ben son bişi diyip kaçayım bizler yani yeniler herkesin ismin bilmios şöyle bişi yapsak adını yaşını nerde yaşadığını yazsaaa...
ben başlıyım
adım ayşe 29 yaşındayım denizlide yaşıyorum öğretmenim......
Günaydın kızlaaar
Sabah sabah spprumu yaptım ohh nasıl iyi geldi
Şimdi de lapamı yiyorum, ay gene basmışım acıyı yoğurtsuz yenmiyor ya offf 4 sene oldu öğrenemedim şu el ayarını sinir oluyorum kendime
Sabah hamile tişörtünü giyip gittim spora arkadaşıma göstermek için..O da hiç görmemiş bu tişörtlerden anlamadı bile..Arzu bu ne dedim ne ki diyor
İyi dedim anlaşılmıyorsa daha iyi..Sonra anlattım filan yok kızım deseni çok tatlı kimse anlamaz giy dedi
Nilgün foto istemişti o yüzden yükledim ;
Patlıcan kollarımda harika çıkmış
günaydınn hatunlarrr şimdi unutmadan yazıyım sonra geçmişe bakıcam inş.. şimdi tartıldım iç çamaşırlarımla 77.600 geldimmnerdeyse bi kilo vermişim bennn bide bugün bende lapacıyım rabbimin izniyle bide 76 yı görürmüşüm yarın sabah ayyy innşş. allahım gönlümüzdekini ver yarabbim.. üstelik bide regliyim. ama şu 3-4 gündür çok dikkat ettim valla dur seviyim kendimi aferinn kızz sanaa ben daha hala lapayı yemedim birazdan yicem inş. pişiyo sıcak soguk ılık farkediyomu?
ben son bişi diyip kaçayım bizler yani yeniler herkesin ismin bilmios şöyle bişi yapsak adını yaşını nerde yaşadığını yazsaaa...
ben başlıyım
günaydınn hatunlarrr şimdi unutmadan yazıyım sonra geçmişe bakıcam inş.. şimdi tartıldım iç çamaşırlarımla 77.600 geldimmnerdeyse bi kilo vermişim bennn bide bugün bende lapacıyım rabbimin izniyle bide 76 yı görürmüşüm yarın sabah ayyy innşş. allahım gönlümüzdekini ver yarabbim.. üstelik bide regliyim. ama şu 3-4 gündür çok dikkat ettim valla dur seviyim kendimi aferinn kızz sanaa ben daha hala lapayı yemedim birazdan yicem inş. pişiyo sıcak soguk ılık farkediyomu?
Bende Bu Sabah Çok Güzel Rakamlar Gördüm
Bide Benimde Prenses Geldi Ona Ragmen Sonuç Çok İyi :90::90:
Yaz Geldi Bende Bomba Gibi Geldim
ben başlıyım
Günaydın Çıtırlar
İzlemcim apolet konusunu açmışsın walla çok da ii olmuş benimde çok hoşuma gidiyor iğneyle tutturmak aklıma gelmemişti.farklı bluzlerde kullanılabilir böylelikle süper:)birde ayakkabı zevkinde ayrıca süper bilmiyorum burclarla ilgisi var mı ama paylaştığı resimler çok hoşuma gidiyor ii günlerde güle güle kullan ayakkabılarını...
Zeynepcim eklediğin iki apolet resminede bayıldım.süper...benim biara boşluk yaratıp kızılay'a inmem biraz gezmem gerekiyor.tek satıldığını bilmiyordum...
Deryacım öncelikle gözün aydın eşin dönmüş.alınan hamile bluzune anlam veremedim görümcenin açıklaması bana saçma geldi.kısmet olurda birgün bebek düşünürsen giyersin çok şirin oluyor.bana da kardeşim almıştı...arkadaşının babası vefat etmiş çok zor...Allah anne babamızı başımızdan eksik etmesin erken ölüm vermesin....ben babamı hiç hatırlamam 88 yılında vefat etti.baba kız sevgisi bilmem annem hem baba hem anne oldu bize allah anneme sağlıklı uzun ömür nasip etsin...tekrar evlenmedide üvey baba olmasın diye...Derya'cım her hafta lapa detoksu yapacaksınız galiba umarım bu haftada istediğiniz sonuçları alırsınız...
