80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlemcim mrb bugün senin mercimek çorbası tarifini denedim.gerçekten çok güzel oldu.tşk ederim

aa süpersin tatlım, denediğine sevindim

bu hatunlar da demişti deneriz, merak ettik diye ama
tembel tenekeler, yapında kocalarınıza içirin kuu
doğall antibiyotik

Sevdacım kusura bakma atlamışım ben bunu (
Mesajını okuyunca gördüm canım aynen 1 çay bardağına 3 çay bardağı su..
yoğurt yemesen daha iyi ben yemeyeceğim.İçine en güzel salatalık ve marul gidiyor tavsiye ederim..

önemli değil, bende okunduğu gibi yazıyorum bazen
sanırım Deichman demek istedin
evet çok hoş tasarımları var bende ayakkabı alacağım zaman ilk oraya bakıyorum
mutlaka zevkime göre bişiy bulurum
fiyatı 100ü de geçmiyor iyi oluyor

eşinin sen görmeden aldığı ayakkabıyı merak ettim
seni iyi gözlemlemiş mii, zevkini filan :26::26:

eşin neden öyle demiş anlamadım
Deichman yurtdışında da çok gözde bir marka

Midem nasıl kazıyor anlatamam şu anda 2 3 bu saatlerde iştah patlaması yaşıyorum,gözümün önünden neler geçiyor neler tabii bunları sizinle paylaşıp günahkar olmak istemiyorumm

herkese ii geceler tam 1 saattir geçmiş okuyorum bi zamanında gelebilsem sohbetlere katılcam da işte olmuyo yorucu bir günün ardından spora bile gidemedim bugün haftada kendim için tek şey hürrem izlemek bitince de vicdan azabıyla kendim evde ilk defa yarım saat spor yaptım spor salonunda 2 saat yapıom ama evde bi garip geldi neyse benim geçen hafta ki 300 gr artı sanırım bu hafta sonu bir kaç kat daha olacak neden derseniz inanılmaz bir pispoğazlık var tıka basa yemiom ama iillaahiii o gördüğüm şeyden yicem anlamadım gittiii.. frenleyemiyorum kendimi..ya da akşama kadar herşey güzel ama akşam saçmalıyorum neyse toparlicam inanıyorummmmmmm
yarın evdeyim boş günüm ve lapa yapanlar var ben de yapsammı bilmiom nasıl yapabilirmiyim .... sabahki moduma göre bakalım artıkk...
senacım geçmişte okudum inşallah güzel sonuçlar alırsın beklemek zor bir süreç allahım sağlımızı bozmasın dualarımız seninle...böyle bir durumu yaklaşık 1.5 yıl önce yaşamıştım daha kızım 4 aylıktı aptal bir radyoloji uzmanının yüzünden akciğerde kitle teşkisi konmuştu eşim günlerce söyleyememişti ve ben öğrendiğimde sabaha kadar ağlayıp eşimden söz almıştım bana birşey olursa kızımı benim anneme ver die düşün nasıl bir psikoloji 1 hafta sütüm azaldı emziremedim ve başka bir hastanede yanlış düzeltildi ben tomografi çekilirken bile nasıl ağlamıştım allahım hepimizi sevdiklerimize bağışlasın..
deryacım arkadaşının babası vefat etmiş allah mekanını cennet etsin ben de babamı 4 yıl önce kaybettim ve nasıl bir gece geçirdiklerini çok i tahmin edebiliyorum allah yardımcıları olsun..
şimdilik herkese ii geceler...

allahım herkese sağlık mutluluk ve tabiki herşeyin hayırlısını versin....

ergin sen ismini bilmemediğim için nick le hitap etmek zorunda kaldım kusura bakma

allah acil şifalar versin tatlım sana

arkadaşlar hepinize verdiqiniz destek ve moralden dolayı çok teekkür ederim sizler böyle bişey yaşamayın..dualarınızıda eksik etmeyin kızlar

