Evet canim 1,5'luk olandan iciyorum.
Amaaaaaaannn cok iyi yaptin tatlim söylemekle hic dikkatimi cekmemis ki
Bunca zaman görmemisim, Allah razi olsun vallahi su süt icin.
Cünkü hergün kesinlikle icerim. Ne kadar az yagli olursa kardir.
Yase'm ne güzel seyler dedin bugün bana kuu..
Bunlarin ikisi de vazgecilmezimdir inan.
Vallahi her aldigimda artik anarim seni, dua ederim sana.
aaa gercektenmi bak simdi bende cok sevindim :) ben sütü zamaninda cok aramistim bi ara dukan dyieti yapmistim orda lazimdi en son realde buildum iste 1,5 litr oluyo hemde bayagi dayaniyo zaten sen cok tüketiyosan bitirirsin hemen :) ayrica yogurtta dikkatini cekmediyse lidldede var 0,1 lik :)
deryacım lapa yapmadan önce tartıldın mı lapa farkettirmiş mi?
Ablacım Resim Eklicem Ama Fotoğraf Makinesi Kuzenimde
Kablosu da Kayboldu Bulamadım Bütün Evi Alt Üst Ettim Yine Yok :26:
kızlar ayakta uyuyorum lisedeyken de öyle olurdu gece proje tamamlanacak diye geç yatardım sınıfta tarih dersinde özellikle esne esne gözlerimden yaş gelirdi tenefüslerde yad aöğle tatilinde kestirirdim.şimdi ne tenefüs var ne öğle tatili kafamı masaya koysam anında uyuyacağım.kuzey gece uykusu bırakmıyor bende.birde sabah erkenden babaneneye götür o trafikte akşam aynen iş çıkışı daha da kötü dur kalk sinir oluyorum.9 da yemek yiyorum.2 gündür botları çıkardım babet giyiyorum çok üşüdüm.yolda görüyorum sandalet giyen var...şimdi havlu kağıt koydum ayak tabanının altınada birazcık ısındı ayaklarım....
benim kilo verimine asılmam lazım ilk başlardaki gibi evden işe yemek getirmeliyim ve saatimi şaşmamalıyım birde yine suyu çoğaltmalıyım su çok farkediyor kilo veriminde...
kısmetse seçimlerden sonra mersin'e gidiyoruz annem kuzey ve ben ama bu kilolarla havuza denize giremem yeni mayo yada bikini almam lazım bunlar daracık heryerimden yağlar fışkırmış çok kötü başkasının bikinisini giymiş gibi kimseye kendimi güldüremem.artık ağustosta gittiğimde acısını çıkarırım.şimdi kuzum girsin havuza denize:)
burcu gibi bende doğum günüme kadar gözle görülür bir fark istiyorum:)
yazini okuyunca lise yillarim geldi aklima bende bi ramazan günü sabaha lkadar uyumamistim gece sahura annemi öperek kaldrimis sofrayi hazirlamistim tamamen icimden geldigi icin sonra okulda felsefe dersind uyudum hatta hoca uyandirdi hahaha resmen uyudum yani ,eve gelince baktim annem kapida aglamakli geldi sarildi bana demezmi sen öyle olunca korktum sana bisey olucak diye icim gitti aglastik biraz beraber :) ah lise yillarim ah :)kızlar ayakta uyuyorum lisedeyken de öyle olurdu gece proje tamamlanacak diye geç yatardım sınıfta tarih dersinde özellikle esne esne gözlerimden yaş gelirdi tenefüslerde yad aöğle tatilinde kestirirdim.şimdi ne tenefüs var ne öğle tatili kafamı masaya koysam anında uyuyacağım.kuzey gece uykusu bırakmıyor bende.birde sabah erkenden babaneneye götür o trafikte akşam aynen iş çıkışı daha da kötü dur kalk sinir oluyorum.9 da yemek yiyorum.2 gündür botları çıkardım babet giyiyorum çok üşüdüm.yolda görüyorum sandalet giyen var...şimdi havlu kağıt koydum ayak tabanının altınada birazcık ısındı ayaklarım....
