80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aynı tiptenim canım. bu arada biz daha önce tanıştıkmı? hatırlayamadım. öyleysede bi kez daha tanışsak bişi olmaz dimi
ben nuran,senin adın ne?

bende aynı tiptenim canım. bu arada biz daha önce tanıştıkmı? hatırlayamadım. öyleysede bi kez daha tanışsak bişi olmaz dimi
ben nuran,senin adın ne?

Memnun oldum nurancım özlem ben de 30 yaşındayım.netten inceliyorum bu aleti yorumları okuyorum sanırım tam bizlik sanırım alacam bacak ve basen çalıştırıyor

Damak tadı değişebiliyor nurancım buna çok kez şahit oldum ama ne hikmetse kimsenin sevmediği şeyleri seviyorum bende

Özlemcim hiç kullanmadım ama çok duydum adını..Alırsan beline dikkat et hızlı ve sert dönüşler yapma sakatlarsın..

herkese iyi geceler çok yorgunum yatıyorum yarın görüşürüüzz..

İyi geceler canım

Kızlar ben çok büyük bir salaklık yaptım

Sabah 1 tane mest içmiştim onu unuttum 1 saat önce bir fincana 2 tane atıp içtim, şu an birden mide ve karın ağrım başlayınca hatırladım sabahkini
Sabaha kadar uyutmaz bu beni artık

Yorgunluktan unuttum hep...

Son düzenleme:

Deryacım benim dediğim sağa sola dönmeli değilde olduğun yerde basamak çıkıyor gibi olandan en azından evde fazla yerde kaplamaz sabit bir yerde adım atma imkanıda olur

Memnun oldum nurancım özlem ben de 30 yaşındayım.netten inceliyorum bu aleti yorumları okuyorum sanırım tam bizlik sanırım alacam bacak ve basen çalıştırıyor

bende 23 yaşındaym cnm memnun oldum:13:bende bakıyorum şimdi alete. yorumlara falan. iyice bakmak gerek. sonra bi kenara kkaldırılıyo

Deryacım benim dediğim sağa sola dönmeli değilde olduğun yerde basamak çıkıyor gibi olandan en azından evde fazla yerde kaplamaz sabit bir yerde adım atma imkanıda olur

Ha anladım canım hangi alet olduğunu..Güzel bir alete benziyor ama sıkılrı mı insan olduğu yerde onu düşünmek lazım :44::44:

ah canım ya cokmu agrın. biraz sarı leblebi ye istersen. sanki faydası olur gibi geldi. yani bagırsakların cok calışmasını engeller.

Ha anladım canım hangi alet olduğunu..Güzel bir alete benziyor ama sıkılrı mı insan olduğu yerde onu düşünmek lazım :44::44:

tek tesellim fazla yer kaplamaması en azından tv izlerken yarım saat yapsam yanıma kar olur diye düşünüyorum normalde bende hevesle alıp sıkılanlardanım haklısın yani düşünmek lazım :26:

unut o sabahki çayı. kaç saat geçmiş hem.

ah canım ya cokmu agrın. biraz sarı leblebi ye istersen. sanki faydası olur gibi geldi. yani bagırsakların cok calışmasını engeller.

Leblebi de yedim aslında ama şimdi 2 tane talcid alınca iyi gibi oldu midem :26:
Sağol zekiyecim..

unut o sabahki çayı. kaç saat geçmiş hem.

Nurancım bu mest form çayı diğerleri gibi değil çok fena
Günde bir tane bile çalıştırıyor düşün yani, ben bağırsak problemim var diye akşam 2 tane atıp içtim...
İstediğim oldu yani sabaha kadar püri-pak olurum

çok geçmiş olsun canım.

vakit buldukça girip okuyup yazıyorum ama işte anca canım...
seninde lapan hayırlı olsun
salatana yağ koymamışsındır umarım

hayır koymadım tabiki

güzel fikir hemen deneyeceğim yarın da yapmayı planlıyorum..

hoş geldin tatlım.inşallah verirsin..

inşallah erimiştir ama zayıflamamız için bu türşeylerin vücudumuza hiç girmemesi gerekiyor.

ben doğuşun çilekli yeşil çayını seviyorum deneyin harika..

ben de vardı ama baldırı çok kalınlaştırıyor diye yapmıyorum şimdi ve çabuk da bozuldu.yine de sen bilirsin.bence aç pilates yap netten daha faydalı parana yazık valla..

offff ki ne off .inşallah çok karnın ağrımaz.kıyamam ya..

açım uyuyamıyorum.eskiden süt içerdim ama şimdi ne yapsam bilemedim.eşim kuruyemiş kola istedi yerim diye kendin al ben veremem dedim.bi de güldü dalga geçer gibi..allahım o yiyor zayıf ben kilolu hayatım boyunca öyle yiyemedim ya..niye erkekler gibi değil bünyemiz

Kizlar Bugün Spor Salonunda Spor Hocam Yeni Bir Liste Verdi Bana
6.Haftalik Bir Antereman Listesi ..
6.Hafta Sonra Muthis Bir Fark Görüyormussun Vucudunda .. Incelme Dahil ..

Fit For Sun Beachfit Listenin Adi .. 6.Haftalik Bir Antereman Sonunda Bikini Vucuduna Güyaaa Sahip Olabiliniyormus .. Haftanin 4.Günü Spor Salonunda Spor Yapiliyor ..
Büsürü Denemedigim Yeni Alterlerle .. Haftaya Pazartesiye Kadar Eger Iyilesirsem
Yapcam Bu 6.Haftalik Anteremani .. Cok Ilgimi Cekti ..

Spor Hocam Kendiside Denemis Memnun Kalmis Karnini Gösterdi Baya Bi Gelisme Gördüm Sahsen ..
Hadi Bakalim Fazla Spordan Zarar Gelmez ama Fazla Yemekten Gelir
Tecrübee Konusuoo Burdaa

Ne güzel hem spor salonuna gidiyorsun hemde seni yönlendiren hocaların var.ben yıllar önce ki o zamanlar kilo problemim de yoktu gidiyordum salona arkadaşlarım bırakınca bendetek başıma sıkılıp bırakmaştım şimdide cesaret edemiyorum hemen sıkılıp bırakırmıyım diye ama ne zaman 79 u görürüm o zaman kesin yazılacam inşallah planım bu.inşallah istediğin sonucu alırsın canım

Bende Yanliz Gidiyorum Tatlim ..
Valla Takiyorum Kulakligimi Sevdigim $arkilar E$liginde Yapiyorum Sporumu ..
Ben Gecen Sene Eylül Ayinda Üye Oldum Amaaa Gitmedim ..
Nezaman Diyete Ba$ladim ve Burayi Buldum Haftada 2-3 Gitmeye Gayret Gösteriyorum ..
Hem Verdigim Paraya Yazik Olmuyor Hemde Vucudumdaki Degisiklikleri Görüyorum Zaman Icerisinde ..

Herkeze Spor Salonunu Tavsiye Ederim .. Tabiki Imkani Ve Zamani Olan Arkadaslarima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…