80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dükkanı açayım bari günaydın kızlarrrrrr

dün çok açtım ya gece dayanamadım tarçınlı sıcak süt içtim.ama lapa hedefine ulaştı.
lapa öncesi : 83.3
lapa sonrası :82.6

-700 yani

belki sütü içmesem daha fazla çıkardı.eşimde bimden acıbadem kurbiyesi almış.kaç gündür yemiyordum.hemen açım ya yiyeyim dedim.bi lokma aldım tadı güzel gelmedi.hem emeğim heba olmasın dedim.bıraktım.1 kase nesfit yedim.su içiyorum şimdi.

gülçün in bi derdi vardı galiba uğradı mı?deryacığım senin gecen nasıl geçti?çay çok bozdu mu bağırsaklarını?

şimdilik sadece sizlere söyleyecem:)))) hatta bu gün kızlarla günümüz var on onbeş kişi falan oluyoruz bir kaç tanesi diyetteyız dıyorlar öyle olunca hurra herkes kızlara yüklenıyo ye dıye ben soylemıyecem yıne yemek yemıstım falan deyıp gecıstırırım bırde canım kızım onu alıyorum yanıma ona yedırıyorum tabaktakıleın bır kısmını ole olunca annesı yırtıyor yemek yemekten heheheheh

iyi fikir benim de bugün 2 günüm var ama ben gitmeyeceğim.zaten hastayım diye rapor aldım.gündekilerin bazısı da velim.şimdi derslere gitmiyorken güne gitmek hoş olmaz.zaten yiyip kilo da almak istemiyorum.kızlarımda okulda ve kreşte.yani yememek için bahanem yok.ben dayanamıyorum ya görünce yiyorum malesef.

günaydın kızlarr herkese hayırlı ve az kalorili birgün diliyorumm hadi bakalım cumaya az kaldı menülere dikkattt

günaydın kızlar..dün çok yoruldum...akşama kadar canım çıktı yorgunluktan...
gündüz çok güzel gidiyordu akşam yemeği de iyiydi...sonra olan oldu....bir dilim yaş pasta ve bir profiterol....:26::26:
aslında kızımın haline dayanamadım böyle oldu...dün okuldan bi geldi ki yüzü gözü dizleri kan içinde...
beden eğitimi dersinde düşmüş...ama ne düşme...mahvolmuş zavallım...babası da moral olsun diye uğur böceği şeklinde bi pasta almış...e misafir gelcek diye ben de profiterol yapmıştım....
ikisini de yedim malesef....sabah tartıldım 76.7 geldim...inşallah etkilemez de cumaya kadar değişmez....dünkü süper listemi yazayım...sonra da kaçıcam.annem çağırdı oaya gidicem...
sabah--
2 dilim ekmek
1dilim örgü peynir
4 zeytin
dom,saltlk
1 tavada yumurta
ara--
salatalık,türk kahvesi,1 kaşık tuzsuz leblebi
öğle
1 tabak zeytinyağlı kbak,yoğurt
ara--
1 kase tarçınlı yoğurt
salatalık
akşam--
4 kaşık sebzeli tavuklu pilav,salata,yoğurt
ara--
1 dilim yaş pasta,1 profiterol

okurken içim acıdı canım yaa..çok geçmiş olsun kızına tatlım..çocuk işte her an herşey başlarına gelebiliyor..heran yanlarında olamıyoruz..bazı çocuklar sevdiqi bişeyler alınınca acılarını unuturlar..senin kızında pasta alınınca sakinleşmişmi canım

Son düzenleme:
evet cnm ben hep spor yaptım bu 1 yıl sürecind eama bıraktııgm dönemlerd eoldu tabi yazları yürüdüm kışında ,spor aletlerim var evd eonlaır kullandım. ama şöle diyim ben spor yapmayı seviyorum yani önceden dee sabah kalkıp yürürdüm eve gelir duş alır işe giderdim bi tek çocuklar olunc abir dönem ara vermek zorunda kaldım..... yani spor vardı hayatımd ahep ama diyet yoktu

bende var cnm t&s aslınd aarmut tiplille riçin çok tavsiye ediyorlar ben bacaklaırm incelmeisn diye yapmıyorum şimdi ama önceden çok yaptım

çok geçmiş olsun canım çocuklara hiç kıyamıyorum keşke onların yerine bizim canımız yansa.benimde bi oğlum var.ufacık canı yansa içim gidiyo valla

ne güzel canım.bende spor salonuna gidiyorum ama yönlendiren falan yok yani.hocalar 2 gibi geliyo.ben onlar gelmeden sporumu bitirmiş oluyorum.kafama göre çalışıyorum aletlerde.3 km yürüyorum koşu bandında 10 dakika bisiklet çeviriyorum sonra diğer aletlerde çalışıyorum.gerçi faydasınıda görüyorum.vücudum baya sıkılaştı

hoşgeldin canım aramıza.hep beraber kurtulucaz inşallah yağlarımızdan

Günaydin Kizlarr

Derya Ablam Icin Özel Lay Lay Layy

Gerci Hic Halim Yok , Ne$emde Yok Ama Negatif Enerji Sacmak Istemiyorum Topige ..

Bugün Tüm Gün Evdeyim.. Sabah I$ Yerini Aradim Hastayim Gelemiyorum Dedim
Allahtan Pek i$te Yoktu Son Günlerde Rahatlikla Izin Alabildim ..
Bu Hafta Gitmicem I$e Zaten 2.Gün Kalmi$ $urada Hafta Sonuna Dinleneyim Iyice Toparlanayim ..

Bol Bol Papatya Cayi Icmekteyim , Yutkundugum Zaman Bademciklerime Sanki $i$ Saplaniyor Gibi
Acio

Kendinize Cok Iyi Bakin Valla Kizlar Bol Bol Meyve Tüketin ..
Ben Son Günler Pek C Vitamini Alamadim Hemen Kaptim $ifayi ..
Meyve Gibisi Yok En Saglikli Ilac Bence Meyvelerdeki Vitaminler ...

Hepinize Güzell Saglikli ve Bol Iradeli Bir Gün Diliyorum

Son düzenleme:
Bademcigi agrıyan arkadaşlar limonu kes sık yarısını sulandırmadan için üstüne su içmeyin yarım saat sabah ögle akşam yarım limon 1 günde iyleşiyor bademcikler geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım

Deryacım dün yazamadım işten çıkışım gelmiş ekranlarımı kapattım servise koştum..sen de ne güzel anlatmışsın..Bunları yaşamak çok güzel olucak yaşasınn o günleri hayal etmek bile güzel..
selmacım süper yazı paylaşımın için tşkler..
günaydın kızlar tünaydın ya da..ben tek kelimeyle şapşal gibiyim..tatildne uykusuz geldim hiçuyumadan işe geldim akşamına yatarım diyordm arkaaşın kuzeni geldi..dün de yatarım diye düşünüyordum babam bir iş için ist daydı işi bitmiş akşama bize geldi dünden yemeğim yoktu yorgunluklahemen mutfağa girdim,çorba,soslu tavuk,domatesli makarna ve börek yaptım..babam geldi ne dese beğenirsiniz aaa kızım ben otelden yiyip de çıktım eh baba dedim ehhh yani neyse bugün de misafirlerim var babam ve arkadaşın kuzeni en aından bugünkü menüm hazır..ama çok uykusuzum yaaa babamı geçireyim akşam hemen yatıcam..

sekam nihalcim neyse bu gün yemeklerin hazır iyiolmuş beimde cok işlerim bu gü yie iş toparlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…