80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım eger tansiyon sorunun varsa ilaç kullanman lazım. bence bunun için doktora git. sonra diyetisyene git durumu anlat. tansiyon durumuna göre bi diyet verebilir sana seni bukadar cok etkiliyorsa önlemlerini al sonra basla. birde cok sıkma kendini. herşeyden ye az ye. ac kalmamaya calış. ara ogunlerede onem ver. azar azar azaltırsan yemelerini vücüdün alışır zamanla. cocuk içinde en azından birazdaha kilo ver sonra düşün birde bu duruma sartlandırmışsın kendini hazır degilken cocuk yapma tabi. ama benim duydugum ve gördügüm su: ilk dogumunda kilo alanlar ve kilolular hamile iken fazla kilo almıyorlar. ancak kilolu hamilelik sıkıntılı olabilir. tabi bu kişiden kişiyede degişir.

ben 82 kilo iken hamile kalmıştım aşerme döneminde 80 e düştüm.ama sanırım kilolu hamile kalmamdan şeker rahatsızlığı çıktı son 3 ayda diyet yapmak zorunda kaldım.yapmasaydım bebeği kaybetme riskim vardı.sıkı bir diyet verdi doktorum sağolsun çokta ilgilendi.doğumdan hemen sonra 74-75 kiloydum ama o dönem baya zor bir dönemdi.2. çocuk deyince eşim ben aynı stresi yaşamak istemiyorum kilo veriyim öyle dedim.şimdi kilo vermemi bekliyoruz.biraz beklicez galiba.çünkü hedef 68

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyum hemdeee çok 3 günlük karbon diyeti sonucunda bugün sabah 64.4 çıktım
çizelgemdeki rakamdan hala fazlayım tabiki ama cuma günkü sonuca göre -1600 birde şu 64 rakamından kurtulsam tamamdır. aksilik yarında regli olmam gerekiyor:26::26::26:

bugünde lapa yaptım,öncekini begenmemiştimm ama bu kez deryanın dedigi gibi yaptım muhteşem oldu gerçektende çok begendim,tuzla aram olmadıgı için tuzsuz yemek beni çok etkilemiyor detoks yaparken

veletus..............
ager agır bir diyet yapıyorsan yani kendini çok aç bırakıyorsan tansiyonun düşmesi çok normal,
gebelik içinde şunu diyebilirim bende 80 kilo ile hamile kaldım 92 kilo ile dogumdan çıktım
dikkat edersen almazsınn.birde benimki ikiz gebelikti çift yumurta ikizi ve ayrı kese,ayrı eş vve iki çocuk bundan kaynaklı 12 kilo idi normal aldıgım kilo taş çatlasın 6 kilodur dogumdna çıktım ertesi gün 86 kilo idim.ee tabii yedim 4 kilo aldım lohusalıkta

ama demem oki dikkat edersen almazsın kilo

bu kadar sevindimmm ama bugün lapa yapıyorum umarım ters tepmezz:18::18::18::18::18:

Günaydın Çıtırlar

İzlemcim apolet konusunu açmışsın walla çok da ii olmuş benimde çok hoşuma gidiyor iğneyle tutturmak aklıma gelmemişti.farklı bluzlerde kullanılabilir böylelikle süper:)birde ayakkabı zevkinde ayrıca süper bilmiyorum burclarla ilgisi var mı ama paylaştığı resimler çok hoşuma gidiyor ii günlerde güle güle kullan ayakkabılarını...

Zeynepcim eklediğin iki apolet resminede bayıldım.süper...benim biara boşluk yaratıp kızılay'a inmem biraz gezmem gerekiyor.tek satıldığını bilmiyordum...

Deryacım öncelikle gözün aydın eşin dönmüş.alınan hamile bluzune anlam veremedim görümcenin açıklaması bana saçma geldi.kısmet olurda birgün bebek düşünürsen giyersin çok şirin oluyor.bana da kardeşim almıştı...arkadaşının babası vefat etmiş çok zor...Allah anne babamızı başımızdan eksik etmesin erken ölüm vermesin....ben babamı hiç hatırlamam 88 yılında vefat etti.baba kız sevgisi bilmem annem hem baba hem anne oldu bize allah anneme sağlıklı uzun ömür nasip etsin...tekrar evlenmedide üvey baba olmasın diye...Derya'cım her hafta lapa detoksu yapacaksınız galiba umarım bu haftada istediğiniz sonuçları alırsınız...

