem üzülmesin. gerçi hala reg olmadım ve acaip midem bulanıyor akşamdan beri, psikolojik mi bilmiyorum, ama inşallah hamileyimdir, bir acaip his geldi içime, pek heyecanlıyım bunları yazarken, bir kaç gün daha geçsin, kan tahlili yaptırırım olmazsa. hepinizi öpüyorum, iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler a.s.

Canımcım dediğim gibi güvenme eczanedeki testlere çoğu ilk 1 haftaki gecikmede bile negatif çıkabiliyor,tabi umarım pozitiftir ama böyle sabırsızlıkla bekleyeceğine bir poliklinikte hemen öğrenirsin sonucu için içini yemez.. tabi kendini sen negatife modla sonra hayal kırıklığı yada boş yere heves olmasın. Mide bulantısı için biraz erken tatlım büyük ihtimal psikolojktir o (gerçi bünyeden bünyeye değişebilir) belki heyecan da bulantı yapıyor olabilir..Hadi bakalım yeni hbrler bekliyoruz!
handeryacım güzel tatlı bir kaçamak yapmışsınız
Öyle oldu tatlım böyle plansız olunca her şey daha güzel oluyor,hayata güzel sürprizler şart!
canim bir yil sonra tekerlarsiniz bu sefer kücük sipa memede istemez :) aay yerim en onun dötünüüüü gelcem bir gün sevmeye iste söle memeyi biraktiktan sonra gelirsem karisilikli belki bi tek atariz :)
Sen gel canım atarız tabi böcüğüm de süt ile eşlik eder bize :) ( zaten sözün var unutmadım )
1 saat te birikmiş sayfalar aylin merve gözüm gönlüm açıldıya profillerinizi görünce ne güzellik böyle
henderya seninde bebişin çok tatlı allah nazrdan saklasın inş
Tsk ederis teyzesi,aminnn!

Kızlar haniii kimseler gelmemiş herkes harıl harıl spor mu yapıyor acep,iddaalı çok ya bu hafta az da kaldı hani..

günaydın..kızlar ben dün akşam çok kötü bişi yaptımsenağlama 1 dilim yaş pasta ve 1 bardak kola içtim...
çok yorulmuştum hem misafir hem benim iki cadı..canım çıktı valla..mutfağı toplarken gözüm döndü açlıktan..olacak iş mi bu ya..tartı da yarın...yandım ben..

flatliners inşallah hamilesindir canım..bu sabah heyecanla açtım bilgisayarı inan..testi yapmışsındır diye..şimdi çok erken..hem de sabah yapmamışsın..güvenilir değil yani..1 hafta sonra hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..bu arada olmazsa da takma kafana..herşeyin hayırlısı canım...

günaydın kızlar,iki saat yürüyüşümü yaptım geldim duşumu aldım az sonra kahvaltı hazırlayacağım. Ben bugün yediklerimi değil yiyeceklerimi not alacağım.Ve bunun dışına çıkmamaya çalışacağım.Belki bu şekilde sürprizlere kapalı olurum.eflatun sıkma canını olur arada böyle şeyler sen yinede içindeki istikrarı kaybetmeki bir daha yapmayasın :)

günaydın kızlar bende kahvemi içiyorum afyonum patlasın diye ....bugün buranın semt pazarı çok işim var çok ...bişi yemicem bugün taktım kafaya ..akşam eşim bana sen sanki acık incelmeyemi başladın ne '' dedi kaydirigubbakcemile3 çok hoşuma gitti kızlarrrrrrrrrr.... ama akşama doğum günü var bende eflatun senin gibi yaparsam çok üzülürüm umarım engel olurum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…