80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elimphia ablacim deryo$ ablacim sagolun

Derya abla ihlamur kaynattim simdi onu icecegim ..
süt sevmiyorum öyle pek hele sicak hic icemem ..
Kücüklügümden beri ihlamur /ada cayi veya papatya cayi tiryakisiyim
onlar insallah yumsatir bogazimi ...

yarinda iyi olmazsam antibiotike baslicam yoksa atlatamam bu gripi ..

ne güzel deyacım bende tam tersi ama tabikide böyle olmak isterdim hayata pozitif bakabilseydimherşeye ragmen hayat güzel her ne kadarda şişko olsamda kafaya taksamda

İyi gene bekliyorsun sen ben grip olacağımı anlar anlamaz antibiyotiklere sarılırım...Doğru değil biliyorum ama hiç sevmiyorum hastalığı ne yapayım...Yallah hastalık yallah kış kış

ne güzel deyacım bende tam tersi ama tabikide böyle olmak isterdim hayata pozitif bakabilseydimherşeye ragmen hayat güzel her ne kadarda şişko olsamda kafaya taksamda

Selma ablacım bence insan elinde olmayan, değiştiremeyeceği şeyler için üzülmeli..Hastalık gibi, manevi sorunlar gibi...
Şişmanlık bizim azmimize bakan değiştirebileceğimiz bir özelliğimiz ki kafaya takmanın hiç bir işe yaramdığını defalarca tecrübe ettik..Artık işe yarar şeyler yapma vakti
Madem bu illeti yenebiliriz o zaman her şey bizim elimizde yani kendi mutsuzluğumuzun sebebi yine kendimiziz :87:

Bir söz var çok severim birden o aklıma geldi yazayım ;

"Etrafınızda görmek istediğiniz değişimin kendisi olun"

Son düzenleme:
selma kaçakçay sizler nasılsınız?kaçakçay canım ismin ne?neden bu nick i seçtin?ben iskenderunluyum bizim oralarda kaçak çay çok içilir.sen de oralardan mısın yoksa?

ismim funda hayır iskenderun lu değilim istanbul luyum bu arada gayet iyiyim teşşekür ederim sorduğun için bu nick i neden seçtiğime gelince de ne yazsam kabul etmedi bir bu kaçakçayı kabul etti ondan

selam kızlar sabah bir girdim elektirikler gitti birkaç saat gelmedi bakım varmış..bende işe güce kapıldım derken geldim işte...

derya

beyaz gömlek gerçekten çok hoş bu tarzlar benim gibi elma tiplilere biberbir bacaklar ince üst taraf kalın olunca hem kamufle ediyor hemde ince gösteriyor..

banu

senle tiplerimiz çok benziyor.. o pantul sana acuk dar geldiyse belden yukardan fırlar hemen yağcıklar az bol giyersen bu kadar çıkmıyorlar elma yız ya ondan dedim şekerim..ama canım o ilk hallerinden eser kalmamış çok büyük bir yol katetmişsin ...artık birraz bölgesel çalışma lazım...diyene bak hele çok gevşedim bende bir motivaston lazım bana bir hareket lazım kuuuuu... off

izlem

resim eklme konusunda kendi adıma bişey söylim bende.. ben ilk başlarda birkaç resim yükledim biliyorsunuz çok sık olmasada eklerim ara sıra..ama bu aralar hiç istemiyorum nedeni ise artık uzun zamandır kilşo verememem hep aynı kiloda olmam yani kimseye örnek teşkil edecek durumum yok canım..ama kilo vermeye devam edenler ara sıra öncesi sonrası eklerse gerçekten süper oluyor..belki benide gaza getiriniz ekleyin kuuuuu

nilgün

face deki resimlerine getirdiğin yorum için çok teşekkür ederim canım..en son işte 59.5 ta takıldım kaldım canım ne ileri ne geri sişnir bi durum...

offf kızlar yaa bugün benim oğlanın muzurlukları resmen beni sinir krizine soktu ..

benim ortada olmadığım bi anı kollayıp dolaptaki 15 li yumurtayı oturma odasına getirip hepsini tek tek kırıp bulamış heryere :84: allahtan halımı yıkamaya vermiştim yoktu yerde valla heralde uğraşmazdım temizliğiyle ..
neyse ben yumurtaları temizlerken gidip mutfağın balkonunu açıp eline ne geçtiyse aşağı atmış o sinirler kıçına 2-3 kere patlatıp attım odasına halada çıkarmış değilim .
aşağıdan topladıklarımı yazıyorum size bunların 15. kattan atıldığında vehameti siz düşünün artık

