80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar mrb nasılsınız bakem
benim kilo çizelgeme ne olmuş böyle anlamadım :26:

Nazlım süresi dolmuş çizelgenin kuzum yeniden tasarlayıp yüklemen lazım :87::87:

Banuşum benden fazla sadelik delisi göremezsin emin ol
Gösterdiğin fotodakini ben de beğenmedim...Kemer olmasa belki..
Zincirli dediğim aynı gösterdiği fotodaki gibi minik zincirler böyle abartılı değil :92:

Gülçincim cidden ben dayanamıyorum böyle sorumsuz insanlara
Sanki hayat onlar için var ve etrafındaki herkesde onlara hizmet etmek zorunda gibi
Kendilerinden başka kimseyi düşünmeyenlere sinir oluyorum

Ne deseniz haklısınız yani böyle tiplere, bir tane de bende olduğu için ne kadar sinirlerinin bozulduğunu tahmin edebiliyorum

Bu da size ders olsun, bir dahakine birine bir iyilik yaparken 40 kere düşünün hakediyor mu diye, ben artık öyle yapıyorum açıkçası :26:

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

Ablamm
Sagol Balim Insallah Düzelcem, Antibiotiklere Dadandim
Bi Iki Güne Bi$eycigim Kalmaz

Seviom Seni Lolipop $ekerim

------------------------------------------------------------------------

İnşallah böcüğüm, bir an önce düzel alışamadım bu haline

Hah sen hala şikayet et bak demek ki ne kadar uzun zamandan beri ilk defa bu kadar zayıfsın
Sana sürekli böyle arkadaşlar lazım motive için :92::92:

Bunlara Bayıldım
Ama 25 tl Diyor Fiyatları Sanki Biraz Fazla Degilmi:26:
Heleki 2 Resim Tam Benim Tarzim Öldüm Bittim Onu Görünce

Ahhh zeynep :98::98:
Birinciyle kalbimden vurdun beni...İkincisi çok deli dolu tam senlik seni tanıdığım kadarıyla :93:
Ama ben sadelik hastası olduğum için birinciye bayıldım
25 lira da aslında işlevselliğini düşününce çok değil
Nereden bu fotolar trendyol gibi bir siteden mi

10 liraya mı aldın
Çok ucuza almışsın :84::84:
Hadi koy da görelim çok merak ettim

Ben de yarın lapacıyım seherim, ikimize de yarar inşallah..

içinizde kimin ikizleri vardı çok kilo vermişti arıyorum bulamadım

Banu, yani masumm

ya kızlar salep dediniz canım cekti. 2 saattir unutmaya calışıyorum. hazır hava serinledi yagmurlu, yapıp içsemmiki. :26: kalorisi nekadar bilen varmı?

Zekiyecm hazır minik paketlerde alırsan arkasında yazar ben hep öyle içerdim eskiden, özellikle içimin salepine bayılırım...ama diyete girdiğimden beri içmedim hiç, kalorisi çok fazla diye biliyorum :26:

Arzucum 100 gr'ı 50 kalori :13:

Sevdacım anoreksiya psikolojik bir rahatsızlık olarak başlıyor sonra fiziksele çeviriyor, ilaç nasıl yapıyormuş bunu anlamadım :26::26:

Helallllllll

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

eneeemmm kaçarmı kuuuu sıcacık kurabiye
şekersiz çaylaa

sırf bunu yemek için bile zayıflanır
bayılırım ölürüm biterim :95::95::95:

ah izlem ahhhhh
ben bitmemm mi sanıyorsun kurabiyeyeee
mantarı olsun ,unlusu olsun,üzümlüsü olsunn yanında şekersiz çayyy
kim sevmezz he süle bacımm
ama biliyorusn yaa zincirleirmi kırmaya çalışıyorum
65 e çıktım manasız bir şekilde sonra yedim 66 ya çıktım ama bu manalı bir çıkıştı
bakalım cumaya ne görcem,yarında lapa yapıyorum vallahhhh

benim de var bazı takıntılarım. aslında kendimiz yıpratmaktan başka birşey değil. yorma o zaman kendini

ah izlem ahhhhh
ben bitmemm mi sanıyorsun kurabiyeyeee
mantarı olsun ,unlusu olsun,üzümlüsü olsunn yanında şekersiz çayyy
kim sevmezz he süle bacımm
ama biliyorusn yaa zincirleirmi kırmaya çalışıyorum
65 e çıktım manasız bir şekilde sonra yedim 66 ya çıktım ama bu manalı bir çıkıştı
bakalım cumaya ne görcem,yarında lapa yapıyorum vallahhhh

aynen bende senin gibiyim bu aralar,doymuyor maleseff ne gözüm ne de midem.sade kahve ve limonlu, tarçın çubuklu sıcak su ile frenlemeye çalışıyorum kendimi.olumlu etkiside oluyor canım,deneyebilirsin

Hikayedeki kadın böyle ruhsuz bir herife çok bile sabretmiş :92:
Hakedene emek verilir, sevgi gösterilir, canına can ruhuna ruh olunur..
Ama böylesine asla...Kadınların en büyük hatası işte

Edacım neden böyle arttı iştahın acaba :26:

aynen bende senin gibiyim bu aralar,doymuyor maleseff ne gözüm ne de midem.sade kahve ve limonlu, tarçın çubuklu sıcak su ile frenlemeye çalışıyorum kendimi.olumlu etkiside oluyor canım,deneyebilirsin

sağol canım havalardan dicem ama sıcaklar geldi herkesin iştahı kesilir bizimki tam tersi
çubuk tarçınım yok haftasonu ilk işim çubuk tarçın almak olsun

deryacım bilmiyorum canım yaa folik asit içmeye başladım yan etkisi var mı acaba prospektüsünü okucam şimdi

deryacım kullandıgım antidepresanın yan etkilerinde yazıyodu bende bide prospektüs okuma takıntısı varda 20 kere okurum eczacı olacakmışım ters olmuşum

sana zararı olcak bişey olsaydı doktorun vermezdi. ama sen yinede sor tekrardan doktoruna.

