80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seherrr
cnm nasıl yaptınnn kuu çok şirin görünüyorr
maşşallahh sanaa

lahmacun güzelii:80::80::80::80:tülayy
naberrr seni gördüm sobeeee

canım ben yaptım pastanedede yapıyorlar ama pek beğenmedim 50 tl ye yapıyorlardı 20 kişilik benim yaptığım pasta 200 tl üzeri özel pastaya giriyordu netten bakmıştım fiyatlarına
30 kişiye yetti arttı bile 3 kat pandispanya pişirdim 1 gün önceden streçledim pastayı yaparkende şekerli suyla ıslatmak çok önemli en üst katını ıslatmayı unuttum kuru oldu ama altkatlar düper oldu krem şantiye ise samla çikolata koydum etek kısmı ise marshool varya bimde satılıyor o şekerleri erittim pudra şekeriyle yoğurdum açtım makarna hamuru gibi katı oluyor sonra süslemek size kalmış çok eğlenceli oldu en güzelide kızımla birlikte yaptık herkeste çok beğendi yapamam diye korkmayın çok kolay şeker hamurunu yapamayacağımı düşünmüştüm ama marshoolun o şekerleri süper oldu (netten buldum tarifi) *** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - RESİMLİ,PASTA,KEK,KURABİYE,YAŞ PASTA,MUFFİN,HAMUR İŞİ,POĞAÇA,BÖREK,ÇÖREK,EKMEK,TATLI,ŞERBETLİ TATLI,SÜTLÜ TATLI,YEMEK,YÖRESEL YEMEKLER,ET YEMEKLERİ,KÖFTE,MAKARNA,PİLAV,BALIK,SALATA,KAHVALTILIK,ÇO lingi bu
şeker hamurları hazırda satılıyor 1 kg olarak 10 tl fiyatı

harikasın mükemmelsin süpersin canıımm tebrik ederim yani aynı şehirde otursak kesin yakana yapışırdım evet gerçekten hazırları çok pahalı 200-300 arası yazık yani ilk kezmi yaptın eğitim aldınmı hiç yoksa yartıcılığınlamı çıktı ortaya ayyyyyy

deryacım bir tek ölüme çare yok, sıkıntın her neyse kısa sürede çözülür inşallah. tanıdığım kadarıyla güçlü bir kızsın.

izlemcim ellerine sağlık, moraranlardan biryim ama gitmeye başladı kilolar

ayşecimfarkedilecek derecede kilo vermişsin canım. tebrik ederim. yüzünün güzelliği daha da çıkmış ortaya:81::81:

ilk pastamın resmi kızım bakmaktan yiyemedi zor kesmeme izin verdi

Eki Görüntüle 201276

kızının doğum günü kutlu olsun sehercim( umarım ismini doğru hatırlıyorumdur)pasta da gerçekten çok hoş olmuş. kızın haklı. insan kesmeye kızamaz.

ellerine sağlık izlem beni de almışsın listeye teşekkür ederim

merhabalar kızlar,iyi pazarlar dilerim burda olanlara.gerçi in cin top oynuyor gibi :44:başım çok ağrıyor nedendir bilmem canım da birşey yapmak istemiyor.ama evde sebze meyve namına bişey kalmadı pazar kuruluyor bugün bizim burda birazdan gitsem iyi olacak taze taze yeşillikler almak onları koklayıp koklayıp yemek istiyorum

banu bu arada aklıma geldi hurcum yırtıldı demiştin dün bim de gördüm vakumlu hurç gelmiş bu hafta haberin olsun

merhaba arkadaşlar..
bugün itibari ile bende aranıza katılıyorum inşallah..kısaca kendimi tanıtayım..adım hacer, zonguldakta oturuyorum, ev hanımıyım,39 yaşındayım, 3 kızım var..3. kızım henüz 3 aylık..yani emzirme dönemindeyim..malesef rejim için emzirme döneminin sonrasını beklemiyeceğim..ayrıca tansiyon ve böbrek hastası olduğum için zayıflamam gerekiyor

rejim yapmakta en etkili yolun böyle bir topiğe devam etmek olduğunu düşünüyorum..motive olmak için(yememek için) hergün bu topikten 10 sayfa(baştan itibaren) okumayı düşünüyorum..acıktığım zaman da gelip her seferinde bir sayfa okumayı hedefliyorum..daha önce yeşil elma diyetini okumuştum bir topikte..burdan biliyorum motive için etkili olduğunu..

neyse uzatmıyayım şu an 81 kiloyum..hedefim 60..dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum..topiğe emek veren herkesten Rabbim razı olsun..

