İnnşşş. canım bak görürsün sevda demişti dersin ne artısı kilo verip giriceksin hemde üst sıralarda bugün meyve falan yeme sadece lapayla içine kattıgımız malzemeleri yiyek olurmu bacım.. yarın görürsün bak kızz artının a sı olmicakk inşşşş.
derya
gayet formda görünüyorsun
tişörtte güzel
giymek istiyorsan giy
kime ne
[/B][/COLOR]
tünaydın kızlar
yine uzak kaldım sohbetlerinizden
banucum fotonu gördüm bi alıntıda
benden sonra yine verdinmi
sanki daha ince gördüm
derya
gayet formda görünüyorsun
tişörtte güzel
giymek istiyorsan giy
kime ne
o kadar diyet yaptım sütüm kesilmedi
haftalardır deli gibi yiyorum şimdi azalmaya başladı
incir kürüne başladım
8-9 inciri yarım litre suda haşlayıp suyunu ikiye bölüp sabah akşam içiyorum
ama çok tatlı bişi
umarım bir hafta sonra artıda çıkmam
kür bir hafta sürüyor
ya bır turlu yapamadııımmm
Vuhuuuuuu herkeşleri coşturdum
Ay zaten gündüz canı bir şey istemez insanın gece oldu mu canavar çıkar ininden
Anlamıyorum bunun mantığını yahu bizi yakan hep bu gece atıştırmaları
Canım acaba çok mu aç bırakıyorsun kendini, ya da dengesiz mi yiyorsun..Genelde aç kalınca düşer tansiyon, sağlıklı beslenirsen böyle bir sorunun olacağını sanmıyorum :26:
Ama tabi ki tansiyon sorunun ciddiyse yani az az sık sık yediğin halde gene tansiyonun düşüyorsa mutlaka bir doktora ve diyetisyene gitmeni öneririm...doğru ilaçlarla diyetine devam edebilirsin sıkma canını :87::87:
Buraya anlatılmış, bakarak yapabilirsin ;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
kız benim boy 171 ben çekinmiyorum olsam ben dev gibi olurum yahuizlem ben platformları begenmiyorum aslında ama tabi güsel modellerde var
aslınd abirazda çok yopuklu oldugundan çekiniyorum,hani rahat edemem ve dev gibi dururmuyum die
ama snein ayakkabıları begendim gerçekten çok güsel mişş
bak kafamı karıştırdın aşamm aşammm
kızlar tatilde tatil dönüşü çok yorulmuşum üşüttümde birazcık burnum akıyor ve de öküsürğüm var..ilaç alıyorum ama bi uyku bi uykuuu nasıl anlatamam acaip uyukluyorum oturduğum yerde dedeler gibi kuuuuu..bugün temizlik vardı ege çok yordu beni gitti gitti kadının elinin ayağının altına girdi yok kovasına yok bezlerine sarktı allah vere de kapı açıla bir fırlayışı var jet gibi çocuk yaaa..tutana aşkolsun bende de peşinde koşacak hal yoktu bugün amanın ne gündü yaa..öff..
Ay Abla Varya Utanmasam Ve Benim Karakterime Aykiri Bisi Olmasa
Sirf Bebek Icin Evlencem
Bebekleree Cocuklara Hastayimm Beyaa
Gecenlerde Kadin Doktorunda Yeni Dogmu$ bi Bebekle Gelen Bi Kadin Gördük Annemle
Daha Gözleri Yumu$ Yumu$tu Icim Eridi Gitti Resmen Ya ..
