çok zor bir tahlil..2 gün öncesinden sırf sıvı gıdalarla beslenicem..çorba bile tanesiz olacakmış..son gün 1 litre ilaçla 4 litre su içmem gerekiyormuş..ve yine o akşam ve tahlil olacaqım sabah evde lavman yapmam lazımmış..ve sonrasında anestesiyle tahlile giricem..Allah büyük diyorum..yinede şunları yazarken bile gözlerimden yaşlar aktı..2 aydır yedim bitirdim kendimi..bitsin artıkk...
ERGİNSENACIM GEÇMİŞ OLSUN..
Allah yardımcın olsun.Ben bunu yaptırdım.Ankara hacettepede.Çok zor bir işlem.Ön hazırlığı da zor.2 günün açlığından sonra bir delavman insanı halsizleştiriyor.Benim tansiyonum düşmüştü.Hastanede kesin yanında biri bulunsun.Ben işlem bitince tuvalete giderken bayılmıştım.Allahtan yanımda babamla kardeşim vardı da beni yere düşmeden tutmuşlar.Ama sonuç temiz çıktı.İnşallah senin sonucun da temiz çıkar ve tüm çektiklerine değer..
bu arada selammm kızlarr SENACIM neyin var güzelim ben kaçırdım galiba baktım göremedim geçmişte yorgunluktan gözler gitti bende. rabbim yardımcın olsun güzelimm her derdine deva olsun güzel allahım inşşşş. endoskopi kolonoskopi gibi bişeymi? canım benim üzülme cokk geçmiş olsun tekrar tekrar
bu arada bende çok hastayım alerjik astım bi dünya ilaç verdi doktor hiç nefes alamıyorum bide temizlige kalkışmıştım yok anam bitmiyo bitmiyo bitmiyo
senacım ben de biraz önce okudum.Allah yardımcın olsun. iyi haberlerini alalım inşallah
bu arada bende çok hastayım alerjik astım bi dünya ilaç verdi doktor hiç nefes alamıyorum bide temizlige kalkışmıştım yok anam bitmiyo bitmiyo bitmiyo
teşekkür ederim cnm..2 ay önce gün verdiler 2 hazirana..kafaya takmamaya çalışsamda aklımın bir köşesinde hep vardı..ve ogün geldi çattı..korkunun ecele bi faydası yok..
çok zor böyle şeyleri beklemek. biran önce olup kurtul bu belirsizlikten.güzel sonuçlarını yaz bize.dua edicem senin için
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:ii akşamlar efem.........
kızlar bi ayakkabı alıcam ama rengini size sormak istedim nasıl diye nette bulamadım
taba rengi degilde daha açık bir renk,beje yakın mutlaka görmüşsünüzdür bu yıl moda..
akşam çocuklara ayakkabı almak için çıktık evden,kv lere ugradık.onlarda bi komşudaymış illa girin diye ısrar ettiler hadi 5 dk girelim dedik.evde bir kete kokusu bir kurabiye kokusu beni benden aldısofra hazırlarndıı illa ye ye ye kazasız atlattım ço şükür tmm dedim yemedimm
Ayyy allah esirgesinn suss deme öyle canım allahım korusun seni inşşş.hayırlıyla gel inşş. bişi çıkmaz allahın izniyle. ama yanında muhakkak birini götür güzelim her daim bi insan lazımdahada tedirqin oldum şimdi..çünkü bnm normal tansiyonum babam qibi çok düşük..en normali 7-5tir.. düşük olan tansiyonum az düşse beni çok daha fazla etkiliyor..eşim gelecek bnmle..bir tanıdıqımız yüksek narkozdan kaybettik..ogün bugündür anestezi beni ürkütür..narkoz sonuçta uyanamamakta var..
kolonoskopi cnm..kolon kanseri arıyorlar..salı günü kendimi karantinaya alıyorum..kabus gibi..annemlerde yok yanımda..yaş 36da olda 56da olsa insan annesini arıyor yanında..keşke olsaydı burda..ama yok..
Allah razı olsun güzelim evet sevdaydı. eksik olma inşş.yok boya degil boyam temiz ama ben biraz takıntılıyım aynı yeri 20 kere yapıyorum deli gibi sanki madalya takacaklar evetttt karşınızda sevda hanım aynı yeri 20 kere temizledigi için bu delilik madalyasını kazandıııı.....offf offf sagol arzucum tesekkur ederımismin sevdaydı sanırım geçmiş olsun sevdacım. sağlık herşeyden önce gelir. boya gibi büyük bir temizliğe kalkışmadıysan bırak dusun temizlik falan, senin sağlığından önemli olamaz
çok geçmiş olsun cnm Rabbim acil şifalar versin..yorma fazla kendini..
Ayyy allah esirgesinn suss deme öyle canım allahım korusun seni inşşş.hayırlıyla gel inşş. bişi çıkmaz allahın izniyle. ama yanında muhakkak birini götür güzelim her daim bi insan lazım
Allah razı olsun güzelim evet sevdaydı. eksik olma inşş.yok boya degil boyam temiz ama ben biraz takıntılıyım aynı yeri 20 kere yapıyorum deli gibi sanki madalya takacaklar evetttt karşınızda sevda hanım aynı yeri 20 kere temizledigi için bu delilik madalyasını kazandıııı.....offf offf sagol arzucum tesekkur ederım
canımmm sagol güzelimm amin inşş. rabbim cümle hastalarına şifa versin tekrar teşekkür ederim canım
bu tarz kafes ayakkabıı mı
yada normal platform mu alacaksınn
naal alcan bacım :26::26:
DERİ TOPUKLU AYAKKABI MODELLERİ | Ayakkabı Modelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?