Nuranım burada herkes bir unutma bunu
Kızlar size birşey soracam.twist shape diye bir alet var.ben armut tipliyim kilom daha çok basen ve bacaklarda.bu aleti almak istiyorum.yürüyüşün yanında bölgesel incelmeye fayda eder sanırım.aranızda kullanan var mı acaba önerir mi:26:
bende aynı tiptenim canım. bu arada biz daha önce tanıştıkmı? hatırlayamadım. öyleysede bi kez daha tanışsak bişi olmaz dimi
ben nuran,senin adın ne?
herkese iyi geceler çok yorgunum yatıyorum yarın görüşürüüzz..
canım zevk meselesi sanırım. bende ballıyı aldım anneme içiriyorum şimdi. dedim yoksa atıcam annemde ben içerim dedi garibim. yeşil çay çilekli içiyorum ben doğuş yada doğadan ikiside güzel...
söylediğin çayıda alıyım en kısa zamanda işe yarar umarım...
Kızlar size birşey soracam.twist shape diye bir alet var.ben armut tipliyim kilom daha çok basen ve bacaklarda.bu aleti almak istiyorum.yürüyüşün yanında bölgesel incelmeye fayda eder sanırım.aranızda kullanan var mı acaba önerir mi:26:
Damak tadı değişebiliyor nurancım buna çok kez şahit oldum ama ne hikmetse kimsenin sevmediği şeyleri seviyorum bende
Özlemcim hiç kullanmadım ama çok duydum adını..Alırsan beline dikkat et hızlı ve sert dönüşler yapma sakatlarsın..
İyi geceler canım
Memnun oldum nurancım özlem ben de 30 yaşındayım.netten inceliyorum bu aleti yorumları okuyorum sanırım tam bizliksanırım alacam bacak ve basen çalıştırıyor
Deryacım benim dediğim sağa sola dönmeli değilde olduğun yerde basamak çıkıyor gibi olandan en azından evde fazla yerde kaplamaz sabit bir yerde adım atma imkanıda olur
Kızlar ben çok büyük bir salaklık yaptım
Sabah 1 tane mest içmiştim onu unuttum 1 saat önce bir fincana 2 tane atıp içtim, şu an birden mide ve karın ağrım başlayınca hatırladım sabahkini
Sabaha kadar uyutmaz bu beni artık
Yorgunluktan unuttum hep...
Ha anladım canım hangi alet olduğunu..Güzel bir alete benziyor ama sıkılrı mı insan olduğu yerde onu düşünmek lazım :44::44:
Sabah 1 tane mest içmiştim onu unuttum 1 saat önce bir fincana 2 tane atıp içtim, şu an birden mide ve karın ağrım başlayınca hatırladım sabahkini
ah canım ya cokmu agrın. biraz sarı leblebi ye istersen. sanki faydası olur gibi geldi. yani bagırsakların cok calışmasını engeller.
unut o sabahki çayı. kaç saat geçmiş hem.
arkadaşlar çok teşekkürler
kürtaj oldum bugün daha öncede anlatmıştım emzirmeden dolayı hormonlar şaşarmış kimi hiç regl olmazmış kimide adet düzensizliği yaşarmış benimde 2 aydır kanamam durmadı ve rahim duvarım çok kalınlaştı ilaçların uzun sürli tedavi olucağını söyledi dr bende hem yaz geldi daha fazla kanama çekilmez diye hemde hormon ilaçları kilo yapar diye doktorumun önerisiyle kürtajı kabul ettim bu sabah genel anestezi altında operasyonumu geçirdim çok şükür iyiyim sadece anestezinin etkisi birazda antibiyotiğin etkisiyle baş dönmem ve bulantım var hafiften inşallah bundan sonra düzene girerde rahatlarım
vakit buldukça girip okuyup yazıyorum ama işte anca canım...
