80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi akşamlar kızlar...Maşallah ne kadar çok sayfa ilerlemiş menümü yazıyım geçmişe bakıyım

Sabah,
domates,salatalık,biber
çavdar ekmeğinden tost
şekersiz çay

öğlen,
ton balıklı salata

akşam,
zeytinyağlı taze fasülye,yoğurt

şimdide sade neskafe ve 3 tane günkurusu

3 lt su

kızlar haklısınız zamanla sanırım daha iyi olacak. seviyorum ben zaten bu topiği.öğlenden beri klım burda ne yeler oldu acaba diyeyoksa topiğimi seviyorum sadece bizide daha çok bağrınıza basın istedim
çok geçmiş olsun canım. ilaçların etkisi geçince düzelirsin

kızmayız!
ilk başlarda böyle hissetmen normal, pek zaman bulup giremediğin için
ve kimseyi tanımadığın için
zamanla alışır, çok iyi vakit geçirirsin eminim ben :82:

sağol izlem inş öyle olcak inanıyorum ben v seviyorum bu topiği

uzun zamandan beri katılmak istiyordum gurubunuza ama bir türlü nasip olmamıştı sizin yazdıklarınızı okudukça bende bu gurupta olmalıyım diye düşündüm 27 yaşındayım ve 83 kiloyum zaten oldum olası biraz kiloluydum ama hiç bu kadar kilolu olmadım 2008de doğum yaptım ondan sonrada veremedım bır turlu kilolarımı kendime bir diyet arkadası aradım hep sağolsunlar yarı yolda bıraktılar benı şimdiyse kimseye soylemeden dıyet yapmak ıstıyorum çünkü diyette yım dedığım zamnlar çevremdekıler daha bi ısrarcı oluyorlar bana inat sizler benım derdımden anlarsınız inşanlah bu sefer başarırım ve istediğim kiloya ulasırım eğer zayıflayabılırsem kızıma bır kardes daha ıstıyorum

slm kızlar nasılsınız ben bahar temizligine başladım cokkkkkkk işim var cok asıl bitecekbilmiyorum

al bendende okadar. ben hemen baslamıyorum ara ara dolapları bitiriyorum. onlar bitince kaldırıyorum evi bastan asagı. halıları yıkatmaya verecem zaten sonra sil süpür yaz sil süpür yaz boyle daha kolay oluyor. birde ust uste ınsanda takat kalmıyor yahu.

Ama benim banunun ilk gördüğüm ve şok olduğum fotosunu tek geçerim ;

bu foto süper ya banu sen yolu bulmussun cocuk 2 tane olunca ikisinide tek elle yakalarım diyorsun resmen

ben çıkmalıyım kızlar ütü temizlik zamanı

istemedilerrr istemedileeer muhabbetimizii engellediler
bitsin artık bitsin artıkkkkk bu ev işleriii bitsin artık

bitsin ya bitsin. bugun işlerle ugrasınca akşama kadar her işten bahsedene laf atıyorum

yaaaa yaaaaa ben denemiştim ama kendimde begenmedigim için cıkarmıştım. bukadar kiloluda degildim halbuki. şimdi içine giremem herhal

Nilgün çok doyurucu zaten bu detoks akşama kadar 2 çay bardağı anca yeniyor..
Ben de perşembe yapacağım gene

perşembe haaaa insan boydasınıda ayartmazmı ya

hoşgeldin canım. deneyimli ve güzelce kilo veren arkadaşlar her türlü soruya cevap veriyorlar sağolsun.. inş kızına kardeşte gelir bu topikten sonra
bide bencede herkese söleme boşver sonra çok karışıyorlar. zamanla söylersin..

banucum süper gözüküyorsun. maşallah nazarlardan korusun Allah ım...motive oldun banada şu an...ve
çok güzelleşmişsin canım . çocuklarınlada çok tatlı duruyorsun fotolarda Allah sizleri hiç ayırmasın,uzun ömürler versin...

ben bitki çaylarını ve yeşil çayı içmeye malesef alışamadım.bugün aktar dan çubuk tarçın,çörek otu ve keten tohumu aldım.çubuk tarçı nı her gün içemem bakalım tatlı isteğini frenliyecek mi :26:çörek otuunu ve keten tohumunu da sabahları 1 tatlı kaşığı hazımsızlık için içecem çok faydalı diyorlar bakalım etkisi ne olacak

bende öyleydim canım. ben kokusu yüzünden yanımda içilmesine bile izin vermezdim bitki çayını o derece yani hatta burda ilk menümü yazdığımda deryacım yeşil çay içmedinmi hiç demişti. bende ben içemem falan demiştim ama sonradan alışmya çalıştım. tam alıştım denemez ama en azından tat almak zorunda değilim,içiyim gitsin diye düşünüyorum şimdi.

