izlemcim mrb bugün senin mercimek çorbası tarifini denedim.gerçekten çok güzel oldu.tşk ederim
valla size doyum olmaz anamm ben kaçıyım şu odayı bitirmem gerek sabah ezanında yatarım yine hiç uyumuyorum anam hiçç yakındır tırlatmam galiba yarın lapa yapıyomuşunuz eeee hani ben loo hani benkızlar kızmayın ama belki bin defa yazdınız biliyorum ama garantiye alıyım 1 çaybardagı pirince 3 çay bardagı sumu koyuyoduk ilk kez yapıcam inş. işe yarar yogurt yemicem ben. ama bol yeşillik atarım içine kıvırcık roka domates hıyar falan öyle yerim ohhh miss gibi olurmu öyle yesem? kestane kebap acele cevap
Sağol canım, teramycin uçuğa yaraya her şeye kullanıyorlar hani eski bir krem şu ucu sivri olan var ya minicik biliyorsundur mutlaka[/
Leeennnnnn :84::84::84::84:
iZLEMMCİM evet canım bende ikiside vardı ben bişeyi alırım bir iki giyerim hevesim gider parası heçç mühim deel kımın hosuna gıderse verırım. kıramam yani. ama o kelepçeyi andırıyo dediklerim bende hala olurda becerebilirsem atarım fotoları belkim begenirsin. yaw yazılışı nasıldı hatırlamıyom gece gece ama okunuşunu yazıyım dagman varya (yarabbi düştügüm hallere bak ingilizce kitapları yalayıp yutan ben heçç bi zıkkım hatırlamıyom )neyse ordan alıyorum ben cok fiyatlı olmuyo eşim begenmiyo gerçi orayı hadi girelim dıyorum sacmalama lütfen ben onları ayagıma sokarmıyım diyo paşamm hıhhh ben kendıme alıcamm dıye tutturunca iyi madem al diyo artık. 5 sene falan oluyo bana bi ayakkabı almıştı şahane bişeydi 175 lira vermiş o zaman geçen attım çöpe duysa üzülür benim aldıklarıma kıymmet vermiyon diye napıyım tut tut nereye kadar onca sene duran ayakkabı bırınede verılmez attım gıttı yallahh
ergin sen ismini bilmemediğim için nick le hitap etmek zorunda kaldım kusura bakma
allah acil şifalar versin tatlım sana
sana zararı olcak bişey olsaydı doktorun vermezdi. ama sen yinede sor tekrardan doktoruna.
vizon rengimi canım az sonra bi foto yukliyeyım belki begenirsin az topuklu bi ayakkabı
çok çok geçmiş olsun. kötü şeyler düşünüp kendini sıkma. allah yardımcın olsun
geçmiş olsun burcucum
senin ufaklık gece gece beni güldürdü.gözümde canlandırdım gerçekten komik ama senin için zahmetli olmuş. Allah uzun sağlıklı ömür versin celalciği öp benim için
geçmiş olsun
geçmiş olsun
banucum resimlerin müthiş motive edici bayıldım süpersin ilham perim
deryacım başın sağolsun
herkese ii geceler tam 1 saattir geçmiş okuyorum bi zamanında gelebilsem sohbetlere katılcam da işte olmuyo yorucu bir günün ardından spora bile gidemedim bugün haftada kendim için tek şey hürrem izlemek bitince de vicdan azabıyla kendim evde ilk defa yarım saat spor yaptım spor salonunda 2 saat yapıom ama evde bi garip geldi neyse benim geçen hafta ki 300 gr artı sanırım bu hafta sonu bir kaç kat daha olacak neden derseniz inanılmaz bir pispoğazlık var tıka basa yemiom ama iillaahiii o gördüğüm şeyden yicem anlamadım gittiii.. frenleyemiyorum kendimi..ya da akşama kadar herşey güzel ama akşam saçmalıyorum neyse toparlicam inanıyorummmmmmm
yarın evdeyim boş günüm ve lapa yapanlar var ben de yapsammı bilmiom nasıl yapabilirmiyim .... sabahki moduma göre bakalım artıkk...
senacım geçmişte okudum inşallah güzel sonuçlar alırsın beklemek zor bir süreç allahım sağlımızı bozmasın dualarımız seninle...böyle bir durumu yaklaşık 1.5 yıl önce yaşamıştım daha kızım 4 aylıktı aptal bir radyoloji uzmanının yüzünden akciğerde kitle teşkisi konmuştu eşim günlerce söyleyememişti ve ben öğrendiğimde sabaha kadar ağlayıp eşimden söz almıştım bana birşey olursa kızımı benim anneme ver die düşün nasıl bir psikoloji 1 hafta sütüm azaldı emziremedim ve başka bir hastanede yanlış düzeltildi ben tomografi çekilirken bile nasıl ağlamıştım allahım hepimizi sevdiklerimize bağışlasın..
deryacım arkadaşının babası vefat etmiş allah mekanını cennet etsin ben de babamı 4 yıl önce kaybettim ve nasıl bir gece geçirdiklerini çok i tahmin edebiliyorum allah yardımcıları olsun..
