Ay izlem bende uyuz olurum ya çok iğrenç duruyor
Trendyolda daha beterleri var bildiğin kalıp çıkarmışlar
Aynen izloş tam benim tarzımÇözmüşün beni kuuu
işte ben yokuş yerde oturanlardanım canım gerçi çok kısa bir mesafe yokuş ama yinede zor geliyor çıkmak tabii sadece yokuş olsa neyse üstüne 5 katta merdiven çıkıyorum yokuştan sonra 1 mola merdivenlerde 1 mola eve bir giriyorum dil dışarda
bu arada gömlek fantazisi neymiş yaa çok merak ettim geçmişte aramaya koyulsam dicem ama 5 günde çıkamam herhal
kızlar eskiler topikte eski ruhun olmadığını söylüyo. mutlaka haklısınızdır ama ben(bazılarınızı tenzih ediyorum kesinlikle!) sürekli eskilerin muhabbetlerinin döndüğünü görüyorum...aranıza girmek tabi ki istiyorum ve boş zamanlarmda geçmişi okumak ve cevap yazmak için çabalıyorum. fakat bazen genede başarılı olamıyorum gibi hissediyorum bilmiyorum belkide yanlış bi histir belki ama böle işte. içimden bunlar geldi söliim dedim.umarım bende şu zorlu dönemimi bitirip daha çok topikte olucam
umarım kızmazsınız...
hahaha güzelmiş ben bu konuda şanslı sayılabilirim eşimin maşallahı var çünküüüü
canım aslında eskilerin muhabbeti dönüyor sayılmaz sadece paylaştıkları şeyler fazla olduğu için birbirlerinun haklarında daha çok şey biliyorlar ama emin ol zamanla o muhabbete dahil oluyorsun sonuçta burası ortak paylaşım alanı
hemde nasıl taşıyorselam kızlar nasılsınız anca geliyorum..bugün yoğunum bir ara öğlen face e girdim o kadar..
dün akşam erken uyuyamadım ya gece 01.00 olmuştu anca uyudum bir gün önce de yoldan gelip uyumayınca bugün mafişim..
dün bizde kalan arkadşaın kuznei geldi ist da iş görüşmesi var bir de arkadaşa ev tuttuk ya onun bazı eşyalarını getirmiş onları eve bıraktık yemek haızrla yenilsin derken geç oldu ..
spor da yapamadım ona canım sıkkın..
bir de çok şişim ya gazdan ölcem anlamadım nedne böle oldu..
şu gömlek fantazisi taaa ne zmaandır vardı izlem kocişine taşıtıyorsundur artık kendini..
birde o hayallerin gerçekleştiğini görmeko kısma gelelim zevkli hatunlarız ya hallederiz canım..
ne kadar zevkli düşünsene Derya mağazaya giriyorsun utana sıkıla değil göğsünü gere gere..ben şunu istiyorum..
tabi hanımefendi kaç beden..?
38..
aaa gerçekten mi ben 36 sanmıştım..
yok canım değil kalıplıyım ben ondan..
giyersin kabine..
ay düğmesi mi kopacak, fermuarı mı bozulcak diye korkmadan giyceksin üstüne..
sonra çıkışta ay dışarda işallah kimse yoktur da beni kimse görmesin diye telaş etmek yok..
aynada doya doya bakarsın kendine..
etrafındakiler ne kadar güzel olduğunu söylerler..
