80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydın kızlar

yine uzak kaldım sohbetlerinizden

banucum fotonu gördüm bi alıntıda
benden sonra yine verdinmi
sanki daha ince gördüm

derya
gayet formda görünüyorsun
tişörtte güzel
giymek istiyorsan giy
kime ne

o kadar diyet yaptım sütüm kesilmedi
haftalardır deli gibi yiyorum şimdi azalmaya başladı
incir kürüne başladım
8-9 inciri yarım litre suda haşlayıp suyunu ikiye bölüp sabah akşam içiyorum
ama çok tatlı bişi
umarım bir hafta sonra artıda çıkmam
kür bir hafta sürüyor

kızlar yarın sabah yola çıkıyorum saat sabah 5-6 gibi bildirim yapamicam sanırım.şimdi bildirim yapiyim.82.3 kiloyum.

İnşallah sevdacım..Garibin ekmeği umut

derya
gayet formda görünüyorsun
tişörtte güzel
giymek istiyorsan giy
kime ne
[/B][/COLOR]

Teşekkürler sevgicim, haklısın tabi ben beğendim aslında şirin bir şey ama anlarlar ve aman da hamileymiş muamelesei yaparlar diye istemediydim

canımm bi öneride bulunabilirmiyim iznin olursa. bol bol kıvırcıgı yıkaa. elinle kopar kopar at büyük bir kaseye, içine bolll yoğurt koy, bide bol salatalık dogra hem allahın izniyle şakır şakır sütün gelir, hemde müthiş kilo verdiriyo bütün bagırsaklarını temizliyo toksinleri atmana yardımcı oluyo. bu arada içine azıcık bi zeytinyagı damlat mutlaka birazda tuz koy emin ol harika bişey innşş. işine yarar güzelim

ya bır turlu yapamadııımmm

Günaydın hatunlarr

kız benim boy 171 ben çekinmiyorum olsam ben dev gibi olurum yahu ben çok severim topuğu hiçte takıntı yapmadım dev gibi duruyorum diye . ilk başlarda biraz rahatsız gelebilir sanada ama alışır bi zaman sonra topuksuzlarla yere basıyomuş gibi olursun

geçmiş olsun canım ..face gördüm resimleri gezmenin dibine vurmuşsunuz bu erkek çoçuklarının uslu ,uysal versiyonu yok anacım

ah ahh zamanında bende her çoçuğa içim giderek bakardım ..şimdi kendimin var ..davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş meğersem o yumuk yumuk gözler gece oldumu bi açılık o minick ağızdan bir ses çıkarki sorma masum göründüklerine bakma bekarları imrendirmek için rol yapıyolar

benimkide aynen çok azman ama allahtan cezadan kızmadan anlıyor biraz gerçi anladığı hali bu gerisini sen düşün işte
küçükken ayy yürüsün ay konuşsun diye 4 gözle beklerdim anladım hataymış bebeğinin kıymetini bil büyüdüklerinde kat kat zor valla

çok yakışmış çok ama sen burda bizim çoçukların afacanlıklarını okuyunca sanırım bi kez daha vazgeçersin
aynen çok belli değilmiş hamile tişörtü olduğu gönül rahatlığıyla giy kuzum

loşşşş
niyeti bozdum anacım bende alıcamm platformmm
ama onun için bi kızılaya inip imzir caddesineee uzanmam lazımm

bend egeçen saks mavisi bir eşofman altı görüdm almadımm
ayy hala eskisi gibi olma zdiye düşündüm herhal aklım kaldı gidip alcam bugün

Burcuuuuu bu kısım benden sana hediye gelsin

Günaydın tülayım, ay sen öyle deyince içim rahatladı iyi bari giyerim o zaman
Ya yanlış anlarsınız diye çekiniyorum söylemiyorum ama sizin bu hikayeleri dinledikçe ne kadar doğru bir karar vermişim diyorum
Ben yapamazdım ya, yapı olarak, karakter olarak katlanamazdım :26:
Bunalımlı, mutsuz bir kadına dönüşürdüm eminim
Her kadın anne olamaz bunu sizleri gördükçe daha iyi anlıyorum :44:
Hele benden hiiiç olmaz

banucum git al tabi kuu şimdi giymicende elinde bastonlamı giycen sanki .. kızılayada in caddeyede uza git al platformları

deryoş valla bu çoçuk bakımı zor gerçekten seni aman yap çok hoş çok güzel diye kandırmak istemem sende kanmazsın zaten
ama duygusu bambaşka .. ben şuan yeni evlenmiş,celalin muzurluklarını bilmiş olsam olsam celali yaparmıydım diye sorsan ..

