80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burcum aklımdan ilk geceni yazdım canım biraz en kötüden baktım sanırım kusura bakma lütfen

ay yok ablacimmmmm
ben bütün yorumlara acigimmm hic alinmam gücenmem
cünkü büyüklerimden ögütler almayi seven bir kizim ..
daha cooook ögrencek seylerim var .. o yüzden özür dilemene hic mi hic gerek yok

wisper iyi geceler canım

burcum sağolasın bian pişman olmuştum valla

iyi geceler benden tüm topiğin çıtırlarına gitsin efendim

iyi geceler kızlar bu gün tartılmadım malesef regli olmuşum o yüzdende farım moralım bozulur diye tartılmadım

deryecım sana zahmet beni sabit yazarmısın canım

maşallahh canım gayet fit duruyorsun burda ama
seninde dediğin gibi sıkılaşmaya ihtiyacın var, birde üstündekilerden çok belli olmuyor hatların :26:
sende mide filan var, benim oram dümdüz, nasıl seninki daha ince çıktı anlamadım
hangimiz yanlış ölçüyoruz acaba :26:

Elimdeki bisküvilere 2. lokum alıp,dedikleri gibi yaptım,gerçekten çoook güzeldi.Ben de bimiyordum ve bu şekilde yemeyi öğrenmiş oldum.

çok iyi bişiy öğrendin demi
eferim

canıımmm saolasın öpüyorum gelincik yanaklarından

hafta sonu bende koyarım resim
yorumlarız

çingene prenses bizimkiler yaa

izlem ben frambuazlısını denemiştim ve çok sevmiştim turta seviyorsan seversin bence

ahh sevmem miiii sevmem miii
şekersiz çay yada, sert bir nescafe ile

bravoo arkadaşıma
nedense bu sefer güzel bir elektrik aldım, seni de çok karralı gördüm nilgüncüm
çok güzel kadınsın maşşallahh
yakar geçersin ortalığı, o kocanda avucunu yalar

O kadar bunaldım artık mutfağım çok küçük değil ama yine de sinir bozucu
]

yaparsın sıkma canını
otur şöyle bir keyif kahvesi iç benim için
işler bitince

tülayımmmm
haftasonu ikeada aynı havayı soluyalım tabii yaa
hataa isveç köfte yicem, bayılıyorum o köfteye mükemmel yapıyorlar sende ye
sonra birde tramisu

misafirleri güzelce ağırladık,
benim oğlan uyumuştu
onların yanında uyandı
halaa yanımda uyanık, şarkı söylüyor
, inşallah benle birlikte uyur

yoğsam işimiz var

günaydın kızlarrrrr iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileqiylee
birazdan görümceme kahvaltıya gidicez kvde orda..görümcem haftaya sünnet yapıcak çocuklarına..onun telaşı var hepimizde..neyse eşi ahçı bize hiçbişey bırakmadı sabah erkenden kalkıp kızımın en sevdiqi pastayı yaptım..bugün bnm prensesimin doqumgünü 16 yaşına giriyor ablaları..bebekliqi dün gibi daha.. şimdi çok güzel ve alımlı bir genç kız oldu..kıyamıyorum bebeqime..3-5 sene sonra evlenip gideceqini düşündükçe gözlerim doluyor..Rabbim hayırlı insanalrla karşılaştırsın cümlemizi..hepinizi öpüyorum öqlen gelicez eve kızımın doqum gününü kutlucaz görüşürüz arkadaşlarr

bravoo arkadaşıma
nedense bu sefer güzel bir elektrik aldım, seni de çok karralı gördüm nilgüncüm
çok güzel kadınsın maşşallahh
yakar geçersin ortalığı, o kocanda avucunu yalar

sağol canım her zaman yanımda oluyorsunu inşallah bu sefer utandırmayacağım sizi.

günaydın.kahvaltı için biber,yeşil soğan,kırmızı biber,mantar,dereotu doğradım.az yağda soteledim ve yumurta kırdım 2 tane.fazla yağ koymadım suyla piştiler hatta.karbon diyetine uygun mu bilmiyorum ama kaymaklı ballı kahvaltıdan daha iyidir herhalde.

birazdan karbon topiğine de bakacağım daha çok şey öğreneyim diye.bilen arkadaşlar siz de kilit noktaları belirtirseniz sevinirim.

sena günaydın canım nasılsın?

yeni yaşı hayırlı olsun kızının allah sağlıklı ömürler nasip etsin.

Günaydın kızlar
Ay sabah sabah depremle gözümü açtım ya, çok salladı bu sefer
Şimdi gene olacak diye tetikteyim, allahım sen koru

Günaydın kızlar
Ay sabah sabah depremle gözümü açtım ya, çok salladı bu sefer
Şimdi gene olacak diye tetikteyim, allahım sen koru

3 şiddetinde canım ama yüzeyde olmuş 5 km altta.o yüzden daha fazla hissettiniz.Allah Allah neden biz hissetmedik acaba?sonuçta balıkesir yakın bursaya..

çok geçmiş olsun.inşallah olmaz bi daha..

Allahım hayırlarla getirsin bu duyguları
Ama tadını çıkar

Ayşecim ben gördüm ama linki yanlış vermişsin o yüzden diğer arkadaşlar görememiştir..Birazdan onların göreceği şekilde düzenleyeceğim ayrı mesajda :13:

Çok güzel bir hatunsun vallahi bak bak doyamadım maaşallah
Yüz hatların o kadar güzel ki kilo bile yakışmış

3 şiddetinde canım ama yüzeyde olmuş 5 km altta.o yüzden daha fazla hissettiniz.Allah Allah neden biz hissetmedik acaba?sonuçta balıkesir yakın bursaya..

çok geçmiş olsun.inşallah olmaz bi daha..

Bilmiyorum nilgünüm ya 3. katta oturuyorduk arkadaşımın kızı bendeydi tv izliyorduk, evden çıkacaktık tam neye uğradığımı şaşırdım ..Eşim uyuyordu deprem deprem diye bağıra bağıra uyandı düşün o derece... Haber sitelerinde bir şey yok daha sen nereden öğrendin :26:

Son düzenleme:
Son düzenleme:

canım simavdaki 5.9 da kütahya daydım ya.o zaman kandillinin sayfasını açmıştım.seni okuyunca yine açtım .htta 2 tane daha oldu öyle yazıyor.oradan takip edebilirsin.

Son Depremler

linki bu canım..

Kızlar depremin merkez üssü gene kütahya / simav..5 büyüklüğündeymiş bu sefer...Orada yaşayanlara allah sabır versin, iyice tedirgin olmuşlardır, gerçi biz bile olduk

günaydın efem..............
ayy dryoş çok geçmiş olsun cnmm yaaaa, umaırm bu depremler öncü degilidr.

aycan
maşşş. benced eçok hoş ve şirin bir annesin veee daha güsel olcaksın eminim
azimm ve hırs görüyorum sende. birde icldin çok güsle ya maş....

bende sıcka sıcak simit yemek istiyorum birazdan eşim kalksın
göndericem almayaa..........

tülay ve izlem ikea yı benim içinde gezin anacım ben çok sveiyourm orada gezmeyiiii
istanbula gidinceee hep giderimmmm ama şimdi gerek kalmadı çok yakınımıza açılcak ikeaaa
hatta sabah tabelasıı takılmışşş.. yani böle dibimde degil ama baktıgımda görebiliyourm kim görmezkiii sapsarı tabelayı,yeni eve geçene kadar kafamd atasarım yapıp yeni evde uygulucma inşş hepiciginii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…