80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naaapıyonuz gıııııııııııııııı

anladığım kadarıyla izlem tatilde aldıklarının resimlerini koymuş..geçmişi okumadan daldım da son sayfadaki yorumlardan anladım bunu ..ayakkabıların güzeldi kuşum..platform gibi ancak bu platformların bir kaba olanları var birde kibar olanları var seininki kibar olanlardan ben çok beğenmiştim güle güle giy canım...

eeee nettüyonuz bakimmmm:86::86:

bacım tükanı kapatıyoduk sen gelin azcık erken geleydin yaaaaa
evet ilkay platların kaba aollanları var brde güsel duranları
kafam karıştı benimd eşinci
işleirmi halledip yatam beriii makinayı bboşaltıyımm
kaçtım kızlar ben malum sabah 6 daa yollar beni bekler

kızlar tatilde tatil dönüşü çok yorulmuşum üşüttümde birazcık burnum akıyor ve de öküsürğüm var..ilaç alıyorum ama bi uyku bi uykuuu nasıl anlatamam acaip uyukluyorum oturduğum yerde dedeler gibi kuuuuu.. bugün temizlik vardı ege çok yordu beni gitti gitti kadının elinin ayağının altına girdi yok kovasına yok bezlerine sarktı allah vere de kapı açıla bir fırlayışı var jet gibi çocuk yaaa..tutana aşkolsun bende de peşinde koşacak hal yoktu bugün amanın ne gündü yaa..öff..

Sen doğuştan annesin zati
Bende de öyle bir kompleks var ki bu konuda giyer giymez baktım aynaya öyle garip oldum ki allahım sen koru diye diye çıkarttım tişörtü

Ay Abla Varya Utanmasam Ve Benim Karakterime Aykiri Bisi Olmasa
Sirf Bebek Icin Evlencem
Bebekleree Cocuklara Hastayimm Beyaa

Gecenlerde Kadin Doktorunda Yeni Dogmu$ bi Bebekle Gelen Bi Kadin Gördük Annemle
Daha Gözleri Yumu$ Yumu$tu Icim Eridi Gitti Resmen Ya ..
Annemde Demezmii Seninde Cocuklarin Böyle Olcak Yumuk Yumuk Gözleri Olcak Diye

Ay ALLAHIM Tez Zamanda Hayatimin Erkegini Cocuklarimin Babasi Olmaya Laik Olan
Bir Kulunu Kar$ima Cikarsin Yaaaaa

Zapputuuummm Bebi$ istiom

evet geç kaldım canımm..sana iyi geceler öpüyorum...sabah vur kendini yollara ...yaz pankartını da ''kamyon çeker on yirmi ton,gönlüm çeker paris hilton''...hehe acuk gül diye yazdım haydin iyi geceler

derya arkadaşına allah sabır versin.tüylerim diken diken oldu.söyleyecek bir şey yk.allah babasına rahmet eylesin.t-shirt ün resmini koysana merak ettim.

Amin nilgünüm, yarın çekip koyarım

İlkaycım biz iyiyiz sen nasılsın..Atabildin mi tatil yorgunluğunu diyecektim ki altta ki mesajını okudum..Ben anlamıyorum yav insanlar tatile dinlenmeye gitmiyor muydu...Dönen dayak yemiş gibi dönüyor

Kızlar yalnız topiğin ekseni baya baya modaya kaymakta, koptuk iyice

evet geç kaldım canımm..sana iyi geceler öpüyorum...sabah vur kendini yollara ...yaz pankartını da ''kamyon çeker on yirmi ton,gönlüm çeker paris hilton''...hehe acuk gül diye yazdım haydin iyi geceler

delüü
kız yacaktım büle bişiy aklıma gelmedi

Serin gel
Bu arada yapmayacağını bildiğim halde yine de söyleyeyim aklımdayken...Birinden çocuk yapmaya karar vermek çok önemli bir karar bence ablam...hani evlilik kararından bile daha ciddi..
Sakın evlenince kendini kaptırıp coşma hemen
İçindeki anaç tavuğa bürssssstttt de

valla size doyum olmaz anamm ben kaçıyım şu odayı bitirmem gerek sabah ezanında yatarım yine hiç uyumuyorum anam hiçç yakındır tırlatmam galiba yarın lapa yapıyomuşunuz eeee hani ben loo hani ben kızlar kızmayın ama belki bin defa yazdınız biliyorum ama garantiye alıyım 1 çaybardagı pirince 3 çay bardagı sumu koyuyoduk ilk kez yapıcam inş. işe yarar yogurt yemicem ben. ama bol yeşillik atarım içine kıvırcık roka domates hıyar falan öyle yerim ohhh miss gibi olurmu öyle yesem? kestane kebap acele cevap

