80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay açlık başıma vurdu bi daha pirinç haşlamak istemedim.şeytan nilgün koy şu et soteyi ekmek arasına bi güzel ye dedi yemedim.salat yapmaya başladım marul,domates,salatalık,biber doğradım .sonra bunlarla doymam diye ton balığı ekleyecektim.vazgeçtim.salata tabağını kaptığım gibi size koştum yoksa tüm günüm heba olacaktı.bütün emeklerim gidecekti.inşallah tartıda güler yüzüm yarın ya :26::26:

arkadaşlar çok teşekkürler
kürtaj oldum bugün daha öncede anlatmıştım emzirmeden dolayı hormonlar şaşarmış kimi hiç regl olmazmış kimide adet düzensizliği yaşarmış benimde 2 aydır kanamam durmadı ve rahim duvarım çok kalınlaştı ilaçların uzun sürli tedavi olucağını söyledi dr bende hem yaz geldi daha fazla kanama çekilmez diye hemde hormon ilaçları kilo yapar diye doktorumun önerisiyle kürtajı kabul ettim bu sabah genel anestezi altında operasyonumu geçirdim çok şükür iyiyim sadece anestezinin etkisi birazda antibiyotiğin etkisiyle baş dönmem ve bulantım var hafiften inşallah bundan sonra düzene girerde rahatlarım

menümüde yazıyım
sabah yok
ara yok
öğlen 1 simit 1 üçgen peynir 1 küçük kutu vişne suyu
ara yok
akşam 2 kase tavuk suyuna mantar çorbası 1 kase yoğurt
yatmadan ya süt içerim yada soda
spor yok

bu arada doktorum spor yok dedi zaten başı çok kalabalıktı ben çıkarken sordum yürüyüş yapıyorum spor yapıyorum dedim hayır spor yok dedi ayakta duş al istirahat et dedi 10 gün sonra kontrol var bidaha sorarım ozaman

Ay izlem bende uyuz olurum ya çok iğrenç duruyor
Trendyolda daha beterleri var bildiğin kalıp çıkarmışlar

Aynen izloş tam benim tarzım Çözmüşün beni kuuu

ayyyy sus kız daha fazla anlatmaa
evet çözdüm seni

hehehhhe anlatmışlar zati,
zayıflayınca sen de yap, giy yatağa kocana kahvaltı götür
gömleğiyle :82::82:

kızmayız!
ilk başlarda böyle hissetmen normal, pek zaman bulup giremediğin için
ve kimseyi tanımadığın için
zamanla alışır, çok iyi vakit geçirirsin eminim ben :82:

hahaha güzelmiş ben bu konuda şanslı sayılabilirim eşimin maşallahı var çünküüüü

hemde nasıl taşıyor

birde o hayallerin gerçekleştiğini görmek
PAHABİÇİLEMEZ

inşallah canım,
istediğin gibi giyinip utanmadan sıkılmadan salıan salına yürümeyi nasip etsin güzel allahım

inanamıyorum yaa
canım ne yalan diyim, okuyunca çok güldüm ama
hele o yumurta olayının başıma gelmesini hiç istemezdim doğrusu
kız iyiki halı yokmuş düşünsene halının da olduğunu 15 yumurtaaa

izlem nasılsın canım?bugün ara ara girdin yazmadın ama..

vakit buldukça girip okuyup yazıyorum ama işte anca canım...
seninde lapan hayırlı olsun
salatana yağ koymamışsındır umarım

çok geçmiş olsun
iyi cesaret etmişsin, bütün yaz o kanama kabus olurdu sana vallahi

haklısın canım. eşime bile söyleyip durdum. kadınlar kulübü beni motive ediyor o yüzden kilo aldım diye. dün 87.8 dim.bugün 86.7 yim. annemler gelmeden önce 85.3 ü bile görmüştüm. getirdikleri şeylere dayanamayıp yiyince aldım. ama buranın sihirli bir etkisi var sanki. diyet moduna tekrar girdim

sabret canım karşılığını görürsün mutlaka
gülçincim anne sağlığına kavuşur başarılı bir ameliyat geçirir inşallah.maddi imkansızlıklar hepimiz geriyor zaman zaman. annemler de her buluşmamızda para verirler. zoruma gitsede alırım:26::26:

bugün öğlen pazara giittim,
bize yakın bir manav var çok zate oluyor herşeyi
uzun zamandır ordan alıyordum pazarı özlemişim vallahii

bi sürü yeşillik aldım
öğlen bi güzel koca bir kase salata yaptım bol limonlu ohh

yarın da o tazecik salatalıklarla cacık yapıp içicem

geçmiş olsun canım, bulantını ve baş dönmeni de kısa sürede atlatırsın inşallah

menüm

sabah büyük bir bardak ılık su 1 kuru incir

1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay

şekersiz çay 3 petibör büsküvi

büyük bir kase karışık yeşil salata

şekersiz nescafe
1 elma
5 yeşil erik

kıymalı kabak yemeği 4 yemek kaşığı
sarımsaklı yarım kase yoğurt

arkadaş askerden geldi
orda belki 1 ince dilim pasta yerim

2lt su spor yok

ilkaycım
çok bol keism pantolonlarda olmuyor ama o bol keismlerde geneld egeniş paça oluyorr
onlaır giymek için daha zaman var..
bu pantolon dar degil cnm
hatta ince bir badi ile çekip koyarım.kemer takmazsam eger inmeye başlıyor bacaklarımdaan

