80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde şu dondurma olayından bır kurtulabılsem zaten bu kılolarımın da tek sebebı bu dondurma kabus um gıbı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çık hayatımdan artıııkkkkkkkk

dondurma kola sütlü şekerli nescafe bunlar 1 numaralı düşman
cips çikolata abur cuburda 2 numaralı bunları çıkar hayatından özelliklede yaz geldi şimdi çıkarki ağustos gibi kendine ödül vermeye başlıyabilesin dondurmayla ben bir yazda dondurma yüzünden en az 10 kilo aldığımı bilirim :26: artık dondurma benim için sadece ödül

birde şu dondurma olayından bır kurtulabılsem zaten bu kılolarımın da tek sebebı bu dondurma kabus um gıbı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çık hayatımdan artıııkkkkkkkk

Kızlar bende dondurma canavarıyım, geçen sene bu bir kilolukların başına oturuyordum akşam bitiyordu yani inanamıyorum nasıl yedim, şimdi yesem mide fesadı geçiririm herhalde
Aşırı seviyorum dondurmayı :26:

Şöyle bir çözüm buldum doğru mu bilmiyorum ama kupta dondurmalar var ya arkasında kalorisi yazıyor 110 kalori filan bir de algida twister var 70 kalori...bu şekilde hani çok canımız istediğinde kalori hesabı yiyebiliriz sanırım :44:

Son düzenleme:

Valla Ne Yalan Söyliyim Ben Evdeki Salata Malzemelerimi Hala Tüketiyorum ..

Annemde Kiziyor Ama Bu Olay Cikmadan Önce Aldim O Salata Malzemelerini
Niye Cöpe Atayim Günah Degilmi ..
Hem Bisey Olsaydi Simdiye Kadar Isal Vs. Olurdum Diye Düsünüyorum ..
Zaten Türk Marketinden Alisveris Yapiyorum Cagu Ürünler Türkiyeden Geliyor ..

Bi Deli Dana Dediler .. Bi Kus Gribi Bi Domuz Gribi simdide Salatalara El Koydular ..
Ama Ben Hem Deli Dana Zamaninda Hemde kus Gribi Zamaninda
Hem Etimi Hemde Tavuk Etimi Yemistim Hicte Korkmadim ..

ispanyadan gelen salatalari almam evime olur biter .. yoksa bu diyeti neyle sürdürcem ben
yedigim bi ot salataydi ondanda mahrum kalamam

Bilgi icin yinede tesekkür ederim ablacim

kilo bildirimi
başlangıç:90.2
geçen hafta: 85
bu hafta:84
giden:1kg
toplamda giden:6.2kg
hedef:70
boy:178
beden:42-44

kızlar dondurma bana cikolata cips kola vs. den daha masum geliyor. ama çikolata kaplı olanlardan almamak sartıyla kalorisine bakarak yada yapma dondurmalardan aradan tüketebiliriz gibi geliyor. yanlışsam düzeltin

canim haklisn belki ama sonucta etleri pisiriyoduk ama sebzeleri cig yiyoruz bide benim 2 tane oglum var kendimi düüsnmesem bile onlari düsünmeliyim,sende haklisin yalan degilki ne yapacagimizi sasirdik

kilo bildirimi
başlangıç:90.2
geçen hafta: 85
bu hafta:84
giden:1kg
toplamda giden:6.2kg
hedef:70
boy:178
beden:42-44

Tebrikler boydaşım

kızlar dondurma bana cikolata cips kola vs. den daha masum geliyor. ama çikolata kaplı olanlardan almamak sartıyla kalorisine bakarak yada yapma dondurmalardan aradan tüketebiliriz gibi geliyor. yanlışsam düzeltin

Zekiyecim bana da diğerlerine nazaran daha masum geliyor...Ayrıca en hafif tatlıdır dondurma. (Dondurmaya övgü )

Cipsin 100 gr'ı 500 kalori filan ama dondurma çok daha hafif..O yüzden dedim zaten arada düşük kalorili olanlardan yenilebilir herhalde diye :26:

ya kızlar ayıptır söylemesi ben dünden beri hiçç wc ye çıkamadım bugünde 1 saat oturdum yokk anamm yokk sancım var şimdide kabızlık için ne yapıyım? karnım taş gibi sanki yani tuvaletim var ama yapamıyorum tövbe tövbe sabah sabah sordugum soruya bakın kusura bakmayın nolur böyle hızlı cözüm olacak bişey bilen varsa diye şey ettim......

