80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunkü menüm:

sabah:
1 çavdar ekmegi
2 ç domates
1k.k peynir

ara:
1 kase erik

oglen:
1 enginar
1 kase yogurt

ara:
1 grisini
1 küp kaşar

akşam:
1 porsiyon mantar sote
sögüş salata
1 çavdar ekmegi

Son düzenleme:
evet zeynep çok hoş oluyor

25tl çok değil, beğendiysen kaçırma, renkli olan da çok taş var
değer almaya

banuu bende en çok taş ve zincir olan apoletleri seviyorum
hattaa öyle aldım

10liraya hemde
çizgili tshirtlerde de çok güzel duruyorlar
bebeklerim benim

hattaa dün akşam, dantel yeşil bir bluzuma taktım
kolları da büzgülü
altına dar paça siyah bir sknny giydim, kahve, önü açık topuklu ayakkabılar
arkadaş askerden geldi demiştim yaa, moda tasarım mezunu
bi moda evinde çalışıyor, kızım hayırdır bu ne güzellik, hangi modacıdan giyiniyorsun diyor
bende kendimi kendim baştan yarattım, zayıflayınca didim

hafta sonu o şekilde bi foto koyarım, merak edenler bakar, saçlarıma da

kızlar menüm yazıym geçmişte neler etmişiniz napmışınız az sonra bakıcam
sabah
omlet
çavdar ek
domates
çay

ara
domates

öğle
salata
çavdar ek

ara :gofret

akşam
türlü
salata

3 lt su

yarın pirinç lapasını yapacağım inş faydalanırım yineee

Çok Geçmiş Olsun Canım
Havalara Dikkat Etmek Gerek Hemen Grip Oluyor İnsan
Sıkı Giyin Sıcak Tut Kendini :93::93:
Çalıştıgını Bilmiyordum Ne İşinde Çalışıyosun Canım :26:

Zeynooom Sagol Canimm
Ben Part Time Olarak Avukat Bürosunda Calisiyorum Canim
Haftada 1-2 Gün I$ Oldugu Sürece Cagriyorlar .. Bi Kac Tercüme veya Dosya Düzenleme Gibi I$ler Yapip Geliyorum Evime ..

Bende Hep Senin Ya$ini Sorcam Sorcam Unutuyorum
Ya$in Kac Balim Senin :26:

-------------------------------------------------------------------------------------

Oyyyy Canim Cok Tesekkür Ederimm
Tatlim Süt Icemem Cünkü Antibiotik Kullaniyorum ..
Antibiotik Kullanmasam Bile Icmezdim Cünkü Sahlep veya Sirf Süt Sevmiyorum Heleki Sicak Sicak ..
Ama Ilgin Ve Önerilerin Icin Cok Sagoll Bitanem Eksik Olma ..
Cicekler Icindeee Bi Ayriii Tesekkür Ederimm

ya kızlar salep dediniz canım cekti. 2 saattir unutmaya calışıyorum. hazır hava serinledi yagmurlu, yapıp içsemmiki. :26: kalorisi nekadar bilen varmı?

ya kızlar salep dediniz canım cekti. 2 saattir unutmaya calışıyorum. hazır hava serinledi yagmurlu, yapıp içsemmiki. :26: kalorisi nekadar bilen varmı?

100 gr 90 kaloriymiş canım
salep içindeki seker ve yag oranı acısından zayıflama dıyetlerınde onerilmiyor bunu alıskanlık halıne getırmemekle cok canınız cektıgınde tüketmenin sakıncası olmadığını düşünüyorum

Söyle Diyim 17 Yaşına Girdim Bu Şubat Ayında
Ama 17 Olmadan Öncede 17 yaşındayım Diyordum Takıntı Olmuş Bende
Daha Küçügüm Yani Canım Kilolarımında Hemen Saglıklı Gitmesini İstiyorum
YaŞ Küçükken

Son düzenleyen: Moderatör:
evet zeynep çok hoş oluyor

25tl çok değil, beğendiysen kaçırma, renkli olan da çok taş var
değer almaya

Evet Ablacım Gerçekten 25 Tl Deger
Buna Benzer Bişey Alıp
Bende Broş İğnesine Dikeyimde Diger Kıyafetlere Takarım
Çok Hamartsın Ablacım Benim Aklıma Gelmez Broş iğnesine dikmek

Son düzenleyen: Moderatör:

selamlar kızlar,işleri kolayladım sayılır ama canım da çıktı.bugün yediklerim de çok düzensiz oldu farkındayım...

kalkınca,
1 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu ve bal karışımı koca bir bardak ılık su

saat 11 e doğru

domates,salatalık,közlenmiş biber
1 yemek kaşığı kadar lor
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

saat 15 gibi,

sade neskafe 3 günkurusu,1 kuru erik

akşam 20 gibi,

1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt

şimdide bir yorgunluk kahvesi yapacam kendime yatana kadar da 3 lt suyumu tamamlarım.

