hoşgeldin canım. deneyimli ve güzelce kilo veren arkadaşlar her türlü soruya cevap veriyorlar sağolsun.. inş kızına kardeşte gelir bu topikten sonra
bide bencede herkese söleme boşver sonra çok karışıyorlar. zamanla söylersin..
şimdilik sadece sizlere söyleyecem:)))) hatta bu gün kızlarla günümüz var on onbeş kişi falan oluyoruz bir kaç tanesi diyetteyız dıyorlar öyle olunca hurra herkes kızlara yüklenıyo ye dıye ben soylemıyecem yıne yemek yemıstım falan deyıp gecıstırırım bırde canım kızım onu alıyorum yanıma ona yedırıyorum tabaktakıleın bır kısmını ole olunca annesı yırtıyor yemek yemekten heheheheh
arkadaşlar çok teşekkürler
kürtaj oldum bugün daha öncede anlatmıştım emzirmeden dolayı hormonlar şaşarmış kimi hiç regl olmazmış kimide adet düzensizliği yaşarmış benimde 2 aydır kanamam durmadı ve rahim duvarım çok kalınlaştı ilaçların uzun sürli tedavi olucağını söyledi dr bende hem yaz geldi daha fazla kanama çekilmez diye hemde hormon ilaçları kilo yapar diye doktorumun önerisiyle kürtajı kabul ettim bu sabah genel anestezi altında operasyonumu geçirdim çok şükür iyiyim sadece anestezinin etkisi birazda antibiyotiğin etkisiyle baş dönmem ve bulantım var hafiften inşallah bundan sonra düzene girerde rahatlarım
semacım çok geçmiş olsun canım..sen şimdi sporu falan düşünme bolbol istirahat et dinlen..doktorun izin verdiqinde başlarsın yürüyüşlerine..baş dönmesi ve bulantı kürtajdan sonra sık görülen vakalar canım ama uzun sürmez..kısa sürede bu şikayetin geçer canım
uzun zamandan beri katılmak istiyordum gurubunuza ama bir türlü nasip olmamıştı sizin yazdıklarınızı okudukça bende bu gurupta olmalıyım diye düşündüm 27 yaşındayım ve 83 kiloyum zaten oldum olası biraz kiloluydum ama hiç bu kadar kilolu olmadım 2008de doğum yaptım ondan sonrada veremedım bır turlu kilolarımı kendime bir diyet arkadası aradım hep sağolsunlar yarı yolda bıraktılar benı şimdiyse kimseye soylemeden dıyet yapmak ıstıyorum çünkü diyette yım dedığım zamnlar çevremdekıler daha bi ısrarcı oluyorlar bana inat sizler benım derdımden anlarsınız inşanlah bu sefer başarırım ve istediğim kiloya ulasırım eğer zayıflayabılırsem kızıma bır kardes daha ıstıyorum
hoşgeldin bitanem aramızainşallah en kısa zamanda her iki hedefinede ulaşırsın cnm
dükkanı açayım bari günaydın kızlarrrrrr
dün çok açtım ya gece dayanamadım tarçınlı sıcak süt içtim.ama lapa hedefine ulaştı.
lapa öncesi : 83.3
lapa sonrası :82.6
-700 yani
belki sütü içmesem daha fazla çıkardı.eşimde bimden acıbadem kurbiyesi almış.kaç gündür yemiyordum.hemen açım ya yiyeyim dedim.bi lokma aldım tadı güzel gelmedi.hem emeğim heba olmasın dedim.bıraktım.1 kase nesfit yedim.su içiyorum şimdi.
gülçün in bi derdi vardı galiba uğradı mı?deryacığım senin gecen nasıl geçti?çay çok bozdu mu bağırsaklarını?
canım maşallah çok güzel vermişsin tebriklerbende reql olmuşum 2-3 gündür spor yapamadım yoqunluktan birde reql olmam tuz biber oldu..ama bugün en azından yürüyüş yapmak istiyorum..
şimdilik sadece sizlere söyleyecem:)))) hatta bu gün kızlarla günümüz var on onbeş kişi falan oluyoruz bir kaç tanesi diyetteyız dıyorlar öyle olunca hurra herkes kızlara yüklenıyo ye dıye ben soylemıyecem yıne yemek yemıstım falan deyıp gecıstırırım bırde canım kızım onu alıyorum yanıma ona yedırıyorum tabaktakıleın bır kısmını ole olunca annesı yırtıyor yemek yemekten heheheheh
ben böyle zamanlarda aklım kalmasın diye tabaqımdakilerden birer parmak kalınlıqında kesip onları yiyorum hem tatmış oluyorum hemde aklım onlarda kalmıyor..diyetimede hiçbir etkisini görmedim cnm..
günaydın kızlar..dün çok yoruldum...akşama kadar canım çıktı yorgunluktan...