en samimi duygularımlarımları tek saniye tereddüt etmem yaparım canım ..Rabbim öyle güzel dengelemişki sevgisi kat kat ağır basıyo tüm yaptıklarından .
mesela ben şuan bunları yazarken şarzlı süpürgeyi almış mutfaktan odasında muzurluk peşinde yine ama ilk kızgınlık gittikten sonra yaptıklarıda çok komik geliyo yahu anca çoçuk yapar büyünce desemki git 15 yumurtayı odaya kır yaparmı .

aklım karıştı yazıcaklarımı unuttum gidip celale bakıyım

herkese günaydın bugün evdeyim lapa yapayım dedim ama eşim de öğleci o yüzden yapmadım birlikte kahvaltı yapamıos hiç eee böle olunca anca gelebildim...
derya t-shirt çok hoş giy walla hem doğru kime neee...

çocuk olayı çok faklı bi olay keisnliklee
ama çevremde derya gibi keisnlikle düşünmeyenlerde var bende olsam yine yapardım hemd eikiz olsun isterimm

ama bügün kayra ya üzülerek yazıyorumki bi tane vurdum.hala içim acıyor
sebebii ise agzında nbekletiyor uzun zmandır yemkete şikayetmiz yoktu ,yapma çocugum dedikçe
yapıyor ve kahvaltı uzuyorda uzuyorr yeni yeni başladı bu huy ve çok sinir etti beni
bi tane vudum yüzüne ve odaya götürdüm kapıyı kapadım .
çok canimiyim neyim ya:26::26::26::26::26:
çıktı anne snei çok seviyorum özür dileirm demezmi bide
hala suçlu hi,ssediyorum kenimi ve çok üzügnüm

Banu ben de öyle hala tabu renklerim var bana yakışmaz diyorum ya offf deli miyiz neyiz

Yeşil ve mavi eşofman altı istiyorum mesela
Bir de kırmızı pantalon
Kırmızı pantalonu alacağım kesinlikle hedefime ulaşınca

Haklısın tülaycım çoğu anne de senin gibi diyor zaten bu konuda..Hani eziyetli olsa da sevgisi yetiyormuş her şeye..Ama hani pişman olan da var o çok kötü işte allahım pişman etmesin kimseyi

Ben işte çok korkarım vurmaktan , senin gibi olurum ve asla affetmem kendimi
Bence anne olmayı göze alan kişinin çelik gibi sinirleri olmalı ki insanız hepimiz mümkün değil
Çok zor çok

Son düzenleme:

canım hepimizin buna benzer istekleri var benimde kızım 16 haziranda 2 yi bitirecek ben de bazen amannn olsamı diyorum eşimde amaaaaaaaaa bu kilonun üstüne bir hamilelik daha felaket olur artık hiç toparlayamam ayda sporla diyetle 3 kiloyu zor veriom dikkat etmedimmi hemen alıom ben ilk hamilelikte 25 kilo aldım 9 ay elevit , kan şurubu kullandım ve 1 kere bile mide bulantım olmadı yani yememde hiç bir şey değişmedi ve 100 ile doğuma gittiim inşallah hedefime ne zaman ulaşırsam ki bu 1 yılı bulacak seneye yaz yine kontrollü beslenerek hamile kalmayı planlıyorum
birde hiç zayıf olmadım hayatımda hiç istediğim bişeyi giyemedim ne platformlar ne kotlar ne bodyler yani içimde kalan çok şey var bir de çocuk zor bişeyyy yaa ne kadar anaç ruhlu da olsan zor yaniii....
her anında emek var dikkat var özen var... kiii bu kadar özene rağmen hafta sonundaki marmaris kaçamağımızdaki hava değişikliği yetti ona daha yolda gelirken kustu şimdi deli gibi öksürüyor... gözüne baktıkça olmuoooo yani...
o yüzden düşünerek yapmak lazım bu işi . sevgilerine diyecek yok evet ama yinede düşün derim....
diyetisyene git bence ben de gidiyorum 8 öğünlük benimki en azından elinde bir liste olsun sana göre evet her zaman tam uygulayamasan da senin bünyene düzenine göre bir liste işe yarıyor birddeee spor şart ben şimdi 81-82 arası bişeyim ama gören daha da zayıf gösterdiğimi söylüyor o da sporun sayesinde ... sıkılaşıyorsun vücu toplanıyor şekilleniyor....