benim kilo verimine asılmam lazım ilk başlardaki gibi evden işe yemek getirmeliyim ve saatimi şaşmamalıyım birde yine suyu çoğaltmalıyım su çok farkediyor kilo veriminde...
kısmetse seçimlerden sonra mersin'e gidiyoruz annem kuzey ve ben ama bu kilolarla havuza denize giremem yeni mayo yada bikini almam lazım bunlar daracık heryerimden yağlar fışkırmış çok kötü başkasının bikinisini giymiş gibi kimseye kendimi güldüremem.artık ağustosta gittiğimde acısını çıkarırım.şimdi kuzum girsin havuza denize:)
burcu gibi bende doğum günüme kadar gözle görülür bir fark istiyorum:)
Yavrum bu hafta zaten cumartesiden eşim gitti çarşamba döndü, ben de dikkat etmedim çok yedim...Moralim de bozuktu zaten ki hala bozuk sadece burada unutmaya çalışıyorum her şeyi, buraya da taşımak istemiyorum hayatımın her köşesinde varken...
Biraz önce bile bimden bir sürü abur cubur aldım yedim artı çıkmama rağmen ama bu hafta toparlayacağıma inanıyorum, en azından elimden geleni yapacağımı biliyorum..
Açıkçası üzgün değilim, hatta umurumda değil..Öyle bıkkınlık filan söz konusu değil ama geçecek işte inşallah azıcık zaman
Yavrum bu hafta zaten cumartesiden eşim gitti çarşamba döndü, ben de dikkat etmedim çok yedim...Moralim de bozuktu zaten ki hala bozuk sadece burada unutmaya çalışıyorum her şeyi, buraya da taşımak istemiyorum hayatımın her köşesinde varken...
Biraz önce bile bimden bir sürü abur cubur aldım yedim artı çıkmama rağmen ama bu hafta toparlayacağıma inanıyorum, en azından elimden geleni yapacağımı biliyorum..
Açıkçası üzgün değilim, hatta umurumda değil..Öyle bıkkınlık filan söz konusu değil ama geçecek işte inşallah azıcık zaman
şimdi yazdıklarımı okudumda taramalı tüfek gibi hiç susmadan konuşmuşum daldan dala atlamışım.konuşmalarım arasında hiç bağlantı yok hepsi ayrı telden çalıyor...ne alaka uykusuzluk babet havuz doğun günü?
şimdi yazdıklarımı okudumda taramalı tüfek gibi hiç susmadan konuşmuşum daldan dala atlamışım.konuşmalarım arasında hiç bağlantı yok hepsi ayrı telden çalıyor...ne alaka uykusuzluk babet havuz doğun günü?
yazini okuyunca lise yillarim geldi aklima bende bi ramazan günü sabaha lkadar uyumamistim gece sahura annemi öperek kaldrimis sofrayi hazirlamistim tamamen icimden geldigi icin sonra okulda felsefe dersind uyudum hatta hoca uyandirdi hahaha resmen uyudum yani ,eve gelince baktim annem kapida aglamakli geldi sarildi bana demezmi sen öyle olunca korktum sana bisey olucak diye icim gitti aglastik biraz beraber :) ah lise yillarim ah :)
canim moralinin bozuk olmamasi iyi ne kadar inanirsan kendine okadar kolay oluyo ama fazlada kaptirma kendini :)
Canim benim neyin var hadi anlat diyip beynini yemicem söz.
Ama biz burda nie variz,
Al bende herseyimi yaziyorum buraya.
MaasAllah ne edep var bendede nede baska bisy
Seni üzen herneyse Hersey biter, hersey düzelir insaAllah.