Allahım egoya baksana tavana yapıştı..
nasıl mutlu olur insan yaa..o zaman herşeyine öznirsin işte..saçına da manikürünü de ayakkabına da..
verdiğin paralara acımazsın..o kadar para verip de üstüne hiç de yaışmayan kocaman şeyler değildir çünkü giydiklerin...
ayyyy hayali bile süperrrr
bi mağazaya gittiğimde utanıyorum sanki giyinmeye hakkım yok diye.sabit bi bedenin olmuyor illaki denemek ve üstüne olanı bulmak için defalarca denemek zorunda kalıyorsun.insanlar bi acayip bakıyor sana özellikle sıfır beden tezgahtarlar.güya yardımcı olmak istiyorlar ama acıyarak bakıyorlar sana.ancak yemeyi biliyorsun sana nasıl bulacağım kıyafet der gibi..
ben bile kilolu birini görünce makyaj yapsan ne olur bu kilon olduğu sürece diyorum.içimden öyle geçiriyorum ne yapayım?kimbilir insanlar benim için ne diyordur?ayy duymak istemiyorum.
bi de şimdi iskenderun a gideceğim.orada teyzeler bile şort kolsuz bluz giyer.yani insanlar yadırgamaz.millet benim yaşımdakiler bile mini şortlarla ince askılılarla gezer.ben şimdi oraya gideince ne yaparım ya?şortu yakıştırmıyorum kendime.kapri ve kolsuz giyiyorum.kaç senedir kilo yüzünden denizden mahrum ettim kendimi.yazık günah aslında.azmedip kiloları verip yaşayamadıklarımın acısını çıkarmak istiyorum.ama nerede o azim
offf kızlar yaa bugün benim oğlanın muzurlukları resmen beni sinir krizine soktu ..
benim ortada olmadığım bi anı kollayıp dolaptaki 15 li yumurtayı oturma odasına getirip hepsini tek tek kırıp bulamış heryere :84: allahtan halımı yıkamaya vermiştim yoktu yerde valla heralde uğraşmazdım temizliğiyle ..
neyse ben yumurtaları temizlerken gidip mutfağın balkonunu açıp eline ne geçtiyse aşağı atmış o sinirler kıçına 2-3 kere patlatıp attım odasına halada çıkarmış değilim .
aşağıdan topladıklarımı yazıyorum size bunların 15. kattan atıldığında vehameti siz düşünün artık
4 tencere kapağı 2 si mefta olmuş 2 si çimene denk gelmiş ..
3 plastik kap
1 çift terlik
1 paket tuz
kendi mıknatıslı harfleri onları toplamaya uğraşmadım tabi ..
2 elbezi
1 yerbezi
1 paket sigara
elinde cuval gibi bi posetle geri döndüm .
evdeki yumurta kokusunu çıkaramadım hala sabahtan beri en az 10 kere çamaşır suyuyla sildim ama güneş vurunca tekrar çıkıyo :84:
izlem nasılsın canım?bugün ara ara girdin yazmadın ama..
arkadaşlar çok teşekkürler
kürtaj oldum bugün daha öncede anlatmıştım emzirmeden dolayı hormonlar şaşarmış kimi hiç regl olmazmış kimide adet düzensizliği yaşarmış benimde 2 aydır kanamam durmadı ve rahim duvarım çok kalınlaştı ilaçların uzun sürli tedavi olucağını söyledi dr bende hem yaz geldi daha fazla kanama çekilmez diye hemde hormon ilaçları kilo yapar diye doktorumun önerisiyle kürtajı kabul ettim bu sabah genel anestezi altında operasyonumu geçirdim çok şükür iyiyim sadece anestezinin etkisi birazda antibiyotiğin etkisiyle baş dönmem ve bulantım var hafiften inşallah bundan sonra düzene girerde rahatlarım
Tabi ki alırız, aramıza hoşgeldin azmin daim olsun
İlkay ben gömlek hastasıyım ya bir de öyle hem spor hem klasik tam benim tarzım
Gömlek her vücut tipindeki insanı fit gösteriyor...