4 tencere kapağı 2 si mefta olmuş 2 si çimene denk gelmiş ..
3 plastik kap
1 çift terlik
1 paket tuz
kendi mıknatıslı harfleri onları toplamaya uğraşmadım tabi ..
2 elbezi
1 yerbezi
1 paket sigara

elinde cuval gibi bi posetle geri döndüm .

evdeki yumurta kokusunu çıkaramadım hala sabahtan beri en az 10 kere çamaşır suyuyla sildim ama güneş vurunca tekrar çıkıyo :84:

menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim light ekmekten kaşarlı tost
beyaz peynir
1 yumurta
domates
salatalık
form çay

ara
5 erik

öqlen
2 kırmızı biber dolması
yeşilçay

ara
1 incir
2 kuru kayısı

akşam
sütlü şehriye çorbası
ıspanaklı yumurta

ara
kayısılı form

3litre su..

Son düzenleme:
sabah:
1 simit
beyaz peynir
6 zeytin
domates salatalık biber
1 yumurta

ara:
1 bardak diyet süt
mavi yeşil diyet bisküvi

öğle:
taze fasülye
5 kaşık barbunya pilaki

akşam:
zeytinyağlı kabak
1 simit

sabah 1 saat yürüyüş
2.5 lt su
yeşil çay
form çay

n ilgüncüm iyyim canım sen nasılsın temizlik yapıyorum işte

bizimkiler yemeklerini yedi ne de güzel koktu valla yemek ama yemedim.madem karar aldım yemeyeceğim diye yemedim.bakalım ilerleyen saatlerde de böyle kararlı olabilecek miyim?

bende bu guruba katılmak istiyorum benide aranıza alırsanız tabii

hoş geldin..

ağzım açık okudum valla.ne haydutmuş senin oğlan.allah nazardan esirgesin ama benimkiler de bazen beni çileden çıkatıyor.allah sabır versin sana canım.küçük haydutu da öpüyorum yanaklarından.

afiyet olsun ama günde 2 simit çok değil mi?hem simit nereden çıktı akşam akşam

bir simit 3 mü 4 dilim ekmek değerinde diye biliyorum.akşam için uygun değil yani.

ama menün çok güzel.tebrik ederim.

Canim 1.Simit - 4. Dilim Ekmek Yerine Geliyor ...
Yani 2.Simit - 8.Dilim Ekmek Yapiyor ..

Biraz Fazla Olmu$ Bence

bugünkü menüm
sabah: 1 k.k. kadar beyaz peynir, 4 tane zeytin,1 dilim çavdar ekmeği
ara: 4 tane yenidünya
piko
öğle: 1 paket eti form çörekotlu bisküvi, 1 bardak diyet kola, 1 tane salatalık, 1 tane yeşil biber
ara: 4 tane yenidünya
akşam: salata, 1 tabak nohut, 1 bardak diyet kola
ara: 1 tane meyve yerim

Bugünkü Menüm

Kahvalti:
2.Dilim Kizarmi$ Ekmek
1.KK Peynir
4.Yesil Zeytin
1.Tk Bal

Ara:
Yok (Spor Salonundaydim )

Öglen:
2.Haslanmis Patates
1.Kase Nane Karisimli Yogurt

Ara:
2.Kupa Ihlamur Cayi

Aksam:
2.Tane Kurabiye

120dk Spor (Aletlerle)

Kizlar Hastalik Aldi Basini Gidiyor , Burnumda Tikanmaya Basladi
Demin Kalktim Kurabiye Yaptim Annemle .. Canim Öyle Bi Istedi Ki Anlatamam Size ..
Valla Hic Umrumda Degil Kalorisi Neyse Ney Yidim I$te
Bide Icine Portakal Rendeledim Ohh Yarasin Bana
$ifam Olsun ...

Herkeze Simdiden Iyi Aksamlar Diliyorum ,
Birazdan Osman Time Nede Olsa O Bitince Yine Bakarim Topikcigimize

Son düzenleme:
bende bu guruba katılmak istiyorum benide aranıza alırsanız tabii

Tabi ki alırız, aramıza hoşgeldin azmin daim olsun

derya

beyaz gömlek gerçekten çok hoş bu tarzlar benim gibi elma tiplilere biberbir bacaklar ince üst taraf kalın olunca hem kamufle ediyor hemde ince gösteriyor..

İlkay ben gömlek hastasıyım ya bir de öyle hem spor hem klasik tam benim tarzım
Gömlek her vücut tipindeki insanı fit gösteriyor...

Ağzım açık okudum tülaycım hep diyorum ya siz annelere ve sabrınıza şaşıyorum

selam kızlar, buradan ayrı kalmak ne zormuş internet bağlantımda sorun vardı giremedim. geçmişe bir göz atayım

Arzucum hoşgeldin, buradan ayrılanlar kilo alıyor genelde iyi gelmiyor pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…