vizon rengimi canım az sonra bi foto yukliyeyım belki begenirsin az topuklu bi ayakkabı

çok çok geçmiş olsun. kötü şeyler düşünüp kendini sıkma. allah yardımcın olsun

İyi akşamlar
Kızlar bugün çok garip bir gün geçirdim anlatmak istiyorum size de :93::93:

Sabah 6 da eşim geldi çok şükür ankaradan
Sabah 9 da dükkanı açtım yol yorgunu diye açar açmaz facebookta mesaj, bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştığım çok tatlı , iyi niyetli bir kız vardı...Babası yoğun bakımdaydı ha çıktı çıkacak diye bekliyorlardı...Vefat etmiş
Tanıştıran arkadaşımda haber vermiş bana aradım hemen, allahım o sesi unutamıyorum
O ağladı ben ağladım hiç bir kelime diyemedim çünkü babasını nasıl sevdiğini ve kaç gündür derya umut var derya çıkacak diye bana anlattığını biliyordum
Ağlamaktan başka bir kaç tane saçma sapan sıradan söz çıktı ağzımdan başka konuşamadım...5 dakika kadar öyle kaldık sonra kapattım telefonu..Biraz önce de bizi tanıştıran arkadaşım aradı akşama kadar onun yanındaymış derya bir gülüyor bir ağlıyor ne yaptığını bilmiyor dedi

Neyse işte kısmetse bu çarşamba 7'si okunacak gitmek istiyorum yanına bursadalar. Umarım gidebilirim, telefondan hiç bir şey diyemiyorum yapamıyorum en azından yanında olurum...

Diğer yandan askerden kardeşimiz geldi onun sevinci var ben teli kapadım yeni yeni toparlanıyordum ki o girdi içeri allahım nasıl sevindim gördüğüme canım benim nasıl özlemişim Aptal gibi zavallım abla götürecekler gibi geliyor diyor

Eşim geldi nihayet 4 günden sonra eve gidip banyo yapabildim
Allahım nasıl bir rahatlamaydı bir yattım tam 4 saat uyumuşum

Annemle eşimin kızkardeşi gene her zamanki gibi hediye yollamışlar bana artık teşekkür etmeye utanıyorum ya çok mahçup ediyorlar beni
Eşimin kızkardeşi bir tişört almış bana kızlar bir açtım tişörtü suratım böyle oldu ama cidden direk böyleyim
Hamile tişörtü almış bana deli şu üzerinde yumurta var ve altında coming soon (çok yakında) yazıyor ya onlardan
Ay bir bozuldum bunlar neden böyle yapıyor, hiç sevmediğimi bildikleri halde neden mesaj yolluyorlar diye galeyana geldim birden
Sonra eşim açıkladı kardeşi göstermiş abi burada kızlarda giyiyor deseni çok sevimli diye o yüzden bunu seçtim, eğer beğenmezse yollasın değiştireyim demiş
Öyle bir art niyet yokmuş yani bunu duyunca rahatladım ama ilk gördüğümde baya baya kızmıştım yani..
Ama ben onu dışarıda giyemem gene o ayrı
Evde giyerim artık..

Yarın spor arkadaşımla yürüyüşlere başlıyoruz nihayet
İşte bu haber çok sevindirdi beni biraz önce..
Sabahtan çıkacağız dönüşte de plates yapacağım eğer zamanı yettirebilirsem..

İşte böyle kızlar bir acı bir tatlı çok garip bir gündü...Sizinle paylaşmak istedim uzun oldu ama :26::26:

tüm duyguları bir arada yaşamışsın gerçekten. böyle acılar karşısında ne desen boş geliyor deryacım. ama aramak ta gerekiyor tabi. çok zor bir durum Allah sabır versin. eşine kavuşmuşsun ne güzel. böyle kısa ayrılıklarda daha bir anlıyor eşine sevgisini

deryacım tan bir duygu karmaşası yaşamışsın hayat böyle birşey işte giden gidiyor ve hayat bir şekilde devam ediyor
eşin ve askerden gelen kardeşin için gözünaydın canım vefat eden amca için ise bol rahmet mekanı cennet olsun nur içinde yatsın allah geride kalanlara sabır versin geride kalana çok zor

deryacım kullandıgım antidepresanın yan etkilerinde yazıyodu bende bide prospektüs okuma takıntısı varda 20 kere okurum eczacı olacakmışım ters olmuşum

Aman sevdacım o kadar takıntı yapma, ben de okurum ama her biri başıma gelecek diye düşünseydim novalgin bile içemezdim

Evet arzucum, ben de seviyorum kısa ayrılıkları çok güzel oluyor, ilişkiye iyi geliyor

Amin edacım amin, bildiğim kadarıyla melek gibi bir adamdı..allahım mekanını cennet etsin...
Derya ne olur bu gece dua et o bu gece kabir azabı çekecek diye hıçkıra hıçkıra ağlayışını unutamıyorum
Allahım sabır versin ailesine...

kızlarrr hepinize iyi gecelerrrr

İyi geceler edacım

gözün aydın derya esin gelmiş.

Sağol boydaşım, çok şükür geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…