80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada selammm kızlarr SENACIM neyin var güzelim ben kaçırdım galiba baktım göremedim geçmişte yorgunluktan gözler gitti bende. rabbim yardımcın olsun güzelimm her derdine deva olsun güzel allahım inşşşş. endoskopi kolonoskopi gibi bişeymi? canım benim üzülme cokk geçmiş olsun tekrar tekrar

bu arada bende çok hastayım alerjik astım bi dünya ilaç verdi doktor hiç nefes alamıyorum bide temizlige kalkışmıştım yok anam bitmiyo bitmiyo bitmiyo

ii akşamlar efem.........

kızlar bi ayakkabı alıcam ama rengini size sormak istedim nasıl diye nette bulamadım
taba rengi degilde daha açık bir renk,beje yakın mutlaka görmüşsünüzdür bu yıl moda..

akşam çocuklara ayakkabı almak için çıktık evden,kv lere ugradık.onlarda bi komşudaymış illa girin diye ısrar ettiler hadi 5 dk girelim dedik.evde bir kete kokusu bir kurabiye kokusu beni benden aldı sofra hazırlarndıı illa ye ye ye kazasız atlattım ço şükür tmm dedim yemedimm

dahada tedirqin oldum şimdi..çünkü bnm normal tansiyonum babam qibi çok düşük..en normali 7-5tir.. düşük olan tansiyonum az düşse beni çok daha fazla etkiliyor..eşim gelecek bnmle..bir tanıdıqımız yüksek narkozdan kaybettik..ogün bugündür anestezi beni ürkütür..narkoz sonuçta uyanamamakta var..

kolonoskopi cnm..kolon kanseri arıyorlar..salı günü kendimi karantinaya alıyorum..kabus gibi..annemlerde yok yanımda..yaş 36da olda 56da olsa insan annesini arıyor yanında..keşke olsaydı burda..ama yok..

bu arada bende çok hastayım alerjik astım bi dünya ilaç verdi doktor hiç nefes alamıyorum bide temizlige kalkışmıştım yok anam bitmiyo bitmiyo bitmiyo

ismin sevdaydı sanırım geçmiş olsun sevdacım. sağlık herşeyden önce gelir. boya gibi büyük bir temizliğe kalkışmadıysan bırak dusun temizlik falan, senin sağlığından önemli olamaz

geçen collezonenin outletinde 7 liraydı omuzlarındaydıı
alt taraf sadeydi almadım ama sonra pişman oldum her zmanki gibi

teşekkür ederim cnm..2 ay önce gün verdiler 2 hazirana..kafaya takmamaya çalışsamda aklımın bir köşesinde hep vardı..ve ogün geldi çattı..korkunun ecele bi faydası yok..

çok zor böyle şeyleri beklemek. biran önce olup kurtul bu belirsizlikten.güzel sonuçlarını yaz bize.dua edicem senin için

sabah:
zyetin 5 tane
peynir kk
3 dilim uno denge ekmek
biraz labne peynir
domates salatalık
1 tatlı kaşığı bal

ara
yok
vakit yoktu yiyemedim

öğle:
yok
vakit yoktu yiyemedim

ara:
1 bardak süt

akşam:
5 tane ızgara kanat
2 köfte
patates salatası
közlenmiş yeşil biber

1.5 lt su hala içiyorum 2.5 lt tamamlamak için
2 bardak yeşil çay
bugün spor yok

bugün akşam ekmek yemedim

MENÜM

1 büyük bardak su

1yumurta
1 domates salatalık
1 dilim beyaz ekmek
şekersiz çay

1 portakal 1 elma
2 yeni dünya
yeşil çay

13 tane yaprak sarması
sarımsaklı cacık

5i bi yerde çay
tuzlanmış salatalık

1 kase tavuklu çorba
salata

şekersiz çay 1 kurbiye

2lt su 15dk stepper

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

eneeemmm kaçarmı kuuuu sıcacık kurabiye
şekersiz çaylaa

sırf bunu yemek için bile zayıflanır
bayılırım ölürüm biterim :95::95::95:

Ayyy allah esirgesinn suss deme öyle canım allahım korusun seni inşşş.hayırlıyla gel inşş. bişi çıkmaz allahın izniyle. ama yanında muhakkak birini götür güzelim her daim bi insan lazım
ismin sevdaydı sanırım geçmiş olsun sevdacım. sağlık herşeyden önce gelir. boya gibi büyük bir temizliğe kalkışmadıysan bırak dusun temizlik falan, senin sağlığından önemli olamaz
Allah razı olsun güzelim evet sevdaydı. eksik olma inşş.yok boya degil boyam temiz ama ben biraz takıntılıyım aynı yeri 20 kere yapıyorum deli gibi sanki madalya takacaklar evetttt karşınızda sevda hanım aynı yeri 20 kere temizledigi için bu delilik madalyasını kazandıııı.....offf offf sagol arzucum tesekkur ederım
çok geçmiş olsun cnm Rabbim acil şifalar versin..yorma fazla kendini..

canımmm sagol güzelimm amin inşş. rabbim cümle hastalarına şifa versin tekrar teşekkür ederim canım

KADINLAR SUSARAK GİDER

Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için.
Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez.
Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkek...ler de en çok bu cümleye sinir olurlar.
Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar.
Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar.
Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır.
Genellikle ne cevap alır?
Abuk sabuk konuşma!
Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır.
Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.
Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının.
Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur.
Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.
kadın susarak gider!
En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir.
O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir.
Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir.
Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir.
kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir.
Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider.
Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır.
Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.

çok hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim umarım beyenirsiniz..

kızlarrr bütün gün yoğunluk bir yandan intenet kopması bir yandan yazamadım bir türlü
hepinizin menüleri çok güzel ama benim yazmaya bile yüzüm yok anlatılamaz bir açlık var bugünlerde doymak bilmiyorum ne olacak bu halim bilemiyorum deli gibi yemek istiyorum offff offf bugün yediklerim bir felaketti

amin cnm inş. dediqin gibi olur..desteqin için çok teşekkür ederim..yarın sabah kursa gidicem çıkıyım ben..
herkese hayırlı geceler arakadaşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…