seninde lapan hayırlı olsun
salatana yağ koymamışsındır umarım
sağolun kızlar yaacennet annelerin ayağı altındadır diye boşa dememişler insanda psikoloji diye bişey kalmıyo çok zor valla ..hele benim oğlum maşallah 3 çoçuğa bedel allah yardımcımız olsun layıkıyla çoçuk büyütmek zor zanaat
ben ilk diyete başladığımda aralarda hep yapardım lapa diyetini.. sonra sanırım izloşun tavsiyesiyle lapaya çeyrek tavuk bulyon eklemeye başladım daha kolay yeniyor o şekilde ..bugün topikte lapa lafı çok geçince benimde canım istedi .kalkıp yaptım içinede nane ,maydanoz domates yeşil soğan ekledim hmm yemede yanında yat .lapa yapanlara tavsiye ederim sade sade yemek işkence çünki
uzun zamandan beri katılmak istiyordum gurubunuza ama bir türlü nasip olmamıştı sizin yazdıklarınızı okudukça bende bu gurupta olmalıyım diye düşündüm 27 yaşındayım ve 83 kiloyum zaten oldum olası biraz kiloluydum ama hiç bu kadar kilolu olmadım 2008de doğum yaptım ondan sonrada veremedım bır turlu kilolarımı kendime bir diyet arkadası aradım hep sağolsunlar yarı yolda bıraktılar benı şimdiyse kimseye soylemeden dıyet yapmak ıstıyorum çünkü diyette yım dedığım zamnlar çevremdekıler daha bi ısrarcı oluyorlar bana inat sizler benım derdımden anlarsınız inşanlah bu sefer başarırım ve istediğim kiloya ulasırım eğer zayıflayabılırsem kızıma bır kardes daha ıstıyorum
ya dayanamıdım işte :))))) akşam yemeği ama çok geç yemedim salında saat 5 falandı
yedim üstüne müşterim aradı tekrar dükkana gittim anaca bu saat oldu eve yeni geldim çok yoruldum
bu saatde ne işi diye merak etmişsinizdir tabii hemen onuda sölimm benim kendi dükkanım var daha doğrusu ağda manikür pedikür salonu çalışan bi müşterimi kırmamak için tekrar dükkana dönmek zorunda kaldım zaten o arada simit erimiştir. UMARIM
aynen öyleydim. hatta deryacm işte yeşil çay falan içmedinmi diyince utanmıştım. sonraki ilk işim marketten değişik değişik çay almak oldu. şimdide sevmesemde içiyorum yani... inş sende alışırsın cnm. tat almayı önemseme ilk başlarda çünkü seven biri değilsen benim gibi tat falan almıyorsun ama zamanla içiyosun..
çok çokkk ettin hemde canım. darısı bizlere...
canım zevk meselesi sanırım. bende ballıyı aldım anneme içiriyorum şimdi. dedim yoksa atıcam annemde ben içerim dedi garibim. yeşil çay çilekli içiyorum ben doğuş yada doğadan ikiside güzel...
söylediğin çayıda alıyım en kısa zamanda işe yarar umarım...
Kizlar Bugün Spor Salonunda Spor Hocam Yeni Bir Liste Verdi Bana
6.Haftalik Bir Antereman Listesi ..
6.Hafta Sonra Muthis Bir Fark Görüyormussun Vucudunda .. Incelme Dahil ..
Fit For Sun Beachfit Listenin Adi .. 6.Haftalik Bir Antereman Sonunda Bikini Vucuduna Güyaaa Sahip Olabiliniyormus .. Haftanin 4.Günü Spor Salonunda Spor Yapiliyor ..
Büsürü Denemedigim Yeni Alterlerle .. Haftaya Pazartesiye Kadar Eger Iyilesirsem
Yapcam Bu 6.Haftalik Anteremani .. Cok Ilgimi Cekti ..
Spor Hocam Kendiside Denemis Memnun Kalmis Karnini Gösterdi Baya Bi Gelisme Gördüm Sahsen ..
Hadi Bakalim Fazla Spordan Zarar Gelmez ama Fazla Yemekten Gelir
Tecrübee Konusuoo Burdaa
Ne güzel hem spor salonuna gidiyorsun hemde seni yönlendiren hocaların var.ben yıllar önce ki o zamanlar kilo problemim de yoktu gidiyordum salona arkadaşlarım bırakınca bendetek başıma sıkılıp bırakmaştım şimdide cesaret edemiyorum hemen sıkılıp bırakırmıyım diye ama ne zaman 79 u görürüm o zaman kesin yazılacam inşallah planım bu.inşallah istediğin sonucu alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?