80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız ben bahar temizligine başladım cokkkkkkk işim var cok asıl bitecekbilmiyorum

kolay gelsin canım başlamak bitirmenin yarısıymış bitirirsin sonrada şöyle bir etrafa bakıp ohh çekersin sonrada evdeki deterjan kokusunu içine çekersin mutlu olursun

herkesin bünye farklı benim hiç midem bulanmamıştı aş erme vs de olmamıştı mevlam gönlüne göre versin

sağol canım iyi dileklerin için bakalım kısmet

ben çıkmalıyım kızlar ütü temizlik zamanı

istemedilerrr istemedileeer muhabbetimizii engellediler
bitsin artık bitsin artıkkkkk bu ev işleriii bitsin artık

kolay gelsin canım ama ev işleri çok nankör hep istiyor hep istiyor

Hatunlar coook isim var bugün disarida.

Ve cok morelim bozuk.

Gelince gecmise dalarak detaya inerim insaAllah.

Herkese iyi günler diliyorum.

Öpüyorum hepinizi..

gülçin hayırdır canım ters birşey yoktur umarım

izlem sen adamı öldürürsün gömlek değilde başka yermi dikkatini çekti

banu canım çok iyi görünüyorsun bizlere çok iyi örnek oluyorsunuz fotolara bakıyorum ahhh ahhh azim azim diyorum

Son düzenleme:

ayy şu pembe gömlekte, kızın pantul taytı ne kaa kötü durmuş
hiç sevmem böyle durdu mu :

ama gömlekler çok hoşmuş , derya tam senin tarzın

[/B]

Ay izlem bende uyuz olurum ya çok iğrenç duruyor
Trendyolda daha beterleri var bildiğin kalıp çıkarmışlar

Aynen izloş tam benim tarzım Çözmüşün beni kuuu

işte ben yokuş yerde oturanlardanım canım gerçi çok kısa bir mesafe yokuş ama yinede zor geliyor çıkmak tabii sadece yokuş olsa neyse üstüne 5 katta merdiven çıkıyorum yokuştan sonra 1 mola merdivenlerde 1 mola eve bir giriyorum dil dışarda

bu arada gömlek fantazisi neymiş yaa çok merak ettim geçmişte aramaya koyulsam dicem ama 5 günde çıkamam herhal

Hani böyle filmlerde olur ya güzel bir geceden sonra sabah olur hatun yataktan kalkar herifin gömleğini giyer aceleyle...O gömlek incecik hatuna elbise olur

Ben boydan dolayı imkanı yok yaşayamam bunu
O kadar bol durması içinde anca 65 filan olmam lazım

Olsun diğer avantajları da yeter bana

Son düzenleme:
kızlar eskiler topikte eski ruhun olmadığını söylüyo. mutlaka haklısınızdır ama ben(bazılarınızı tenzih ediyorum kesinlikle!) sürekli eskilerin muhabbetlerinin döndüğünü görüyorum... aranıza girmek tabi ki istiyorum ve boş zamanlarmda geçmişi okumak ve cevap yazmak için çabalıyorum. fakat bazen genede başarılı olamıyorum gibi hissediyorum bilmiyorum belkide yanlış bi histir belki ama böle işte. içimden bunlar geldi söliim dedim.umarım bende şu zorlu dönemimi bitirip daha çok topikte olucam

umarım kızmazsınız...

hahaha güzelmiş ben bu konuda şanslı sayılabilirim eşimin maşallahı var çünküüüü

canım aslında eskilerin muhabbeti dönüyor sayılmaz sadece paylaştıkları şeyler fazla olduğu için birbirlerinun haklarında daha çok şey biliyorlar ama emin ol zamanla o muhabbete dahil oluyorsun sonuçta burası ortak paylaşım alanı

Nurancım izlemin anlatmak istediği azim veren, gaza getiren, aklımızı başımıza getirecek paylaşımların olmamasıydı...Hani eski ruh derken eskiden birbirlerini bu şekilde gaza getirirlermiş bunu anlatmak istedi.Eskilerin muhabbeti dönüyor çünkü daha çok tanıyorlar birbirlerini, konuşacak daha fazla şeyleri var artık normal hayatta da arkadaş onlar.