Annemde Demezmii Seninde Cocuklarin Böyle Olcak Yumuk Yumuk Gözleri Olcak Diye
Ay ALLAHIM Tez Zamanda Hayatimin Erkegini Cocuklarimin Babasi Olmaya Laik Olan
Bir Kulunu Kar$ima Cikarsin Yaaaaa
ZapputuuummmBebi$ istiom
tülaycım çok güldüm erkek çocuklarımı böyle yoksa her çocuk mu benimde eltimin oğlu diğer eltimin evine ilk kez gittik herşeyi yeni sen tut beyaz koltuk takımı var minderlerini aşağı at nasıl çıldırdı eltim .bizim eve geldiğinde benim mutfak halıma elindeki puding tabağını düşürdü, masanın üstüne çıktı mutfak saatimi bozdu.mutfaktan servis kaşıklarını al ayakkanıları onlarla kaldırıp park ediyormuş.işin kötüsü laftan sözden dayaktan anlamıyor...inş.kuzey öyle olmaz....demek ki en güzel dönem şimdi kucakta karnını doyur altını temizle oynat:)
[/FONT]
Günaydın kızlaaar
Sabah sabah spprumu yaptım ohh nasıl iyi geldi
Şimdi de lapamı yiyorum, ay gene basmışım acıyı yoğurtsuz yenmiyor ya offf 4 sene oldu öğrenemedim şu el ayarını sinir oluyorum kendime
Sabah hamile tişörtünü giyip gittim spora arkadaşıma göstermek için..O da hiç görmemiş bu tişörtlerden anlamadı bile..Arzu bu ne dedim ne ki diyor
İyi dedim anlaşılmıyorsa daha iyi..Sonra anlattım filan yok kızım deseni çok tatlı kimse anlamaz giy dedi
Nilgün foto istemişti o yüzden yükledim ;
Patlıcan kollarımda harika çıkmış
ah ahh zamanında bende her çoçuğa içim giderek bakardım ..şimdi kendimin var ..davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş meğersemo yumuk yumuk gözler gece oldumu bi açılık o minick ağızdan bir ses çıkarki sorma masum göründüklerine bakma bekarları imrendirmek için rol yapıyolar
çok yakışmış çokama sen burda bizim çoçukların afacanlıklarını okuyunca sanırım bi kez daha vazgeçersin
aynen çok belli değilmiş hamile tişörtü olduğu gönül rahatlığıyla giy kuzum
tüloşşşş
niyeti bozdum anacım bende alıcamm platformmm
ama onun için bi kızılaya inip imzir caddesineee uzanmam lazımm
bend egeçen saks mavisi bir eşofman altı görüdm almadımm
ayy hala eskisi gibi olma zdiye düşündüm herhal aklım kaldı gidip alcam bugün
banucum git al tabi kuu şimdi giymicende elinde bastonlamı giycen sanki ..kızılayada in caddeyede uza git al platformları
deryoş valla bu çoçuk bakımı zor gerçekten seni aman yap çok hoş çok güzel diye kandırmak istemem sende kanmazsın zaten
ama duygusu bambaşka .. ben şuan yeni evlenmiş,celalin muzurluklarını bilmiş olsamolsam celali yaparmıydım diye sorsan ..
en samimi duygularımlarımları tek saniye tereddüt etmem yaparım canım ..Rabbim öyle güzel dengelemişki sevgisi kat kat ağır basıyo tüm yaptıklarından .
mesela ben şuan bunları yazarken şarzlı süpürgeyi almış mutfaktan odasında muzurluk peşinde yineama ilk kızgınlık gittikten sonra yaptıklarıda çok komik geliyo yahu anca çoçuk yapar büyünce desemki git 15 yumurtayı odaya kır yaparmı .
aklım karıştı yazıcaklarımı unuttum gidip celale bakıyım
çocuk olayı çok faklı bi olay keisnliklee
ama çevremde derya gibi keisnlikle düşünmeyenlerde var bende olsam yine yapardım hemd eikizolsun isterimm
ama bügün kayra ya üzülerek yazıyorumki bi tane vurdum.hala içim acıyor
sebebii ise agzında nbekletiyor uzun zmandır yemkete şikayetmiz yoktu ,yapma çocugum dedikçe
yapıyor ve kahvaltı uzuyorda uzuyorr yeni yeni başladı bu huy ve çok sinir etti beni
bi tane vudum yüzüne ve odaya götürdüm kapıyı kapadım .
