harika görünüyor canım ilk pastam derken senmi yaptın kızının doğum günü pastasımı :26:
eğer sen yaptıysan nasıl yaptın aldıysan kaça aldın kaç kişilik bana bilgi verirmisin canım
canım ben yaptım pastanedede yapıyorlar ama pek beğenmedim 50 tl ye yapıyorlardı 20 kişilik benim yaptığım pasta 200 tl üzeri özel pastaya giriyordu netten bakmıştım fiyatlarına
30 kişiye yetti arttı bile 3 kat pandispanya pişirdim 1 gün önceden streçledim pastayı yaparkende şekerli suyla ıslatmak çok önemli en üst katını ıslatmayı unuttum kuru oldu ama altkatlar düper oldu krem şantiye ise samla çikolata koydum etek kısmı ise marshool varya bimde satılıyor o şekerleri erittim pudra şekeriyle yoğurdum açtım makarna hamuru gibi katı oluyor sonra süslemek size kalmış çok eğlenceli oldu en güzelide kızımla birlikte yaptık herkeste çok beğendi yapamam diye korkmayın çok kolay şeker hamurunu yapamayacağımı düşünmüştüm ama marshoolun o şekerleri süper oldu (netten buldum tarifi) *** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - RESİMLİ,PASTA,KEK,KURABİYE,YAŞ PASTA,MUFFİN,HAMUR İŞİ,POĞAÇA,BÖREK,ÇÖREK,EKMEK,TATLI,ŞERBETLİ TATLI,SÜTLÜ TATLI,YEMEK,YÖRESEL YEMEKLER,ET YEMEKLERİ,KÖFTE,MAKARNA,PİLAV,BALIK,SALATA,KAHVALTILIK,ÇO lingi bu
şeker hamurları hazırda satılıyor 1 kg olarak 10 tl fiyatı
gün ağarınca boynum bükülür
dalarım uzaklara gönlüm sıkılır
sorma ne haldeyim
sorma kederdeyim
sorma yangınlardayım zaman zaman
sorma utanırım
sorma söyleyemem
sorma nöbetlerdeyim başım duman
ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş
kor kor ateşler yanıyor içimde
aşkı beni kül ediyor...
listemiz hazır kızlar
4 listedir filan yapmıyordum ben, listem eskimiş yaa
15 kişi ekledim
bi kısmı eksik bildirim yapmış
bi dahaki hafta düzeltiriz, ben aklımda kaldığı kadarı ile tamamladım
öpüyorum hepinizi, kocam ne listeymiş yahuu
kaç saat sürdü bi film izliycektik şurda diye sitem ediyor
süper kilolar verilmiş, devamı gelir inşallah
herkesin sağlıklı sıhatlı hedefine ulaşmasını diliyorum
listemiz hazır kızlar
4 listedir filan yapmıyordum ben, listem eskimiş yaa
15 kişi ekledim
bi kısmı eksik bildirim yapmış
bi dahaki hafta düzeltiriz, ben aklımda kaldığı kadarı ile tamamladım
öpüyorum hepinizi, kocam ne listeymiş yahuu
kaç saat sürdü bi film izliycektik şurda diye sitem ediyor
süper kilolar verilmiş, devamı gelir inşallah
herkesin sağlıklı sıhatlı hedefine ulaşmasını diliyorum
merhaba arkadaşlar..
bugün itibari ile bende aranıza katılıyorum inşallah..kısaca kendimi tanıtayım..adım hacer, zonguldakta oturuyorum, ev hanımıyım,39 yaşındayım, 3 kızım var..3. kızım henüz 3 aylık..yani emzirme dönemindeyim..malesef rejim için emzirme döneminin sonrasını beklemiyeceğim..
rejim yapmakta en etkili yolun böyle bir topiğe devam etmek olduğunu düşünüyorum..motive olmak için(yememek için) hergün bu topikten 10 sayfa(baştan itibaren) okumayı düşünüyorum..acıktığım zaman da gelip her seferinde bir sayfa okumayı hedefliyorum..daha önce yeşil elma diyetini okumuştum bir topikte..burdan biliyorum motive için etkili olduğunu..
neyse uzatmıyayım şu an 81 kiloyum..hedefim 60..dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum..topiğe emek veren herkesten Rabbim razı olsun..
