80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende geldimmmmmmmm, benide alin aranizaaa :)))))

bugün yediklerimi yazaymmm

7.30 kalktim, 8 de kahvaltimi yaptim : 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, 1 domates, maydonoz, salatalik, 2 zeytin, 1 kk peynir, 1 közlenmis konserve biber.
ara: SPORRR
öglen: 1 tabak domatesli taze fasulyeli pirinc pilav/lapa...
aksam: 1 tabak domatesli taze fasulyeli pirinc pilav/lapa... ayni sekilde yiyecegim
ara da bi elma yiyebilirim benneyaptımki

bukadarr..... yarin tartilcaz, az yemek lazim kaydirigubbakcemile5
ama 1 kilodan fazla verdim bunu biliyorum :jeyyar:

nasilsiniz ablalarrr:jeyyar:

Bi tünaydın da bendennnnn... Hadi kızlar bugün iyice sıkın kendinizi yarın tartı günüüüüü...
ınşallah eşim erken gelir de yürürüm (akşam 20.00 gibi çıkıp yürüyorum artık 21-21.30 gibi eve geliyorum bi gün kapacaklar beni gidip gelirken valla..:roflol: zaten havada kapalıııı

ben arkadasima gidiyorummm
orda sadece cappuccino icerim, byby

handeryam sözüm söööz :)) guzum benim eslik eder tabii bizeee:))

serram nasilsin canim senide coook özledim dün geldim konusamdik seninle mujuk

merhaba kızlar doktordan geldim şimdi dişim apse yapmış çok ağrıyor doktor ilaç yazdı pazertesi çekilecek diş ağrısı gibisi yok valla yarını bile düşünemiyorum
neyse hapımı içip uzanıyım biraz hadi by

canım benim..ben neler çektim o diş apsesinden...gerçekten diş ağrısı hiçbişeye benzemez...geçmiş olsun..inşallah çekilir de kurtulursun..

ben hemen bugünkü menümü yazayım..hepsini yedim nasılsa..
sabah--1 ince dilim beyaz ekmek,2 yumurta,1kk kaşar,dom,saltlk,5 zeytin
ara--türk kahvesi
öğle--salata
ara--elma
ara--1 kaşık lor,1 çay kaşığı reçel
akşam--1 kaşık p pilavı,1 kase yoğurt çorbası,2-3 kaşık fırında karışık sebze,2 yudumcuk kola
bi aksilik olmazsa yürüyüşe çıkıcam..belki yürüyüşten sonra meyve yiyebilirim..

geçmiş olsun ablacım gecer ınş. p.tesıye kadar iadere edıcen artık Allah yardımcın olsun öptm senı:çok üzgünüm:

yarın büyük güünnnn....sabırsızlıkla bekliyoruummm..pek ümitli olmasam da cuma günleri heyecan veriyor artık bana..

ben kendimi saymıyorum..daha önce de belirtmiştim yavaş vermem gerektiğini...ben kaçıyorum kızlar...yarın akşam girerim...hepinizi öpüyorum..bugün çok gevezelik ettim galiba..

Selam kızlar, hastalandım , napalım hayırlısı olsun. Flekscim sana da çok geçmiş olsun.
bugünkü menümü de yazayım:
sabah+öğle: 1 hamburger (kafam hamilelikle öyle meşguldü ki saat 13:00de aklıma aç olduğum geldi)
ara: 1 dilim kek
akşam: 1 kepekli simit, 1kk peynir, 1 domates, 4 zeytin
ara: 1 bardak ayran
Bugün pek aklım yerinde değildi kızlar, mazur görün rejim gibi olmadı pek.
Öpüyorum.

handeryam sözüm söööz :)) guzum benim eslik eder tabii bizeee:))

serram nasilsin canim senide coook özledim dün geldim konusamdik seninle mujuk

canım iyiyim bende seni özledim valla inş şu işlerimi bir halledeyim yine görüşürüzz
flatlinerscanımm yaa hayırlısı olsun sen kafanı yorma bebişin vaktini beklito gelicek inşş bitanem
flekscanım geçmiş olsunn benimde akşam ağrıyordu geçtii

slm millet... geçmişi okumadım daha.. internetimizde sorun vardı sanırım.. açılmadı 2 gündür... giremedim üzgünüm... yazdıklarınızı okuyup gelicem...

bebeq ablammm merak ettik seni yaa, ama ben tahmin ettim internetinin olmadigina.....

kizlarr MALESEF kacamak oldu bu aksam kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
arkadasim sagolsun 1 tabak manti yedirdi klava:
yarin 14 gibi tartilicam belirtecem, umarim bi etkisi olmazzz :1shok:
ama eminim 87 oldum, 1 kilo garanti gitti INSALLAH.........
bir kac seker yedim..
yarin ögleye kadar birsey yemezsem siskinligim gider süprizzzzz
1 bucuk saat spor, ve 1 saat yürüyüs disarda...

bybyby yarin sabah grsrz

bebeq abla cizelgeni degis, bizim yaptigmiz yer kapanmis olmuyor

flatliners hayırlısı olsun birde her ay bekleme o zamanda hamile kalmak zorlaşıyor kafandan at ve vakti gelince olur inşallah sitres yapma herşey daha kolaylaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…