canım aslında eskilerin muhabbeti dönüyor sayılmaz sadece paylaştıkları şeyler fazla olduğu için birbirlerinun haklarında daha çok şey biliyorlar ama emin ol zamanla o muhabbete dahil oluyorsun sonuçta burası ortak paylaşım alanı
Nurancım izlemin anlatmak istediği azim veren, gaza getiren, aklımızı başımıza getirecek paylaşımların olmamasıydı...Hani eski ruh derken eskiden birbirlerini bu şekilde gaza getirirlermiş bunu anlatmak istedi.Eskilerin muhabbeti dönüyor çünkü daha çok tanıyorlar birbirlerini, konuşacak daha fazla şeyleri var artık normal hayatta da arkadaş onlar.
Ama ben yeni geldiğimde hiç yabancılık çekmedim hemen onlardan biri gibi hissettim kendimi, şimdi ise sadece 4 aydır burada olmama rağmen hepsinin hayatını az çok biliyorum
Kısaca sende kendini öyle hissetme sakın, burası katılmak isteyen herkese açık bir aile
çok geçmiş olsun canım. ilaçların etkisi geçince düzelirsinarkadaşlar çok teşekkürler
kürtaj oldum bugün daha öncede anlatmıştım emzirmeden dolayı hormonlar şaşarmış kimi hiç regl olmazmış kimide adet düzensizliği yaşarmış benimde 2 aydır kanamam durmadı ve rahim duvarım çok kalınlaştı ilaçların uzun sürli tedavi olucağını söyledi dr bende hem yaz geldi daha fazla kanama çekilmez diye hemde hormon ilaçları kilo yapar diye doktorumun önerisiyle kürtajı kabul ettim bu sabah genel anestezi altında operasyonumu geçirdim çok şükür iyiyim sadece anestezinin etkisi birazda antibiyotiğin etkisiyle baş dönmem ve bulantım var hafiften inşallah bundan sonra düzene girerde rahatlarım
kızmayız!
ilk başlarda böyle hissetmen normal, pek zaman bulup giremediğin için
ve kimseyi tanımadığın için
zamanla alışır, çok iyi vakit geçirirsin eminim ben :82:
slm kızlar nasılsınız ben bahar temizligine başladım cokkkkkkk işim var cok asıl bitecekbilmiyorum
Ama benim banunun ilk gördüğüm ve şok olduğum fotosunu tek geçerim ;
ben çıkmalıyım kızlar ütü temizlik zamanı
istemedilerrr istemedileeer muhabbetimizii engellediler
bitsin artık bitsin artıkkkkk bu ev işleriii bitsin artık
Hani böyle filmlerde olur ya güzel bir geceden sonra sabah olur hatun yataktan kalkar herifin gömleğini giyer aceleyle...O gömlek incecik hatuna elbise olur
Ben boydan dolayı imkanı yok yaşayamam bunu
O kadar bol durması içinde anca 65 filan olmam lazım
Olsun diğer avantajları da yeter bana
Nilgün çok doyurucu zaten bu detoks akşama kadar 2 çay bardağı anca yeniyor..
Ben de perşembe yapacağım gene
uzun zamandan beri katılmak istiyordum gurubunuza ama bir türlü nasip olmamıştı sizin yazdıklarınızı okudukça bende bu gurupta olmalıyım diye düşündüm 27 yaşındayım ve 83 kiloyum zaten oldum olası biraz kiloluydum ama hiç bu kadar kilolu olmadım 2008de doğum yaptım ondan sonrada veremedım bır turlu kilolarımı kendime bir diyet arkadası aradım hep sağolsunlar yarı yolda bıraktılar benı şimdiyse kimseye soylemeden dıyet yapmak ıstıyorum çünkü diyette yım dedığım zamnlar çevremdekıler daha bi ısrarcı oluyorlar bana inat sizler benım derdımden anlarsınız inşanlah bu sefer başarırım ve istediğim kiloya ulasırım eğer zayıflayabılırsem kızıma bır kardes daha ıstıyorum
ben bitki çaylarını ve yeşil çayı içmeye malesef alışamadım.bugün aktar dan çubuk tarçın,çörek otu ve keten tohumu aldım.çubuk tarçı nı her gün içemem bakalım tatlı isteğini frenliyecek mi :26:çörek otuunu ve keten tohumunu da sabahları 1 tatlı kaşığı hazımsızlık için içecem çok faydalı diyorlar bakalım etkisi ne olacak
bende öyleydim canım. ben kokusu yüzünden yanımda içilmesine bile izin vermezdim bitki çayını o derece yani hatta burda ilk menümü yazdığımda deryacım yeşil çay içmedinmi hiç demişti. bende ben içemem falan demiştim ama sonradan alışmya çalıştım. tam alıştım denemez ama en azından tat almak zorunda değilim,içiyim gitsin diye düşünüyorum şimdi.