Diyetini de hic takma kafaya, 3-4günlük SIKI bir K.h diyetine bakar tüm artilarin, fazlaliklarin.
Sen hep iyi ol!
Ay filiiiizzz
Biz anladık yavrum sen merak etme
Ayy annene kıyamam ya içim acıdı ne kadar iyi bir anneymiş
Yok yasemincim öyle aman umurumda değil oh yiyeceğim işte modunda değilim
Bu hafta güzel bir hafta olacak inşallah
Cancağızım ben iyiyim merak etme
Sizin destek olacağınızı her zaman biliyorum
Ama toparlıyorum yavaş yavaş 4 aylık diyet maratonumda hiç sabit çıkmayan ben ilk defa artıdayım ama inan sorun etmiyorum, hazırlamıştım çünkü kendimi..
Canımsın
Bu hafta herkesin MaasAllahi var vallahi,
Süpersin hatun:nazar:
InsAlllah iyi sonuclar alirsiniz tatlim, dualarimiz tüm sifa bekleyen herkes icin devamli edilmekde.
Kafani rahat tut, Hak'dan hayirlisi.
Allah esirgesin söylemek bile istemiyorum ama, sonuclar iyi cikmasa da
Kesinlikle kendini birakma canim.
Rabbim sifasini vericekdir annenin, sen hep iyi ol canim benim..
selam kızlar..
off çok kötüyüm hiç keyfim yok..
boynum ağrıyor p.tesiden beri uykusuzum..üstüne sabah da bir tartıldım 93 çıktım maşallah yani..sne o kadar tatilde yeme gelince iki akşam yemek bulamayıp makarna ye hemen 1.5 kg al..olcak iş mi ya..
neyse moralimi bozmucam devam edicem..
bugün akupunktur randevum da var her hafta düzenli gitmem lazım ya geçen hafta gidemedim yola çıkcam diye aln işte böyle oldu..
arkadaşı taşıcaz diye gelen gidenden düzenim bozuldu spor da yapamadım..
ne nankör şu kilo ya..
offf neyse toparlıcam kendimi hemen sizlere söz...
bugün pek giremeyebilirim kg veren herkesi tebrik ediyorum..
deryacım haftanın yüzkarası olarak bildirimim:
geçen hafta:91.3
bu hafta:93
gelen:1700
hedef:89
almanyada yasayan arkadaslar,simdi bi haber aldim belki biliıosunuzdur siz,
suan bagirsak enfeksiyonu hastaligi salgin,cig et ,yesil yaprakli hjer türlü sebze marul salatalik domates v.s kesinlikle yemeyin özellikle ispanyadan gelenlerde 100 100 hastlik cikmis suan 100 kisi hastanede ,,,,,,,,,durumlari, vahimmis ishal hemde kanli ishal yapiymus,yiyeceKLERin GENLERIYLE OYNAMIS ........ler
deryacım sema yazmış gördüm şimdi artı mı cıktın çiçemm üzülme kuzucum boşver eşin yoktu tek basına onca işle ugrastın boşver canım hem sen cok azimlisin maşallah nedirki yani onca kilo verdin cabaladın ugrastın hem sennnn zaten dall gıbısınn kızzz haftaya yersin hepimiziii liste başı olursun kuuu vallahi. neyse kızlarr ben kaçarr oglanı ögle yemeği için okuldan alma vaktii:80::80:
almanyada yasayan arkadaslar,simdi bi haber aldim belki biliıosunuzdur siz,
suan bagirsak enfeksiyonu hastaligi salgin,cig et ,yesil yaprakli hjer türlü sebze marul salatalik domates v.s kesinlikle yemeyin özellikle ispanyadan gelenlerde 100 100 hastlik cikmis suan 100 kisi hastanede ,,,,,,,,,durumlari, vahimmis ishal hemde kanli ishal yapiymus,yiyeceKLERin GENLERIYLE OYNAMIS ........ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?