Abla ben böyle cocuk istiooom evlencem vs diom ya
I$ ciddiye binince vazgecenlerdenim ben

hatta nikah masasinda evet mi hayir mi diyecegim bile o anki ruh halime baglidir benim :86:
beni iki saat önce sinir etmis olsun e$ adayim o nikah masasinda hangi cevapi alacagina
ve evet olmasi icin dua etmesini sölerim resmen yüzüne

cocuk ise gercekten büyük bi cesaret i$i .. tüm anneleri taktir ediyorum
sabirlarina .. $evkatlerine .. sevgilerine .. koruma icgüdüsellerine herbi$eylerine ..
ben zaten ilk 2.sene doya doya evliligimi yasamak ve alismak istiyorum ..
yani evlenir evlenmez hoopp cocuk yapmam ..
belki evlenince fikrim degisir hic cocuk sahibide olmak istemem .. hersey
kader kismet nasip i$i

Ama Kücük Bi buycum veya oglu$um olursa sana el öptürmeye getircem söööz
deryoooo teyzesiii

geçmiş olsun burcucum

senin ufaklık gece gece beni güldürdü.gözümde canlandırdım gerçekten komik ama senin için zahmetli olmuş.Allah uzun sağlıklı ömür versin celalciği öp benim için

geçmiş olsun

geçmiş olsun

banucum resimlerin müthiş motive edici bayıldım süpersin ilham perim

deryacım başın sağolsun

yaa nasıl beğenmiyorsun lenn
ben sana beğeneceksin dimedim mii
bende bunu anlamıyorum haa

ama onların bi kibarları, bide sabun kalıbı gibi olanları var
almaya gittiğinde denersin işte, ama babanne akkabısı alma haa

nasıl sende vardı, giydin giydin başkasına mı verdin :26:
doğru mu anladım acaba...

çok hoşuma gidiyor, koyu renk ojeli bakımlı ayakta

saol dostum, daha iyileri senin olsun inşallah
evet o zaman iyi bir defile yapmıştık

bizimki de direniyor, uyusun diye gözünün bebenee bakıyoruz şu anda

gece gece esspirünüz üstünüzde haa

diyete adapte olmaya çalışıyorum.bu aralar engellemeye çalıştığım bir iştahım var.
yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
başarmak istiyorummmm
hepinizi çok seviyorum
iyi geceler

tülooooooooooşşşşşşşşşşşşşşş

dün sana gülerken bugün ben topladım
bi sepet oyuncak

atma oğlum sakın derken,

1 adet oyunca sineklik
kocaman peluş bir tırtıl
1 çorap teki
2 küçük top
birde 15tane mandal

hem gülüyorum hem topluyorum halimi bi görseydin
geldim tezgahta bişiy yapıyordum, oğlana öğlen yaparım diye
yumurtayla kaşar peyniri çıkarmıştım dolaptan
oğlanda tabureyi getirdi yanıma çıktı üstüne bana bakıyor
yumurta da dibinde
ulen didim, şimdi birde yumurtayı kırarsa, tülaya gülmeyi görürsün
allahtan hemen farkettim önlemimi aldım

bugün kulaklarını çınlattım bayaa

Çocuklular her gün zarar ziyan raporu veriyor
Sende liste yapınca çok güldüm ya

iZLEMMCİM evet canım bende ikiside vardı ben bişeyi alırım bir iki giyerim hevesim gider parası heçç mühim deel kımın hosuna gıderse verırım. kıramam yani. ama o kelepçeyi andırıyo dediklerim bende hala olurda becerebilirsem atarım fotoları belkim begenirsin. yaw yazılışı nasıldı hatırlamıyom gece gece ama okunuşunu yazıyım dagman varya (yarabbi düştügüm hallere bak ingilizce kitapları yalayıp yutan ben heçç bi zıkkım hatırlamıyom ) neyse ordan alıyorum ben cok fiyatlı olmuyo eşim begenmiyo gerçi orayı hadi girelim dıyorum sacmalama lütfen ben onları ayagıma sokarmıyım diyo paşamm hıhhh ben kendıme alıcamm dıye tutturunca iyi madem al diyo artık. 5 sene falan oluyo bana bi ayakkabı almıştı şahane bişeydi 175 lira vermiş o zaman geçen attım çöpe duysa üzülür benim aldıklarıma kıymmet vermiyon diye napıyım tut tut nereye kadar onca sene duran ayakkabı bırınede verılmez attım gıttı yallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…