Ama ben yeni geldiğimde hiç yabancılık çekmedim hemen onlardan biri gibi hissettim kendimi, şimdi ise sadece 4 aydır burada olmama rağmen hepsinin hayatını az çok biliyorum

Kısaca sende kendini öyle hissetme sakın, burası katılmak isteyen herkese açık bir aile

lapa yapıyorum çok zorlamadı açıkçası ama ağzımın tadı yok.suyumu da içiyorum bakalım yarına kaç olacağım?

bu arada daha 1 çay bardağını bitiremedim.

selam kızlar nasılsınız anca geliyorum..bugün yoğunum bir ara öğlen face e girdim o kadar..
dün akşam erken uyuyamadım ya gece 01.00 olmuştu anca uyudum bir gün önce de yoldan gelip uyumayınca bugün mafişim..
dün bizde kalan arkadşaın kuznei geldi ist da iş görüşmesi var bir de arkadaşa ev tuttuk ya onun bazı eşyalarını getirmiş onları eve bıraktık yemek haızrla yenilsin derken geç oldu ..
spor da yapamadım ona canım sıkkın..
bir de çok şişim ya gazdan ölcem anlamadım nedne böle oldu..
şu gömlek fantazisi taaa ne zmaandır vardı izlem kocişine taşıtıyorsundur artık kendini..

sabahtan beri mi:18:

evet canım gribim diye kullandığım ilaçlar ağız kuruluğu yapıyor zaten canım istemiyordu yemek.derya ve diğer arkadaşların anlattığı gibi içine domates,salatalık,biber,maydonoz doğradım tabi daha da fazlalaştı.bi de su içtiğim için galiba fazla yiyemedim.2 kaşık falan kaldı.şimdi de çay içtim.sanırım akşama canım isterse yarım çay bardağı haşlarım.inşallah işe yarar..

lapa yapıyorum çok zorlamadı açıkçası ama ağzımın tadı yok.suyumu da içiyorum bakalım yarına kaç olacağım?

bu arada daha 1 çay bardağını bitiremedim.

Nilgün çok doyurucu zaten bu detoks akşama kadar 2 çay bardağı anca yeniyor..
Ben de perşembe yapacağım gene

Nilgün çok doyurucu zaten bu detoks akşama kadar 2 çay bardağı anca yeniyor..
Ben de perşembe yapacağım gene

yap tabi tatlım işe yaradı sende bakalım ben de yarayacak mı?ben de çokşiş hissediyorum kendimi.wc ye çıkarsam iyi olur.okul varken zor oluyor.ben de hazır evdeyken yapayım dedim.aksi gibi çarşamba ya 2 günüm var ama gitmeyeceğim.zaten rapor aldığımı biliyorlar.iyileşemedim gelemem diyeceğim artık beni engelleyen şeyleri kişileri uzak tutmak istiyorum bu savaşımda.hep istedim kilo vermeyi ama insanları da kıramadım.nefsime de hakim olamıyorum en iyisi gitmemek.sonradan üzülmekten iyidir.

kızlar
yüzümü sivilceler sardı bu aralarr varmı bi çözümü olan?

bir su bardağı suda 1 çorba kaşığı karbonatı kaynat.soğusun sabah akşam yüzünü bu suyla sil.beyaz beyaz olacak o yüzden duru suyla yıka.ama özellikle yatarken bu suyla sil sabah kadar böyle kalsın.sabah yıkarsın yüzünü.bi arkadaşım söylemişti.sivilcelerini bayağı azaltmış.

alla alla bana çok az geldi canım yaaa ama hastasın ya ondandır..geçmiş olsun bu arada..
ben bu püsküüütten öğrenip yapmıştım bir ara ama ben pirinci haşlayıp üzeine yoğurt nane pul biberle yiyordum tadını da seviyordum..uzun zamandır yapmıyorum..o kadar uzun zamandır pirinçli bişi yemiyorum ki vücudum kabulk etmeyebilir bile
derya falan da yapmıştı değil mi...ne kadar verdirdi derya ya ben atlamışım var mı başka yapan kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…