günaydın kızlar..dün çok yoruldum...akşama kadar canım çıktı yorgunluktan...
gündüz çok güzel gidiyordu akşam yemeği de iyiydi...sonra olan oldu....bir dilim yaş pasta ve bir profiterol....:26::26:
aslında kızımın haline dayanamadım böyle oldu...dün okuldan bi geldi ki yüzü gözü dizleri kan içinde...
beden eğitimi dersinde düşmüş...ama ne düşme...mahvolmuş zavallım...babası da moral olsun diye uğur böceği şeklinde bi pasta almış...e misafir gelcek diye ben de profiterol yapmıştım....
ikisini de yedim malesef....sabah tartıldım 76.7 geldim...inşallah etkilemez de cumaya kadar değişmez....dünkü süper listemi yazayım...sonra da kaçıcam.annem çağırdı oaya gidicem...
sabah--
2 dilim ekmek
1dilim örgü peynir
4 zeytin
dom,saltlk
1 tavada yumurta
ara--
salatalık,türk kahvesi,1 kaşık tuzsuz leblebi
öğle
1 tabak zeytinyağlı kbak,yoğurt
ara--
1 kase tarçınlı yoğurt
salatalık
akşam--
4 kaşık sebzeli tavuklu pilav,salata,yoğurt
ara--
1 dilim yaş pasta,1 profiterol
Deryacım dün yazamadım işten çıkışım gelmiş ekranlarımı kapattım servise koştum..sen de ne güzel anlatmışsın..Bunları yaşamak çok güzel olucak yaşasınn o günleri hayal etmek bile güzel..
selmacım süper yazı paylaşımın için tşkler..
günaydın kızlar tünaydın ya da..ben tek kelimeyle şapşal gibiyim..tatildne uykusuz geldim hiçuyumadan işe geldim akşamına yatarım diyordm arkaaşın kuzeni geldi..dün de yatarım diye düşünüyordum babam bir iş için ist daydı işi bitmiş akşama bize geldi dünden yemeğim yoktu yorgunluklahemen mutfağa girdim,çorba,soslu tavuk,domatesli makarna ve börek yaptım..babam geldi ne dese beğenirsiniz aaa kızım ben otelden yiyip de çıktım eh baba dedim ehhh yani neyse bugün de misafirlerim var babam ve arkadaşın kuzeni en aından bugünkü menüm hazır..ama çok uykusuzum yaaa babamı geçireyim akşam hemen yatıcam..
kızlarrrr yardım !!!!!!!!
biri beni durdursunçok ekmek yiyorum günde 5 yada 6 dilimi buluyor napcam ben yaaaaa
herkes tatlı kaçamağı yapıyor bende ekmek kaçamağı yapıyorumutanıyorummm :78:
biri beni durdursunçok ekmek yiyorum günde 5 yada 6 dilimi buluyor napcam ben yaaaaa
Bence Ekmek Po$etini Yemek Masasindan Kaldir ..
Sadece Dilim Hesabi Koy Masaya .. Mesela Kendine Sadece 2.Dilim koy ..
Ekmek Posetininde Agzini SIKI SIKI bagla .. onu cözmeye ugrasirken zaten sinirlenirsin ve
tokluk hissi beynine yavas yavas gitmis olurken caninda istemez artik ekmek yemeyi ..
her ögünden önce bide kücük bi kase salata ye .. oda tok tutuyor ve ekmege yöneltmiyor ..
Bol Marullu Salata Yap Hep ..
Ve Gerisi Malesef Senin Iradene Kalmis Bisey ..
Beyaz Ekmek mi Tüketiyorsun Bilmiyorum Ama Tam Bugday Veya Kepek Ekmegi Al ..
Onlarda Tokluk Hissini Cogaltan Ekmekler ..
Umarim Azaltirsin Ekmegi :)
önceleri tb ekmek yiyordum günde 4 dilim falandı sabah 2 akşam 2 ama bu iki gündür sabah 3 akşam 3 olmaya başladı son zaamanlarda da uno denge yiyorum bir an önce kendimi tutmam gerek yoksa yemeklerle ilgili çok şükür sorunum yok gibi şimdilik
öğlen ekmek yemiyorum zaten de sabah ve akşam yiyorum
Ara Ögünü Yapiyormusun Peki ?
Ac Kalmamaya Bak .. Insan Acikinca 2.Mislini Yiyor Cünkü ..
Tok Olsan Bile Aralarda Mutlaka Meyve Tüketmeye Calis ..
Öglen Yemeginide Böylece Ekmeksiz Gecirebilirsin .. Cünkü Acligin Pek Fazla Olmaz ve Ekmege Yönelmezsin ..
