sağolasın canım.çalışırken vallahi kafama takılmıyordu haftasonu nasıl yetiştiriyordum bilmiyorum ama yetişiyordu.şimdi evde olunca takıntılı olmaya başladım herşey batıyor gözüme dip köşe girişsemde bitmiyor işler..o yüzden halledersin bir ara gözün kesinceoo okurken yoruldum aynı şeyleri beni de yapmam lazım duvar dışında..ama bende nerde o enerji bir tatile gittim birsürü iş birikti malum sırf haftasonlarım var..
kolay gelsin canım..
selammm
melinaa bende senin gibi yazlık kışlık işine girdimmm üffff nefret eidyorum bu işten ya
şimdii yerde yok nereye sıkıştırcamm kışlıkları
izlemmmmm yarınd abenim için yirmisin petibörrr
selammm
melinaa bende senin gibi yazlık kışlık işine girdimmm üffff nefret eidyorum bu işten ya
şimdii yerde yok nereye sıkıştırcamm kışlıkları
kolay gelsin kızlar hepinize. duvar silmek için ben mopset kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim. sev pazarlama satış temsilcisi varsa cevrenızde alın deneyin memnun kalırsınız. bez izi bırakmıyor kesinlikle ve hiç yorucu olmuyor
kolay gelsin kızlar hepinize. duvar silmek için ben mopset kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim. sev pazarlama satış temsilcisi varsa cevrenızde alın deneyin memnun kalırsınız. bez izi bırakmıyor kesinlikle ve hiç yorucu olmuyor
burcu geçmiş olsun ablam
kendinize dikkat edin,
tam hastalık zamanı, havalara aldanıp ince giyiniyorsun
bi bakıyorsun hava soğumuş...
millet yazı getirdi buralarda,
ben halaa tam getirmedim, şimdi böyle yaparsam
temmuzda ne yaparım diye
vücut olarak da kafa olarakda kendimi hazırlıyorum yaza
halaa ince bir hırka giyiyorum evde tshirtin üstüne
ama dışarıya göre bizim ev bayaa serin, bu yaz rahat edicez sanırım
izlemmm
cnm vakumluyorumm bende vakmlamasma düşünemiyorum nasıl sıgar:26::26:
dükkanı açayım bari günaydın kızlarrrrrr
dün çok açtım ya gece dayanamadım tarçınlı sıcak süt içtim.ama lapa hedefine ulaştı.
lapa öncesi : 83.3
lapa sonrası :82.6
-700 yani
belki sütü içmesem daha fazla çıkardı.eşimde bimden acıbadem kurbiyesi almış.kaç gündür yemiyordum.hemen açım ya yiyeyim dedim.bi lokma aldım tadı güzel gelmedi.hem emeğim heba olmasın dedim.bıraktım.1 kase nesfit yedim.su içiyorum şimdi.
gülçün in bi derdi vardı galiba uğradı mı?deryacığım senin gecen nasıl geçti?çay çok bozdu mu bağırsaklarını?
günaydın kızlar..dün çok yoruldum...akşama kadar canım çıktı yorgunluktan...
gündüz çok güzel gidiyordu akşam yemeği de iyiydi...sonra olan oldu....bir dilim yaş pasta ve bir profiterol....:26::26:
aslında kızımın haline dayanamadım böyle oldu...dün okuldan bi geldi ki yüzü gözü dizleri kan içinde...
beden eğitimi dersinde düşmüş...ama ne düşme...mahvolmuş zavallım...babası da moral olsun diye uğur böceği şeklinde bi pasta almış...e misafir gelcek diye ben de profiterol yapmıştım....
ikisini de yedim malesef....sabah tartıldım 76.7 geldim...inşallah etkilemez de cumaya kadar değişmez....dünkü süper listemi yazayım...sonra da kaçıcam.annem çağırdı oaya gidicem...
