bir su bardağı suda 1 çorba kaşığı karbonatı kaynat.soğusun sabah akşam yüzünü bu suyla sil.beyaz beyaz olacak o yüzden duru suyla yıka.ama özellikle yatarken bu suyla sil sabah kadar böyle kalsın.sabah yıkarsın yüzünü.bi arkadaşım söylemişti.sivilcelerini bayağı azaltmış.
alla alla bana çok az geldi canım yaaa ama hastasın ya ondandır..geçmiş olsun bu arada..
ben bu püsküüütten öğrenip yapmıştım bir ara ama ben pirinci haşlayıp üzeine yoğurt nane pul biberle yiyordum tadını da seviyordum..uzun zamandır yapmıyorum..o kadar uzun zamandır pirinçli bişi yemiyorum ki vücudum kabulk etmeyebilir bile
derya falan da yapmıştı değil mi...ne kadar verdirdi derya ya ben atlamışım var mı başka yapan kızlar..
kızlar
yüzümü sivilceler sardı bu aralarr varmı bi çözümü olan?
yap tabi tatlım işe yaradı sende bakalım ben de yarayacak mı?ben de çokşiş hissediyorum kendimi.wc ye çıkarsam iyi olur.okul varken zor oluyor.ben de hazır evdeyken yapayım dedim.aksi gibi çarşamba ya 2 günüm var ama gitmeyeceğim.zaten rapor aldığımı biliyorlar.iyileşemedim gelemem diyeceğim artık beni engelleyen şeyleri kişileri uzak tutmak istiyorum bu savaşımda.hep istedim kilo vermeyi ama insanları da kıramadım.nefsime de hakim olamıyorum en iyisi gitmemek.sonradan üzülmekten iyidir.
alla alla bana çok az geldi canım yaaa ama hastasın ya ondandır..geçmiş olsun bu arada..
ben bu püsküüütten öğrenip yapmıştım bir ara ama ben pirinci haşlayıp üzeine yoğurt nane pul biberle yiyordum tadını da seviyordum..uzun zamandır yapmıyorum..o kadar uzun zamandır pirinçli bişi yemiyorum ki vücudum kabulk etmeyebilir bile
derya falan da yapmıştı değil mi...ne kadar verdirdi derya ya ben atlamışım var mı başka yapan kızlar..
aa yoğurt yasak diye biliyorum izlem o zaman yoğurtla yenirse pirinç ,pilav gibi kilo aldırır demişti.ben mi yanlış biliyorum?
aa yoğurt yasak diye biliyorum izlem o zaman yoğurtla yenirse pirinç ,pilav gibi kilo aldırır demişti.ben mi yanlış biliyorum?
Izlem Ablacimmmm
Ben Zaten Cogu Üst Giyisilerimi H&M'den Aliyorum
Hedefime Ulastigim Zaman Hayal Ettigim Bi Elbise Var
Oda H&M'de .. 65.Olayim Gidip Onu Alcam
Oranin Tarzi Pek Günlük Giyisilerden Olmusmuyor ,
Daha Cok Sala$ $eyler Satiyorlar Ve Harbidende Zayif Olman Lazim
Oradan Dogru Düzgün Bi Giyisi Alabilmek Icin ..
Bide Malesef Fiyatlari Cok Yüksek .. Ayda Yilda Bir Indirim Yapiyor H&M
Onada Denk Gelmek Cok Zor Cünkü Beden Bulamiyorsun ..
Yani Almanyadakiler Icin Birazcik Tuzlu Bir Alisveris Magzasi ..
Dedigim Gibi 65.Olunca Gittcem Etekmis Elbiseymis Bi Kerelik Kendime Düzecegim
Onuda Hakettigimi Düsünüyorum 23.Kilo Fazlaliktan Kurtulmanin Ödülü Olacak
oFF bu arada spora gittigime pisman oldum
öyle bi bogazim agriyor ki anlatamam ..
Annem ve yegenlerim $ifayi kapmi$ durumda galiba
banada bula$ti .. Spor yaparken öksürük tuttu 10.dk araliksiz öksürdüm ..
Insallah tam hastalanmam , dogustan kronik bronsitim oldugu icin
gripi kötü atlatiyorum
ben de spor yapamadım banda çıktım başım döndü diye indim tekrar.iyileşeyim de sabah 5 te kalkıp yürüyeceğim bundan sonra..sporla daha da inceliyorum kilo vermiyorum ama ..olsun vücut şekilleniyor..
oFF bu arada spora gittigime pisman oldum
öyle bi bogazim agriyor ki anlatamam ..
Annem ve yegenlerim $ifayi kapmi$ durumda galiba
banada bula$ti .. Spor yaparken öksürük tuttu 10.dk araliksiz öksürdüm ..
Insallah tam hastalanmam , dogustan kronik bronsitim oldugu icin
gripi kötü atlatiyorum
Burcucum geçmiş olsun canım..Sen bir zayıfla ne güzel ciciler alacaksı n kendine..ben de hiç dikkat etmiyorum giydiklerime anı şeyleri çevire çevire giyiyorum..Annemlerin yazlığa gitmiştim annem birkaç body almış 2 kaprisini bana verdi kilo verdiği dönemde almış olmuyur artık geri aldı verdiklerini iyi oldu işyerinde serbest giyim kuralı geldi..kilo verene dek onlarla idare edicem..hiç bilmem ben de markaları tarzları vs..bir zayıflayayım tarzımı yaratcam da gıdım gıdım ilerliyorum işte hedefime..siz bana fikir verirsiniz artık
yürüyüş gibisi var mı ya biz de şu arkadaşı taşıyalım başlıycaz akşam yürüyüşlerine..diziler de biter zaten yakında..