ayyy ne çok yazdım kızım birazdan uyanır mutfak antre salon berbat durumda bulduğunu atıyor oyuncaklar her yerde kahvaltı bulaşıkları derken akşamı ederim galiba bugün hasta olunca bide mız mız.... sürekli bişiler istiyor yemek yemiyor çorbada yapıcam yani çok çalışmam lzım size bol muhabbetlerr.....

masum senin birde ikiz allah kolaylık versin biri bile yetiyo şu anda.... yemek yedirmek deme bana doğduğu günden beri böyle ağzını açmaz bekletir emmeyi bile anca kendi isteyince yapardı birde şimdi hasta azcık yese bile onuda kusuyo.... evelki gün ben de ilk dafa azıcık poposuna dokundum bir içerledi bir içerledi bu sefer ağlarken öksürmeye başladı iki lokma zorla yedirdiğimi de öksürürken kustu nasıl pişman oldum sonra nasıl bakışı vardı görsen alllahım acılarını göstermesin... kimseyi evladıyla denemesin.....

ya işte evde olsan böyle sohbetler insanı rahatlatıyor ama bir gün boş günüm ve nerden başlasam işe bilmiom kaçmam lazım güzeller.....

ben son bişi diyip kaçayım bizler yani yeniler herkesin ismin bilmios şöyle bişi yapsak adını yaşını nerde yaşadığını yazsaaa...

ben başlıyım

adım ayşe 29 yaşındayım denizlide yaşıyorum öğretmenim......

Ben de derya, bilmeyen kaldıysa
Bursa- karacabeydeyim, 27 yaşındayım (hep 28 diyordum 27 mişim yahu geçen gün hesapladım ohh bir yıl bir yıldır )
Eşimle internet kafe işletiyoruz.

Yarışmacı ark....... yok demeyeceğim

Son düzenleme:

valla bu fikiri begendim. ben 2 aydır burdayım daha bi çok kişinin ismini bilmiyorum. ogrensemde unutuyorum bende baslıyayım ozaman

adım zekiye. 25 yasındayım. 2.5 yıllık evliyim. ev hanımıyım. İŞ ARIYORUM afyonda yasıyorum

kız derya dile nolcakki basarılar dile bize yaaa

Cok sirin kuzum hic öyle düsünme..

Burada ufak kizlar bile giyiniyorlar bu modelleri.

Yalniz patlican kollarina, o sözüne bittim yirimmmmm yiriiiimmmmmmmmmm

Aferim kiz valla, helal olsun sana da!

Iradeni sevsinler, o degilde kendini sevisini sevsinler emiiii aahahahah yerim ya

Bende lapa yapmayi düsündüm kuuu

Ama, benim evde basmati princ var (incecik ve kokulu olan)

Acaba onunla olur mu kiiii ??? :44::44::44:

Oyyyyy kuzum benim, kiyamamm ona ben.

Gelipde özür dilemesini gözümün önünde canlandiriyorum da,

icim burkuluo, vallahi gözlerim dolmadi desem yalan olur

Cünkü, gecen Alyadua'Da yine aykiri bir hareket yapti

O kadar beni sinadi ki, yok anam yok sabir sabir sabir..

Sessiz bir sekilde ikaz ediyorum yok, azicik sesimi yükselttim

Eeee eee tinlamiyor, o an cok sinirlenince kolundan tutmamla

Totosuna yapistirdim, aman bi zoruna gitti ki görmeyin.

Ilk önce neye ugradigini sasirdi, bakdi bakdi....

Aradan 5 saniye kadar gecti, koltuga cikti oturdu ama gözleri dolu dolu benim üzerimde.

Poposunu severek, anne cici Alyadua pis diyip dudaklarini büzerek

Öyle agladi ki, hatirladikca hala bende aglarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…