sabah--
2 dilim ekmek
1dilim örgü peynir
4 zeytin
dom,saltlk
1 tavada yumurta
ara--
salatalık,türk kahvesi,1 kaşık tuzsuz leblebi
öğle
1 tabak zeytinyağlı kbak,yoğurt
ara--
1 kase tarçınlı yoğurt
salatalık
akşam--
4 kaşık sebzeli tavuklu pilav,salata,yoğurt
ara--
1 dilim yaş pasta,1 profiterol
Günaydin Kizlarr
Derya Ablam Icin Özel Lay Lay Layy
Gerci Hic Halim Yok , Ne$emde Yok Ama Negatif Enerji Sacmak Istemiyorum Topige ..
Bugün Tüm Gün Evdeyim.. Sabah I$ Yerini Aradim Hastayim Gelemiyorum Dedim
Allahtan Pek i$te Yoktu Son Günlerde Rahatlikla Izin Alabildim ..
Bu Hafta Gitmicem I$e Zaten 2.Gün Kalmi$ $urada Hafta Sonuna Dinleneyim Iyice Toparlanayim ..
Bol Bol Papatya Cayi Icmekteyim , Yutkundugum Zaman Bademciklerime Sanki $i$ Saplaniyor Gibi
Acio
Kendinize Cok Iyi Bakin Valla Kizlar Bol Bol Meyve Tüketin ..
Ben Son Günler Pek C Vitamini Alamadim Hemen Kaptim $ifayi ..
Meyve Gibisi Yok En Saglikli Ilac Bence Meyvelerdeki Vitaminler ...
Hepinize Güzell Saglikli ve Bol Iradeli Bir Gün Diliyorum
Deryacım dün yazamadım işten çıkışım gelmiş ekranlarımı kapattım servise koştum..sen de ne güzel anlatmışsın..Bunları yaşamak çok güzel olucak yaşasınn o günleri hayal etmek bile güzel..
selmacım süper yazı paylaşımın için tşkler..
günaydın kızlar tünaydın ya da..ben tek kelimeyle şapşal gibiyim..tatildne uykusuz geldim hiçuyumadan işe geldim akşamına yatarım diyordm arkaaşın kuzeni geldi..dün de yatarım diye düşünüyordum babam bir iş için ist daydı işi bitmiş akşama bize geldi dünden yemeğim yoktu yorgunluklahemen mutfağa girdim,çorba,soslu tavuk,domatesli makarna ve börek yaptım..babam geldi ne dese beğenirsiniz aaa kızım ben otelden yiyip de çıktım eh baba dedim ehhh yani neyse bugün de misafirlerim var babam ve arkadaşın kuzeni en aından bugünkü menüm hazır..ama çok uykusuzum yaaa babamı geçireyim akşam hemen yatıcam..
banu vakumlarken ben poşetlerin içine 1 2 kalıp el sabunu atıyorum güzel kokanlardan valla açtığımda misler gibi kokuyor eşyalar odaya siniyor inan,hem de sabunlar kuruyor,ben yumuşak sabun kullanmayı hiç sevmem de cins mi bu dersen inan hiç kızmam sadece takıntı
bir önerim olacak kızlar
hani bu apoletler moda ya bu sene
ceket, gömlek, bluz, tshirt,
hayal gücüne kalmış
onlardan aldım 2 tane,hazırları satılıyor, 1 kıyafete dikiliyor
ama ben ona broş iğnesi diktim
seyyar olduistediğim kıyafete iğneleyip kombin edebiliyorum
apoletli kıyafetler biraz pahalı oluyor, işinden dolayı, hemde 1 kıyafette oluyor sadece
en basit bir tshirti bile harika hale getiriyorlar
çok da güzel duruyor, tavsiye ederim
canım sağol tavsiyen için de bu dediğin nasıl birşey hiç duymadım ben:26:normalde duvarları silerken deterjan kullanırmısın,nasıl silersin?korkuyorum sildikten sonra ala bula iz kalırmı ki acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?