Önerilerimizi Uygulamaya Gecirirsen Bence Cözüm Bulmu$ Olursun Ekmek Sorununa
Günaydin Kizlarr
Derya Ablam Icin Özel Lay Lay Layy
Gerci Hic Halim Yok , Ne$emde Yok Ama Negatif Enerji Sacmak Istemiyorum Topige ..
Bugün Tüm Gün Evdeyim.. Sabah I$ Yerini Aradim Hastayim Gelemiyorum Dedim
Allahtan Pek i$te Yoktu Son Günlerde Rahatlikla Izin Alabildim ..
Bu Hafta Gitmicem I$e Zaten 2.Gün Kalmi$ $urada Hafta Sonuna Dinleneyim Iyice Toparlanayim ..
Bol Bol Papatya Cayi Icmekteyim , Yutkundugum Zaman Bademciklerime Sanki $i$ Saplaniyor Gibi
Acio
Kendinize Cok Iyi Bakin Valla Kizlar Bol Bol Meyve Tüketin ..
Ben Son Günler Pek C Vitamini Alamadim Hemen Kaptim $ifayi ..
Meyve Gibisi Yok En Saglikli Ilac Bence Meyvelerdeki Vitaminler ...
Hepinize Güzell Saglikli ve Bol Iradeli Bir Gün Diliyorum
sekam nihalcim neyse bu gün yemeklerin hazır iyiolmuş beimde cok işlerim bu gü yie iş toparlarım
sana da kolay geldin selmacım..
düzenim bozuldu ya dün telaştan bugün yanımda yemek getiremedim şimdi simit kola içtim spor da yapamıyorum ne zamandır..
dün de canım çok istedi makarna yedim..
şişim anlayacağın hemen düzenime geri dönmem gerek çok şiş hissediyorum kendimi..
sende durumlar ne?
canım o sorun bemdede var cok seviyorum ekmegi
Günaydin Kizlarr
Derya Ablam Icin Özel Lay Lay Layy
Gerci Hic Halim Yok , Ne$emde Yok Ama Negatif Enerji Sacmak Istemiyorum Topige ..
Bugün Tüm Gün Evdeyim.. Sabah I$ Yerini Aradim Hastayim Gelemiyorum Dedim
Allahtan Pek i$te Yoktu Son Günlerde Rahatlikla Izin Alabildim ..
Bu Hafta Gitmicem I$e Zaten 2.Gün Kalmi$ $urada Hafta Sonuna Dinleneyim Iyice Toparlanayim ..
Bol Bol Papatya Cayi Icmekteyim , Yutkundugum Zaman Bademciklerime Sanki $i$ Saplaniyor Gibi
Acio
Kendinize Cok Iyi Bakin Valla Kizlar Bol Bol Meyve Tüketin ..
Ben Son Günler Pek C Vitamini Alamadim Hemen Kaptim $ifayi ..
Meyve Gibisi Yok En Saglikli Ilac Bence Meyvelerdeki Vitaminler ...
Hepinize Güzell Saglikli ve Bol Iradeli Bir Gün Diliyorum
geçmiş olsun burcu.dikkat et kendine en dpğ"rusu bol meyve tüketmek bencede....
Merhaba kızlar herkesin günü iyi geçiyordur umarım.ben sabahtan beri yazlık kışlıkları düzenlemeye çalışıyorum daha bitiremedim baktım midem kazanıyor canım olup olmadık şeyler istiyor gelip size bakıyım dedimhaftaya mersinden ailem gelecek şimdiden bütün işlerimi bitirmek istiyorum ki aklımda kalmasın.perdeleri yıkamam lazım,camları silmem lazım,oturma odamın duvarlarını silmek istiyorum ama nasıl silineceğini bilmiyorum,gözümde büyüyor çok iş var çokkk...
Merhaba kızlar herkesin günü iyi geçiyordur umarım.ben sabahtan beri yazlık kışlıkları düzenlemeye çalışıyorum daha bitiremedim baktım midem kazanıyor canım olup olmadık şeyler istiyor gelip size bakıyım dedimhaftaya mersinden ailem gelecek şimdiden bütün işlerimi bitirmek istiyorum ki aklımda kalmasın.perdeleri yıkamam lazım,camları silmem lazım,oturma odamın duvarlarını silmek istiyorum ama nasıl silineceğini bilmiyorum,gözümde büyüyor çok iş var çokkk...
selammm
melinaa bende senin gibi yazlık kışlık işine girdimmm üffff nefret eidyorum bu işten ya
şimdii yerde yok nereye sıkıştırcamm kışlıkları
oo okurken yoruldum aynı şeyleri beni de yapmam lazım duvar dışında..ama bende nerde o enerji bir tatile gittim birsürü iş birikti malum sırf haftasonlarım var..
kolay gelsin canım..
selammm
melinaa bende senin gibi yazlık kışlık işine girdimmm üffff nefret eidyorum bu işten ya
şimdii yerde yok nereye sıkıştırcamm kışlıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?