Ağzım açık okudum tülaycım hep diyorum ya siz annelere ve sabrınıza şaşıyorum
Arzucum hoşgeldin, buradan ayrılanlar kilo alıyor genelde iyi gelmiyor pek
ay açlık başıma vurdu bi daha pirinç haşlamak istemedim.şeytan nilgün koy şu et soteyi ekmek arasına bi güzel ye dedi yemedim.salat yapmaya başladım marul,domates,salatalık,biber doğradım .sonra bunlarla doymam diye ton balığı ekleyecektim.vazgeçtim.salata tabağını kaptığım gibi size koştum yoksa tüm günüm heba olacaktı.bütün emeklerim gidecekti.inşallah tartıda güler yüzüm yarın ya :26::26:
kürtaj oldum bugün daha öncede anlatmıştım emzirmeden dolayı hormonlar şaşarmış kimi hiç regl olmazmış kimide adet düzensizliği yaşarmış benimde 2 aydır kanamam durmadı ve rahim duvarım çok kalınlaştı ilaçların uzun sürli tedavi olucağını söyledi dr bende hem yaz geldi daha fazla kanama çekilmez diye hemde hormon ilaçları kilo yapar diye doktorumun önerisiyle kürtajı kabul ettim bu sabah genel anestezi altında operasyonumu geçirdim çok şükür iyiyim sadece anestezinin etkisi birazda antibiyotiğin etkisiyle baş dönmem ve bulantım var hafiften inşallah bundan sonra düzene girerde rahatlarım
Herkeze Simdiden Iyi Aksamlar Diliyorum ,
Birazdan Osman Time Nede Olsa O Bitince Yine Bakarim Topikcigimize
ay açlık başıma vurdu bi daha pirinç haşlamak istemedim.şeytan nilgün koy şu et soteyi ekmek arasına bi güzel ye dedi yemedim.salat yapmaya başladım marul,domates,salatalık,biber doğradım .sonra bunlarla doymam diye ton balığı ekleyecektim.vazgeçtim.salata tabağını kaptığım gibi size koştum yoksa tüm günüm heba olacaktı.bütün emeklerim gidecekti.inşallah tartıda güler yüzüm yarın ya :26::26:
bu arada doktorum spor yok dedi zaten başı çok kalabalıktı ben çıkarken sordum yürüyüş yapıyorum spor yapıyorum dedim hayır spor yok dedi ayakta duş al istirahat et dedi 10 gün sonra kontrol var bidaha sorarım ozaman
menüm
sabah büyük bir bardak ılık su 1 kuru incir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
şekersiz çay 3 petibör büsküvi
büyük bir kase karışık yeşil salata
şekersiz nescafe
1 elma
5 yeşil erik
kıymalı kabak yemeği 4 yemek kaşığı
sarımsaklı yarım kase yoğurt
arkadaş askerden geldi
orda belki 1 ince dilim pasta yerim
2lt su spor yok
vakit buldukça girip okuyup yazıyorum ama işte anca canım...
seninde lapan hayırlı olsun
salatana yağ koymamışsındır umarım
çok geçmiş olsun
iyi cesaret etmişsin, bütün yaz o kanama kabus olurdu sana vallahi
geçmiş olsun canım, bulantını ve baş dönmeni de kısa sürede atlatırsın inşallah
semaa çok geçmiş olsun cnm e ebiraz spor yapma tabikii bişiycik olmaz
sağol canım taktımya kafaya en az 1-2 ay düzenli yapıcam diye böyle olunca hevesim kaçtı tabi
funda
tşk ederim cnm,ben 1 yıld averdim kilolları 3-5 aydırda sürünüyorumm
Sende mi brütüs
İyi yapmışsın nilgüncüm bravo
Umarım karşılığını alırsın..
Semacım çok geçmiş olsun, söylemiştin ama unutmuştum ben..Dinlen bol bol başka bir şey düşünme..
sağol canım
Ay bir de spor mu düşünüyorsun o halde
ağzım açık okudum valla.ne haydutmuş senin oğlan.allah nazardan esirgesin ama benimkiler de bazen beni çileden çıkatıyor.allah sabır versin sana canım.küçük haydutu da öpüyorum yanaklarından.