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve az kalorili birgün diliyorum selam verip çıkıcam kızlar malum bugünde kursum var..ve çok yoqunum..akşama görüşürüz hepiniz Allaha emanet olun

Son düzenleme:
sizlere sormak istediğim şeyleer var diyet yapmaya başladım aslında öyle çok kısmadım kendımım ama tansiyonum düşüyo benım yemek yemeyı bıraz bırakınca bir kaç gundür süreklı bayılacakmısım gıbı dolasıyorum ortalıkta annem babam eşim herkes oyle oldugumu duyunca hemen sen dıyetmı yapıyorsun dıyorlar ne yapmalıyım bu kılolardan kurtulmak ıstıyorum ama tansıyonumda çok oynak çıktı benım ya bır yerde durmuyor bır turlu sıcakladanda cok etkılenıyorum dun oyle olunca babam kardesım ve kocam sagolsunlar benı tıka basa doyurdular gııttıı o kadar uğraş ne yapmalıyım bırde dun ablamın hamıle oldugunu oğrendık sevgilli eşim canım benım bızde hemen yapalımmı dıyıp duruyor bunu defalarca konustuk bu kılonun üzerıne bır daha kılo alırsam bır daha toparlayamam dıye korkuyorum o yuzden piskolojık olark kendımı hamılelığe hazır hıssetmıyorum zaten ılk hamılelıgımde yırmı kılonun uzerınde kılo almıstım bırde albümmü dıyolar herneyse ondanda olmustum halımı sız dusunun artık ayyyyyyyyyy ne yapmam lazım benım ya zayıflasam ah bı zayıflasam bende hemen ıstıyorum cocuk ama olmuyor ıste bogazımı tutsam bayılıyorum neredeyse tutmasam veremıyorum bu kıloları ne yapmam lazım benım kızımda bebek gordumu delırıyo resmen saattlerce bebegın etrafından ayrılmıyo hıc zarar vermıyo canım benım baska cocuklarda bıle koruyo oyle kucuk bebek oldumu bu arada ablam sekız yıldan sonra yapıyo ıkıncı cocugu ben ne yapıyımm lutfen bana bı akıl verın oooooooooofffffffffffffff basınızıda sısırdım iimiii

eğer kendini hazır hissetmiyosan canım çocuk düşünme derim ben.çünkü senin olumsuz duygularından çocukta etkilenicektir.bizde 2. çocuğu düşünüyoruz aynı durum bizde de var.eşimle konuştum ben bu kilodan hamile kalamam daha sonrada kilo alıcam benim için çok zor olur dedim anlayış gösterdi ama arada acaba yapsak mı dediğide oluyo.ben her seferinde durumu bir kez daha anlatıyorum.yapıcak bişey yok.biraz daha beklicekler.benim düşüncem bu yönde.diyet konusuna gelince eğer sıkı bir diyet yapıyorsan bayılırsın tabi.az biraz kendini rahat bırak.çok aç kalma ama yüksek kalorili şeylerde alma.arada ara öğün olarak ayran içebilirsin canım.tansiyonunu düşmesine engel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sıkı dıet yapmıyorum zaten ama yınede etkılenıyorum çocuk kousunu bır degıl yuzlerce kere konustuk konusunca tamam dıyo esım ama bırının hamıle oldugunu duyunca baslıyoruz yıne o soylemeye ben anlatmayaaaa ((((((

Yok Canım Yaşım Küçük Daha Ama Ablam 21 Gircek :90::90:
Aslında Zayıflamak Hiç Aklımda Yoktu Ama Artık Babamın Lafları Yetmişti
Bi BaşLadım Diyete Şimdi Bırakamıyorum
Senin Yaşlarında Manken Gibi Olmanın Hayalını Kuruyorum Her Gece :90::90:
Bide Üniversite Var Gerçekten Şişman Gitmek İstemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…