naaapıyonuz gıııııııııııııııı
anladığım kadarıyla izlem tatilde aldıklarının resimlerini koymuş..geçmişi okumadan daldım da son sayfadaki yorumlardan anladım bunu ..ayakkabıların güzeldi kuşum..platform gibi ancak bu platformların bir kaba olanları var birde kibar olanları var seininki kibar olanlardan ben çok beğenmiştim güle güle giy canım...
eeee nettüyonuz bakimmmm:86::86:
Sen doğuştan annesin zati
Bende de öyle bir kompleks var ki bu konuda giyer giymez baktım aynaya öyle garip oldum ki allahım sen koru diye diye çıkarttım tişörtü
bacım tükanı kapatıyoduk sen gelin azcık erken geleydin yaaaaa
evet ilkay platların kaba aollanları var brde güsel duranları
kafam karıştı benimd eşinci
işleirmi halledip yatam beriiimakinayı bboşaltıyımm
kaçtım kızlar ben malum sabah 6 daa yollar beni bekler
derya arkadaşına allah sabır versin.tüylerim diken diken oldu.söyleyecek bir şey yk.allah babasına rahmet eylesin.t-shirt ün resmini koysana merak ettim.
anladığım kadarıyla izlem tatilde aldıklarının resimlerini koymuş..geçmişi okumadan daldım da son sayfadaki yorumlardan anladım bunu ..ayakkabıların güzeldi kuşum..platform gibi ancak bu platformların bir kaba olanları var birde kibar olanları var seininki kibar olanlardan ben çok beğenmiştim güle güle giy canım...
evet geç kaldım canımm..sana iyi geceler öpüyorum...sabah vur kendini yollara ...yaz pankartını da ''kamyon çeker on yirmi ton,gönlüm çeker paris hilton''...hehe acuk gül diye yazdım haydin iyi geceler
Ay Abla Varya Utanmasam Ve Benim Karakterime Aykiri Bisi Olmasa
Sirf Bebek Icin Evlencem
Bebekleree Cocuklara Hastayimm Beyaa
Gecenlerde Kadin Doktorunda Yeni Dogmu$ bi Bebekle Gelen Bi Kadin Gördük Annemle
Daha Gözleri Yumu$ Yumu$tu Icim Eridi Gitti Resmen Ya ..
Annemde Demezmii Seninde Cocuklarin Böyle Olcak Yumuk Yumuk Gözleri Olcak Diye
Ay ALLAHIM Tez Zamanda Hayatimin Erkegini Cocuklarimin Babasi Olmaya Laik Olan
Bir Kulunu Kar$ima Cikarsin Yaaaaa
ZapputuuummmBebi$ istiom
Serin gel
Bu arada yapmayacağını bildiğim halde yine de söyleyeyim aklımdayken...Birinden çocuk yapmaya karar vermek çok önemli bir karar bence ablam...hani evlilik kararından bile daha ciddi..
Sakın evlenince kendini kaptırıp coşma hemen
İçindeki anaç tavuğa bürssssstttt de
Canım tek çözümüm teramycin..Ondan daha iyi gelen bir formül bilmiyorum ben..Pek sivilce sorunum olmaz ama bazen burnumun üstünü bir kaplarlar tam seyirlik yani
İki gün aklıma geldikçe teramycin sürerim kaymak gibi yapar hemen..Dene mutlaka
deryacım bu teramycin uçuk için olan merhemmi?
Nilgüncüm en iyisini yapıyorsun, insanları kırmamak adına kendinden veriyorsun sürekli..Dediğin gibi madem gidince yiyorsun en iyisi uzak durmak..Umarım gene ısrarcı olmazlar..
Gerçi bence ısrar etseler dahi gitme :44:
Nihalcim ben ilk yaptığımda -1100 ikinci yaptığım da -1500 verdim..İkinci yağtığımın akşamında yoğurt yemedim...Bu perşembede yoğurtsuz tüketeceğim..Ama şu da var ki ertesi günler hep aşırı yediğim için ne kadarı kaldı vücudumda geri geldimi tam göremedim...Bu perşembe yapıp cuma da normal diyetime devam edeceğim ilk defa bakalım görelim gerçekten ne kadar verdiriyor
elimphia ablacim deryo$ ablacim sagolun
Derya abla ihlamur kaynattim simdi onu icecegim ..
süt sevmiyorum öyle pek hele sicak hic icemem ..
Kücüklügümden beri ihlamur /ada cayi veya papatya cayi tiryakisiyim
onlar insallah yumsatir bogazimi ...
yarinda iyi olmazsam antibiotike baslicam yoksa atlatamam bu gripi ..
offf kızlar yaa bugün benim oğlanın muzurlukları resmen beni sinir krizine soktu ..
benim ortada olmadığım bi anı kollayıp dolaptaki 15 li yumurtayı oturma odasına getirip hepsini tek tek kırıp bulamış heryere :84: allahtan halımı yıkamaya vermiştim yoktu yerde valla heralde uğraşmazdım temizliğiyle ..
neyse ben yumurtaları temizlerken gidip mutfağın balkonunu açıp eline ne geçtiyse aşağı atmış o sinirler kıçına 2-3 kere patlatıp attım odasına halada çıkarmış değilim .
aşağıdan topladıklarımı yazıyorum size bunların 15. kattan atıldığında vehameti siz düşünün artık
4 tencere kapağı 2 si mefta olmuş 2 si çimene denk gelmiş ..
