80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gece annem gelıyo butun kıs babamla kardesım bendeydı artık annem gelıyo esım kızım ve ben kalıyoruz salı gunu baslıyorum ınsanlah yarın gıdıp alıs verıs yapmam lazım sımdı sızden akıl ıstıyorum ne almalıyım tavuk baalık bol meyve sebze falan ama sunu al yada sunu sakın alma dedıgınız bır seyler varmı bıde sabah altı bucuk gıbı kalkıp yedı bucuga kadar yuruyus yapmayı dusunuyorum gun ıcınde vakıt bulursam yıne yapmak ıstıyorum yuruyuslerımı bunun ıcın zaman ayırmak ıcın dırenıcem artık aksamdan sonra yuruyor benım komsucuklarım gun ıcınde herseyı yıyorlar tatlılar tuzlular ama yaz kıs her aksam yuruyuse gıdıyorlar gelıncede ada cayı falan ıcıyorlar bır sey yemeden yatıyolar o yuzdende kılo almayı bırakın kılo verdı ıkısıde sızce sabah yuruyusumu yoksa aksam yuruyusumu daha ıyı ama ben sabahları kalkıp o temız havayı ıcıme cekıyorum ya kendımı cok dınc süüüüpppeeerrr hıssedıyorum o zaman neyse basınızı sısırmıyım sabah sabah şimdi sizler bana bastan sona nasıl bır yol ızlemem gerektıgı konusunda yardımcı olurmusunuz not:meyveyı cok sevıyorum bunuda bellı sayıda yemek zorundamıyım yoksa dıledıgım gıbı yıyebılırmıyım bıde asla yememem gereken kalorısı yuksek muz gıbı falan varmı YARDIMLARINIZI BEKLIYORUUUMMM MOTIVE OLABILMEMM İÇİN SİZLERE ÇOOOKKK İHTİYACIM VARRR

Günaydın Güzeller

Lapamın Sonucu Ayını Ne ALdım Ne Verdim
Sanırım DurakLama Dönemine Giriyorum
Vücudum Direniyor Yağlar Gitmesin Diye :111::111:
Bende Ona İnat Gidicek Diye Direnicem

veletus....
cnm özelllikle diyet için giidp alışverişe gerek yok yani diyet ürünleir yemiyoruz bizde
evde ne yaptıysak onlardan yiyoruz. yemekleirn yagına dikkat et kendine ekmek al tb ve çavdar ekmegi al,meyvelerden muz çok kalorili evet am aonund akal ayarlarsan yiyebilirisin cnm
yürüyüş olarakta keisnlikle sabah yürüyüşünü tavsiye ediyorum cnm bendeee
onlar yeidkleir için eritmek istiyorlar bis yemiyoski eritelim

zeynooo
nedenn eksilme olmadı acaba tartıda cnmm
duraklama dönemindede olsan geçiyor cnmm
çok istikrarlısın zaten bunud aatlatırsın cnm

günaydın demeyi unuttummm kızlar günaydın günaydınn
benim prensessss sonunda tam anlamıyla geldiii
çok agrım varrr (ben bu agrıya razıyım tebi)
karnımd adavul gibi şişti yaaaa

ve ve vee ben halaa ütümü yapamadımmm

tülay bend eüdn metrodna baktım ama 3 lüsü 20 liraydı
3 lüye bence gerek yok,netten yorumları okudum ,
en sertini alın diyor herkes sonra yumuşuyormuş çünkü
birde 15 cm li alın diyorlarrrr öteskisi ayyaktan çıkıyormuş

desteğin ve söyledıklerın için tesekkurlercanım

sağol canım elimden geldiğince yapıyorum..

canım ne oldu?yapabileceğimiz bir şey var mı?istersen özelden telefonunu ver konuşup derdini dinleyeyim belki yapabileceğim bir şey vardır..

hayat laylaylom geçmiyor.her zaman gülmek,pozitif olmak da bazen insanı sıkıyor.bazen bunalıyorum.bugün ağzımı açmayacğım millet konuşsun ben dinleyeyim diyorum.ne konuşmak ne gülmek geliyor içimden.ama ertesi gün eski halime dönüyorum.umarım 1 günlük bi melankolidir.

seni çok seviyouz bunu sakın unutma..

iyi geceler kızlar cok başım agrıyor

geçmiş olsun canım geçti mi bari?

ellerine sağlık canım listelerini özlemişiz.kilo verenleri tebrik ederim..

evet eve daha yeni gelebildim ve hemen makinadaki resimleri attım pc ye....
bundan sonra her 5 kiloda bir fotoğraf yüklemeye karar verdim ii motive oluo insan...