çok canimiyim neyim ya:26::26::26::26::26:
çıktı anne snei çok seviyorum özür dileirm demezmi bide
hala suçlu hi,ssediyorum kenimi ve çok üzügnüm
sizlere sormak istediğim şeyleer var diyet yapmaya başladım aslında öyle çok kısmadım kendımım ama tansiyonum düşüyo benım yemek yemeyı bıraz bırakınca bir kaç gundür süreklı bayılacakmısım gıbı dolasıyorum ortalıkta annem babam eşim herkes oyle oldugumu duyunca hemen sen dıyetmı yapıyorsun dıyorlar ne yapmalıyım bu kılolardan kurtulmak ıstıyorum ama tansıyonumda çok oynak çıktı benım ya bır yerde durmuyor bır turlu sıcakladanda cok etkılenıyorum dun oyle olunca babam kardesım ve kocam sagolsunlar benı tıka basa doyurdular gııttıı o kadar uğraş ne yapmalıyım bırde dun ablamın hamıle oldugunu oğrendık sevgilli eşim canım benım bızde hemen yapalımmı dıyıp duruyor bunu defalarca konustuk bu kılonun üzerıne bır daha kılo alırsam bır daha toparlayamam dıye korkuyorum o yuzden piskolojık olark kendımı hamılelığe hazır hıssetmıyorum zaten ılk hamılelıgımde yırmı kılonun uzerınde kılo almıstım bırde albümmü dıyolar herneyse ondanda olmustum halımı sız dusunun artık ayyyyyyyyyy ne yapmam lazım benım ya zayıflasam ah bı zayıflasam bende hemen ıstıyorum cocuk ama olmuyor ıste bogazımı tutsam bayılıyorum neredeyse tutmasam veremıyorum bu kıloları ne yapmam lazım benım kızımda bebek gordumu delırıyo resmen saattlerce bebegın etrafından ayrılmıyo hıc zarar vermıyo canım benım baska cocuklarda bıle koruyo oyle kucuk bebek oldumu bu arada ablam sekız yıldan sonra yapıyo ıkıncı cocugu ben ne yapıyımm lutfen bana bı akıl verın oooooooooofffffffffffffff basınızıda sısırdım iimiii
ben son bişi diyip kaçayım bizler yani yeniler herkesin ismin bilmios şöyle bişi yapsak adını yaşını nerde yaşadığını yazsaaa...
ben başlıyım
adım ayşe 29 yaşındayım denizlide yaşıyorum öğretmenim......
ben son bişi diyip kaçayım bizler yani yeniler herkesin ismin bilmios şöyle bişi yapsak adını yaşını nerde yaşadığını yazsaaa...
ben başlıyım
adım ayşe 29 yaşındayım denizlide yaşıyorum öğretmenim......
Günaydın kızlaaar
Sabah sabah spprumu yaptım ohh nasıl iyi geldi
Şimdi de lapamı yiyorum, ay gene basmışım acıyı yoğurtsuz yenmiyor ya offf 4 sene oldu öğrenemedim şu el ayarını sinir oluyorum kendime
Sabah hamile tişörtünü giyip gittim spora arkadaşıma göstermek için..O da hiç görmemiş bu tişörtlerden anlamadı bile..Arzu bu ne dedim ne ki diyor
İyi dedim anlaşılmıyorsa daha iyi..Sonra anlattım filan yok kızım deseni çok tatlı kimse anlamaz giy dedi
Nilgün foto istemişti o yüzden yükledim ;
Patlıcan kollarımda harika çıkmış
günaydınn hatunlarrr şimdi unutmadan yazıyım sonra geçmişe bakıcam inş.. şimdi tartıldım iç çamaşırlarımla 77.600 geldimmnerdeyse bi kilo vermişim bennn bide bugün bende lapacıyım rabbimin izniyle bide 76 yı görürmüşüm yarın sabah ayyy innşş. allahım gönlümüzdekini ver yarabbim.. üstelik bide regliyim. ama şu 3-4 gündür çok dikkat ettim valla dur seviyim kendimi aferinn kızz sanaa ben daha hala lapayı yemedim birazdan yicem inş. pişiyo sıcak soguk ılık farkediyomu?
çocuk olayı çok faklı bi olay keisnliklee
ama çevremde derya gibi keisnlikle düşünmeyenlerde var bende olsam yine yapardım hemd eikizolsun isterimm
ama bügün kayra ya üzülerek yazıyorumki bi tane vurdum.hala içim acıyor
sebebii ise agzında nbekletiyor uzun zmandır yemkete şikayetmiz yoktu ,yapma çocugum dedikçe
yapıyor ve kahvaltı uzuyorda uzuyorr yeni yeni başladı bu huy ve çok sinir etti beni
bi tane vudum yüzüne ve odaya götürdüm kapıyı kapadım .
çok canimiyim neyim ya:26::26::26::26::26:
çıktı anne snei çok seviyorum özür dileirm demezmi bide
hala suçlu hi,ssediyorum kenimi ve çok üzügnüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?