80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar,buraya kacinci sefer girip devamini getiremiyorum unuttum artik,fakat bilg artik tamirden geldi ve ben sizlere katilmak istiyorum eger kabul ederseniz,85,700 den 81 300 e dustum su anda ve agustos a kadar hic degilse biraz daha vermek istiyorum,daha dogrusu su duzenimi artik hic bozmamak istiyorum,kilo verdim artik bitti demeyecegim insallah,MASUM cum seni gordumde 90 kg inmissin 64 valla inanilmaz motive etti beni ve hemen donup basari oykulerine baktim yazmissindir diye ama bulamadim,hep okuyorum o koseyi zaten,zor oldumu canim,neler yaptin cok kisa yazabilirmisin zahmet olmassa?

merhabaa
hoşgeldin aramıza cnm 60 kiloya düşeyim yazıcam başarı öykümü cnm henüz yok

agustosa kadar baya bi verirrsin cnm saglık sorunun yoksa,ilk zmanlar ii veriliyor çünkü
ben 3 ana ve 3 ara ögn beslendim spor yaptı ekmegi azalttım tb,çavdar ekmegi yeidm
salata,protein v sebze agırlıklı beslenidm
sayfadan ayrılma cnm herkes yardımcı olacaktır sana zaten
hoşgeldin

kızlarrrr yardım !!!!!!!!
biri beni durdursun çok ekmek yiyorum günde 5 yada 6 dilimi buluyor napcam ben yaaaaa
herkes tatlı kaçamağı yapıyor bende ekmek kaçamağı yapıyorum utanıyorummm:78:

canım ben ekmeği buzluğa atıyorum denge çavdar veya tb ekmeği her öğün için 1 dilim yada 2 dilim çıkarıyorum 1 saat önce çözülüyor tazecik oluyor böyleliklede istesemde yemek yerken fazla yiyemiyorum aslında istesem çıkarır mikroda ısıtırım ama o zaman aralığında zaten iştahın kaçıyor üşeniyorsun boşver şu kalan yemeğide kaşıklıyımda bitsin diyosun problem kalmıyor zamanlada alışıyorsun bu sisteme ortalıkta hiç ekmek olmuyor

gülçinn
canını sıkmakta haklısın işte insanlar garip isterkenn ii öderken kötü
oluyorsun,bi kez onların rahatsız olması lazım kii borçlullar sonuçta size ve ödenemeyecek bir para degil yani 1200 tl

tesekkur ederim Masumm,insallah bir an once okuruz hikayeni,artik hergun ziyaret edecegim mutlaka,kilomu da yazarim cuma gunu,simdilik hoscakalin...(oglum uyandi da)

Ablamm
Sagol Balim Insallah Düzelcem, Antibiotiklere Dadandim
Bi Iki Güne Bi$eycigim Kalmaz

Seviom Seni Lolipop $ekerim

------------------------------------------------------------------------

Gülcinim Böyle Zor Zamanlarda Belli Oluyor Kimin Gercekten ''Aile''
Kavramina Laik Olup Olmadigi ..
Sen Herkezi Kendin Gibi Görüyosun Ama Herkez Senin O Güzel
Yüregin Güzel Ki$iligin Gibi Degil Malesef Balimm ..

Bizim Ailede'de I$ Birazcik Maddiyata Geldimi Herkez Sirtini Cevirir ..
Ama Misal Bizde Olsun Onlarin SIKINTISI Olsun Hemen Yüzsüz Yüzsüz Gelip
Sokulurlar En Iyileri Biz Oluruz ..

Bu Dünyada Herkez Cikarci Olmu$ .. Herkez Kendi Havalarinda ..
Eskisi Gibi Kimse Kimseye Ictenlikle Yardim Eli Uzatmiyor Malesef

SIKMA Balim Canini .. Seni Üzenleri ALLAHA Havale Et .. Nasilsa Yine Dü$erler E$inin ve Senin Eline
:112:

Bu Arada Yeni Gelen Bütün Arkada$Lar Ho$geLdinizzzz

Kilocuklariniz Ucup Ucup Gitsin ...

