- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Teşekkürler sevgicim, haklısın tabi ben beğendim aslında şirin bir şey ama anlarlar ve aman da hamileymiş muamelesei yaparlar diye istemediydim
canımm bi öneride bulunabilirmiyim iznin olursa. bol bol kıvırcıgı yıkaa. elinle kopar kopar at büyük bir kaseye, içine bolll yoğurt koy, bide bol salatalık dogra hem allahın izniyle şakır şakır sütün gelir, hemde müthiş kilo verdiriyo bütün bagırsaklarını temizliyo toksinleri atmana yardımcı oluyo. bu arada içine azıcık bi zeytinyagı damlat mutlaka birazda tuz koy emin ol harika bişey innşş. işine yarar güzelim
en fazla bi kaç ay yaparlar sonra büyümeyen aksine küçülen bir göbek görünce anlarlarki giyilebiliyormuş
tamam yapiim bugün hemen
günde kaç kez yaparsam etkili olur aceba
paçalarım tutuştu çünkü kızımı en azından 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum
umarım faydası olur
kızlar
çocuklar dayak yiyince arsızlaşıyor
her defasında sonuna kadar zorluyorlar bu kez
vurmanın asla çözüm olmadığını düşünüyorum
incir kürü uyguladığımdan bahsetmiştim
aceba çok kilo aldırırmı ve ne kadar etkili gibi endişelerim var
bir kişi dışında dikkate alan olmadı
bi çok anne olmasına rağmen
benim ismim de sevgi
30 yaşındayım ankarada yaşıyorum
2 sıpam var
adaşım sen nasıl zayıfladın bu kadar :81:en fazla bi kaç ay yaparlar sonra büyümeyen aksine küçülen bir göbek görünce anlarlarki giyilebiliyormuş
tamam yapiim bugün hemen
günde kaç kez yaparsam etkili olur aceba
paçalarım tutuştu çünkü kızımı en azından 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum
umarım faydası olur
kızlar
çocuklar dayak yiyince arsızlaşıyor
her defasında sonuna kadar zorluyorlar bu kez
vurmanın asla çözüm olmadığını düşünüyorum
incir kürü uyguladığımdan bahsetmiştim
aceba çok kilo aldırırmı ve ne kadar etkili gibi endişelerim var
bir kişi dışında dikkate alan olmadı
bi çok anne olmasına rağmen
benim ismim de sevgi
30 yaşındayım ankarada yaşıyorum
2 sıpam var
bayıldım valla yaaaaaaa
detoksla aynı gün temizlikkk yapmak bi bana kısmet olur
kızlar kırmızı elma şeklinde telden meyveligim var mutlaka görmüşsünüzdür
çok begenerek almıştım ama altı su adı ve paslandı
atıyım dedim ama kıyamadımm
napsam yaaa baya palsı oje sürmüştüm oda kar etmedi
ojee çıkıyor bu kezde tezgaha altına tabak koyuyorum
Günaydın Çıtırlar
İzlemcim apolet konusunu açmışsın walla çok da ii olmuş benimde çok hoşuma gidiyor iğneyle tutturmak aklıma gelmemişti.farklı bluzlerde kullanılabilir böylelikle süper:)birde ayakkabı zevkinde ayrıca süper bilmiyorum burclarla ilgisi var mı ama paylaştığı resimler çok hoşuma gidiyor ii günlerde güle güle kullan ayakkabılarını...
Zeynepcim eklediğin iki apolet resminede bayıldım.süper...benim biara boşluk yaratıp kızılay'a inmem biraz gezmem gerekiyor.tek satıldığını bilmiyordum...
Deryacım öncelikle gözün aydın eşin dönmüş.alınan hamile bluzune anlam veremedim görümcenin açıklaması bana saçma geldi.kısmet olurda birgün bebek düşünürsen giyersin çok şirin oluyor.bana da kardeşim almıştı...arkadaşının babası vefat etmiş çok zor...Allah anne babamızı başımızdan eksik etmesin erken ölüm vermesin....ben babamı hiç hatırlamam 88 yılında vefat etti.baba kız sevgisi bilmem annem hem baba hem anne oldu bize allah anneme sağlıklı uzun ömür nasip etsin...tekrar evlenmedide üvey baba olmasın diye...Derya'cım her hafta lapa detoksu yapacaksınız galiba umarım bu haftada istediğiniz sonuçları alırsınız...
zekiye ben o ayakkabıların süvet gibi renkli olanları var onları çok seviyorum ama senin paylaştıklarında gayet şık herşeyle uyum sağlar güle güle kullan...
senacım allah dermansız dert vermesin içini ferah tut,ii şeyler düşün annemde kolonoskopiye girmişti tam uyuşturuyorlar hep beni sayıklamış doktor dışarı çıktı filiz annen seni çok seviyor hep seni sayıklıyor dedi:)bende onu çok seviyorum...canım allah yardımcın olsun...