Ağzım açık okudum tülaycım hep diyorum ya siz annelere ve sabrınıza şaşıyorum
ben ilk diyete başladığımda aralarda hep yapardım lapa diyetini.. sonra sanırım izloşun tavsiyesiyle lapaya çeyrek tavuk bulyon eklemeye başladım daha kolay yeniyor o şekilde ..bugün topikte lapa lafı çok geçince benimde canım istedi .kalkıp yaptım içinede nane ,maydanoz domates yeşil soğan ekledim hmm yemede yanında yat .lapa yapanlara tavsiye ederim sade sade yemek işkence çünkiay açlık başıma vurdu bi daha pirinç haşlamak istemedim.şeytan nilgün koy şu et soteyi ekmek arasına bi güzel ye dedi yemedim.salat yapmaya başladım marul,domates,salatalık,biber doğradım .sonra bunlarla doymam diye ton balığı ekleyecektim.vazgeçtim.salata tabağını kaptığım gibi size koştum yoksa tüm günüm heba olacaktı.bütün emeklerim gidecekti.inşallah tartıda güler yüzüm yarın ya :26::26:
inanamıyorum yaa
canım ne yalan diyim, okuyunca çok güldüm ama
hele o yumurta olayının başıma gelmesini hiç istemezdim doğrusu
kız iyiki halı yokmuş düşünsene halının da olduğunu 15 yumurtaaa
bugün öğlen pazara giittim,
bize yakın bir manav var çok zate oluyor herşeyi
uzun zamandır ordan alıyordum pazarı özlemişim vallahii
bi sürü yeşillik aldım
öğlen bi güzel koca bir kase salata yaptım bol limonlu ohh
yarın da o tazecik salatalıklarla cacık yapıp içicem
tülayyyyyyy
kabus gibi yaaaa geçmiş olsun vallaaaa
ya sen 15. katta mı oturuyon abowwwwwwa y benim yükseklik korkum var yeni evimiz 4. kat olucak amaa onda bile korkuyorummm
birden snei asansörde alind eçuvallaaa hayal ettim çok komikk
bugunkü menüm:
sabah:
1 parça börek
2 ç.domates
ara: 5 küp ananas
oglen:
2 zeytinyaglı enginar
1ç. ekmegi
5 kaşık yogurt
ara:
1 b. nescafe
ara:
1 muz
akşam:
5-6 kasık türlü
1 küçük kase yogurt
yarım. kepek ekmegi
salata
kızlar cokmu olmuş yediklerim sanki bugun fazla yedim gibi geldi.
sağolun kızlar yaacennet annelerin ayağı altındadır diye boşa dememişler insanda psikoloji diye bişey kalmıyo çok zor valla ..hele benim oğlum maşallah 3 çoçuğa bedel allah yardımcımız olsun layıkıyla çoçuk büyütmek zor zanaat
ben ilk diyete başladığımda aralarda hep yapardım lapa diyetini.. sonra sanırım izloşun tavsiyesiyle lapaya çeyrek tavuk bulyon eklemeye başladım daha kolay yeniyor o şekilde ..bugün topikte lapa lafı çok geçince benimde canım istedi .kalkıp yaptım içinede nane ,maydanoz domates yeşil soğan ekledim hmm yemede yanında yat .lapa yapanlara tavsiye ederim sade sade yemek işkence çünki
çok geçmiş olsun semaveela ..
yaaakızım benim oğlum varya sırf muzurluk yapsın diye yaradılmış heralde akşama kadar neler neler yapıyo akşam beşiğine koyunca ohh diyorum sabaha kadar kafam dinç
yerde duvarda koltukta kapıda heryerde yumurta kabuklarıyla birlikte ne süper manzaraydı ama
ohh misler gibi olmuş valla afiyet olsun. pazar gibisi varmı yaa allahtan ablam pazarın içinde bi sokakta oturuyoda her hafta gidebiliyorum benim buraya yakın pazar yok malesef
hakkaten çok komiktim ama o an ateş fıskırtıyodum heralde etrafabende ilk geldiğimde çok korktum ama şimdi alıştım ..balkondan sarkıp aşağıdaki eltime bile bağırabiliyorum düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?