80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar, hala regl olmadım, bekliyorum...

biz de seninle beraber bekliyoruz canım..
bu bekleyişi çok iyi bilirim o yüzden anlıyorum seni..
ikinci kızımda uzun süre korunmamama rağmen bi türlü pozitif sonucu alamamıştım..
her ay negatif...
en son 9 günüm geçmişti..önemsemedim nasıl olsa psikolojiktir dedim..normalde de gecikmeli olurdu zaten..
çok fena baş dönmesi başladı..tansiyondandır yorgunluktur dedik..inan hiç aklıma hamilelik gelmedi bu kez..
baş dönmelerim 1 hafta sürdü..ben hala test almak istemiyorum yine negatif çıkar diye..
sonunda aldım tabi..pozitif:CüvCüv:
inşallah sen de o iki çizgiyi görürsün canım..

bak işte hemen anlatıverdim hikayemi..sanki soran oldu..
kadınların en büyük zaaflarından biri bu bence..birinde duysunlar hemen kendi doğum hikayelerini anlatırlar..
erkeklerin askerlik kadınların hamilelik ve doğum hikayeleri hiç bitmez..delikafadulden

evet canım..zaten önceden olsa bi kere kaçamak yapınca pes ederdim ama rtık asla...
bu arada sen 2 saat nasıl yürüyebiliyorsun..ve nerede yürüyorsun..
fazla dğilmi..ben 1 saatte bile çok yoruluyorum..zaten kızımın yüzünden 1 saati tamamladığım da çok nadir..ben 2 saat yürüsem haftada 2 kg garanti gider valla..

bebeg nerdesin güzelim...sensiz çok sessiz buralar...
gel de ortalığı şenlendir..
neyse benim de gevezeliğim tuttu..birsürü iş beni bekliyor...ben kaçıyorum..

sağol canım iksiri yaptınmı ben bugün tekrar yapıcam kilo da birşey farketmedi ama bağırsaklarımda farketti vallahi ona bağlıyorum:roflol:

yok yapmadım ya gecensene yapmıstım bı ıse yaramadı bende vazgectım yemıyınce verıyo zaten ınsan dun akşam tartıldım tok karnına 1 kg eksık cıktı ac karnına tartılcam yarın bakalım bu hafta kaç kg vermısım

selaaaam
spordan geldimmm
simdi du$umu alip gelirimmm
byby

günaydın herkese daha dogrusu tünaydın kızlar bu gün cok işim var ama ps acık arada ugrarım gercekten arkadaşlar bebeg nerede ya cok merak ettim

:Saruboceq: inşallah canım.

canım hemen cevaplayım;sabah 5:30 da kalkıyorum hayatım.Bebişime mama veriyorum.Üzerimi giyip çıkıyorum 6 gibi.Yürüme parkuru var burda çok uzun,oraya gidişim 2 tur atışım ve eve gelişim 2-2,5 saati buluyor.Çok yoruluyorum canım çıkıyor valla.Bi de ben çok hızlı yürüyorum.Eve gelip duş alınca hepsi geçiyor.Bu arada ben gelene kadar bebiş uyanmamış oluyor. Eşimde zaten 9 gibi gidiyor.O olmasada anneme bırakıp gidiyorum.Böyle işte hayatım.Aaaay benim çenem düştü
Kaç kilo verdim bilmiyorum.Cumartesi tartılıyorum. Ama ben hominigırtlak biriyim çok fazla kısamıyorum kendimi.Mesela kahve bağımlısıyım,iki tatlı kaşığı şeker atıyorum. şu iksirin malzemelerini alamadım bi türlü gidemedim aktara ona başlasam belki kahveyi keserim.

ne güzel..aslında ben de sabah o saatte yürüyebilirim..komşularım çıkıyor 5 buçukta..
aslında kızım da uyuyor o vakitte..ama eşim hayatta izin vermez..uykuya çok düşkün saolsun..çocuk uyanır da kendini uyutmaz diye bırakmaz..eşim öğretmen ancak okullar tatil olunca yürüyebilirim sabahları..aslında daha iyi olur..
biraz kıssan yeter yemenden..şekeri kesme ama azalt..ben de çayımı kahvemi şekersiz içemem..o 2 saatlik yürüyüş en azından vücudunu sıkılaştırır..yemeği de azaltırsan süper olursun..a.s

merhabalarr kızlarr bende dün yoktum kimse yokluğumu hissetmemiş küstümm ben sizee:ecrin_bebek:senağlamabende kardeşim taşınıyo hamile olduğu için bütün işler bana kaldı valla hala bitmedi benim işler zaten duruyor neyse inş biran önce biterde rahatlarızz
lavita canımgeldiğin çok belli oluyo sayfalar birikmişş canım umarım sorununuz çözülürr bitanemm
flatliners canım umarım bebeğin olurr isteyen herkese versin rabbim canım bence tahlilde on gün geçmesi gerekir şimdi hamile olduğun belli olmazz
bebeg canım umarım önemli bir şey yokturr gelir bir an önceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…