80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 199545 Eki Görüntüle 199546 banu bunlara bi bak istersen. limangoda satışta bambi var. ayyakkabıları cok rahat oluyor. en son bunu aldım ve cok memnunum.

Zekiyecim herkes hasta şu modele ama bence çok kaba ve itici :26::26:
Hadi bu topuklu gene biraz hoş duruyor da bir de bunun düz tabanı var bildiğin erkek ayakkabısı
Moda diye mi giyiyorlar yoksa gerçekten beğeniyorlar mı bilmiyorum ama inanılmaz itici geliyor bana hayatta sokağa çıkmam onunla

Kızlar bu arada göbeğim şişlik rekorunu kırıyor, tişörtü giydim harbi coming soon yazısı oturdu yani hamileyim desem kimse anlamaz öyle bir şişlik

Regl dönemim geldi bugün yarın bekliyorum prensesi

malesef hayat bir yandan güldürürken bi yandan da ağlatıyor işte...tamamen karışmış duyguların..Allah arkadaşının ailesine,geride kalanlara sabır versin.eşin de dönmüş canım gözün aydın,kendine vakit ayırabileceğine de sevindim sana bol kalori yakmalı yürüyüşler dilerim

aslında oyle geliyor.ilk aldıgımda kardesimde bunun neyini begendin dedi. sonra geldi denedi bunu ben alayım sen bıdaha sipariş gir dedi. ayakta tam tersi kibar duruyor. belki bu oyledir bilemiyorum. düzleri bende begenmiyorum.

naal alacan bacımbu şive bana çok tanıdık geldi ve gülümsetti alemsin valla

aramızda bu tarz şivelerle takılıyoruz birbirimize, belli bir sebebi yok
izlemmm ben bu kaaa topuk giymemm ku
netten aradım ama bulamadım model bulsma bi link atıcam ama klasik topuklu ayakkabılar varya
onlardan alıcam

aslında giyersin, bu platformlar daha rahat oluyor inanki,
bir alışsan bi daha bırakamassın, bence almışken platform al
çok rahat ve çok şık duruyor yaa

ben leopar ayakkabılarla bitane daha almıştım

tam böyle değil ama bu şekilde bantlı
giymek için sabırsızlanıyorum yaa

http://4.bp.blogspot.com/_Z8loRfZkzJo/S7cNIBUOHFI/AAAAAAAACq8/BAhDp3my3RA/s1600/modatakip.net+kafes+tarz%C4%B1+ayakkab%C4%B1+modelleri+1.jpg için Google Görsel Sonuçları harika duruyor

off yine neler kaçırmışım ben yaa

bugün çok yoğundum kızlar .misafirim geldi evde en büyüğü 6 yaşında en küçüğü 3 aylık olan 8 çoçuk vardı
tüm gün ayağım üzerinde çoçuk peşi toplamakla geçti .. tam bir kreşti yani .. demin gittiler ama bende bittim valla hemen bi form çay demledim kendime içtim bugün kaçtı biraz yarına telafi edicem inş yürüyüşümde kaldı ama sanırım yakmışımdır çok fazla koşturdum çünki..

şu resmini koyduğunuz apoletlilere bayıldım yaa bana karar olmaz bazen çok sade,sıradan bazende şıkır şıkır giyerim hepsi bana uygun yani ..
deryacım gerçekten çok karışık duygulara bürünmüşsün bugün eşin gelmiş gözün aydın canım ..
yeşilsiyah .. koyduğun ayakkabının botunu almıştım ben çok rahat gerçekten çok modaydı bu kış şimdide yazlık versiyonları çıkmış önleri açık olanlar

gülçin vallahi anlattığın adama uyuz oldum yaa pişkin herif .. benim borcum olursa uykularım kaçıyo yaa nasıl geniş insan bunlar anlamadım valla

çok yorgunum yaa bi duş alıp yatıcam kızlr yarın allah nasip ederse buralardayım .. ii geceler herkese

haklısın canım hadi gözünnn aydın hem eşin için hemde kardesin için canımmm:) Rabbim o amcanında günahlarını affetsin inşşşş...

allahhhhh

hele ben onlara bayılıyorum
hatta bu kış alıcaktım, rahat kombin edemem diye çekindim
çok hoşuma gidiyor deryam benim onlar
bu topuklu değil de, ara sevmiyorum ben pek
ya platform olucak, ya da dümdüz
arası babanne ayakkabısı gibi oluyor

niye kuuu boyfrend jean oluyorda boyfrend akkabı niden olmasın

Herkeze Iyi Geceler Kizlaaar ..

