80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende tanıtıyım kendimi.adım Seçil,Bursada yaşıyorum. 3 yaşında bir oğlum var(afacanın önde gidenidir)5 senelik evliyim.kırtasiyem var ve babamla beraber işletiyoruz:93::93::93:

öncelikle aycan33 e çok teşekkür ediyorum herkes hakkında iyi fikir edindim ve ne yaptım biliyo musunuz kızlar bir post-it alıp hekresin ad,yaş,yaşadığı yeri not aldım ve bilgisayarıma yapıştırdım... oh be artık isimlerle hitap edebilicem. kızlar herkes tanıtsın kendini ki hepimiz öğrenmiş olalım

ve bende;

nuran,23 yaşında,istanbulda, bi hastanede 4bli olarak çalışan laborantım.

Son düzenleme:
Teşekkürler sevgicim, haklısın tabi ben beğendim aslında şirin bir şey ama anlarlar ve aman da hamileymiş muamelesei yaparlar diye istemediydim

en fazla bi kaç ay yaparlar sonra büyümeyen aksine küçülen bir göbek görünce anlarlarki giyilebiliyormuş

tamam yapiim bugün hemen
günde kaç kez yaparsam etkili olur aceba
paçalarım tutuştu çünkü kızımı en azından 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum
umarım faydası olur

kızlar
çocuklar dayak yiyince arsızlaşıyor
her defasında sonuna kadar zorluyorlar bu kez
vurmanın asla çözüm olmadığını düşünüyorum

incir kürü uyguladığımdan bahsetmiştim
aceba çok kilo aldırırmı ve ne kadar etkili gibi endişelerim var

bir kişi dışında dikkate alan olmadı
bi çok anne olmasına rağmen

benim ismim de sevgi
30 yaşındayım ankarada yaşıyorum
2 sıpam var

Son düzenleme:
aslında kızlar birbirimize zayıflama yöntemlerimizide anlatabiliriz.bugüne kadar denediğimiz ve sonuç aldığımız yöntemleri kaç kilo verdiğimizi bu yöntemle yazabiliriz.ben diyet demiyim çünkü pek yapamıyorum yediklerime dikkat ediyorum tatlıyı çok sevmeme rağmen yemiyorum.ekmeği o da çok tahıllı ya da tam buğday çok az yiyorum.yeşil çay içiyorum.sabahları maydanoz kürü(16-17 sap maydanoz,yarım limonun suyu,1 bardak su hepsini blenderdan geçirip sabahları az karnına içiyorum)uyguluyorum.bide en önemlisi bir spor salonuna gidiyorum haftanın en az 3 günü spor yapmaya çalışıyorum.sonuç olarak 5 kilodan fazla verdim yaklaşık 1,5 2 ay gibi bir dönemde.biraz yavaş ama metabolizmaylada ilgili bir durum sanırım.benden bu kadar

canım benimde bir oğlum var ama bu süt olayında ben sınıfta kalmıştım.hamileliğimin son 3 ayında diyet yaptığım ve oğlum biraz iri doğduğu için 1 saate yakın emzirmeme rağmen sütüm yetmemişti

sevgicim şimdi gördüm
neden sütün azaldı acabaa?
suyumu azalttınn ee birde 6 aydan sonra azalması normal zaten

incir kürünü meloş yapmıştı geçen sene ama 1 kilo almıştı diye hatırlıyrum

adaşım sen nasıl zayıfladın bu kadar :81:

bayıldım valla yaaaaaaa
detoksla aynı gün temizlikkk yapmak bi bana kısmet olur

kızlar kırmızı elma şeklinde telden meyveligim var mutlaka görmüşsünüzdür
çok begenerek almıştım ama altı su adı ve paslandı
atıyım dedim ama kıyamadımm
napsam yaaa baya palsı oje sürmüştüm oda kar etmedi
ojee çıkıyor bu kezde tezgaha altına tabak koyuyorum