zekiye ben o ayakkabıların süvet gibi renkli olanları var onları çok seviyorum ama senin paylaştıklarında gayet şık herşeyle uyum sağlar güle güle kullan...

senacım allah dermansız dert vermesin içini ferah tut,ii şeyler düşün annemde kolonoskopiye girmişti tam uyuşturuyorlar hep beni sayıklamış doktor dışarı çıktı filiz annen seni çok seviyor hep seni sayıklıyor dedi:)bende onu çok seviyorum...canım allah yardımcın olsun...

burcucum geçmiş olsun.çok güzel hayallerin var allah gönlüne göre versin demek derya teyzesinin elini öpmeye götüreceksin süper:)

sevdacım paylaştığın resim çok ürkütücü allah sağlık versin hepimiz sağlıkla kilo verelim...demek biryeri 20 kere temizliyorsun ben iyi ki öyle değilim hoş vaktimde yok öyle huylarımda yok...ancak haftasonları temizlik yapıyorum birtek pazar evdeyim...

tülaycım çok güldüm erkek çocuklarımı böyle yoksa her çocuk mu benimde eltimin oğlu diğer eltimin evine ilk kez gittik herşeyi yeni sen tut beyaz koltuk takımı var minderlerini aşağı at nasıl çıldırdı eltim .bizim eve geldiğinde benim mutfak halıma elindeki puding tabağını düşürdü, masanın üstüne çıktı mutfak saatimi bozdu.mutfaktan servis kaşıklarını al ayakkanıları onlarla kaldırıp park ediyormuş.işin kötüsü laftan sözden dayaktan anlamıyor...inş.kuzey öyle olmaz....demek ki en güzel dönem şimdi kucakta karnını doyur altını temizle oynat:)

gülçincin walla kaynın çok pişkinmiş bari eşine 300 tane gül aldın face e resmini koyma gözümüz görmesin ki inanalım.demek ki paranın üstüne yatacak...birinin huyunu çözmek için ya borç vereceksin yada onunla tatile çıkacaksın...pazartesiye bişey kalmadı bilet alınmış gözün aydın... şimdiden ii yolculuklar ve alerjiden dolayı geçmiş olsun umarım pazartesisiye toparlarsın kendini...

merhaba nilgüncüm nasıl gidiyor kilo verimi?

banucum iradenden dolayı seni ayakta alkışlıyorum miss gibi kete ve kurabiye ben ucunda kesin almıştım yoksa umma olurum:)

kızlar vakumlu hurç sohbetleriniz okudum onda önereceğiniz marka var mı birde neleri vakumlayabilirim çıkarınca kırışık olmasın yün yorgan yasyık olur mu?yada kışlık kaşe ,deri,mont gibi şeyler.izlem kazak ve hırka yamış onun dışında ben yüklük sevmiyorum kayınvalidem yün yorgan ve yastık verdi onları hurca koyamaz mıyım?

Edacım az kalsın unutuyırdun folik asit ilaçını doktor bana hamilelik istediğimde verdi sonra elevite döndü....sende bebek mi düşünüyorsun?folik asit iştah mı açtı acaba demişsin merak ettim?

arzu'cum merhaba nasılsın?

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun...

çok yazdım ama 1,5 saattir okuyorum kimseyi atlamamışımdır umarım...

bende yapıcam yarın lapa

benim ne eksiğim var

özendirdiniz beeee

Vuhuuuuuu herkeşleri coşturdum

Midem nasıl kazıyor anlatamam şu anda 2 3 bu saatlerde iştah patlaması yaşıyorum,gözümün önünden neler geçiyor neler tabii bunları sizinle paylaşıp günahkar olmak istemiyorumm

Ay zaten gündüz canı bir şey istemez insanın gece oldu mu canavar çıkar ininden
Anlamıyorum bunun mantığını yahu bizi yakan hep bu gece atıştırmaları

Canım acaba çok mu aç bırakıyorsun kendini, ya da dengesiz mi yiyorsun..Genelde aç kalınca düşer tansiyon, sağlıklı beslenirsen böyle bir sorunun olacağını sanmıyorum :26:
Ama tabi ki tansiyon sorunun ciddiyse yani az az sık sık yediğin halde gene tansiyonun düşüyorsa mutlaka bir doktora ve diyetisyene gitmeni öneririm...doğru ilaçlarla diyetine devam edebilirsin sıkma canını :87::87:

kilo çizelgesi nasıl yapılıyooooorrrr

Buraya anlatılmış, bakarak yapabilirsin ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Sen hiç kimseyi atlar mısın