aynen ben de senin gibiyim canım bir kaç kere deniyim dedim içemedim midem almadı ağzımın içine yapıştı sanki o tat hele ki kokusu...bende yeşil çaya alışmayı çok istiyorum en azından içine limon tarçın filan koyarak denemeye başlıyacam hergün erteliyorum şimdilik

ya dayanamıdım işte :))))) akşam yemeği ama çok geç yemedim salında saat 5 falandı
yedim üstüne müşterim aradı tekrar dükkana gittim anaca bu saat oldu eve yeni geldim çok yoruldum

bu saatde ne işi diye merak etmişsinizdir tabii hemen onuda sölimm benim kendi dükkanım var daha doğrusu ağda manikür pedikür salonu çalışan bi müşterimi kırmamak için tekrar dükkana dönmek zorunda kaldım zaten o arada simit erimiştir. UMARIM

ayyy canım allah kolaylık versin hayal ettikçe bile ... hele ki yumurtalar
ama olsun annesi rabbim sağlıklarını daim etsin sevgisi herşeye değerdir herhalde

canım çok geçmiş olsun

bende bu guruba katılmak istiyorum benide aranıza alırsanız tabii

kızlarrr hoşgeldiniz aramıza

Afiyet olsun canım telafi edersen istisnadan sanırım bişey olmaz.ben de çok severim simiti diyete başladığımdan beri ya cumaları yada pazarları kahvaltımı simitle yapıyorum bir nevi ödül veriyorum kendime

nurannn ve zekiye
tşk ederim kızlarrrr sizleri bi parça motive ettiysme ne mutlu bana

menüm

[1] Simit 1 ADET 275
[2] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6
[3] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[4] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200
[5] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[6] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[7] Ekmek 2 DİLİM 130
[8] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 20 GRAM 68
[9] Sosis 20 GRAM 64.4

Toplam : 1091 kal.

offf yine bol miktarda karbonhidrat tüketmişim

nurannn ve zekiye

Banucum gerçekten azmin örneklerindensin hem ikiz annesi olup hem de hedefinden şaşmamak harika olsa gerekben resimlerini daha önce görmüştüm sanırım o zamandan beri daha da k incelmişsin siyah tunikli bir fotoğrafındı.birşeyi merak ediyorum bu 1 yıllık süreçte düzenli spor yapabildin mi?

Harbi demiştir bu kadın ne diyor diye

kızlar haklısınız zamanla sanırım daha iyi olacak. seviyorum ben zaten bu topiği.öğlenden beri klım burda ne yeler oldu acaba diyeyoksa topiğimi seviyorum sadece bizide daha çok bağrınıza basın istedim

Nuranım burada herkes bir unutma bunu

O zaman aramıza hoşgeldin
Burada seni yarı yolda bırakmaz kimse işte bundan emin olabilirsin, hatta senin bırakmaya gönlün olursa geri çevirirler
Azmin daim olsun

perşembe haaaa insan boydasınıda ayartmazmı ya

Oyyy boydaşım her hafta her hafta sıkar diye dimedim :78::78:
Ben bu hafta kabahatliyim o yüzden yapıyorum ama ben de varım diyorsan seve seve
Lapa time lapa time

Kızlar bende son haftalarda nedense yaprak yeşil çayın acılığından filan tiksinir oldum, eskiden hiç etkilemezdi halbuki :26:
Neyse ben de çözüm olarak liptonun ballı yeşil çayını aldım nasıl güzel var ya şiddetle tavsiye ederim..
Tuvalet probleminiz varsa da a101'in mest form çayını tek geçerim...Böyle bir çay yok

çok geçmiş olsun kendine dikkat et

evet katılıyorum ben de mest form çay aldım gerçekten wc konusunda çok rahatlatıyor yalnız günde 1 taneden fazla tüketmemek gerek sonra sı çok sancılı oluyor

aynen öyleydim. hatta deryacm işte yeşil çay falan içmedinmi diyince utanmıştım. sonraki ilk işim marketten değişik değişik çay almak oldu. şimdide sevmesemde içiyorum yani... inş sende alışırsın cnm. tat almayı önemseme ilk başlarda çünkü seven biri değilsen benim gibi tat falan almıyorsun ama zamanla içiyosun..

nurannn ve zekiye

çok çokkk ettin hemde canım. darısı bizlere...

canım zevk meselesi sanırım. bende ballıyı aldım anneme içiriyorum şimdi. dedim yoksa atıcam annemde ben içerim dedi garibim. yeşil çay çilekli içiyorum ben doğuş yada doğadan ikiside güzel...

söylediğin çayıda alıyım en kısa zamanda işe yarar umarım...

Kızlar size birşey soracam.twist shape diye bir alet var.ben armut tipliyim kilom daha çok basen ve bacaklarda.bu aleti almak istiyorum.yürüyüşün yanında bölgesel incelmeye fayda eder sanırım.aranızda kullanan var mı acaba önerir mi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…