nazarım değdi havaya herhalde,hava güneşli diye battaniyeleri yıkayıp balkona astım yağmur başladı tekrar içeri taşıı offf ki offf aşırı derece halsizim bugün nedense tarçınlı,limonlu su yaptım şimdi içiyorum gözlerim kapanıyor:85:

kolay gelsin banu sanada işlerinde.meyvelik paslanlandıysa kurtarmak zor gibi geliyor bana onu :26:

slm kızlar ne güzelherkes kendini tanıtmış iyide olmuş

bende tanıtayım 37 yaşında 2 cocuk annesi copcuklarım cok şükürki büyükler liseye gidiyorlar ikiside

şişman kılasik bir ev hanımıyım bursadayım :79::79::79:

offfffff işler bitmedi bitmeyecekte

kızlar bebekleri olanlar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum tecrübayle sabittir bu günlerinizin kıymetini bilin okulbaşlayınca gercek hayet başlıyor boşverin kırsınlar döksünler yemekyemesinler hepsi geciyor ama daha zor günler başlıyor hem cocukiçin hem anne için

Bana ait olmayan bir hayatta, hiçbir ortak yanım olmayan insanlarla akvaryumun dışını özledim. Yaramı unutup, neyi özlediklerini bilmeyen insanların özleyişlerini sevdim. Bilmiyorum, belki bunu da kendi yaramı unutmak içim yaptım hep. Anladım ki, nereye gitsem sonunda yarama dönüyorum.

melinaaa
cnm meyvelere dgemiyor pasıdaa bilmiyorum artık ne kadar kullanılırrr

ben lapamı 2 de yedimm ama baktım acıktım şimdi bir havuç yedim:26::26::26:
birazdanda lapamı yaprım

liste patlıycak bu haftaa

Selam Kizlar ..

Gecmise Baktim Ama Aklimda Bi$ey Tutamadim
O Yüzden Yorum Yapamiyacagim Kusura Bakmayin Lütfen Kizlar ..

Bugün Iyilescegime Dahada Beter Oldum ..
Doktora Gittim $ikayetlerimi Anlattim Adam Kizdi Bana Niye Daha
Erken Gelmedin Bron$itin Astima Yönelmi$ Olabilir Canini Sevmiyorsun Sen Galiba Diye
Öksürmekten Bogazim Iyilesmedi Her Yutkundugumda Canim Cok Aciyor ..
Sanki Her Öksürdügümde Bogazim Parcalancak Gibi Oluyor
Üstüne Bide Burnum Tikandi Daha Dogrusu Gitlaktan Bi Tikanma Var Ki O hepsinden Beter ..
Nefes Almakta Zorlaniyorum Onun Yüzünden..

Veee Malesef Hic Istemiyerekten ''Diyetimi'' Bozdum

Dogum Günüme Kadar 75. Olmak Hayal Oldu
Yarin Tartilmicamda .. Bide Onun Moral Bozuklugunu Ya$amak Istemiyorum ..

Derya Abla Beni Sabit Yazarsan Kaafidir ..
Bu Arada Hami$ T-shirtün Cok Güzelmis Ablam .. Yaki$mi$ta Sana

Ve Umarim Herkez Iyidir ..
Tekrar Tek Tek Yorum Yapamadigim Icin Özür Dilerim Ama
Balik Hafizaligim Üzerimde Aklimda Bi$ey Tutamadim :26:

Son düzenleme:
sevgicim bence senin sütünün azalması senin işe başlamandır cünki bebegi sıkemzirmeyince süt azalır

filizcim çok teşekkür ederim canım benim

çok teşekkür ederim bitanem sanada dua edenler bulunsun

sena..36 yaşındayım..16 yaşında bir prensesim 12 yaşında birde aslanım var..modelistim ama şuan çalışmıyorum..doqduqumdan beri istanbulda yaşıyorum

geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…