Eki Görüntüle 199545 Eki Görüntüle 199546 banu bunlara bi bak istersen. limangoda satışta bambi var. ayyakkabıları cok rahat oluyor. en son bunu aldım ve cok memnunum.
Eki Görüntüle 199545 Eki Görüntüle 199546 banu bunlara bi bak istersen. limangoda satışta bambi var. ayyakkabıları cok rahat oluyor. en son bunu aldım ve cok memnunum.
İyi akşamlar
Kızlar bugün çok garip bir gün geçirdim anlatmak istiyorum size de :93::93:
Sabah 6 da eşim geldi çok şükür ankaradan
Sabah 9 da dükkanı açtım yol yorgunu diye açar açmaz facebookta mesaj, bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştığım çok tatlı , iyi niyetli bir kız vardı...Babası yoğun bakımdaydı ha çıktı çıkacak diye bekliyorlardı...Vefat etmiş
Tanıştıran arkadaşımda haber vermiş bana aradım hemen, allahım o sesi unutamıyorum
O ağladı ben ağladım hiç bir kelime diyemedim çünkü babasını nasıl sevdiğini ve kaç gündür derya umut var derya çıkacak diye bana anlattığını biliyordum
Ağlamaktan başka bir kaç tane saçma sapan sıradan söz çıktı ağzımdan başka konuşamadım...5 dakika kadar öyle kaldık sonra kapattım telefonu..Biraz önce de bizi tanıştıran arkadaşım aradı akşama kadar onun yanındaymış derya bir gülüyor bir ağlıyor ne yaptığını bilmiyor dedi
Neyse işte kısmetse bu çarşamba 7'si okunacak gitmek istiyorum yanına bursadalar. Umarım gidebilirim, telefondan hiç bir şey diyemiyorum yapamıyorum en azından yanında olurum...
Diğer yandan askerden kardeşimiz geldi onun sevinci var ben teli kapadım yeni yeni toparlanıyordum ki o girdi içeri allahım nasıl sevindim gördüğüme canım benim nasıl özlemişimAptal gibi zavallım abla götürecekler gibi geliyor diyor
Eşim geldi nihayet 4 günden sonra eve gidip banyo yapabildim
Allahım nasıl bir rahatlamaydı bir yattım tam 4 saat uyumuşum
Annemle eşimin kızkardeşi gene her zamanki gibi hediye yollamışlar bana artık teşekkür etmeye utanıyorum ya çok mahçup ediyorlar beni
Eşimin kızkardeşi bir tişört almış bana kızlar bir açtım tişörtü suratım böyle oldu ama cidden direk böyleyim
Hamile tişörtü almış bana deli şu üzerinde yumurta var ve altında coming soon (çok yakında) yazıyor ya onlardan
Ay bir bozuldum bunlar neden böyle yapıyor, hiç sevmediğimi bildikleri halde neden mesaj yolluyorlar diye galeyana geldim birden
Sonra eşim açıkladı kardeşi göstermiş abi burada kızlarda giyiyor deseni çok sevimli diye o yüzden bunu seçtim, eğer beğenmezse yollasın değiştireyim demiş
Öyle bir art niyet yokmuş yani bunu duyunca rahatladım ama ilk gördüğümde baya baya kızmıştım yani..
Ama ben onu dışarıda giyemem gene o ayrı
Evde giyerim artık..
Yarın spor arkadaşımla yürüyüşlere başlıyoruz nihayet
İşte bu haber çok sevindirdi beni biraz önce..
Sabahtan çıkacağız dönüşte de plates yapacağım eğer zamanı yettirebilirsem..
