desteğin ve söyledıklerın için tesekkurlercanımveletus....
cnm özelllikle diyet için giidp alışverişe gerek yok yani diyet ürünleir yemiyoruz bizde
evde ne yaptıysak onlardan yiyoruz. yemekleirn yagına dikkat et kendine ekmek al tb ve çavdar ekmegi al,meyvelerden muz çok kalorili evet am aonund akal ayarlarsan yiyebilirisin cnm
yürüyüş olarakta keisnlikle sabah yürüyüşünü tavsiye ediyorum cnm bendeee
onlar yeidkleir için eritmek istiyorlar bis yemiyoski eritelim
zeynooo
nedenn eksilme olmadı acaba tartıda cnmm
duraklama dönemindede olsan geçiyor cnmm
çok istikrarlısın zaten bunud aatlatırsın cnm
desteğin ve söyledıklerın için tesekkurlercanım
bugün pazar oldugunu unuttunuz sanırımyaaa bu başlık nıye aktıf degil
yokmu zayıflamak isteyen?
Bereaber zayıflayalım
nurancım güle güle kullan, ayakkabında elbisen de çok hoşmuş...şimdilik korselerle giyiyoruz bazı elbiseleri ama korsesiz giyme günlerimizde yakındır elbet...
nilgüncüm menün güzel bence yanlış hatırlamıyorsam karbonhidrat diyeti yapıyordun,ben de yapmak istiyorum ama şimdilik gözüm kesmiyor.bir arkadaşım çok güzel kilolar verdi bu diyetle acıkmadağını söylüyordu.inşallah sende alışırsın da zorlanmadan güzel sonuçlar alırsın canım izlem çorba yı içtim erittim bile kokusuda tadı da süper ötesi,teşekkürler
gün ağarınca boynum bükülür
dalarım uzaklara gönlüm sıkılır
sorma ne haldeyim
sorma kederdeyim
sorma yangınlardayım zaman zaman
sorma utanırım
sorma söyleyemem
sorma nöbetlerdeyim başım duman
ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş
kor kor ateşler yanıyor içimde
aşkı beni kül ediyor...
iyi geceler kızlar cok başım agrıyor
listemiz hazır kızlar
4 listedir filan yapmıyordum ben, listem eskimiş yaa
15 kişi ekledim
bi kısmı eksik bildirim yapmış
bi dahaki hafta düzeltiriz, ben aklımda kaldığı kadarı ile tamamladım
öpüyorum hepinizi, kocam ne listeymiş yahuu
kaç saat sürdü bi film izliycektik şurda diye sitem ediyor
süper kilolar verilmiş, devamı gelir inşallah
herkesin sağlıklı sıhatlı hedefine ulaşmasını diliyorum
evet eve daha yeni gelebildim ve hemen makinadaki resimleri attım pc ye....
bundan sonra her 5 kiloda bir fotoğraf yüklemeye karar verdim ii motive oluo insan...
bunlarda 81 kilo.....
:84::84::84:uyanın eyyy fanilleeerrrrr ya kalkın kızlar huuuuuuuuuu çok tırstım ay burda tek başıma
Çok geçmiş olsun selmacım
canımmm neyin var kuzum bi aksilik yok inşş. içime sıkıntı düşürme çiçemmm nolur lütfen biran önce eski haline dönn emi
Nasıl hoş durmuyo müthiş görünüyo elbisenede ayakkabınada bayıldım vallahi güle güle giyy innşş.
Ayşecimm maşalllahhh sana canım benim sen çok güzel cok hoş bi hanımsın.yavrunda dünya güzeli maşallah rabbim seni ve aileni nazarlardan korusun inşş. özelliklede dünya güzeli yavrunu.
çokkk geçmiş olsun canım allah bi daha göstermesin inş.
Senacımm canım benim iyiki doğurmuşsun dogum günü kutlu olsun inş.rabbim her daim karşısına hayırlı insanlar çıkarsın inşş.