tülayyyyyyy
kabus gibi yaaaa geçmiş olsun vallaaaa
ya sen 15. katta mı oturuyon abowwwwwway benim yükseklik korkum var yeni evimiz 4. kat olucak amaa onda bile korkuyorummm

birden snei asansörde alind eçuvallaaa hayal ettim çok komikk

semaa çok geçmiş olsun cnm e ebiraz spor yapma tabikii bişiycik olmaz

funda
tşk ederim cnm,ben 1 yıld averdim kilolları 3-5 aydırda sürünüyorumm

iyi geceler kızlar
kutlarım harika kilo vermişsiniz darısı başıma,
ben birşey soracaktım bu lapa nedir nasıl yapıp ne şekilde destekleyerek detox yapıyorsunuz

Herkeze Simdiden Iyi Aksamlar Diliyorum ,
Birazdan Osman Time Nede Olsa O Bitince Yine Bakarim Topikcigimize

Sende mi brütüs

İyi yapmışsın nilgüncüm bravo
Umarım karşılığını alırsın..

Semacım çok geçmiş olsun, söylemiştin ama unutmuştum ben..Dinlen bol bol başka bir şey düşünme..

Ay bir de spor mu düşünüyorsun o halde

izlemmmmm yarınd abenim için yirmisin petibörrr

evet canım cesaretimi topladım yapalım dedim aslında 2 hafta önce demişti dr ama ozaman korkmuştum keşke ozaman yaptırsaydım 2 haftadır aşırı kanamam vardı perişan etti beni boşu boşuna

geçmiş olsun canım, bulantını ve baş dönmeni de kısa sürede atlatırsın inşallah

teşekkürler canım

he valla :78: dr da kesin arkamdan gülmüştür kafası iyi narkozdan demiştir kesin valla sallanıyordum resmen dedimki günlük hayatıma dönebilirmiyim oda dediki 15 gün ilişki yasak bende hayır spor yapıyorumda bide yürüyüş devam edebilirmiyim dedim hey allam yaa bak şimdi aklıma geldikçe gülüyorum

Son düzenleme:
bugunkü menüm:

sabah:
1 parça börek
2 ç.domates

ara: 5 küp ananas

oglen:
2 zeytinyaglı enginar
1ç. ekmegi
5 kaşık yogurt

ara:
1 b. nescafe

ara:
1 muz

akşam:
5-6 kasık türlü
1 küçük kase yogurt
yarım. kepek ekmegi
salata

kızlar cokmu olmuş yediklerim sanki bugun fazla yedim gibi geldi.​

ağzım açık okudum valla.ne haydutmuş senin oğlan.allah nazardan esirgesin ama benimkiler de bazen beni çileden çıkatıyor.allah sabır versin sana canım.küçük haydutu da öpüyorum yanaklarından.

Ağzım açık okudum tülaycım hep diyorum ya siz annelere ve sabrınıza şaşıyorum

sağolun kızlar yaa cennet annelerin ayağı altındadır diye boşa dememişler insanda psikoloji diye bişey kalmıyo çok zor valla ..hele benim oğlum maşallah 3 çoçuğa bedel allah yardımcımız olsun layıkıyla çoçuk büyütmek zor zanaat

ben ilk diyete başladığımda aralarda hep yapardım lapa diyetini.. sonra sanırım izloşun tavsiyesiyle lapaya çeyrek tavuk bulyon eklemeye başladım daha kolay yeniyor o şekilde ..bugün topikte lapa lafı çok geçince benimde canım istedi .kalkıp yaptım içinede nane ,maydanoz domates yeşil soğan ekledim hmm yemede yanında yat .lapa yapanlara tavsiye ederim sade sade yemek işkence çünki

çok geçmiş olsun semaveela ..

yaaa kızım benim oğlum varya sırf muzurluk yapsın diye yaradılmış heralde akşama kadar neler neler yapıyo akşam beşiğine koyunca ohh diyorum sabaha kadar kafam dinç
yerde duvarda koltukta kapıda heryerde yumurta kabuklarıyla birlikte ne süper manzaraydı ama

ohh misler gibi olmuş valla afiyet olsun. pazar gibisi varmı yaa allahtan ablam pazarın içinde bi sokakta oturuyoda her hafta gidebiliyorum benim buraya yakın pazar yok malesef

hakkaten çok komiktim ama o an ateş fıskırtıyodum heralde etrafa bende ilk geldiğimde çok korktum ama şimdi alıştım ..balkondan sarkıp aşağıdaki eltime bile bağırabiliyorum düşün

tam kıvamında bence .. arada muz biraz ağır olmuş sanki ama nedense ben muzu sabah kahvaltı yapmak istemediğimde 1 bardak sütle öğün yapıyorum

teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…