teşekkür ederim tavsiyen için canım görmemiştim daha önce.tam duvar silmelikmiş, hiç yorulmaz insan bununla.ilk işim bundan temin etmek olacak,sağolasın

inşallahh..
çok zor bir tahlil..2 gün öncesinden sırf sıvı gıdalarla beslenicem..çorba bile tanesiz olacakmış..son gün 1 litre ilaçla 4 litre su içmem gerekiyormuş..ve yine o akşam ve tahlil olacaqım sabah evde lavman yapmam lazımmış..ve sonrasında anestesiyle tahlile giricem..Allah büyük diyorum..yinede şunları yazarken bile gözlerimden yaşlar aktı..2 aydır yedim bitirdim kendimi..bitsin artıkk...

est. canım paylaşarak relax oluyoruz..kimsenin kimseye yaptıqı yanına kar kalmaz..bu iyilikte olda kötülükte olsa aynıdır deqişmez..senin bu sıkıntılı zamanlarında hemde borçları olduqu halde sorun çıkaran bu insanlardan bu yaptıkları bir şekilde çıkar cnm..sizi üzüyorlar ona üzülüyorum..iyilik edip borç veriyorsun alamıyorsun..bnm eşimde 1000lira birsine vermişti 1 haftalıqına 2ay sonra zor alabildi..bidahada tevbe etti..ders oluyor bunlar bizlere..iyilik yapmıcaksın anlamayana..

Bunlara Bayıldım
Ama 25 tl Diyor Fiyatları Sanki Biraz Fazla Degilmi:26:
Heleki 2 Resim Tam Benim Tarzim Öldüm Bittim Onu Görünce

bende 2.sini çok beqendim cıvıl cıvıl..

Son düzenleme:

tşkr ederim canım. ya bi anda canım istedi. aslında tatlı istedigim var ondan sanırım. içmedim içmiyeyimde en iyisi

menüm

kahvaltı
1 bardak su
1.5 light ekmek
1 yumurta
ızgara sucuk
bir çatal acuka
peynir
domates
salatalık
form çay

ara
1 kuru incir
2 günkurusu

öqlen
1 kırmızı biber dolması
salata

ara
1 bardak süt
3 tane walf
1 paket çubuk kraker

akşam
çok az müsli
5i 1 yerde

3 litre su..

iyiakşamlar kızlar, menümü yazayım
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 k.k. kadar beyaz peynir, biraz salatalık ve domates,3 dilim sucuk:26::26:
ara:1 kase dondurma( üzerinde 122 kalori yazıyor)
öğle: 3tane yeşil biber birkaç tane eti form çubuk
ara: erik
akşam:bir tabak nohut, salata
ara: 1 dilim karpuz
kızlar birde yenidünya ya da malta eriği de diyorlar onun kalorisini biliyor musunuz??

çok zor bir tahlil..2 gün öncesinden sırf sıvı gıdalarla beslenicem..çorba bile tanesiz olacakmış..son gün 1 litre ilaçla 4 litre su içmem gerekiyormuş..ve yine o akşam ve tahlil olacaqım sabah evde lavman yapmam lazımmış..ve sonrasında anestesiyle tahlile giricem..Allah büyük diyorum..yinede şunları yazarken bile gözlerimden yaşlar aktı..2 aydır yedim bitirdim kendimi..bitsin artıkk...

ERGİNSENACIM GEÇMİŞ OLSUN..
Allah yardımcın olsun.Ben bunu yaptırdım.Ankara hacettepede.Çok zor bir işlem.Ön hazırlığı da zor.2 günün açlığından sonra bir delavman insanı halsizleştiriyor.Benim tansiyonum düşmüştü.Hastanede kesin yanında biri bulunsun.Ben işlem bitince tuvalete giderken bayılmıştım.Allahtan yanımda babamla kardeşim vardı da beni yere düşmeden tutmuşlar.Ama sonuç temiz çıktı.İnşallah senin sonucun da temiz çıkar ve tüm çektiklerine değer..

Son düzenleme:
linke tıklayınca acılıyor. bu neki ya kim bu kız?
canım bu anoreksiya hastalığı yani yemek yiyememe çünkü kişi kendini hep kilolu görüyormuş diceksinizki ne alaka gönderdin kullandıgım ilacın yan etkilerinde anoreksi yazıyo bende dedim allah allah gerçi doktor ani açlık krizlerim oluyo ama psikolojik herhangi bi rahatsızlıkla alakası yok ondan verdi ilacı bide. ayyy bende öyle bişey olmaz dimiii o yüzden size sorıyım dıcektım ama işim cıktı o yuzden kapattım neti gerçi iştahım azaldı ama öyle yiyememe gibi bi derdim yok gayet iyi yiyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…