3 plastik kap
1 çift terlik
1 paket tuz
kendi mıknatıslı harfleri onları toplamaya uğraşmadım tabi ..
2 elbezi
1 yerbezi
1 paket sigara
elinde cuval gibi bi posetle geri döndüm .
evdeki yumurta kokusunu çıkaramadım hala sabahtan beri en az 10 kere çamaşır suyuyla sildim ama güneş vurunca tekrar çıkıyo :84:
arkadaşlar çok teşekkürler
kürtaj oldum bugün daha öncede anlatmıştım emzirmeden dolayı hormonlar şaşarmış kimi hiç regl olmazmış kimide adet düzensizliği yaşarmış benimde 2 aydır kanamam durmadı ve rahim duvarım çok kalınlaştı ilaçların uzun sürli tedavi olucağını söyledi dr bende hem yaz geldi daha fazla kanama çekilmez diye hemde hormon ilaçları kilo yapar diye doktorumun önerisiyle kürtajı kabul ettim bu sabah genel anestezi altında operasyonumu geçirdim çok şükür iyiyim sadece anestezinin etkisi birazda antibiyotiğin etkisiyle baş dönmem ve bulantım var hafiften inşallah bundan sonra düzene girerde rahatlarım
dahada tedirqin oldum şimdi..çünkü bnm normal tansiyonum babam qibi çok düşük..en normali 7-5tir.. düşük olan tansiyonum az düşse beni çok daha fazla etkiliyor..eşim gelecek bnmle..bir tanıdıqımız yüksek narkozdan kaybettik..ogün bugündür anestezi beni ürkütür..narkoz sonuçta uyanamamakta var..
kolonoskopi cnm..kolon kanseri arıyorlar..salı günü kendimi karantinaya alıyorum..kabus gibi..annemlerde yok yanımda..yaş 36da olda 56da olsa insan annesini arıyor yanında..keşke olsaydı burda..ama yok..
izlem ben platformları begenmiyorum aslında ama tabi güsel modellerde var
aslınd abirazda çok yopuklu oldugundan çekiniyorum,hani rahat edemem ve dev gibi dururmuyum die
ama snein ayakkabıları begendim gerçekten çok güsel mişş
bak kafamı karıştırdın aşamm aşammm
izlemmm kız o aldım diye gösterdigin ayakkabıdan bendede vardı bide link koymuşun ya ondandanda vardı bide bi degişigi var. o ikisini baktım gıydım yeterınce baskasının işinide görsün diye verdim. o bi degişigi dedigim aynen böyle bant gibi ama daha cok kelepçe havası var ama herkes bayılmıştı
güle güle kullan hayatım inşş.
kızlar tatilde tatil dönüşü çok yorulmuşum üşüttümde birazcık burnum akıyor ve de öküsürğüm var..ilaç alıyorum ama bi uyku bi uykuuu nasıl anlatamam acaip uyukluyorum oturduğum yerde dedeler gibi kuuuuu..bugün temizlik vardı ege çok yordu beni gitti gitti kadının elinin ayağının altına girdi yok kovasına yok bezlerine sarktı allah vere de kapı açıla bir fırlayışı var jet gibi çocuk yaaa..tutana aşkolsun bende de peşinde koşacak hal yoktu bugün amanın ne gündü yaa..öff..
evet geç kaldım canımm..sana iyi geceler öpüyorum...sabah vur kendini yollara ...yaz pankartını da ''kamyon çeker on yirmi ton,gönlüm çeker paris hilton''...hehe acuk gül diye yazdım haydin iyi geceler
Serin gel
Bu arada yapmayacağını bildiğim halde yine de söyleyeyim aklımdayken...Birinden çocuk yapmaya karar vermek çok önemli bir karar bence ablam...hani evlilik kararından bile daha ciddi..
Sakın evlenince kendini kaptırıp coşma hemen
İçindeki anaç tavuğa bürssssstttt de
deryacım başın sağolsun
almaya gittiğinde denersin işte, ama babanne akkabısı alma haa
[/B]
tülooooooooooşşşşşşşşşşşşşşş
dün sana gülerken bugün ben topladım
bi sepet oyuncak
atma oğlum sakın derken,
1 adet oyunca sineklik
kocaman peluş bir tırtıl
1 çorap teki
2 küçük top
birde 15tane mandal
hem gülüyorum hem topluyorum halimi bi görseydin
geldim tezgahta bişiy yapıyordum, oğlana öğlen yaparım diye
yumurtayla kaşar peyniri çıkarmıştım dolaptan
oğlanda tabureyi getirdi yanıma çıktı üstüne bana bakıyor
yumurta da dibinde
ulen didim, şimdi birde yumurtayı kırarsa, tülaya gülmeyi görürsün
allahtan hemen farkettim önlemimi aldım
bugün kulaklarını çınlattım bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?