Geçmiş olsun minişim :26::26:
Boğazına iyi gelecek sıcak şeyler iç süt bana çok iyi gelir boğaz tahrişine..
Dikkat et kendine
Ahhh nihal benimde hayalim zayıflayınca kendi tarzımı oturtmak :98::98:
evet haklısın gerçi açık havada yürümek gibi yok ama benim evimin etrafı müsait değil.o yüzden koşu bandı aldım zaten.akşama hışım çıkıyor halim kalmıyor.o yüzden hep sporum aksıyor.sadece sabahları yapmaya vaktim var.sanırım perşembe ye başlarım artık.keşke ben de akşamları yürüyebilsem.
eskiden olsa olurdu şimdi akşam yürüyeceğim desem eşim bi ton laf eder.boşuna mı aldık bu koşu bandını diye.her şeye verecek cevapları var.ben olsam iyi olur açık havada yürümek iyi düşünmüşsün derim.ah bu erkekler..
o kısma gelelim zevkli hatunlarız ya hallederiz canım..
ne kadar zevkli düşünsene Derya mağazaya giriyorsun utana sıkıla değil göğsünü gere gere..ben şunu istiyorum..
tabi hanımefendi kaç beden..?
38..
aaa gerçekten mi ben 36 sanmıştım..
yok canım değil kalıplıyım ben ondan..
giyersin kabine..
ay düğmesi mi kopacak, fermuarı mı bozulcak diye korkmadan giyceksin üstüne..
sonra çıkışta ay dışarda işallah kimse yoktur da beni kimse görmesin diye telaş etmek yok..
aynada doya doya bakarsın kendine..
etrafındakiler ne kadar güzel olduğunu söylerler..
Allahım egoya baksana tavana yapıştı..
nasıl mutlu olur insan yaa..o zaman herşeyine öznirsin işte..saçına da manikürünü de ayakkabına da..
verdiğin paralara acımazsın..o kadar para verip de üstüne hiç de yaışmayan kocaman şeyler değildir çünkü giydiklerin...
ayyyy hayali bile süperrrr
Bir yerlerde tıkanıp kaldığında hayat, soluk almak güçleştiğinde; yüreğin susup, mantığın sürüklemeye başladığında ayaklarını, dağlara dönmeli yüzünü insan.
Yeni patikalar, yeni yollar seçmeli, yüreğini ferahlatacak; yeni insanlarla tanışmalı, yeni keşifler yapacak....
Hep isteyip de, bir gün yaparım diye ertelediği ne varsa, gerçekleştirmeyi denemeli!
Her geçen gece, ölüme bir gün daha yaklaştığını; zamanın bir nehir, kendisinin bir sal olup da, o dursa da yolculuğun devam ettiğini anlamalı.
Baş döndürücü bir hızla geçiyorsa birbirinin aynı günler, her akşam aynı can sıkıntısıyla eve giriliyorsa,
değiştirmeye çalışmalı bir şeyleri; küçük şeylerle başlamalı belki; örneğin, birkaç durak önce inip servisten, otobüsten, yürümeli eve kadar, yüreğine takmalı güneş gözlüklerini; gördüğünü hissedebilmeli!
Sağlığını kaybedip, ölümle yüz yüze gelmeden önce, değerli olabilmeli hayat!
İlla büyük acılar çekmemeli, küçük mutlulukları fark etmek için!
Başkasının yerine koyabilmeli kendini; ağlayan birine 'Gül', inleyen birine 'Sus' dememeli! Ağlayana omuz, inleyene çare olabilmeli!
Şu adaletsiz, merhametsiz dünyaya ayak uydurmamalı; sevgisiz, soysuz kalarak!
Dikeni yüzünden hesap sormak yerine gülden, derin bir soluk alıp, hapsetmeli kokusunu içine...
Güneşin doğuşunu seyretmeli arada bir, seher yeli okşamalı saçlarını...
Karda, yağmurda; sevincine, coşkusuna, fırtınada boranda; öfkesine, isyanına ortak olabilmeli doğanın!
Bir çocuğun ilk adımlarında umudu; bir gencin düşlerinde geleceği; bir yaşlının hatıralarında geçmişi görebilmeli!
Çalışmadan başarmayı, sevmeden sevilmeyi, mutlu etmeden mutlu olmayı beklememeli!
Ama küçük, ama büyük; her hayal kırıklığı, her acı, bir fırsat yaşamdan yeni bir şeyler öğrenebilmek için; kaçırmamalı!
Çünkü hiç düşmemişsen, el vermezsin kimseye kalkması için, hiç çaresiz kalmamışsan; dermanı olamazsın dertlerin, ağlamayı bilmiyorsan; neşesizdir kahkahaların, merhaba dememişsen; anlamsızdır elvedaların...
Ekleyen: Felsefe Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?