Filizcim ben iyi niyetini sesinde sezdim ya bilmiyorum, bir de bu sabah spor arkadaşım da ay çok güzel bende istiyorum filan deyince demek ki normalde de giyen var dedim içimden. Ben iyi düşüneyim gene

Benim de babam vardı ama yoktu...Hayatımda hep keşke babamı hiç tanımasaydım, ben küçükken ölmüş olsaydı diye dua etmişimdir :44:
O yüzden baba sevgisinin ne demek olduğunu anlamasam da o kızın acısını sesinden bile hissettim

Ben her hafta yapacağım artık filiz katılan olursa kabulüm

Günaydın kızlaaar
Sabah sabah spprumu yaptım ohh nasıl iyi geldi
Şimdi de lapamı yiyorum, ay gene basmışım acıyı yoğurtsuz yenmiyor ya offf 4 sene oldu öğrenemedim şu el ayarını sinir oluyorum kendime

Sabah hamile tişörtünü giyip gittim spora arkadaşıma göstermek için..O da hiç görmemiş bu tişörtlerden anlamadı bile..Arzu bu ne dedim ne ki diyor
İyi dedim anlaşılmıyorsa daha iyi..Sonra anlattım filan yok kızım deseni çok tatlı kimse anlamaz giy dedi

Nilgün foto istemişti o yüzden yükledim ;

Patlıcan kollarımda harika çıkmış

Son düzenleme:
günaydınn hatunlarrr şimdi unutmadan yazıyım sonra geçmişe bakıcam inş.. şimdi tartıldım iç çamaşırlarımla 77.600 geldimm nerdeyse bi kilo vermişim bennn bide bugün bende lapacıyım rabbimin izniyle bide 76 yı görürmüşüm yarın sabah ayyy innşş. allahım gönlümüzdekini ver yarabbim.. üstelik bide regliyim. ama şu 3-4 gündür çok dikkat ettim valla dur seviyim kendimi aferinn kızz sanaa ben daha hala lapayı yemedim birazdan yicem inş. pişiyo sıcak soguk ılık farkediyomu?

Farketmez sevdacım, tebrik ederim cumaya lapadan sonra çok daha güzel sonuçlar görürsün inşallah

Derya Ablacım Hamile Tişörtuna Bayıldım
Çok Güzel Ve Hoş Bence Dışarda Çok Rahat Giyilebilir
Bi Kotla Çok Hoş Durur Valla Burda Bulsam Ben Bile Alırım :90::90:

Bende Bu Sabah Çok Güzel Rakamlar Gördüm
Bide Benimde Prenses Geldi Ona Ragmen Sonuç Çok İyi :90::90:
Yaz Geldi Bende Bomba Gibi Geldim

evet canım onu demek istemiştimm evet bende aynen illa kendime göre bişey bulurum ama eşim cok secici gider bi ton para döker alır ayakkabı sonra derki keşke ötekinimi alsaydım bu güzelmi sence kendine bakmayı sever.bende begeniyorum ama anam yokk adam giymem ben onları diyoo

Farketmez sevdacım, tebrik ederim cumaya lapadan sonra çok daha güzel sonuçlar görürsün inşallah

sagoll canımm benimmm bu hafta liste başı bizizz varmısınn çiçemm? ayy kız büyük konuşmiyim allahım sadece iznin olursa bu hafta yüzümüzü güldür yarabbim(aminn)bu arada lapayı nasıl yaptıgımı yazıcam birazdan cokta güzel oldu deryacım tişortun güzelmiş kuşum vallahi çok yakışmış güzele ne yakışmaz cok şeker olmuşsunn kız

Bende Bu Sabah Çok Güzel Rakamlar Gördüm
Bide Benimde Prenses Geldi Ona Ragmen Sonuç Çok İyi :90::90:
Yaz Geldi Bende Bomba Gibi Geldim

Haydi bakalım topiğimiz güzel haberlerle yıkılıyor bu sabah
Çok güzel bir gün bugün

Yok çiçeem ya o kadar da değil ben artıyım bu hafta da ne kadar az artım olursa o kadar az utanırım mantığıyla yapıyorum ben detoksu
Ama sen bomba gibi gireceksin listeye belli

İnnşşş. canım bak görürsün sevda demişti dersin ne artısı kilo verip giriceksin hemde üst sıralarda bugün meyve falan yeme sadece lapayla içine kattıgımız malzemeleri yiyek olurmu bacım.. yarın görürsün bak kızz artının a sı olmicakk inşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…