burcucum geçmiş olsun.çok güzel hayallerin var allah gönlüne göre versin demek derya teyzesinin elini öpmeye götüreceksin süper:)
sevdacım paylaştığın resim çok ürkütücü allah sağlık versin hepimiz sağlıkla kilo verelim...demek biryeri 20 kere temizliyorsun ben iyi ki öyle değilim hoş vaktimde yok öyle huylarımda yok...ancak haftasonları temizlik yapıyorum birtek pazar evdeyim...
tülaycım çok güldüm erkek çocuklarımı böyle yoksa her çocuk mu benimde eltimin oğlu diğer eltimin evine ilk kez gittik herşeyi yeni sen tut beyaz koltuk takımı var minderlerini aşağı at nasıl çıldırdı eltim .bizim eve geldiğinde benim mutfak halıma elindeki puding tabağını düşürdü, masanın üstüne çıktı mutfak saatimi bozdu.mutfaktan servis kaşıklarını al ayakkanıları onlarla kaldırıp park ediyormuş.işin kötüsü laftan sözden dayaktan anlamıyor...inş.kuzey öyle olmaz....demek ki en güzel dönem şimdi kucakta karnını doyur altını temizle oynat:)
gülçincin walla kaynın çok pişkinmiş bari eşine 300 tane gül aldın face e resmini koyma gözümüz görmesin ki inanalım.demek ki paranın üstüne yatacak...birinin huyunu çözmek için ya borç vereceksin yada onunla tatile çıkacaksın...pazartesiye bişey kalmadı bilet alınmış gözün aydın... şimdiden ii yolculuklar ve alerjiden dolayı geçmiş olsun umarım pazartesisiye toparlarsın kendini...
merhaba nilgüncüm nasıl gidiyor kilo verimi?
banucum iradenden dolayı seni ayakta alkışlıyorum miss gibi kete ve kurabiye ben ucunda kesin almıştım yoksa umma olurum:)
kızlar vakumlu hurç sohbetleriniz okudum onda önereceğiniz marka var mı birde neleri vakumlayabilirim çıkarınca kırışık olmasın yün yorgan yasyık olur mu?yada kışlık kaşe ,deri,mont gibi şeyler.izlem kazak ve hırka yamış onun dışında ben yüklük sevmiyorum kayınvalidem yün yorgan ve yastık verdi onları hurca koyamaz mıyım?
Edacım az kalsın unutuyırdun folik asit ilaçını doktor bana hamilelik istediğimde verdi sonra elevite döndü....sende bebek mi düşünüyorsun?folik asit iştah mı açtı acaba demişsin merak ettim?
arzu'cum merhaba nasılsın?
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun...
çok yazdım ama 1,5 saattir okuyorum kimseyi atlamamışımdır umarım...
iki gündür giremiyordum kızlar.sayfalarca okuduklarımdan aklımdda kalanlar;
zeynepcim 2.apolete bende bayıldım. çok ama çok güzel. ve beğendiysen25 tl verilebilir diye düşünüyorum..
sena arkadaşım geçmiş olsn şimdiden,olumlu sonuçlarını bekliyoruz, bende dua edicem..
ve deryacm arkadşın için bursaya gidebilirsin umarım.çok karmaşık bigün geçirmişsin okurken bende duygulandım..
neyse kızlar haftasonu açıköğretim sınavım var,normal okulum yetmez gibi bide başıma açıköğretimi çıkardım...of offfders çalışmam gerek. akşama görüşürüz.
Selam Kizlar ..
Gecmise Baktim Ama Aklimda Bi$ey Tutamadim
O Yüzden Yorum Yapamiyacagim Kusura Bakmayin Lütfen Kizlar ..
Bugün Iyilescegime Dahada Beter Oldum ..
Doktora Gittim $ikayetlerimi Anlattim Adam Kizdi Bana Niye Daha
Erken Gelmedin Bron$itin Astima Yönelmi$ Olabilir Canini Sevmiyorsun Sen Galiba Diye
Öksürmekten Bogazim Iyilesmedi Her Yutkundugumda Canim Cok Aciyor ..
Sanki Her Öksürdügümde Bogazim Parcalancak Gibi Oluyor
Üstüne Bide Burnum Tikandi Daha Dogrusu Gitlaktan Bi Tikanma Var Ki O hepsinden Beter ..
Nefes Almakta Zorlaniyorum Onun Yüzünden..
Veee Malesef Hic Istemiyerekten ''Diyetimi'' Bozdum
Dogum Günüme Kadar 75. Olmak Hayal Oldu
Yarin Tartilmicamda .. Bide Onun Moral Bozuklugunu Ya$amak Istemiyorum ..
Derya Abla Beni Sabit Yazarsan Kaafidir ..
Bu Arada Hami$ T-shirtün Cok Güzelmis Ablam .. Yaki$mi$ta Sana
Ve Umarim Herkez Iyidir ..
Tekrar Tek Tek Yorum Yapamadigim Icin Özür Dilerim Ama
Balik Hafizaligim Üzerimde Aklimda Bi$ey Tutamadim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?