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza ben sema azmin daim olsun

bende emziriyorum ama ben diyet için 6 ayın dolmasını bekledim kızım ek gıdalara başlayınca her gıdayı tam anlamıyla yemeye başlayınca başladım diyete sakın sıkı diyet detoks gibi bişey yapma canım ilk 6 ay sütün içeriği çok önemli bence şu an sağlıklı beslenme moduna gir herşeyden ye ama kızartma hamur gibi ne süte nede sana faydası olmuycak şeyleri yeme bende şuan öyle bir diyet yapıyorum bol su salata yoğurt sebze ızgara haşlanmış et tavul ağırlıklı besleniyorum ama seni çok iyi anlıyorum ben gün dakka saydım 6 ay dolsun diye en azından o arada kilo almamaya çalıştım

bizde sana destek oluruz her konuda yardımcıda oluruz allah çocuklarını analı babalı büyütsün

ilk pastamın resmi kızım bakmaktan yiyemedi zor kesmeme izin verdi

Eki Görüntüle 201276

sehercim çok güzel bir pasta olmuş ellerine saqlık

canım gerçekten çok beqendim..linktede çok güzel anlatılmış..paylaşım için teşekkürler cnm..

geçmiş olsun canım hafta sonları böyle oluyor malum herkes biyerlerde..bende biraz yürüyüş yapmak istiyorum sonrasında bnmde işlerim var..bende pazara çıkmayı çok seviyorum..yeşillikleri gördükçe gözüm gönlüm açılıyor ohh miss gibiii pazardaki nane ve çilek kokusuna bayılıyorumm

canım hoşgeldin topiqimize demek zonguldaktasın..bende safranboluluyum..zonguldaqa çok sık gelirim..özellikle gökçebeye ve amasraya..sen şehir merkezindemisin canım..

ya arkadaş bunca yıldır kk dayım daha hala yazımın rengi nasıl değişir öğrenemedim iyimi biri bana öğretsin allah rızası için :26:

melinaaa
senin isimmm neydi unutuyorum cnm
bime gidicem ögledennn sonra bakayım bi tabi yagmazsaa havaa
sen twisten shape için kipaya baksana kesin vardır oradaa
hatta gitmişken banada bi lastik fiyatına bakıverr
nettenn alıcma valla olmadı ama 3 lü almak istemiyorum

izloş
sen 3 lü aldın lastigii
birde aslında sert lastigi tavsiye ediyorlar sen tam terisni demişsin kuu:26::26:

ya arkadaş bunca yıldır kk dayım daha hala yazımın rengi nasıl değişir öğrenemedim iyimi biri bana öğretsin allah rızası için :26:

canım mesaj yazdıqın yerin üstünde yazı tipleri boyut vs.. sıra sıra düzenlemeler var..orda A harfi var tıklayınca içindeki renklerden seçim yapıp tıkla ve çıkan renk parantezlerinin ikisinin arasına yazını yaz..hepsi bukadar cnm..

Senacım teşekkür ederim baş ağrısı sadece ama bütün günümü mahvetti ben pazara gitmeyi çok seviyorum bayılıyorum o taze yeşilliklerin kokusuna

Saliha hoşgeldin sende .Allah bağışlasın çocuklarını,sağlıkla büyüsünler.Burada bilinçli olarak hem bebeklerini büyüten hem de kilolarına veda eden arkadaşlar var sanırım onların tecrübeleri çok işine yarıyacaktır.önemli olan sağlıkla şu kilolarımızdan kurtulmak,bence doğru yerdesin

canım bende miqren var tuttumu beni delirtiyor..doktor dediki ilaç alıp faydası kadar zararınıda vücuduna alacaqın yere biberiye çayı iç birebir şifadır dedi..hakikaten aqrı başlarken ilk başta içersem iksir etkisi yapıyor..evde varsa demle canım iyi gelir

Özlem canım ben.dün gördüm bim de hatta bir arkadaş sormuştu nerden alıyorsunuz diye hatırlayamadım ismini :26:ben esattayım banu ya kipa uzak kalıyor bana gerçi arabayla gidiyorum ama gözüm kesmiyor yağmurda o yolu en yakın benim bildiğim orandaki panaroma :26:hafta içi giderim büyük ihtimalle misafirlerim de gelecek onlarıda gezdirmiş olurum senden önce de gidersem unutmam bakarım canım

özlemmm
e panaranın içinde işte kipa cnm alt katındaa

ben çok severim biberiyeyi hem et,tavuk marine ederken,hem de fırında patates yaparken çok kullanırım.ama bu faydasını bilmiyordum teşekkür ederim.biraz önce bi ilaç içtim pazara gidip geliyim deniycem muhakkak evde bol miktarda mevcut canım,sağol

özlemmm
e panaranın içinde işte kipa cnm alt katındaa

biliyom banucum orayı zaten sadece ordaki kipayı biliyorum aklımda,unutmam tekli plates lastiği fiyatlarına bakılacak :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…