günaydın efem..............
ayy dryoş çok geçmiş olsun cnmm yaaaa, umaırm bu depremler öncü degilidr.
aycan
maşşş. benced eçok hoş ve şirin bir annesin veee daha güsel olcaksın eminim
azimm ve hırs görüyorum sende. birde icldin çok güsle ya maş....
bende sıcka sıcak simit yemek istiyorum birazdan eşim kalksın
göndericem almayaa..........
tülay ve izlem ikea yı benim içinde gezin anacım ben çok sveiyourm orada gezmeyiiii
istanbula gidinceee hep giderimmmm ama şimdi gerek kalmadı çok yakınımıza açılcak ikeaaa
hatta sabah tabelasıı takılmışşş.. yani böle dibimde degil ama baktıgımda görebiliyourm kim görmezkiii sapsarı tabelayı,yeni eve geçene kadar kafamd atasarım yapıp yeni evde uygulucma inşş hepiciginii
masuuuuuuuuummmmmm seninle aynı yerde oturuyoruzzzzzzz hatta tahminim ben seni gördüm herhalde yürüyüse ikiz bebeklerinle mi gidiyosunn
nilgün şimdi gördümm
start vermişsinn tekrardannn artık yaz dönemide geliyor nasılsaaa
senin için daha rahat olcak diyet yapmak evdesin.
okul açılana kadardayolunaa girmiş olur herşey zaten
karbonla başladın sanırım,biraz sıkı ve zorlayıcı bir diyet ama
aralarda 3 -5 gün yapıyorum tabii bend eçok güsle sonuçlar veriyor çünkü
ya zaten çok alımlı bir hatunsun ,zayıflayınc anele rolur düşenemiyorum bile
günaydın efem..............
ayy dryoş çok geçmiş olsun cnmm yaaaa, umaırm bu depremler öncü degilidr.
aycan
maşşş. benced eçok hoş ve şirin bir annesin veee daha güsel olcaksın eminim
azimm ve hırs görüyorum sende. birde icldin çok güsle ya maş....
bende sıcka sıcak simit yemek istiyorum birazdan eşim kalksın
göndericem almayaa..........
tülay ve izlem ikea yı benim içinde gezin anacım ben çok sveiyourm orada gezmeyiiii
istanbula gidinceee hep giderimmmm ama şimdi gerek kalmadı çok yakınımıza açılcak ikeaaa
hatta sabah tabelasıı takılmışşş.. yani böle dibimde degil ama baktıgımda görebiliyourm kim görmezkiii sapsarı tabelayı,yeni eve geçene kadar kafamd atasarım yapıp yeni evde uygulucma inşş hepiciginii
bu arada kaç gündür sizin yazılarınızı okuyorum ne güzel dostluklar kurulmus ne güzel sohbetler ediyosunuz burda imrendim valla bende sizinle sohbete gelebilirim herhalde
aha basılsımmmmmmmmmmmmmm
yok sabah yürüyüşüne onlarla gitmiyourm amaaa onlarıd agünd eiki kez çıkartıyorum dışaır 2.5 yaşındalarrrrr
ay sağol banu senden bu lafları duymak çok mutlu etti beni.artık başlayayım canım ya utancımdan yerin dibine geçeceğim valla.herkes o kadar canla başla mücadele veriyorki zayıflamak adına valla yediğimden utanır oldum.karbon evet zorlayıcı ama 7 sene önce falan yapmıştım ve 10 kilo vermiştim.bakalım aynı iradeyi gösterebilecekmiyim.her şeyimi aldım inşallah topiği de takip edersem güzel sonuçlar alacağım.
yapmadığım şeyleri yapayım dedim önce kenimi kasmadan.biberiye çayımı demledim içeceğim birazdan.suyumu arttıracağım ve suyu 3 lt ye çıkartacağım.hep böyle yanımda olun tamam mı?
