Nihal ne güzel anlattın ne güzel....
Bu korkuları yaşamış biri anlar ancak bunun güzelliğini..Patlayan düğmeler fermuarlar, rezil olma korkusu
"Hanımefendi oldu mu" diye diğer taraftan konuşup duran gerizekalı tezgahtara, evet oldu deyip bir yandan çıkarmaya çalışmak ve bir de üstüne "çıkın aynada bakın nasıl durduğuna" laflarından iyice bunalmak
Almayacak olsa bile mağazada bir şey denemek zevktir bir kadın için...
Ama kilolu kadınlar için kabustur ancak
Güzel bir tatil günü arkadaşlarla başbaşa çıkıp mağaza gezmek zevklerimiz arasında değildir, veya uzun bir tepeye tırmanmak, kendini kaç yaşında olursan ol çocuklarla koşturup genç hissetmek..
Fotoğraf makinesi görünce gerilmek, o gün 2 saatini kendini süslemeye harcamış olsan da fotoğraflarda berbat çıkmak
Say say biter mi? Bitmez...
Hele ki izlemin dediği yaralar, pişikler onlar işin artık çirkinlik - güzellik değil rezillik kısmı
Çok şükür ben çoğundan kurtuldum...Allahım hepimizi bütün bu dertlerden azmimiz sayesinde kurtarsın...Hepimiz neşeli, aktif, kıpır kıpır kadınlar olalım..
Aminnnnnnn
Selma abla çok güzel bir yazı
Biliyor musun ben elimden geldiğince böyle yaşamaya çalışıyorum zaten, elimden geldiğince her yeni gün yeni şeyler keşfetmeye, hiç bir macera fırsatını kaçırmamaya çalışıyorum...Bence hayat zaten böyle güzel..
İnsan hayatından memnun değilse bence mutlaka değiştirecek cesareti olmalı
elimphia ablacim deryo$ ablacim sagolun
Derya abla ihlamur kaynattim simdi onu icecegim ..
süt sevmiyorum öyle pek hele sicak hic icemem ..
Kücüklügümden beri ihlamur /ada cayi veya papatya cayi tiryakisiyim
onlar insallah yumsatir bogazimi ...
yarinda iyi olmazsam antibiotike baslicam yoksa atlatamam bu gripi ..
ne güzel deyacım bende tam tersi ama tabikide böyle olmak isterdim hayata pozitif bakabilseydimherşeye ragmen hayat güzel her ne kadarda şişko olsamda kafaya taksamda
selma kaçakçay sizler nasılsınız?kaçakçay canım ismin ne?neden bu nick i seçtin?ben iskenderunluyum bizim oralarda kaçak çay çok içilir.sen de oralardan mısın yoksa?
bende bu guruba katılmak istiyorum benide aranıza alırsanız tabii
teşekkür ederim
Ho$geldin Tatlim Aramizaaaa
n ilgüncüm iyyim canım sen nasılsın temizlik yapıyorum işte
offf kızlar yaa bugün benim oğlanın muzurlukları resmen beni sinir krizine soktu ..
benim ortada olmadığım bi anı kollayıp dolaptaki 15 li yumurtayı oturma odasına getirip hepsini tek tek kırıp bulamış heryere :84: allahtan halımı yıkamaya vermiştim yoktu yerde valla heralde uğraşmazdım temizliğiyle ..
neyse ben yumurtaları temizlerken gidip mutfağın balkonunu açıp eline ne geçtiyse aşağı atmış o sinirler kıçına 2-3 kere patlatıp attım odasına halada çıkarmış değilim .
aşağıdan topladıklarımı yazıyorum size bunların 15. kattan atıldığında vehameti siz düşünün artık
4 tencere kapağı 2 si mefta olmuş 2 si çimene denk gelmiş ..
3 plastik kap
1 çift terlik
1 paket tuz
kendi mıknatıslı harfleri onları toplamaya uğraşmadım tabi ..
2 elbezi
1 yerbezi
1 paket sigara
elinde cuval gibi bi posetle geri döndüm .
evdeki yumurta kokusunu çıkaramadım hala sabahtan beri en az 10 kere çamaşır suyuyla sildim ama güneş vurunca tekrar çıkıyo :84:
sabah:
1 simit
beyaz peynir
6 zeytin
domates salatalık biber
1 yumurta
ara:
1 bardak diyet süt
mavi yeşil diyet bisküvi
öğle:
taze fasülye
5 kaşık barbunya pilaki
akşam:
zeytinyağlı kabak
1 simit
sabah 1 saat yürüyüş
2.5 lt su
yeşil çay
form çay
sabah:
1 simit
beyaz peynir
6 zeytin
domates salatalık biber
1 yumurta
ara:
1 bardak diyet süt
mavi yeşil diyet bisküvi
öğle:
taze fasülye
5 kaşık barbunya pilaki
akşam:
zeytinyağlı kabak
1 simit
sabah 1 saat yürüyüş
2.5 lt su
yeşil çay
form çay
derya
beyaz gömlek gerçekten çok hoş bu tarzlar benim gibi elma tiplilere biberbir bacaklar ince üst taraf kalın olunca hem kamufle ediyor hemde ince gösteriyor..
offf kızlar yaa bugün benim oğlanın muzurlukları resmen beni sinir krizine soktu ..
benim ortada olmadığım bi anı kollayıp dolaptaki 15 li yumurtayı oturma odasına getirip hepsini tek tek kırıp bulamış heryere :84: allahtan halımı yıkamaya vermiştim yoktu yerde valla heralde uğraşmazdım temizliğiyle ..
neyse ben yumurtaları temizlerken gidip mutfağın balkonunu açıp eline ne geçtiyse aşağı atmış o sinirler kıçına 2-3 kere patlatıp attım odasına halada çıkarmış değilim .
aşağıdan topladıklarımı yazıyorum size bunların 15. kattan atıldığında vehameti siz düşünün artık
4 tencere kapağı 2 si mefta olmuş 2 si çimene denk gelmiş ..
3 plastik kap
1 çift terlik
1 paket tuz
kendi mıknatıslı harfleri onları toplamaya uğraşmadım tabi ..
2 elbezi
1 yerbezi
1 paket sigara
elinde cuval gibi bi posetle geri döndüm .
evdeki yumurta kokusunu çıkaramadım hala sabahtan beri en az 10 kere çamaşır suyuyla sildim ama güneş vurunca tekrar çıkıyo :84:
selam kızlar, buradan ayrı kalmak ne zormuşinternet bağlantımda sorun vardı giremedim. geçmişe bir göz atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?