80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrr yardım !!!!!!!!
biri beni durdursun çok ekmek yiyorum günde 5 yada 6 dilimi buluyor napcam ben yaaaaa
herkes tatlı kaçamağı yapıyor bende ekmek kaçamağı yapıyorum utanıyorummm:78:

geçmiş olsun..

kolay gelsin dinlenebilirisn umarım..

ben de kahve içiyorum şimdi.keyifler iyidir umarım..

tünaydın kızlar inşallah herkesin keyfi yerindedir geçmişi şuan okuyamayacağım işlerim çok
(çok çalışmam lazım çook :))uzun süredir menümü paylaşmıyorum.unutmadan sabahları kuzeyi babaneneye bırakıyoruz bu sabah tam arabaya binerken eltim filiz ne kadar zayıflamışsın bu pantolon çok bol duruyor dedi.cidden bu bol hamilelikten önce giydiklerim ise daracık o yüzden birkaç kilo sonra onları daha rahat giyerim...

sabah
2 bardak ılık su+1 ceviz+1 kk peynir+2 zeytin+yarım domates+salatalık+biber+dereotu kızarmış tb ekmeği
arada
2 grisini+1 bitter çikolata
öğle
müsli
arada
1 bitter çikolata(1 kare)
akşam
yarım porsiyon boşnak pilavı+1 kase cacık
arada
1 şeftali+1çay bardağı süt

biri beni durdursun çok ekmek yiyorum günde 5 yada 6 dilimi buluyor napcam ben yaaaaa

Bence Ekmek Po$etini Yemek Masasindan Kaldir ..
Sadece Dilim Hesabi Koy Masaya .. Mesela Kendine Sadece 2.Dilim koy ..
Ekmek Posetininde Agzini SIKI SIKI bagla .. onu cözmeye ugrasirken zaten sinirlenirsin ve
tokluk hissi beynine yavas yavas gitmis olurken caninda istemez artik ekmek yemeyi ..
her ögünden önce bide kücük bi kase salata ye .. oda tok tutuyor ve ekmege yöneltmiyor ..
Bol Marullu Salata Yap Hep ..

Ve Gerisi Malesef Senin Iradene Kalmis Bisey ..
Beyaz Ekmek mi Tüketiyorsun Bilmiyorum Ama Tam Bugday Veya Kepek Ekmegi Al ..
Onlarda Tokluk Hissini Cogaltan Ekmekler ..

Umarim Azaltirsin Ekmegi :)

önceleri tb ekmek yiyordum günde 4 dilim falandı sabah 2 akşam 2 ama bu iki gündür sabah 3 akşam 3 olmaya başladı son zaamanlarda da uno denge yiyorum bir an önce kendimi tutmam gerek yoksa yemeklerle ilgili çok şükür sorunum yok gibi şimdilik

Ara Ögünü Yapiyormusun Peki ?

Ac Kalmamaya Bak .. Insan Acikinca 2.Mislini Yiyor Cünkü ..
Tok Olsan Bile Aralarda Mutlaka Meyve Tüketmeye Calis ..
Öglen Yemeginide Böylece Ekmeksiz Gecirebilirsin .. Cünkü Acligin Pek Fazla Olmaz ve Ekmege Yönelmezsin ..

Önerilerimizi Uygulamaya Gecirirsen Bence Cözüm Bulmu$ Olursun Ekmek Sorununa

öğlen ekmek yemiyorum zaten de sabah ve akşam yiyorum
aç kalmıyorum mutlaka bişeyler yiyorum ama sanaki gece acıkıcakmışım gibi geliyor önlem için ekmek yeme iteği duyuyorum bunuda bastıramıyorum of offff

burcuuu tgaçmiş olsun canım

sekam nihalcim neyse bu gün yemeklerin hazır iyiolmuş beimde cok işlerim bu gü yie iş toparlarım

sana da kolay geldin selmacım..
düzenim bozuldu ya dün telaştan bugün yanımda yemek getiremedim şimdi simit kola içtim spor da yapamıyorum ne zamandır..
dün de canım çok istedi makarna yedim..
şişim anlayacağın hemen düzenime geri dönmem gerek çok şiş hissediyorum kendimi..
sende durumlar ne?

aynı sorunlar bendede var canım acayip şişim ama benim regliolmam gerek galiba onun etkisi var

canım bencede evde ekmek bulundurma başlarda zorlanırsın ama alışıyor insan...çavdar ekmeği çok tok tutuyor beni tavsiye ederim

Merhaba kızlar herkesin günü iyi geçiyordur umarım.ben sabahtan beri yazlık kışlıkları düzenlemeye çalışıyorum daha bitiremedim baktım midem kazanıyor canım olup olmadık şeyler istiyor gelip size bakıyım dedim haftaya mersinden ailem gelecek şimdiden bütün işlerimi bitirmek istiyorum ki aklımda kalmasın.perdeleri yıkamam lazım,camları silmem lazım,oturma odamın duvarlarını silmek istiyorum ama nasıl silineceğini bilmiyorum,gözümde büyüyorçok iş var çokkk...

oo okurken yoruldum aynı şeyleri beni de yapmam lazım duvar dışında..ama bende nerde o enerji bir tatile gittim birsürü iş birikti malum sırf haftasonlarım var..
kolay gelsin canım..

selammm
melinaa bende senin gibi yazlık kışlık işine girdimmm üffff nefret eidyorum bu işten ya
şimdii yerde yok nereye sıkıştırcamm kışlıkları

selammm
melinaa bende senin gibi yazlık kışlık işine girdimmm üffff nefret eidyorum bu işten ya

kızlarrr kolay gelsin offf of kadın olmak zor zanaat

oo okurken yoruldum aynı şeyleri beni de yapmam lazım duvar dışında..ama bende nerde o enerji bir tatile gittim birsürü iş birikti malum sırf haftasonlarım var..
kolay gelsin canım..

selammm

kolay gelsin kızlar hepinize. duvar silmek için ben mopset kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim. sev pazarlama satış temsilcisi varsa cevrenızde alın deneyin memnun kalırsınız. bez izi bırakmıyor kesinlikle ve hiç yorucu olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…