afiyet olsun ama günde 2 simit çok değil mi?hem simit nereden çıktı akşam akşam
bir simit 3 mü 4 dilim ekmek değerinde diye biliyorum.akşam için uygun değil yani.
ama menün çok güzel.tebrik ederim.
offf kızlar yaa bugün benim oğlanın muzurlukları resmen beni sinir krizine soktu ..
benim ortada olmadığım bi anı kollayıp dolaptaki 15 li yumurtayı oturma odasına getirip hepsini tek tek kırıp bulamış heryere :84: allahtan halımı yıkamaya vermiştim yoktu yerde valla heralde uğraşmazdım temizliğiyle ..
neyse ben yumurtaları temizlerken gidip mutfağın balkonunu açıp eline ne geçtiyse aşağı atmış o sinirler kıçına 2-3 kere patlatıp attım odasına halada çıkarmış değilim .
aşağıdan topladıklarımı yazıyorum size bunların 15. kattan atıldığında vehameti siz düşünün artık
4 tencere kapağı 2 si mefta olmuş 2 si çimene denk gelmiş ..
3 plastik kap
1 çift terlik
1 paket tuz
kendi mıknatıslı harfleri onları toplamaya uğraşmadım tabi ..
2 elbezi
1 yerbezi
1 paket sigara
elinde cuval gibi bi posetle geri döndüm .
evdeki yumurta kokusunu çıkaramadım hala sabahtan beri en az 10 kere çamaşır suyuyla sildim ama güneş vurunca tekrar çıkıyo :84:
arkadaşlar çok teşekkürler
kürtaj oldum bugün daha öncede anlatmıştım emzirmeden dolayı hormonlar şaşarmış kimi hiç regl olmazmış kimide adet düzensizliği yaşarmış benimde 2 aydır kanamam durmadı ve rahim duvarım çok kalınlaştı ilaçların uzun sürli tedavi olucağını söyledi dr bende hem yaz geldi daha fazla kanama çekilmez diye hemde hormon ilaçları kilo yapar diye doktorumun önerisiyle kürtajı kabul ettim bu sabah genel anestezi altında operasyonumu geçirdim çok şükür iyiyim sadece anestezinin etkisi birazda antibiyotiğin etkisiyle baş dönmem ve bulantım var hafiften inşallah bundan sonra düzene girerde rahatlarım
uzun zamandan beri katılmak istiyordum gurubunuza ama bir türlü nasip olmamıştı sizin yazdıklarınızı okudukça bende bu gurupta olmalıyım diye düşündüm 27 yaşındayım ve 83 kiloyum zaten oldum olası biraz kiloluydum ama hiç bu kadar kilolu olmadım 2008de doğum yaptım ondan sonrada veremedım bır turlu kilolarımı kendime bir diyet arkadası aradım hep sağolsunlar yarı yolda bıraktılar benı şimdiyse kimseye soylemeden dıyet yapmak ıstıyorum çünkü diyette yım dedığım zamnlar çevremdekıler daha bi ısrarcı oluyorlar bana inat sizler benım derdımden anlarsınız inşanlah bu sefer başarırım ve istediğim kiloya ulasırım eğer zayıflayabılırsem kızıma bır kardes daha ıstıyorum
bende bu guruba katılmak istiyorum benide aranıza alırsanız tabii
ya dayanamıdım işte :))))) akşam yemeği ama çok geç yemedim salında saat 5 falandı
yedim üstüne müşterim aradı tekrar dükkana gittim anaca bu saat oldu eve yeni geldim çok yoruldum
bu saatde ne işi diye merak etmişsinizdir tabii hemen onuda sölimm benim kendi dükkanım var daha doğrusu ağda manikür pedikür salonu çalışan bi müşterimi kırmamak için tekrar dükkana dönmek zorunda kaldım zaten o arada simit erimiştir. UMARIM
nurannn ve zekiye
tşk ederim kızlarrrr sizleri bi parça motive ettiysme ne mutlu bana
