O aradaki şarkı değil mi
slm kızlar nasılsınız ben bahar temizligine başladım cokkkkkkk işim var cok asıl bitecekbilmiyorum
herkesin bünye farklı benim hiç midem bulanmamıştı aş erme vs de olmamıştı mevlam gönlüne göre versin
ben çıkmalıyım kızlar ütü temizlik zamanı
istemedilerrr istemedileeer muhabbetimizii engellediler
bitsin artık bitsin artıkkkkk bu ev işleriii bitsin artık
Hatunlar coook isim var bugün disarida.
Ve cok morelim bozuk.
Gelince gecmise dalarak detaya inerim insaAllah.
Herkese iyi günler diliyorum.
Öpüyorum hepinizi..
ayy şu pembe gömlekte, kızın pantul taytı ne kaa kötü durmuş
hiç sevmem böyle durdu mu:
ama gömlekler çok hoşmuş, derya tam senin tarzın
[/B]
izlemmmmm yazın çok uzundu alıntı yapmadımmm
oo kucak muhabbetimi zhatılıyorum ya geçen kış ,birde gömlek fantasizi vardı:82::82::82:
tabiki kimsnein veridig yada aldıgı kilonun kimseyefaydası yok
bend eyokuş çıkarkne fenaydım yaa ,hele bird eyokuş yerd eoturyorsanız durum vahim:84::84::84:
ama şimdii ülemiiib birde telde konuşurken nefes nefese kalırdım
benim oglanlar 10 d yatıyor ama benim yatmamm en erken,1 oluyor cnm
3 saat bile uyusam giidp yapıyorummm sporumuub i umut işte bird erahtlatıyor beni spor yapmakk,sütü içmeden gidersme yıgılıp kalırım cnm aç karna spsor işkence gibi birde akşam 7 d eyiyorum en son düşün yani:26::26::26::26:
38 beden cnm bu pantolunumm,evet güsel ama işte göbek bölgem kötü durdugu içinn 38 olmuşum neye yarar izloş:26::26::26:
ayy kızın gömlek altındaki ytayt benimde dikkatimi çekti yaa çok gıcıkgiyememm öle bende
nokta.......
işte ben yokuş yerde oturanlardanım canım gerçi çok kısa bir mesafe yokuş ama yinede zor geliyor çıkmak tabii sadece yokuş olsa neyse üstüne 5 katta merdiven çıkıyorum yokuştan sonra 1 mola merdivenlerde 1 mola eve bir giriyorum dil dışarda
bu arada gömlek fantazisi neymiş yaa çok merak ettim geçmişte aramaya koyulsam dicem ama 5 günde çıkamam herhal
Hani böyle filmlerde olur ya güzel bir geceden sonra sabah olur hatun yataktan kalkar herifin gömleğini giyer aceleyle...O gömlek incecik hatuna elbise olur
Ben boydan dolayı imkanı yok yaşayamam bunu
O kadar bol durması içinde anca 65 filan olmam lazım
Olsun diğer avantajları da yeter bana
kızlar eskiler topikte eski ruhun olmadığını söylüyo. mutlaka haklısınızdır ama ben(bazılarınızı tenzih ediyorum kesinlikle!) sürekli eskilerin muhabbetlerinin döndüğünü görüyorum...aranıza girmek tabi ki istiyorum ve boş zamanlarmda geçmişi okumak ve cevap yazmak için çabalıyorum. fakat bazen genede başarılı olamıyorum gibi hissediyorum bilmiyorum belkide yanlış bi histir belki ama böle işte. içimden bunlar geldi söliim dedim.umarım bende şu zorlu dönemimi bitirip daha çok topikte olucam
umarım kızmazsınız...
kızlar eskiler topikte eski ruhun olmadığını söylüyo. mutlaka haklısınızdır ama ben(bazılarınızı tenzih ediyorum kesinlikle!) sürekli eskilerin muhabbetlerinin döndüğünü görüyorum...aranıza girmek tabi ki istiyorum ve boş zamanlarmda geçmişi okumak ve cevap yazmak için çabalıyorum. fakat bazen genede başarılı olamıyorum gibi hissediyorum bilmiyorum belkide yanlış bi histir belki ama böle işte. içimden bunlar geldi söliim dedim.umarım bende şu zorlu dönemimi bitirip daha çok topikte olucam
umarım kızmazsınız...
lapa yapıyorum çok zorlamadı açıkçası ama ağzımın tadı yok.suyumu da içiyorum bakalım yarına kaç olacağım?
bu arada daha 1 çay bardağını bitiremedim.
sabahtan beri mi:18:
lapa yapıyorum çok zorlamadı açıkçası ama ağzımın tadı yok.suyumu da içiyorum bakalım yarına kaç olacağım?
bu arada daha 1 çay bardağını bitiremedim.
Nilgün çok doyurucu zaten bu detoks akşama kadar 2 çay bardağı anca yeniyor..
Ben de perşembe yapacağım gene
kızlar
yüzümü sivilceler sardı bu aralarr varmı bi çözümü olan?
evet canım gribim diye kullandığım ilaçlar ağız kuruluğu yapıyor zaten canım istemiyordu yemek.derya ve diğer arkadaşların anlattığı gibi içine domates,salatalık,biber,maydonoz doğradım tabi daha da fazlalaştı.bi de su içtiğim için galiba fazla yiyemedim.2 kaşık falan kaldı.şimdi de çay içtim.sanırım akşama canım isterse yarım çay bardağı haşlarım.inşallah işe yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?