İşte böyle kızlar bir acı bir tatlı çok garip bir gündü...Sizinle paylaşmak istedim uzun oldu ama :26::26:
Zekiyecim herkes hasta şu modele ama bence çok kaba ve itici :26::26:
Hadi bu topuklu gene biraz hoş duruyor da bir de bunun düz tabanı var bildiğin erkek ayakkabısı
Moda diye mi giyiyorlar yoksa gerçekten beğeniyorlar mı bilmiyorum ama inanılmaz itici geliyor bana hayatta sokağa çıkmam onunla
naal alacan bacımbu şive bana çok tanıdık geldi ve gülümsetti alemsin valla
izlemmm ben bu kaaa topuk giymemm ku
netten aradım ama bulamadım model bulsma bi link atıcam ama klasik topuklu ayakkabılar varya
onlardan alıcam
Aman sevdacım o kadar takıntı yapma, ben de okurum ama her biri başıma gelecek diye düşünseydim novalgin bile içemezdim
Evet arzucum, ben de seviyorum kısa ayrılıkları çok güzel oluyor, ilişkiye iyi geliyor
Amin edacım amin, bildiğim kadarıyla melek gibi bir adamdı..allahım mekanını cennet etsin...
Derya ne olur bu gece dua et o bu gece kabir azabı çekecek diye hıçkıra hıçkıra ağlayışını unutamıyorum
Allahım sabır versin ailesine...
İyi geceler edacım
Sağol boydaşım, çok şükür geldi
Zekiyecim herkes hasta şu modele ama bence çok kaba ve itici :26::26:
Hadi bu topuklu gene biraz hoş duruyor da bir de bunun düz tabanı var bildiğin erkek ayakkabısı
Moda diye mi giyiyorlar yoksa gerçekten beğeniyorlar mı bilmiyorum ama inanılmaz itici geliyor bana hayatta sokağa çıkmam onunla
yazmadan geçemedim izloşum ayakkabı müthişmiş yaa bayıldım valla
ben düzlerini de çok beğeniyorum derya ya boy uzun oluncada rahat hissediyorum kendimi,kotla,keten pantolonla hoş duruyorZekiyecim herkes hasta şu modele ama bence çok kaba ve itici :26::26:
aramızda bu tarz şivelerle takılıyoruz birbirimize,belli bir sebebi yok
canım bizim silifke,mut civarında çok kullanılırda bu şive o yüzden gülümsedim,hoşuma gitti
aslında giyersin, bu platformlar daha rahat oluyor inanki,
bir alışsan bi daha bırakamassın, bence almışken platform al
çok rahat ve çok şık duruyor yaa
ben leopar ayakkabılarla bitane daha almıştım
tam böyle değil ama bu şekilde bantlı
giymek için sabırsızlanıyorum yaa
http://4.bp.blogspot.com/_Z8loRfZkzJo/S7cNIBUOHFI/AAAAAAAACq8/BAhDp3my3RA/s1600/modatakip.net+kafes+tarz%C4%B1+ayakkab%C4%B1+modelleri+1.jpg için Google Görsel Sonuçları harika duruyor
malesef hayat bir yandan güldürürken bi yandan da ağlatıyor işte...tamamen karışmış duyguların..Allah arkadaşının ailesine,geride kalanlara sabır versin.eşin de dönmüş canım gözün aydın,kendine vakit ayırabileceğine de sevindim sana bol kalori yakmalı yürüyüşler dilerim
aslında oyle geliyor.ilk aldıgımda kardesimde bunun neyini begendin dedi. sonra geldi denedi bunu ben alayım sen bıdaha sipariş gir dedi. ayakta tam tersi kibar duruyor. belki bu oyledir bilemiyorum. düzleri bende begenmiyorum.
deryacım gerçekten çok karışık duygulara bürünmüşsün bugün eşin gelmiş gözün aydın canım ..
allahhhhh
hele ben onlara bayılıyorum
hatta bu kış alıcaktım, rahat kombin edemem diye çekindim
çok hoşuma gidiyor deryam benim onlar
bu topuklu değil de, ara sevmiyorum ben pek
ya platform olucak, ya da dümdüz
arası babanne ayakkabısı gibi oluyor
niye kuuu boyfrend jean oluyorda boyfrend akkabı niden olmasın
Derya Abla Ben Cok Seviom O Hami$ T-SHIRLERINI
Burda Bulsam Ve Utanmasan Bende Giyerim Vallaaaa ..
Ileride Evlenince ve Hamile Kalinca Her Rengini Ve Desenini Almayi Düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?