he valla :78: dr da kesin arkamdan gülmüştürkafası iyi narkozdan demiştir kesin valla sallanıyordum resmen dedimki günlük hayatıma dönebilirmiyim oda dediki 15 gün ilişki yasak bende hayır spor yapıyorumda bide yürüyüş devam edebilirmiyim dedim hey allam yaa bak şimdi aklıma geldikçe gülüyorum
kızlar haklısınız zamanla sanırım daha iyi olacak. seviyorum ben zaten bu topiği.öğlenden beri klım burda ne yeler oldu acaba diyeyoksa topiğimi seviyorum sadece bizide daha çok bağrınıza basın istedim
perşembe haaaa insan boydasınıda ayartmazmı ya
bende öyleydim canım. ben kokusu yüzünden yanımda içilmesine bile izin vermezdim bitki çayını o derece yani hatta burda ilk menümü yazdığımda deryacım yeşil çay içmedinmi hiç demişti. bende ben içemem falan demiştim ama sonradan alışmya çalıştım. tam alıştım denemez ama en azından tat almak zorunda değilim,içiyim gitsin diye düşünüyorum şimdi.
aynen ben de senin gibiyim canım bir kaç kere deniyim dedim içemedim midem almadı ağzımın içine yapıştı sanki o tat hele ki kokusu...bende yeşil çaya alışmayı çok istiyorum en azından içine limon tarçın filan koyarak denemeye başlıyacam hergün erteliyorum şimdilik
arkadaşlar çok teşekkürler
Harbi demiştir bu kadın ne diyor diye
Nuranım burada herkes bir unutma bunu
O zaman aramıza hoşgeldin
Burada seni yarı yolda bırakmaz kimse işte bundan emin olabilirsin, hatta senin bırakmaya gönlün olursa geri çevirirler
Azmin daim olsun
Oyyy boydaşım her hafta her hafta sıkar diye dimedim :78::78:
Ben bu hafta kabahatliyim o yüzden yapıyorum ama ben de varım diyorsan seve seve
Lapa time lapa time
Kızlar bende son haftalarda nedense yaprak yeşil çayın acılığından filan tiksinir oldum, eskiden hiç etkilemezdi halbuki :26:
Neyse ben de çözüm olarak liptonun ballı yeşil çayını aldım nasıl güzel var ya şiddetle tavsiye ederim..
Tuvalet probleminiz varsa da a101'in mest form çayını tek geçerim...Böyle bir çay yok
aynen öyleydim. hatta deryacm işte yeşil çay falan içmedinmi diyince utanmıştım. sonraki ilk işim marketten değişik değişik çay almak oldu. şimdide sevmesemde içiyorum yani... inş sende alışırsın cnm. tat almayı önemseme ilk başlarda çünkü seven biri değilsen benim gibi tat falan almıyorsun ama zamanla içiyosun..aynen ben de senin gibiyim canım bir kaç kere deniyim dedim içemedim midem almadı ağzımın içine yapıştı sanki o tat hele ki kokusu...bende yeşil çaya alışmayı çok istiyorum en azından içine limon tarçın filan koyarak denemeye başlıyacam hergün erteliyorum şimdilik
çok çokkk ettin hemde canım. darısı bizlere...nurannn ve zekiye
tşk ederim kızlarrrr sizleri bi parça motive ettiysme ne mutlu bana
Kızlar bende son haftalarda nedense yaprak yeşil çayın acılığından filan tiksinir oldum, eskiden hiç etkilemezdi halbuki :26:
Neyse ben de çözüm olarak liptonun ballı yeşil çayını aldım nasıl güzel var ya şiddetle tavsiye ederim..
Tuvalet probleminiz varsa da a101'in mest form çayını tek geçerim...Böyle bir çay yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?