80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacım lapa yapmadan önce tartıldın mı lapa farkettirmiş mi?

Tabi filizcim farketmiş dün sabah 75.5 tim..

Ablacım Resim Eklicem Ama Fotoğraf Makinesi Kuzenimde
Kablosu da Kayboldu Bulamadım Bütün Evi Alt Üst Ettim Yine Yok :26:

Zeyneeep ver adresini makina yollayacağım sana yeter gari

Ah filizcim ya uykusuzluktan daha can sıkıcı bir şey var mı
Uykusuzluktan da üşür insan belki o yüzden ekstra üşüyorsundur.

Allahım ikinizinde yüzünüzü güldürsün filizim, ben de kara kara düşünüyorum deniz mevsimi geliyor ve bu yaz yakın arkadaşlarla gideceğiz söz verdim :18::18:

yazini okuyunca lise yillarim geldi aklima bende bi ramazan günü sabaha lkadar uyumamistim gece sahura annemi öperek kaldrimis sofrayi hazirlamistim tamamen icimden geldigi icin sonra okulda felsefe dersind uyudum hatta hoca uyandirdi hahaha resmen uyudum yani ,eve gelince baktim annem kapida aglamakli geldi sarildi bana demezmi sen öyle olunca korktum sana bisey olucak diye icim gitti aglastik biraz beraber :) ah lise yillarim ah :)

canim moralinin bozuk olmamasi iyi ne kadar inanirsan kendine okadar kolay oluyo ama fazlada kaptirma kendini :)

Canim benim neyin var hadi anlat diyip beynini yemicem söz.
Ama biz burda nie variz,
Al bende herseyimi yaziyorum buraya.
MaasAllah ne edep var bendede nede baska bisy
Seni üzen herneyse Hersey biter, hersey düzelir insaAllah.
Diyetini de hic takma kafaya, 3-4günlük SIKI bir K.h diyetine bakar tüm artilarin, fazlaliklarin.
Sen hep iyi ol!

Ay ne pissin Fillliiiiiizzzzzzzzzz hemen neler dedi kendine
O kadar cok sey yasiyorsunki son günlerde, tabikide hangi derdinden baslayacgini sasiriyorsun.
E olsun demi bu kadar da..
Canim yanina yedek kapali ayakkabi al, hep yaninda bulunsun babetlerinde.
Hersey gecer canim, azicik sabir..

Ay filiiiizzz
Biz anladık yavrum sen merak etme

Ayy annene kıyamam ya içim acıdı ne kadar iyi bir anneymiş
Yok yasemincim öyle aman umurumda değil oh yiyeceğim işte modunda değilim
Bu hafta güzel bir hafta olacak inşallah

Cancağızım ben iyiyim merak etme
Sizin destek olacağınızı her zaman biliyorum
Ama toparlıyorum yavaş yavaş 4 aylık diyet maratonumda hiç sabit çıkmayan ben ilk defa artıdayım ama inan sorun etmiyorum, hazırlamıştım çünkü kendimi..
Canımsın

kilo bildirimi
başlangıç:86 kg
geçen hafta: 78.500
bu hafta: 76.800
giden:1.700
toplamda giden: 9.200
hedef: 55
boy:1.60
beden: 44
spor: yokk

öyleyse iyi canim,sorma bende cok üzülmüstüm hala gözümün önündedir o sahne

evet maşallah herkese sen daha süpersin 6 lı rakamlara gıdım kaldı canım benim haftaya görürsün inşallah

selam kızlar..
off çok kötüyüm hiç keyfim yok..
boynum ağrıyor p.tesiden beri uykusuzum..üstüne sabah da bir tartıldım 93 çıktım maşallah yani..sne o kadar tatilde yeme gelince iki akşam yemek bulamayıp makarna ye hemen 1.5 kg al..olcak iş mi ya..
neyse moralimi bozmucam devam edicem..
bugün akupunktur randevum da var her hafta düzenli gitmem lazım ya geçen hafta gidemedim yola çıkcam diye aln işte böyle oldu..
arkadaşı taşıcaz diye gelen gidenden düzenim bozuldu spor da yapamadım..
ne nankör şu kilo ya..
offf neyse toparlıcam kendimi hemen sizlere söz...
bugün pek giremeyebilirim kg veren herkesi tebrik ediyorum..
deryacım haftanın yüzkarası olarak bildirimim:
geçen hafta:91.3
bu hafta:93
gelen:1700
hedef:89

kızlarrrr hepinize çok teşekür ederim yaklaşık 1.5 aydır bu kilodaydım ne yapsam inemedimm amaa artık iniş zmanı demekkiii

ugraştıgıma degdi

kızlar geçmişe bakamadım hızlıca geçtim ama hiç bişey anlamadım daha dogrusu okuyamadım arkadas bende hızlıca bıldırım yapıyım cıkıyım dedim.
kilo veren herkesi çokk çokkk tebrık ederımm
veremeyenlerde hiç takmasın inşş. haftaya bomba gibi gelirlerr
hepinizi çokkk seviyorum bugun kendıme ödül verdim
sabah iki ısırık elmalı kurabiye
ve yarım simit yedim iki bardakta şekersiz çayy

Nihalcim cumadan önce ağır yediğin için bunların hepsi kilo değil yani aynı bizim lapa olayı gibi..bir kısmını geri alıyoruz ya sende dikkat edersen verirsin bir kısmını öyle 1,5 kilo aldım diye düşünme yani
Ben de yüz karasıyım bu hafta nihal bak kardeş

canım benim olsun onca kilo vermişsin gelen 300 gr olsun kafan rahat olsunda bu hafta toparlar kaldığın yerden devam edersin

almanyada yasayan arkadaslar,simdi bi haber aldim belki biliıosunuzdur siz,

suan bagirsak enfeksiyonu hastaligi salgin,cig et ,yesil yaprakli hjer türlü sebze marul salatalik domates v.s kesinlikle yemeyin özellikle ispanyadan gelenlerde 100 100 hastlik cikmis suan 100 kisi hastanede ,,,,,,,,,durumlari, vahimmis ishal hemde kanli ishal yapiymus,yiyeceKLERin GENLERIYLE OYNAMIS ........ler

Son düzenleme:
deryacım sema yazmış gördüm şimdi artı mı cıktın çiçemm üzülme kuzucum boşver eşin yoktu tek basına onca işle ugrastın boşver canım hem sen cok azimlisin maşallah nedirki yani onca kilo verdin cabaladın ugrastın hem sennnn zaten dall gıbısınn kızzz haftaya yersin hepimiziii liste başı olursun kuuu vallahi. neyse kızlarr ben kaçarr oglanı ögle yemeği için okuldan alma vaktii:80::80:

allah korusun kızlar dikkat edin...

hepinizi imrenerek okudum ne güzel gitmiş kılolarınız veremeyenlerde önceden verdıklerınıze sayın derım ben ben hala tintin aynı yerde say offf annem gelıyo pazar gecesı o zaman tam anlamıyla baslıyoum dıyete ozellıklede spora ınsanlah bende sızın gıbı yazarım buraya kaç kılo vermısım dıye bakalım o gunlerı gorebıllecekmıyım

Hah ver gazı iyice sapıtayım
Yok üzülmüyorum çiçeem bu hafta toparlarım ben

Facebookta paylaştığını görünce gülçine ve burcuya yollamıştım bende, allah korusun dikkat edin..

birde şu dondurma olayından bır kurtulabılsem zaten bu kılolarımın da tek sebebı bu dondurma kabus um gıbı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çık hayatımdan artıııkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…