canlarım iyiki varsınız
ay sağol banu senden bu lafları duymak çok mutlu etti beni.artık başlayayım canım ya utancımdan yerin dibine geçeceğim valla.herkes o kadar canla başla mücadele veriyorki zayıflamak adına valla yediğimden utanır oldum.karbon evet zorlayıcı ama 7 sene önce falan yapmıştım ve 10 kilo vermiştim.bakalım aynı iradeyi gösterebilecekmiyim.her şeyimi aldım inşallah topiği de takip edersem güzel sonuçlar alacağım.
yapmadığım şeyleri yapayım dedim önce kenimi kasmadan.biberiye çayımı demledim içeceğim birazdan.suyumu arttıracağım ve suyu 3 lt ye çıkartacağım.hep böyle yanımda olun tamam mı?
canlarım iyiki varsınız
hımm bi gün sabah yürüyüşte bi bayan görmüştüm çocukları arabaya bindirmiş aletlerde hareket yapıyodu kadına imrenerek bakmıştım 2 bebekle azim etmiş diye simdi sen de ikea diyince acaba o kadın semisin diye düşündümm
Nilgünüm içtiğin bitki çaylarının da karbonunu araştır :26:
Ben tarçın çayı içiyordum bir hesapladım bir kupası 10 karbon ediyormuş
Hemen kestim tabi..
Karbon zorlayıcı ama hakkıyla yapılırsa çok güzel verdiriyor :13:
Bence uzun süreli yapıp kendini bunaltacağına 3 gün yap ama tam yap böyle puanın 10'u geçmesin, bence harika bir başlangıç yapmış olursun
yok cnm benimkiler uyuyor o saattee ben 6 da gidiyoru yürümeyee
ama yakın oturuyoruz demekkii seninlee
ben bu yürüyüş yolu varya ona yakınım ikisinede biri ön tarafta biri arka taraftaa
açık alıntam kerşısıı öle diyim sanaa
umarım anlatabildim?
günaydın kızlar
deryacım geçmiş olsun...sen bu kadar hissettiysen kütahya'da nasıl hissedildi kim bilir? allah herkesi korusun aynı korkuları,kayıpları tekrar yaşatmasın... canım ayşe'nin resimlerini düzenlemişsin ellerine sağlık görememiştim ii oldu.yaseminin resimlerinide göremedim...
Ayşecim kızında sende pek şekersiniz yüz hatları sana benzemiş maşallah allah nazarlardan korusun...bu kilolar o zaman seninde hamilelik kiloların değil mi?
eda'cım allah sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inş.
nilgün canım bu yazışmanda seni çok istikrarlı gördüm ohh ne güzel alışverişini yapmışsın kendini hazır hissediyorsun inş.devamı gelir...
utancak ne var ki nilgün ,benceee gayett istikrarlı olcaksın bu kezz
daha bir kararlı gördümm seni bu kez
bazen hayat şartları vs vss izin vermiyotr hiçbirşeyee
ama deidigm gibi yaz dönemi snein için daha iyi olcak
su çok öenmli zaten yeşil çayda içebiliriisn mesela ben diyete başladıgımdan beir mutlaka içerim hergün 3 veya 4 fincan ve artık severek keyif için içiyorum
menüleirmde yazmasamd aşaşmaz benim yeşil çayım
sitelerde mi oturuyosun
ben daha içlerdeyim yani metroya 5 dk. yürüyorum
sağol filizciğim haklısın kararlıyım bu sefer.alışvrişte öyle şeylere denk geliyorum ki üzerimde hayal edince çok mutlu oluyorum.ama en öenmlisi sizlere karşı kendimi sorumlu hissediyorum.allah mahçup etmesin.
ben de çilekli yeşil çayı seviyorum ama aklıma takılan bir şey var.acaba çilekli gibi değişik şekilde içince etkisi azalıyormu ki yeşil çayın?
öneriniz var mı sevdiğiniz marka falan..
[img=http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/260.jpg]
[img=http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/309.jpg]
[img=http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/331.jpg]
[img=http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/342.jpg]
[img=http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/453.jpg]
[img=http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/454.jpg]
bu fotolar doğumdan itibaren 93-98 arası....
ben çaykurun kutu içerisinde olanı kullanıyorum sallamaa çay sevmiyorum benn tadı çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?