Bugün Menümü Paylasma Ihtiyaci Duymadim Cünkü Malum
Hasta Menüsü ...

2.Kase Yayla Corbasi Ictim Bi Öglen Bi Aksam Olmak Üzere ..
2.Bardak Portakal Suyu ..
4-5 Kupa Cay (Nane-Papatya-Siyah)
1-2 Dilim Karpuz Yedim Ve
1.Tane Kurabiye Onuda Caya Bandirdim Yoksa Yutamiyordum ..

--------------------------------------------------------------------------

Zeynooo'm Ben Seni Benimle Ya$it Zannediyordum Kuuu
Hatta 22.Filan Diye Tahmin Etmistim ..
Cok Güzel Ve Yerinde Bi Karar Almissin Zayiflamakla ..
Benim $imdiki Aklim Olsa Bende 16-17 Ya$inda Böyle Azimle Kilo Verirdim ..
Ama Irademe Sahip Cikamiyordum ve Azmim Yoktu ..

Benim Ya$larima Gelince (4 Sene Sonra )
Manken Gibi Bi Kiz Olarak Ilerlersin Hayatina .. Rahat Rahat Giyisilerini Giyersin ..
Ahh Bide Üniversitede Herkezin Gözü Sende Olur Ne Kadar Zarif Bir Genc Kiz Diye
-------------------------------------------------------------------------------------------

Derya Abla Ben Cok Seviom O Hami$ T-SHIRLERINI
Burda Bulsam Ve Utanmasan Bende Giyerim Vallaaaa ..
Ileride Evlenince ve Hamile Kalinca Her Rengini Ve Desenini Almayi Düsünüyorum

ben düzlerini de çok beğeniyorum derya ya boy uzun oluncada rahat hissediyorum kendimi,kotla,keten pantolonla hoş duruyor

izlem ben platformları begenmiyorum aslında ama tabi güsel modellerde var
aslınd abirazda çok yopuklu oldugundan çekiniyorum,hani rahat edemem ve dev gibi dururmuyum die
ama snein ayakkabıları begendim gerçekten çok güsel mişş

bak kafamı karıştırdın aşamm aşammm

Teşekkürler özlemcim, amin...

aslında oyle geliyor.ilk aldıgımda kardesimde bunun neyini begendin dedi. sonra geldi denedi bunu ben alayım sen bıdaha sipariş gir dedi. ayakta tam tersi kibar duruyor. belki bu oyledir bilemiyorum. düzleri bende begenmiyorum.

Yok topuklusu eminim şık duruyordur gene ben özellikle düzü için konuştum

deryacım gerçekten çok karışık duygulara bürünmüşsün bugün eşin gelmiş gözün aydın canım ..

Sağol tülayım, iyi geceler

Dime yav ben de şöyle 5 cm topuklulara göz dikmiştim cesaret edip..Ve aynı senin gibi düşünüyorum ara topuk yaşlı işi :26: Offf izlem off sağol yani

Zevkler değişiyor işte izloşum ya çoğu kadın seviyor zaten anlayamıyorum

Derya Abla Ben Cok Seviom O Hami$ T-SHIRLERINI
Burda Bulsam Ve Utanmasan Bende Giyerim Vallaaaa ..
Ileride Evlenince ve Hamile Kalinca Her Rengini Ve Desenini Almayi Düsünüyorum

Sen doğuştan annesin zati
Bende de öyle bir kompleks var ki bu konuda giyer giymez baktım aynaya öyle garip oldum ki allahım sen koru diye diye çıkarttım tişörtü

izlemmm kız o aldım diye gösterdigin ayakkabıdan bendede vardı bide link koymuşun ya ondandanda vardı bide bi degişigi var. o ikisini baktım gıydım yeterınce baskasının işinide görsün diye verdim. o bi degişigi dedigim aynen böyle bant gibi ama daha cok kelepçe havası var ama herkes bayılmıştı
güle güle kullan hayatım inşş.

ödev okumaktan mahvoldum.yazacak çok şey var da uykum geldi kısa kısa yazayım bari..

banu arkadaşının öyle demesine çok sevindim.bu lafları en çok hakedenlerden birisin.

izlemciğim ayakkabıların harika güle güle kullan.

derya arkadaşına allah sabır versin.tüylerim diken diken oldu.söyleyecek bir şey yk.allah babasına rahmet eylesin.t-shirt ün resmini koysana merak ettim.

ay başka varmıydı neyse haa sena..

çok geçmiş olsun.izlemin dediği gibi hayat çok tuhaf o oğlunun doğumgününü kutlarken sen canının derdinde olacaksın.inşallah her şey yolunda gider.dualarım seninle.

iyi geceler öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…