günaydın kızlar, hala regl olmadım, bekliyorum...
günaydın kızlar,iki saat yürüyüşümü yaptım geldim duşumu aldım az sonra kahvaltı hazırlayacağım. Ben bugün yediklerimi değil yiyeceklerimi not alacağım.Ve bunun dışına çıkmamaya çalışacağım.Belki bu şekilde sürprizlere kapalı olurum.eflatun sıkma canını olur arada böyle şeyler sen yinede içindeki istikrarı kaybetmeki bir daha yapmayasın :)
günaydın merve sen nasılsın canım
olsun canım bende yeni açtım zaten hem iş yapıyorum bi yandanda buraya uğruyorum
anladım kolay gelsın bakalım
sağol canım iksiri yaptınmı ben bugün tekrar yapıcam kilo da birşey farketmedi ama bağırsaklarımda farketti vallahi ona bağlıyorum:roflol:
biz de seninle beraber bekliyoruz canım..
bu bekleyişi çok iyi bilirim o yüzden anlıyorum seni..
ikinci kızımda uzun süre korunmamama rağmen bi türlü pozitif sonucu alamamıştım..
her ay negatif...
en son 9 günüm geçmişti..önemsemedim nasıl olsa psikolojiktir dedim..normalde de gecikmeli olurdu zaten..
çok fena baş dönmesi başladı..tansiyondandır yorgunluktur dedik..inan hiç aklıma hamilelik gelmedi bu kez..
baş dönmelerim 1 hafta sürdü..ben hala test almak istemiyorum yine negatif çıkar diye..
sonunda aldım tabi..pozitif:CüvCüv:
inşallah sen de o iki çizgiyi görürsün canım..
canım hemen cevaplayım;sabah 5:30 da kalkıyorum hayatım.Bebişime mama veriyorum.Üzerimi giyip çıkıyorum 6 gibi.Yürüme parkuru var burda çok uzun,oraya gidişim 2 tur atışım ve eve gelişim 2-2,5 saati buluyor.Çok yoruluyorum canım çıkıyor valla.Bi de ben çok hızlı yürüyorum.Eve gelip duş alınca hepsi geçiyor.Bu arada ben gelene kadar bebiş uyanmamış oluyor. Eşimde zaten 9 gibi gidiyor.O olmasada anneme bırakıp gidiyorum.Böyle işte hayatım.Aaaay benim çenem düştüeflatun24 bu arada sen 2 saat nasıl yürüyebiliyorsun..ve nerede yürüyorsun..
fazla dğilmi..ben 1 saatte bile çok yoruluyorum..zaten kızımın yüzünden 1 saati tamamladığım da çok nadir..ben 2 saat yürüsem haftada 2 kg garanti gider valla..
canım hemen cevaplayım;sabah 5:30 da kalkıyorum hayatım.Bebişime mama veriyorum.Üzerimi giyip çıkıyorum 6 gibi.Yürüme parkuru var burda çok uzun,oraya gidişim 2 tur atışım ve eve gelişim 2-2,5 saati buluyor.Çok yoruluyorum canım çıkıyor valla.Bi de ben çok hızlı yürüyorum.Eve gelip duş alınca hepsi geçiyor.Bu arada ben gelene kadar bebiş uyanmamış oluyor. Eşimde zaten 9 gibi gidiyor.O olmasada anneme bırakıp gidiyorum.Böyle işte hayatım.Aaaay benim çenem düştü
Kaç kilo verdim bilmiyorum.Cumartesi tartılıyorum. Ama ben hominigırtlak biriyim çok fazla kısamıyorum kendimi.Mesela kahve bağımlısıyım,iki tatlı kaşığı şeker atıyorum.şu iksirin malzemelerini alamadım bi türlü gidemedim aktara ona başlasam belki kahveyi keserim.
sera kolay gelsin eflatun sen nasılsın
canım sağol bitanem nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?