80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben Gülcin 23 yasindayim.

1,5 yasinda Alyadua adinda melegim var

Almanya-Münih'de yasiyorum.

Deryos

Derya valla çok hoşmuş ya tişörtün görmemişim ben bunları güle güle kullan canım

tebrik ederim arkadaşım emeklerinin karşılığnı almak gibi yok

merhaba ayşe.özlem bende 30 yaşındayım.Ankara da yaşıyan,zorunlu olarak ev hanımlığı yapmaya çalışan en kısa zamanda tekrar çalışmaya başlayıp kilolarına veda etmek isteyen öllee biriyimm.çok memnun oldum tanıştığımızaa...

canım soğuk olunca pek yenmiyor
yağ koymayınca içine, yapış yapış olduğu için
sıcak sıcak yemeni öneririm

Bende Bu Sabah Çok Güzel Rakamlar Gördüm
Bide Benimde Prenses Geldi Ona Ragmen Sonuç Çok İyi :90::90:
Yaz Geldi Bende Bomba Gibi Geldim

prensesler bu ay çok nazlandı yahuu
benimde bitti bitecek ohhh

Merhaba kızlar ,okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz.vallahi ben de çok iyiyim hava kapanır gibi olsada güneşli,işlerimin bir kısmını yoluna soktum.şimdide kahvemi yaptım,geçmişi okudum,herkes enerjik gibi bugün.anladığım kadarıyla lapa diyeti yapıyorsunun,inşallah güzel sonuçlar görürsünüz.ben geçen haftalarda ki bilinçsiz gıda tüketimimin ve duygusal açlığımın fazla artılı geri dönüşlerini frenledim sayılır.Haftaya ailem gelecek mersinden o yüzden de çok mutluyum bu yüzden pazartasiye kadar çorba ve sebze yemekleriyle geçirmeyi düşünüyorum öğünlerimi.haliyle onlar gelince özlenen yemekler yapılacaktır.yemem dersem yalan olur ama dengeliyecem inşallah

banuuu üzülme canım
hepimizin oluyor bir an iflas ettiği durumlar
az sert çıkmayınca gerçekten, zaptedilmez bir durum alıyor
o yaptığının yanlış olduğunu anlayacak kii bi daha yapmasın

mesela benimde antrem L şeklinde bu evde, tam köşeye büyük bir saksı koydum
güzel bir çiçeğim vardıı yemyeşil
şimdi gidip gidip toprağı avuçlayıp, kendi kovasına koyuyor
yapma diyorum yapıyor, sesimi yükseltiyorum yapıyor
bende ellerine vurdum, 2-3 kez, bunu yapmana izin yok diye
dudaklarını büze büze bir ağladı kiii, çook üzüldüm ama
öyle durumlarda asla yumuşadığımı belli etmem, gelip paçama sarılıyor
annnneeee diye ama ben o anda, öyle davranmasam bi daha yapacak
hadi evde yapıyor da, misafirliğe gittiğimiz yerde yapsa, ben çok sıkılırım öyle bir durumda
umrunda olmayanlardan olamam...
demem o kiii, şu anda hayırı öğrenmeleri gerekiyor canını sıkma
senin öyle davranman çocuğuna duyduğun sevgiyi azaltmaz kiii
buna asla katılmıyorum, aksine başkası haklı bile olsa bağırsa azarlasa 3 gün hasta olurum
babası bile bağırdığında dayanamıyorum en iyisi önlemimi ben alayım

lapamı yaptım yidimm
vallahi özlemişim en son 1 sene önce filan yapmıştım

ben içine hiçbirşey koymadım çay demledim
çayla beraber güzel gitti

öğlende 1 çay bardağı yaparım akşamda gene aynı

bu ara abur cubur fazla yedim
en azından detox niyetine, vücudum temizlenmiş olur tek tip gıda ile

Kızlar arada bende vuruyorum benim afacanaki bu sabır işidir bu kadar afacanlığa dayanmak gerçekten güç bir durum .
ben öle sizin gibi 1 kere vurmadım valla 4-5 sefer olmuştur kıçına yediği şaplaklar dayakla terbiye olmaz derler ama oluyor bence ..
benim oğlum bi ara dolabını dağıtmaya takmıştı ..ama ne dağıtma ütüleyip koyduğum tüm çamaşırlar akşama kadar 5-6 kere yere değiyor hadii içime sinmiyor tekrar yıka ütüle ..
neyse 1 gün 1 hafta derken laftan anlamadı tabi benim sıpa .. kıçına bi şaplak attım koydum beşiğine birdaha son oldu .. çok şükür bıraktı o huyunu ..
bi laf vardır
Sulh ile uslanmayanı etmeli tekdîr, Tekdîr ile uslanmayanın hakkı kötektir' her ne kadar ağır gelsede bazı durumlarda gerekliliği kaçınılmaz

banu senden canileride var kuzum

ayşecim senin ismini ve mesleğini biliyordum ama kızın olduğunu yeni öğrendim allah bağışlasın ve geçmiş olsun...