DAMLALAR (adını unuttum canım) seninde dogum günün galiba iyiki dogdun ömrün hayırlı ve uzun olsun inşş. canım
Unuttugum yada gözden kaçırdıgım herkesten özür dilerim
canım abur cubur ve pasta börek malzemeleri almadıqın sürece sorun yok..sebze meyva et bunları temin et sonrasında sadece öqünlerini ayarlamak kalıyor..bu arada bitki çaylarını almayı ihmal etme tatlımbu gece annem gelıyo butun kıs babamla kardesım bendeydı artık annem gelıyo esım kızım ve ben kalıyoruz salı gunu baslıyorum ınsanlah yarın gıdıp alıs verıs yapmam lazım sımdı sızden akıl ıstıyorum ne almalıyım tavuk baalık bol meyve sebze falan ama sunu al yada sunu sakın alma dedıgınız bır seyler varmı bıde sabah altı bucuk gıbı kalkıp yedı bucuga kadar yuruyus yapmayı dusunuyorum gun ıcınde vakıt bulursam yıne yapmak ıstıyorum yuruyuslerımı bunun ıcın zaman ayırmak ıcın dırenıcem artık aksamdan sonra yuruyor benım komsucuklarım gun ıcınde herseyı yıyorlar tatlılar tuzlular ama yaz kıs her aksam yuruyuse gıdıyorlar gelıncede ada cayı falan ıcıyorlar bır sey yemeden yatıyolar o yuzdende kılo almayı bırakın kılo verdı ıkısıde sızce sabah yuruyusumu yoksa aksam yuruyusumu daha ıyı ama ben sabahları kalkıp o temız havayı ıcıme cekıyorum ya kendımı cok dınc süüüüpppeeerrr hıssedıyorum o zaman neyse basınızı sısırmıyım sabah sabah şimdi sizler bana bastan sona nasıl bır yol ızlemem gerektıgı konusunda yardımcı olurmusunuz not:meyveyı cok sevıyorum bunuda bellı sayıda yemek zorundamıyım yoksa dıledıgım gıbı yıyebılırmıyım bıde asla yememem gereken kalorısı yuksek muz gıbı falan varmı YARDIMLARINIZI BEKLIYORUUUMMM MOTIVE OLABILMEMM İÇİN SİZLERE ÇOOOKKK İHTİYACIM VARRR
canım çok teşekkürler telafi edeceğim bu hafta inş kilovermesemde artı çıkmam resim ekliym ilk pastam ama mazur görün :)geçmiş olsun. kızının d. günüde kutlu olsun nice yıllara inş. (kızınında yanlış hatırlamıyorsam) bende merak ettim pastayı şimdi foto çektiysen koyda bakalım. gözümüz gönlümüz acılsın. e artık bu hafta telafi edersin boyle ozel günlerde insan nasıl kendini tutabilirki
o cimrilik arada bendede tutar iyi bişey aslında. ozamn bu 3lüsü daha uygun tekliye göre
çok teşekkürler tülay evi hala toparlayamadım çook yoruldum ama güzel oldu
Damlalar .. doğum günün kutlu olsun canım .. alnının akıyla çıkmışsın ya bi kaç yüz fazla kalorinin lafımı olur 2 güne eserleri kalmaz valla
melina güvenilir bi siteden aldıktan sonra sorun olmaz canım zaten markası aynı alışveriş merkezindende alsan aynı stoktan gelicek neticede ..
listemiz hazır kızlar
4 listedir filan yapmıyordum ben, listem eskimiş yaa
15 kişi ekledim
bi kısmı eksik bildirim yapmış
bi dahaki hafta düzeltiriz, ben aklımda kaldığı kadarı ile tamamladım
öpüyorum hepinizi, kocam ne listeymiş yahuu
kaç saat sürdü bi film izliycektik şurda diye sitem ediyor
süper kilolar verilmiş, devamı gelir inşallah
herkesin sağlıklı sıhatlı hedefine ulaşmasını diliyorum
evet eve daha yeni gelebildim ve hemen makinadaki resimleri attım pc ye....
bundan sonra her 5 kiloda bir fotoğraf yüklemeye karar verdim ii motive oluo insan...
bunlarda 81 kilo.....
Çok geçmiş olsun selmacım
canımmm neyin var kuzum bi aksilik yok inşş. içime sıkıntı düşürme çiçemmm nolur lütfen biran önce eski haline dönn emi
Nasıl hoş durmuyo müthiş görünüyo elbisenede ayakkabınada bayıldım vallahi güle güle giyy innşş.
Ayşecimm maşalllahhh sana canım benim sen çok güzel cok hoş bi hanımsın.yavrunda dünya güzeli maşallah rabbim seni ve aileni nazarlardan korusun inşş. özelliklede dünya güzeli yavrunu.
çokkk geçmiş olsun canım allah bi daha göstermesin inş.
Senacımm canım benim iyiki doğurmuşsun dogum günü kutlu olsun inş.rabbim her daim karşısına hayırlı insanlar çıkarsın inşş.
DAMLALAR (adını unuttum canım) seninde dogum günün galiba iyiki dogdun ömrün hayırlı ve uzun olsun inşş. canım
Unuttugum yada gözden kaçırdıgım herkesten özür dilerim
zeynooo
nedenn eksilme olmadı acaba tartıda cnmm
duraklama dönemindede olsan geçiyor cnmm
çok istikrarlısın zaten bunud aatlatırsın cnm
Hiç Eksilme Olmadı Ablacım
Duraklama Döneminde Zaman Geçiyor Evet
Çok İstikrarlıyım Bu Duraklama Döneminde Çok Güzel Sabırla Atlatıcam İnşallah Ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?