Bir fincana 2 tane a101 mest form çayı at iç.
Eğer çok kötü olduysan tabi, yoksa her zaman yapma sakın bunu

Tuvaletten vakit bulursan yazarsın iyi gelip gelmediğini

kızlar
bende dondurmayı çok severim kalorini hesapladıktan sonra yiyebilirinsiz ama çikolata kaplıllarından uzak durmak lazım ben zaten sevmemm çiko kaplılları yag yemiş gibi olurum eskidende sevmezdim

birde geçen yadım gözden kaçtı sanırım sade lokumun 5 tanesi 100 cal
arada canınız çekince yiyebilirinsiz bence

tebrik ederim sonunda kirdin zincirleri cok sükür

canım benim tşk ederim desteğin için ..sürekli tetikte olmak ve asla ve asla kaçak yapmamak gerek ben bunu anladım..bir de azcık kaçak yapsam da rahatsız oldum falza geldi bu duyuguyu yaşamaya başlamak da güzel deyip avutucam kendimi..ama dr bugün çarkıma okuyacak ne bu ya dicek kaç aydır hepi topu 4 kg verdim onu da aldın..korkuyorummmmmmm
geçmişe bakamadım cnm iş yoğun bugün de ne yaptın senn aldın mı deryacım?

kızlar ben artık sabahları yürümeyi bırakıp plates yapıcam
düşündüm taşındım birazda kaşınıp karar verdim
çünkü yürümek bacakları ve basnei inceltiyor yani benim olmayan yerlerimi
gayet ii duruyorrr daha fazla inceltmek istemiyorum
ha tabi birde terletip kal yaktıryor amaaa zaten 3 5 kilo kaldı sporsuz da verilirrr
tamamamen bırakmıycma yine haftada 3 gün yürüyüş yapıcam
ama hafta içi 5 gün sabah 6:30 da platese başlıycma lastik almamm lazım
hafta sonu

AA Banucum 1.5 aylık çile sona erdi demek çok sevindim canım..artık seni kimse tutamazzzzzzzzz:84:

nihalll saol cnm evet sonunda 63 yüzünü gösterdiiii pek nazlıymış ayol
amaaa cnm benim gibi bir bünyenin işi belli olmaz tabiiii
5 gün karbon diyeti ve full sporla art 1 kilo çıkan bir bünyem var

teşekür ederimmm yasemincimm
banununnn fendi 65 ii ve 64 ü yendii

mrb kızlar nasılsınız ne alemdesiniz bakem :)
ben fazla giremiyorum yine bu aralar çünkü bahar temizliğini bitirmeye uğraşıyorum çok şükür bitmek üzere çok az kaldı :)) ama tabi bende bittim gerçi temizlendikten sonra insanın çok hoşuna gidiyor güzel bir duygu :)

bu arada zincirleri kırmışsın banuşum tbrk ederim cnm

tabi kilo veren tüm arkadaşları tbrk ederim veremeyenlerde işlh haftaya verirler

izloşum benim makinam 7 kiloluk .. yazlık yorganımı alıyoda diğer kalın olanları çok sıkıştırmak gerekiyo o zaman da detarjan kalıntıları falan kalıyo .. 1-2 kere yıkadım hoşuma gitmedi şimdide temizlemeye veriyorum

Zum .. maşallah senin için tam bir sınav günü olmuş gerçekten ama sen 100 üzerinde 100 le geçmişsin tebrikler valla kabızlık içinde form çaylarını denesen işe yarar bence ben her gün 2 tane içiyorum ii geliyor içmezsem aynı sen gibi kıvranıyorum

Banucum .. pazar günü lahmacun günümüz olsun kuu hmm pazarı iple çekiyorum valla zincirleri kırdın valla banu hadi bakalım önümüzdeki bi kaç hafta senin haftan artıkın ver kalan bikaç kiloyuda

Gülçin maşallah kuzum fısyıklı sarmayı yersin sen haftaya bu gidişle

Nursena .. bende 90 la başladım bu maratona ..yeterki iste birazda dişini sık yeter gerisi kendiliğinden geliyor zaten

Deryacım seninkisi bence prenseten oldu .. tatlı krizinde ondandır çok büyük ihtimalle.ben güveniyorum sana haftaya bomba gibi gelirsin

Filiz yaa alemsin valla çok güldüm kendi yorum yorumuna . okurken bana hiçte öle gelmedin daldan dala güzel atlamışsın canım

Nihalcim sen zaten hatanı biliyosun düzeltirsin eminimki .sıkıntı yapma sakın doktorda kilo vermiş çıkıyormuşsun sen şimdi ne süpriz olur ama

Kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum .. alıntı yapmadım çok uzun ve göz yorucu oluyor diye
bide dondurma mevzuu vardı Allahtan hiç aram yoktur dondurmayla kırk yılda biyerde ikram ederlerse yerim işte . ama sevenler kalorisine dikkat ettikten sonra sorun çıkarmaz diye düşünüyorum

bende bildirim yapam
başlangıç 100
geçen hafta (hatırlamıyom maalesef )
bu hafta 60.5
giden (geçen haftayı hatırlamadığım için bunuda bilmiyom maalesef)
toplamda giden 39.5
hedef 57
beden 40
spor yanlış hatırlamıyorsam 130 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…