filiz 29 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum, Kelebek Mutfak'ta proje uzmanı olarak çalışıyorum, 9 aylık kuzey adında oğlum var:)

Demek yarışma için kendimizi tanıtmamız gerekiyor

ben Tülay ..25 yaşımda 171 boyunda fıstık gibi bi hatunum

istanbulda oturuyorum . ev hanımıyım 4 yıllık bi evlilikten 2,5 yaşında bi oğlum var

Son düzenleme:
bende 2. lapamı yedimmmm
çocuklar bugün babannedeeeee

yazılarınız okuyunca rahatladım biraz demekki herkes yapıyor arada bir
ama ben bugün tam agzının ortasına yapıştırdım 1 tane bu ara tahammülüm yok fazla
regli dönemimm sanırım ondan

izlemmm
bende snein gibiyim ya o tip yarama zçocuklarda n nefret edeirm herzaman
bir ark var çocugu çok yaramazdı derimdim kız azcık dyeki ozaman benim yoktu çocugum
ban yarın olsun sen görürsün derid. ama yapılmayacak şeyleri yapardı çocuk ve buna izin verirdi yani
şimdiide önüne geçemiyor tabiki .......b r yere gittigimizde herkes diyor banu nasıl alıştırdın bunları diyee yani öle bir saldırganlık ve yaramazlıkları yoktur.......

halası ile konuşmuş yemegimi yemeidm annemde bana ceza verdi vurdu demiş sıpa birde
suçunuda biliyor

mrb kızlar bende sibel
konyada yaşıyorum.
çocuk gelişim mezunuyum.
şu an çalışmıyorum
4yıllık evliyim çocuğum yok.

sağol filizcim, bugün halsizim biraz. grip oldum. senin mesajlarını okumayı seviyorum.alıntı yapmadan, hiçbir detayı atlamadan yazıyorsun. umarım sen de iyisindir canım

Dün fazla kaçırdım diye bugün cezalıyım

sabah kahvaltısını 1 elmay bol suyla yaptım .. öğlen lapa yaptım yine dere otu ve taze nane eşliğinde ..
arada bişey yemicem sadece bi türk kahvesi içicem şekrsiz ..

akşama yine lapa yesemmi diye düşünüyorum ..şöyle çok az kalorili bi yemek icat etmem lazım :26:

akşam arasındada 1 meyve yerim dayamam heralde ..

oğlumu parka çıkardım 1 saat 5 den sonra yine çıkarıcam bakalım spor oluyor banada

biri beni aydınlatsın lütffeeeeeennnnnnnnn bu lapa neyın nesıdır ?????

canım bu lapa 2 den fazla yapmamak kaydıyla diyetisyenlerin önerdiği bi şok diyet türü ..

1 çay bardağı pirinçi 3 çay bardağı suyla pişiriyorsun .üzerine istersen baharat veya yeşillik ekleyip tüketiyorsun .bu diyette süt ve ürünleri , proteinler yasak .
vucut direnişe geçtiği zaman birebir =)

ablamdan da biliyorum. annelik zor, ama tüm zorluklara rağmen bence yaşanması gereken bir duygu.
veletus. tansiyon gibi bir sorunun varsa,tahlil yaptırarak diyet yapmanı öneririm.
ben de tanıtayım kendimi
ismim arzu, 31 yaşınayım. işsiz bir öğretmenim, afyonluyum, ankara da yaşıyorum

iki gündür giremiyordum kızlar.sayfalarca okuduklarımdan aklımdda kalanlar;

zeynepcim 2.apolete bende bayıldım. çok ama çok güzel. ve beğendiysen25 tl verilebilir diye düşünüyorum..
sena arkadaşım geçmiş olsn şimdiden,olumlu sonuçlarını bekliyoruz, bende dua edicem..
ve deryacm arkadşın için bursaya gidebilirsin umarım.çok karmaşık bigün geçirmişsin okurken bende duygulandım..

neyse kızlar haftasonu açıköğretim sınavım var,normal okulum yetmez gibi bide başıma açıköğretimi çıkardım...of offfders çalışmam gerek. akşama görüşürüz.

Son düzenleme:
ben anneyım zaten biricik kızım bana bu duyguyu tattırdı ama ona kardeş istıyoruz ama bu kılolarla değil inşanlah verdikten sonra aslında tansıyon sorunum yok sıcaklar geldı bol bolda su içip idrara çıkınca benım tansıyonda düşmeye baslıyo ne yapıcam sasırdım dun 11 buyuk 9 kucuktu neredeyse tek rakamlarla dolasıcam

bende kendımı tanıtıyım barii ben sevgi 27 yasındayım ev hanımıyım çoookkkkkkk sevdiğim bir eşim ve bir kızım varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…