gündüz çok güzel gidiyordu akşam yemeği de iyiydi...sonra olan oldu....bir dilim yaş pasta ve bir profiterol....:26::26:
aslında kızımın haline dayanamadım böyle oldu...dün okuldan bi geldi ki yüzü gözü dizleri kan içinde...
beden eğitimi dersinde düşmüş...ama ne düşme...mahvolmuş zavallım...babası da moral olsun diye uğur böceği şeklinde bi pasta almış...e misafir gelcek diye ben de profiterol yapmıştım....
ikisini de yedim malesef....sabah tartıldım 76.7 geldim...inşallah etkilemez de cumaya kadar değişmez....dünkü süper listemi yazayım...sonra da kaçıcam.annem çağırdı oaya gidicem...
sabah--
2 dilim ekmek
1dilim örgü peynir
4 zeytin
dom,saltlk
1 tavada yumurta
ara--
salatalık,türk kahvesi,1 kaşık tuzsuz leblebi
öğle
1 tabak zeytinyağlı kbak,yoğurt
ara--
1 kase tarçınlı yoğurt
salatalık
akşam--
4 kaşık sebzeli tavuklu pilav,salata,yoğurt
ara--
1 dilim yaş pasta,1 profiterol
evet cnm ben hep spor yaptım bu 1 yıl sürecind eama bıraktııgm dönemlerd eoldu tabi yazları yürüdüm kışında ,spor aletlerim var evd eonlaır kullandım. ama şöle diyim ben spor yapmayı seviyorum yani önceden dee sabah kalkıp yürürdüm eve gelir duş alır işe giderdim bi tek çocuklar olunc abir dönem ara vermek zorunda kaldım..... yani spor vardı hayatımd ahep ama diyet yoktu
Banucum gerçekten azmin örneklerindensin hem ikiz annesi olup hem de hedefinden şaşmamak harika olsa gerekben resimlerini daha önce görmüştüm sanırım o zamandan beri daha da k incelmişsin siyah tunikli bir fotoğrafındı.birşeyi merak ediyorum bu 1 yıllık süreçte düzenli spor yapabildin mi?
Kızlar size birşey soracam.twist shape diye bir alet var.ben armut tipliyim kilom daha çok basen ve bacaklarda.bu aleti almak istiyorum.yürüyüşün yanında bölgesel incelmeye fayda eder sanırım.aranızda kullanan var mı acaba önerir mi:26:
günaydın kızlar..dün çok yoruldum...akşama kadar canım çıktı yorgunluktan...
gündüz çok güzel gidiyordu akşam yemeği de iyiydi...sonra olan oldu....bir dilim yaş pasta ve bir profiterol....:26::26:
aslında kızımın haline dayanamadım böyle oldu...dün okuldan bi geldi ki yüzü gözü dizleri kan içinde...
beden eğitimi dersinde düşmüş...ama ne düşme...mahvolmuş zavallım...babası da moral olsun diye uğur böceği şeklinde bi pasta almış...e misafir gelcek diye ben de profiterol yapmıştım....
ikisini de yedim malesef....sabah tartıldım 76.7 geldim...inşallah etkilemez de cumaya kadar değişmez....dünkü süper listemi yazayım...sonra da kaçıcam.annem çağırdı oaya gidicem...
sabah--
2 dilim ekmek
1dilim örgü peynir
4 zeytin
dom,saltlk
1 tavada yumurta
ara--
salatalık,türk kahvesi,1 kaşık tuzsuz leblebi
öğle
1 tabak zeytinyağlı kbak,yoğurt
ara--
1 kase tarçınlı yoğurt
salatalık
akşam--
4 kaşık sebzeli tavuklu pilav,salata,yoğurt
ara--
1 dilim yaş pasta,1 profiterol
Günaydın zeynoo
Maaşallah sana umarım harika geçer 2 sınavında... :13:
Ben beyazına bayılmıştım zeynepBak bu da mavisi
Kizlar Bugün Spor Salonunda Spor Hocam Yeni Bir Liste Verdi Bana
6.Haftalik Bir Antereman Listesi ..
6.Hafta Sonra Muthis Bir Fark Görüyormussun Vucudunda .. Incelme Dahil ..
Fit For Sun Beachfit Listenin Adi .. 6.Haftalik Bir Antereman Sonunda Bikini Vucuduna Güyaaa Sahip Olabiliniyormus .. Haftanin 4.Günü Spor Salonunda Spor Yapiliyor ..
Büsürü Denemedigim Yeni Alterlerle .. Haftaya Pazartesiye Kadar Eger Iyilesirsem
Yapcam Bu 6.Haftalik Anteremani .. Cok Ilgimi Cekti ..
Spor Hocam Kendiside Denemis Memnun Kalmis Karnini Gösterdi Baya Bi Gelisme Gördüm Sahsen ..
