sizlere sormak istediğim şeyleer var diyet yapmaya başladım aslında öyle çok kısmadım kendımım ama tansiyonum düşüyo benım yemek yemeyı bıraz bırakınca bir kaç gundür süreklı bayılacakmısım gıbı dolasıyorum ortalıkta annem babam eşim herkes oyle oldugumu duyunca hemen sen dıyetmı yapıyorsun dıyorlar ne yapmalıyım bu kılolardan kurtulmak ıstıyorum ama tansıyonumda çok oynak çıktı benım ya bır yerde durmuyor bır turlu sıcakladanda cok etkılenıyorum dun oyle olunca babam kardesım ve kocam sagolsunlar benı tıka basa doyurdular gııttıı o kadar uğraş ne yapmalıyım bırde dun ablamın hamıle oldugunu oğrendık sevgilli eşim canım benım bızde hemen yapalımmı dıyıp duruyor bunu defalarca konustuk bu kılonun üzerıne bır daha kılo alırsam bır daha toparlayamam dıye korkuyorum o yuzden piskolojık olark kendımı hamılelığe hazır hıssetmıyorum zaten ılk hamılelıgımde yırmı kılonun uzerınde kılo almıstım bırde albümmü dıyolar herneyse ondanda olmustum halımı sız dusunun artık ayyyyyyyyyy ne yapmam lazım benım ya zayıflasam ah bı zayıflasam bende hemen ıstıyorum cocuk ama olmuyor ıste bogazımı tutsam bayılıyorum neredeyse tutmasam veremıyorum bu kıloları ne yapmam lazım benım kızımda bebek gordumu delırıyo resmen saattlerce bebegın etrafından ayrılmıyo hıc zarar vermıyo canım benım baska cocuklarda bıle koruyo oyle kucuk bebek oldumu bu arada ablam sekız yıldan sonra yapıyo ıkıncı cocugu ben ne yapıyımm lutfen bana bı akıl verın oooooooooofffffffffffffff basınızıda sısırdım iimiii
canım eger tansiyon sorunun varsa ilaç kullanman lazım. bence bunun için doktora git. sonra diyetisyene git durumu anlat. tansiyon durumuna göre bi diyet verebilir sana seni bukadar cok etkiliyorsa önlemlerini al sonra basla. birde cok sıkma kendini. herşeyden ye az ye. ac kalmamaya calış. ara ogunlerede onem ver. azar azar azaltırsan yemelerini vücüdün alışır zamanla. cocuk içinde en azından birazdaha kilo ver sonra düşün birde bu duruma sartlandırmışsın kendini hazır degilken cocuk yapma tabi. ama benim duydugum ve gördügüm su: ilk dogumunda kilo alanlar ve kilolular hamile iken fazla kilo almıyorlar. ancak kilolu hamilelik sıkıntılı olabilir. tabi bu kişiden kişiyede degişir.
bende yapıcam yarın lapa
benim ne eksiğim var
özendirdiniz beeee
Midem nasıl kazıyor anlatamam şu anda 2 3 bu saatlerde iştah patlaması yaşıyorum,gözümün önünden neler geçiyor neler tabii bunları sizinle paylaşıp günahkar olmak istemiyorumm
sizlere sormak istediğim şeyleer var diyet yapmaya başladım aslında öyle çok kısmadım kendımım ama tansiyonum düşüyo benım yemek yemeyı bıraz bırakınca bir kaç gundür süreklı bayılacakmısım gıbı dolasıyorum ortalıkta annem babam eşim herkes oyle oldugumu duyunca hemen sen dıyetmı yapıyorsun dıyorlar ne yapmalıyım bu kılolardan kurtulmak ıstıyorum ama tansıyonumda çok oynak çıktı benım ya bır yerde durmuyor bır turlu sıcakladanda cok etkılenıyorum dun oyle olunca babam kardesım ve kocam sagolsunlar benı tıka basa doyurdular gııttıı o kadar uğraş ne yapmalıyım bırde dun ablamın hamıle oldugunu oğrendık sevgilli eşim canım benım bızde hemen yapalımmı dıyıp duruyor bunu defalarca konustuk bu kılonun üzerıne bır daha kılo alırsam