Yallah Kilolar Yallah .. Ki$ Ki$ Yaglar Ki$ Ki$

gülçin Allah sabır versin canım.Allah a havale et o yüzsüz adamı.inşallah aklı başına gelir.
bu arada geçmiş olsun..

burcu sana da geçmiş olsun.ben de dinlendim yarın okula başlıyorum.

sinirlenmekte haklısn gülçincim. ne yazıkki hepimizin çevresinde var birkaç tane dengesiz insanlar.
2 gündür bir haftalık geçmişi okuyorum.
banucum değişim süper canım, tebrik ederim.
izlemcim peredelerini güle güle kullan yeni evinde huzur içinde otur inşallah
burcucum geçmiş olsun canım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

bugün yazlık gömlek ve tişörtlerimi denedimm
hepside eskisinden katbe kat güzel durdu üzerimdee

hamille kalmadan öncede giyinip çokta begeniyordum
ama şimdi daha güzel oldu ,hatta bi tişörtlüm foto çekinip koycam şişko halimle yanyana

geçen eskilerdne bi tanıdık gördüm,evlenmeden 1 yıl önce görmüştüm en son
beni gördü şaşırdıı ne kadar zayıflamışsın diyeben ondan daha çok şaşırdım çünkü oo evlendikten sonra aldıgım kilolları ve dogum sonrasınd abeni hiç görmedi
demekki benn evlenmeden önc ebile bu halimden kilolu idim

tartılardan hep kaçtıgım için bilemiyorum en son hatırladıgım orta 2. de 58 kilo idim

selamm hatunlarrr en güzel günler en güzel vücutlar sizlerin olsun inşşş... herkes iyidir umarımm ypktum kaç gündür bitiremedim şu işleri yaw kafayı sıyırmak üzereyim çok az kaldı inşş. bitsede kurtulsamm Allahım fenalık geldi şu işlerim hayırlısıyla bi bitsinn ilk işim çocuk sevindiricem inşş.

Çok Geçmiş Olsun Canım
Havalara Dikkat Etmek Gerek Hemen Grip Oluyor İnsan
Sıkı Giyin Sıcak Tut Kendini :93::93:
Çalıştıgını Bilmiyordum Ne İşinde Çalışıyosun Canım :26:

menülerimi paylaşmaya devammm.........
SABAH: bir kase nesfit, bir kase süt
ARA: tavuklu bol yeşil salata(limon ve zeytinyagı soslu) küçük bi porsiyonda amerikan salatası
ÖGLEN: tavuklu bol yeşil salata(limon ve zeytinyagı soslu) bir yemek kaşıgı kadar patates püresi
ama yanında sadece bir çatal lavaşa sarılmış tavuk dürüm. (sadece bir dilim)
ARA:5 tane yeşil erik, 1 tane kivi
akşamı daha yemedim yiyince yazarım buyuk ıhtımal yıne salata yerım bol roka yerim yogurtlu semizotu salatası yerim falan o tarzda bi kaç gün ekmek yemicem.
çünkü dün regl oldum ve yıne artı cıkmak istemiyorummmmm

burcum hastamısın canım geçmişe bakamadım cok degıl hatta hiç sayılır çokkk geçmiş olsun canım bol bol sahlep iç ama bol tarçınlı eski çaglarda insanlar içerlermiş her derde devaymış bende cok faydasını gördüm .. canım bu arada ayıptır söylemesi balgamın varsa süt içme sakın süt mukusu arttırır daha cok balgamın artmasına ve bogazda daha çok irritasyona sebep oluyo güzeli balgamın varsa sütü kes. bunlarda geçmiş olsun çiçeklerinnn

Bende Çok Begeniyorum apoletler Tshirtları
Bulabilrsem almayı düşünüyorum Düz Beyaz Bi tshirtin Bile Havasını Degiştiriyor
Bide Kot Giyceksin altına Çok Hoş olur

kızlarrr menümü eksik yazmışım öglen bide yarım barda light kola içmiştim.
tekrar ara ögündede bir dilim karpuz kestim. 5 dilim çıktı onu yedim bunları unutmuşum niyeyse:26:

Bunlara Bayıldım
Ama 25 tl Diyor Fiyatları Sanki Biraz Fazla Degilmi:26:
Heleki 2 Resim Tam Benim Tarzim Öldüm Bittim Onu Görünce

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…