şimdilik herkese ii geceler...
allahım herkese sağlık mutluluk ve tabiki herşeyin hayırlısını versin....
sizlere sormak istediğim şeyleer var diyet yapmaya başladım aslında öyle çok kısmadım kendımım ama tansiyonum düşüyo benım yemek yemeyı bıraz bırakınca bir kaç gundür süreklı bayılacakmısım gıbı dolasıyorum ortalıkta annem babam eşim herkes oyle oldugumu duyunca hemen sen dıyetmı yapıyorsun dıyorlar ne yapmalıyım bu kılolardan kurtulmak ıstıyorum ama tansıyonumda çok oynak çıktı benım ya bır yerde durmuyor bır turlu sıcakladanda cok etkılenıyorum dun oyle olunca babam kardesım ve kocam sagolsunlar benı tıka basa doyurdular gııttıı o kadar uğraş ne yapmalıyım bırde dun ablamın hamıle oldugunu oğrendık sevgilli eşim canım benım bızde hemen yapalımmı dıyıp duruyor bunu defalarca konustuk bu kılonun üzerıne bır daha kılo alırsam bır daha toparlayamam dıye korkuyorum o yuzden piskolojık olark kendımı hamılelığe hazır hıssetmıyorum zaten ılk hamılelıgımde yırmı kılonun uzerınde kılo almıstım bırde albümmü dıyolar herneyse ondanda olmustum halımı sız dusunun artık ayyyyyyyyyy ne yapmam lazım benım ya zayıflasam ah bı zayıflasam bende hemen ıstıyorum cocuk ama olmuyor ıste bogazımı tutsam bayılıyorum neredeyse tutmasam veremıyorum bu kıloları ne yapmam lazım benım kızımda bebek gordumu delırıyo resmen saattlerce bebegın etrafından ayrılmıyo hıc zarar vermıyo canım benım baska cocuklarda bıle koruyo oyle kucuk bebek oldumu bu arada ablam sekız yıldan sonra yapıyo ıkıncı cocugu ben ne yapıyımm lutfen bana bı akıl verın oooooooooofffffffffffffff basınızıda sısırdım iimiii
[COLOR="teal"
Ahhh zeynep :98::98:
Birinciyle kalbimden vurdun beni...İkincisi çok deli dolu tam senlik seni tanıdığım kadarıyla :93:
Ama ben sadelik hastası olduğum için birinciye bayıldım
25 lira da aslında işlevselliğini düşününce çok değil
Nereden bu fotolar trendyol gibi bir siteden mi
[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Yok Ablacım Trendyol Gibi Bir Siteden Degil
Görsellerden Apolet Yazdım 2'nci Resim Çıktı
O Sitede Satılıyor ablacım [/FONT]
çok sıkı dıet yapmıyorum zaten ama yınede etkılenıyorum çocuk kousunu bır degıl yuzlerce kere konustuk konusunca tamam dıyo esım ama bırının hamıle oldugunu duyunca baslıyoruz yıne o soylemeye ben anlatmayaaaaeğer kendini hazır hissetmiyosan canım çocuk düşünme derim ben.çünkü senin olumsuz duygularından çocukta etkilenicektir.bizde 2. çocuğu düşünüyoruz aynı durum bizde de var.eşimle konuştum ben bu kilodan hamile kalamam daha sonrada kilo alıcam benim için çok zor olur dedim anlayış gösterdi ama arada acaba yapsak mı dediğide oluyo.ben her seferinde durumu bir kez daha anlatıyorum.yapıcak bişey yok.biraz daha beklicekler.benim düşüncem bu yönde.diyet konusuna gelince eğer sıkı bir diyet yapıyorsan bayılırsın tabi.az biraz kendini rahat bırak.çok aç kalma ama yüksek kalorili şeylerde alma.arada ara öğün olarak ayran içebilirsin canım.tansiyonunu düşmesine engel olur.
Yok Canım Yaşım Küçük Daha Ama Ablam 21 Gircek :90::90:
--------------------------------------------------------------------------
Zeynooo'm Ben Seni Benimle Ya$it Zannediyordum Kuuu
Hatta 22.Filan Diye Tahmin Etmistim ..
Cok Güzel Ve Yerinde Bi Karar Almissin Zayiflamakla ..
Benim $imdiki Aklim Olsa Bende 16-17 Ya$inda Böyle Azimle Kilo Verirdim ..
Ama Irademe Sahip Cikamiyordum ve Azmim Yoktu ..
Benim Ya$larima Gelince (4 Sene Sonra )
Manken Gibi Bi Kiz Olarak Ilerlersin Hayatina .. Rahat Rahat Giyisilerini Giyersin ..
Ahh Bide Üniversitede Herkezin Gözü Sende Olur Ne Kadar Zarif Bir Genc Kiz Diye
-------------------------------------------------------------------------------------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?