bır daha toparlayamam dıye korkuyorum o yuzden piskolojık olark kendımı hamılelığe hazır hıssetmıyorum zaten ılk hamılelıgımde yırmı kılonun uzerınde kılo almıstım bırde albümmü dıyolar herneyse ondanda olmustum halımı sız dusunun artık ayyyyyyyyyy ne yapmam lazım benım ya zayıflasam ah bı zayıflasam bende hemen ıstıyorum cocuk ama olmuyor ıste bogazımı tutsam bayılıyorum neredeyse tutmasam veremıyorum bu kıloları ne yapmam lazım benım kızımda bebek gordumu delırıyo resmen saattlerce bebegın etrafından ayrılmıyo hıc zarar vermıyo canım benım baska cocuklarda bıle koruyo oyle kucuk bebek oldumu bu arada ablam sekız yıldan sonra yapıyo ıkıncı cocugu ben ne yapıyımm lutfen bana bı akıl verın oooooooooofffffffffffffff basınızıda sısırdım iimiii
kilo çizelgesi nasıl yapılıyooooorrrr
Deryacım öncelikle gözün aydın eşin dönmüş.alınan hamile bluzune anlam veremedim görümcenin açıklaması bana saçma geldi.kısmet olurda birgün bebek düşünürsen giyersin çok şirin oluyor.bana da kardeşim almıştı...arkadaşının babası vefat etmiş çok zor...Allah anne babamızı başımızdan eksik etmesin erken ölüm vermesin....ben babamı hiç hatırlamam 88 yılında vefat etti.baba kız sevgisi bilmem annem hem baba hem anne oldu bize allah anneme sağlıklı uzun ömür nasip etsin...tekrar evlenmedide üvey baba olmasın diye...Derya'cım her hafta lapa detoksu yapacaksınız galiba umarım bu haftada istediğiniz sonuçları alırsınız...
günaydınn hatunlarrr şimdi unutmadan yazıyım sonra geçmişe bakıcam inş.. şimdi tartıldım iç çamaşırlarımla 77.600 geldimmnerdeyse bi kilo vermişim bennn bide bugün bende lapacıyım rabbimin izniyle bide 76 yı görürmüşüm yarın sabah ayyy innşş. allahım gönlümüzdekini ver yarabbim.. üstelik bide regliyim. ama şu 3-4 gündür çok dikkat ettim valla dur seviyim kendimi aferinn kızz sanaa ben daha hala lapayı yemedim birazdan yicem inş. pişiyo sıcak soguk ılık farkediyomu?
önemli değil, bende okunduğu gibi yazıyorum bazen
sanırım Deichman demek istedin
evet çok hoş tasarımları var bende ayakkabı alacağım zaman ilk oraya bakıyorum
mutlaka zevkime göre bişiy bulurum
fiyatı 100ü de geçmiyor iyi oluyor
eşinin sen görmeden aldığı ayakkabıyı merak ettim
seni iyi gözlemlemiş mii, zevkini filan :26::26:
eşin neden öyle demiş anlamadım
Deichman yurtdışında da çok gözde bir marka
Farketmez sevdacım, tebrik ederim cumaya lapadan sonra çok daha güzel sonuçlar görürsün inşallah
Bende Bu Sabah Çok Güzel Rakamlar Gördüm
Bide Benimde Prenses Geldi Ona Ragmen Sonuç Çok İyi :90::90:
Yaz Geldi Bende Bomba Gibi Geldim
sagoll canımm benimmm bu hafta liste başı bizizz varmısınn çiçemm?ayy kız büyük konuşmiyim allahım sadece iznin olursa bu hafta yüzümüzü güldür yarabbim(aminn)bu arada lapayı nasıl yaptıgımı yazıcam birazdan cokta güzel oldu deryacım tişortun güzelmiş kuşum vallahi çok yakışmış güzele ne yakışmaz cok şeker olmuşsunn kız
Haydi bakalım topiğimiz güzel haberlerle yıkılıyor bu sabah
Çok güzel bir gün bugün
Yok çiçeem ya o kadar da değil ben artıyım bu hafta da ne kadar az artım olursa o kadar az utanırım mantığıyla yapıyorum ben detoksu
Ama sen bomba gibi gireceksin listeye belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?