bunlarda 81 kilo.....

senin gülen yüzün her şeyi güzel gösteriyor zaten.ama orantılı kilon var.yani sadece bir bölge pörtlememiş.gayet hoşsun.ama daha hoş olabilirsin

:84::84::84:uyanın eyyy fanilleeerrrrr ya kalkın kızlar huuuuuuuuuu çok tırstım ay burda tek başıma

uyandık uyandık merak etme..valla 4 senedir sabahın köründe kalkıyorum.gece kaçta yatıyorum bilmiyorum.şimdi küçük kızım yeni yeni 9-10 lara kadar uyuyor.çok güzel erken kalkmamak..

günaydın canlarım..valla öyle midem kazınıyor ki uzun süredir böyle açlık hissetmedim.demekki dünü kurallara uygun,bol sulu ve diyetime dikkat ederek geçirmişim.valla midem sırtıma yapıştı.aklımdan neler yemek geçiyor bibilseniz?ama frenleyecek bir şeyler yiyeyim de eşimle kahvaltı yaparken kaçamak yapmayayım..

amin bitanem inşallahhh çok teşekkür ederim

canım abur cubur ve pasta börek malzemeleri almadıqın sürece sorun yok..sebze meyva et bunları temin et sonrasında sadece öqünlerini ayarlamak kalıyor..bu arada bitki çaylarını almayı ihmal etme tatlım

günaydın kızlarrr güzel pazarlar

ayşe maşallahın var canım 5 kilo sonra foto eklemeyi unutma kilolar gidince süpperrr olacaksınnn

izlem ellerine sağlık canım liste güzel görünüyor

izlemcim ellerine sağlık canım
bu hafta kilo veren herkesi tekrar tebrik ederim veremiyenlerede başarılı bir hafta dilerim

deryoş noldu tatlım sana inşallah sıkıntın neyse hızla geçer gider

canım çok teşekkürler telafi edeceğim bu hafta inş kilovermesemde artı çıkmam resim ekliym ilk pastam ama mazur görün :)

çok teşekkürler tülay evi hala toparlayamadım çook yoruldum ama güzel oldu

listen harika çiçekler açmış ellerine sağlık diyetimde ilk sabit kaldığım hafta bu güzel listede hiç hoş durmamış
evet eve daha yeni gelebildim ve hemen makinadaki resimleri attım pc ye....
bundan sonra her 5 kiloda bir fotoğraf yüklemeye karar verdim ii motive oluo insan...

bunlarda 81 kilo.....

bizim topiğin kızlarının hepsii güzel yaw maşallah

canım adım seher benim doğum günüm ekimde kızımın doğum günüydü teşekkürler

çok agrım var kızlarrr
çocukları uyuttumm bi türk kahvesi yaptım yanında 2 kre bitter yiycemm

bitterr demişken kızlar ben çikolatayı buzluga atıyorum bitteri yani canım çekince 1 karee kırıp
agzıma atıyorum o eriyip bitmesi uzun sürüyor veee baya bi gidemriş oluyorum çiko istegimi
deneyebilirisinizz sizde....

deryoşşşş

izlem ellerine saglık cnm liste güsellll
helekiii kendimiii gördüm ya 65 harici bir rakamla bu dahada süperrr anacımm

seherr
kızınınn dogm günü kutlu olsun mutlu huzurlu yaşasın bir ömürr

ayşeeee
10 kilo vermiş halini düşünemiyorum meaşalahhhhhhhhhh
güleryüzlü insanlarııı çok seviyorummm

zeynooo
nedenn eksilme olmadı acaba tartıda cnmm
duraklama dönemindede olsan geçiyor cnmm
çok istikrarlısın zaten bunud aatlatırsın cnm

Hiç Eksilme Olmadı Ablacım
Duraklama Döneminde Zaman Geçiyor Evet
Çok İstikrarlıyım Bu Duraklama Döneminde Çok Güzel Sabırla Atlatıcam İnşallah Ablacım

Hiç Eksilme Olmadı Ablacım
Duraklama Döneminde Zaman Geçiyor Evet
Çok İstikrarlıyım Bu Duraklama Döneminde Çok Güzel Sabırla Atlatıcam İnşallah Ablacım

zeyno eminim atlatırsın cnmmm
aslında bu dönemde uygulanan bir çorba tarifi var ama
şimdi metan iice dururr üst üste böle şeyler yapmak ii degil sne diyetine devam et

ben o çorba tarifnii önce kendimm yapıcammm adet dönemimm geçsin sonra size tarif vericemmm
kobayy olarak kendimii kullancam yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…