Hadi Bakalim Fazla Spordan Zarar Gelmez ama Fazla Yemekten Gelir
Tecrübee Konusuoo Burdaa
uzun zamandan beri katılmak istiyordum gurubunuza ama bir türlü nasip olmamıştı sizin yazdıklarınızı okudukça bende bu gurupta olmalıyım diye düşündüm 27 yaşındayım ve 83 kiloyum zaten oldum olası biraz kiloluydum ama hiç bu kadar kilolu olmadım 2008de doğum yaptım ondan sonrada veremedım bır turlu kilolarımı kendime bir diyet arkadası aradım hep sağolsunlar yarı yolda bıraktılar benı şimdiyse kimseye soylemeden dıyet yapmak ıstıyorum çünkü diyette yım dedığım zamnlar çevremdekıler daha bi ısrarcı oluyorlar bana inat sizler benım derdımden anlarsınız inşanlah bu sefer başarırım ve istediğim kiloya ulasırım eğer zayıflayabılırsem kızıma bır kardes daha ıstıyorum
arkadaşlar çok teşekkürler
kürtaj oldum bugün daha öncede anlatmıştım emzirmeden dolayı hormonlar şaşarmış kimi hiç regl olmazmış kimide adet düzensizliği yaşarmış benimde 2 aydır kanamam durmadı ve rahim duvarım çok kalınlaştı ilaçların uzun sürli tedavi olucağını söyledi dr bende hem yaz geldi daha fazla kanama çekilmez diye hemde hormon ilaçları kilo yapar diye doktorumun önerisiyle kürtajı kabul ettim bu sabah genel anestezi altında operasyonumu geçirdim çok şükür iyiyim sadece anestezinin etkisi birazda antibiyotiğin etkisiyle baş dönmem ve bulantım var hafiften inşallah bundan sonra düzene girerde rahatlarım
Nihal ne güzel anlattın ne güzel....
Bu korkuları yaşamış biri anlar ancak bunun güzelliğini..Patlayan düğmeler fermuarlar, rezil olma korkusu
"Hanımefendi oldu mu" diye diğer taraftan konuşup duran gerizekalı tezgahtara, evet oldu deyip bir yandan çıkarmaya çalışmak ve bir de üstüne "çıkın aynada bakın nasıl durduğuna" laflarından iyice bunalmak
Almayacak olsa bile mağazada bir şey denemek zevktir bir kadın için...
Ama kilolu kadınlar için kabustur ancak
Güzel bir tatil günü arkadaşlarla başbaşa çıkıp mağaza gezmek zevklerimiz arasında değildir, veya uzun bir tepeye tırmanmak, kendini kaç yaşında olursan ol çocuklarla koşturup genç hissetmek..
Fotoğraf makinesi görünce gerilmek, o gün 2 saatini kendini süslemeye harcamış olsan da fotoğraflarda berbat çıkmak
Say say biter mi? Bitmez...
Hele ki izlemin dediği yaralar, pişikler onlar işin artık çirkinlik - güzellik değil rezillik kısmı
Çok şükür ben çoğundan kurtuldum...Allahım hepimizi bütün bu dertlerden azmimiz sayesinde kurtarsın...Hepimiz neşeli, aktif, kıpır kıpır kadınlar olalım..
Aminnnnnnn
Selma abla çok güzel bir yazı
Biliyor musun ben elimden geldiğince böyle yaşamaya çalışıyorum zaten, elimden geldiğince her yeni gün yeni şeyler keşfetmeye, hiç bir macera fırsatını kaçırmamaya çalışıyorum...Bence hayat zaten böyle güzel..
İnsan hayatından memnun değilse bence mutlaka değiştirecek cesareti olmalı
Deryacım dün yazamadım işten çıkışım gelmiş ekranlarımı kapattım servise koştum..sen de ne güzel anlatmışsın..Bunları yaşamak çok güzel olucak yaşasınn o günleri hayal etmek bile güzel..
selmacım süper yazı paylaşımın için tşkler..
günaydın kızlar tünaydın ya da..ben tek kelimeyle şapşal gibiyim..tatildne uykusuz geldim hiçuyumadan işe geldim akşamına yatarım diyordm arkaaşın kuzeni geldi..dün de yatarım diye düşünüyordum babam bir iş için ist daydı işi bitmiş akşama bize geldi dünden yemeğim yoktu yorgunluklahemen mutfağa girdim,çorba,soslu tavuk,domatesli makarna ve börek yaptım..babam geldi ne dese beğenirsiniz aaa kızım ben otelden yiyip de çıktım eh baba dedim ehhh yani neyse bugün de misafirlerim var babam ve arkadaşın kuzeni en aından bugünkü menüm hazır..ama çok uykusuzum yaaa babamı geçireyim akşam hemen yatıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?