zekiye ben o ayakkabıların süvet gibi renkli olanları var onları çok seviyorum ama senin paylaştıklarında gayet şık herşeyle uyum sağlar güle güle kullan...
senacım allah dermansız dert vermesin içini ferah tut,ii şeyler düşün annemde kolonoskopiye girmişti tam uyuşturuyorlar hep beni sayıklamış doktor dışarı çıktı filiz annen seni çok seviyor hep seni sayıklıyor dedi:)bende onu çok seviyorum...canım allah yardımcın olsun...
burcucum geçmiş olsun.çok güzel hayallerin var allah gönlüne göre versin demek derya teyzesinin elini öpmeye götüreceksin süper:)
sevdacım paylaştığın resim çok ürkütücü allah sağlık versin hepimiz sağlıkla kilo verelim...demek biryeri 20 kere temizliyorsun ben iyi ki öyle değilim hoş vaktimde yok öyle huylarımda yok...ancak haftasonları temizlik yapıyorum birtek pazar evdeyim...
tülaycım çok güldüm erkek çocuklarımı böyle yoksa her çocuk mu benimde eltimin oğlu diğer eltimin evine ilk kez gittik herşeyi yeni sen tut beyaz koltuk takımı var minderlerini aşağı at nasıl çıldırdı eltim .bizim eve geldiğinde benim mutfak halıma elindeki puding tabağını düşürdü, masanın üstüne çıktı mutfak saatimi bozdu.mutfaktan servis kaşıklarını al ayakkanıları onlarla kaldırıp park ediyormuş.işin kötüsü laftan sözden dayaktan anlamıyor...inş.kuzey öyle olmaz....demek ki en güzel dönem şimdi kucakta karnını doyur altını temizle oynat:)
gülçincin walla kaynın çok pişkinmiş bari eşine 300 tane gül aldın face e resmini koyma gözümüz görmesin ki inanalım.demek ki paranın üstüne yatacak...birinin huyunu çözmek için ya borç vereceksin yada onunla tatile çıkacaksın...pazartesiye bişey kalmadı bilet alınmış gözün aydın... şimdiden ii yolculuklar ve alerjiden dolayı geçmiş olsun umarım pazartesisiye toparlarsın kendini...
merhaba nilgüncüm nasıl gidiyor kilo verimi?
banucum iradenden dolayı seni ayakta alkışlıyorum miss gibi kete ve kurabiye ben ucunda kesin almıştım yoksa umma olurum:)
kızlar vakumlu hurç sohbetleriniz okudum onda önereceğiniz marka var mı birde neleri vakumlayabilirim çıkarınca kırışık olmasın yün yorgan yasyık olur mu?yada kışlık kaşe ,deri,mont gibi şeyler.izlem kazak ve hırka yamış onun dışında ben yüklük sevmiyorum kayınvalidem yün yorgan ve yastık verdi onları hurca koyamaz mıyım?
Edacım az kalsın unutuyırdun folik asit ilaçını doktor bana hamilelik istediğimde verdi sonra elevite döndü....sende bebek mi düşünüyorsun?folik asit iştah mı açtı acaba demişsin merak ettim?
arzu'cum merhaba nasılsın?
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun...
çok yazdım ama 1,5 saattir okuyorum kimseyi atlamamışımdır umarım...
biri beni aydınlatsın lütffeeeeeennnnnnnnn bu lapa neyın nesıdır ?????
ben anneyım zaten biricik kızım bana bu duyguyu tattırdı ama ona kardeş istıyoruz ama bu kılolarla değil inşanlah verdikten sonra aslında tansıyon sorunum yok sıcaklar geldı bol bolda su içip idrara çıkınca benım tansıyonda düşmeye baslıyo ne yapıcam sasırdım dun 11 buyuk 9 kucuktu neredeyse tek rakamlarla dolasıcamablamdan da biliyorum. annelik zor, ama tüm zorluklara rağmen bence yaşanması gereken bir duygu.
veletus. tansiyon gibi bir sorunun varsa,tahlil yaptırarak diyet yapmanı öneririm.
ben de tanıtayım kendimi
ismim arzu, 31 yaşınayım. işsiz bir öğretmenim, afyonluyum, ankara da yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?