canım ben yaptım pastanedede yapıyorlar ama pek beğenmedim 50 tl ye yapıyorlardı 20 kişilik benim yaptığım pasta 200 tl üzeri özel pastaya giriyordu netten bakmıştım fiyatlarına
30 kişiye yetti arttı bile 3 kat pandispanya pişirdim 1 gün önceden streçledim pastayı yaparkende şekerli suyla ıslatmak çok önemli en üst katını ıslatmayı unuttum kuru oldu ama altkatlar düper oldu krem şantiye ise samla çikolata koydum etek kısmı ise marshool varya bimde satılıyor o şekerleri erittim pudra şekeriyle yoğurdum açtım makarna hamuru gibi katı oluyor sonra süslemek size kalmış çok eğlenceli oldu en güzelide kızımla birlikte yaptık herkeste çok beğendi yapamam diye korkmayın çok kolay şeker hamurunu yapamayacağımı düşünmüştüm ama marshoolun o şekerleri süper oldu (netten buldum tarifi) *** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - RESİMLİ,PASTA,KEK,KURABİYE,YAŞ PASTA,MUFFİN,HAMUR İŞİ,POĞAÇA,BÖREK,ÇÖREK,EKMEK,TATLI,ŞERBETLİ TATLI,SÜTLÜ TATLI,YEMEK,YÖRESEL YEMEKLER,ET YEMEKLERİ,KÖFTE,MAKARNA,PİLAV,BALIK,SALATA,KAHVALTILIK,ÇO lingi bu
şeker hamurları hazırda satılıyor 1 kg olarak 10 tl fiyatı
merhabalar kızlar,iyi pazarlar dilerim burda olanlara.gerçi in cin top oynuyor gibi :44:başım çok ağrıyor nedendir bilmem canım da birşey yapmak istemiyor.ama evde sebze meyve namına bişey kalmadı pazar kuruluyor bugün bizim burda birazdan gitsem iyi olacak taze taze yeşillikler almak onları koklayıp koklayıp yemek istiyorum
merhaba arkadaşlar..
bugün itibari ile bende aranıza katılıyorum inşallah..kısaca kendimi tanıtayım..adım hacer, zonguldakta oturuyorum, ev hanımıyım,39 yaşındayım, 3 kızım var..3. kızım henüz 3 aylık..yani emzirme dönemindeyim..malesef rejim için emzirme döneminin sonrasını beklemiyeceğim..
rejim yapmakta en etkili yolun böyle bir topiğe devam etmek olduğunu düşünüyorum..motive olmak için(yememek için) hergün bu topikten 10 sayfa(baştan itibaren) okumayı düşünüyorum..acıktığım zaman da gelip her seferinde bir sayfa okumayı hedefliyorum..daha önce yeşil elma diyetini okumuştum bir topikte..burdan biliyorum motive için etkili olduğunu..
neyse uzatmıyayım şu an 81 kiloyum..hedefim 60..dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum..topiğe emek veren herkesten Rabbim razı olsun..
ya arkadaş bunca yıldır kk dayım daha hala yazımın rengi nasıl değişir öğrenemedim iyimi biri bana öğretsin allah rızası için :26:
Senacım teşekkür ederim baş ağrısı sadece ama bütün günümü mahvetti ben pazara gitmeyi çok seviyorum bayılıyorum o taze yeşilliklerin kokusuna
Saliha hoşgeldin sende .Allah bağışlasın çocuklarını,sağlıkla büyüsünler.Burada bilinçli olarak hem bebeklerini büyüten hem de kilolarına veda eden arkadaşlar var sanırım onların tecrübeleri çok işine yarıyacaktır.önemli olan sağlıkla şu kilolarımızdan kurtulmak,bence doğru yerdesin
melinaaa
senin isimmm neydi unutuyorum cnm
bime gidicem ögledennn sonra bakayım bi tabi yagmazsaa havaa
sen twisten shape için kipaya baksana kesin vardır oradaa
hatta gitmişken banada bi lastik fiyatına bakıverr
nettenn alıcma valla olmadı ama 3 lü almak istemiyorum
izloş
sen 3 lü aldın lastigii
birde aslında sert lastigi tavsiye ediyorlar sen tam terisni demişsin kuu:26::26:
Özlem canım ben.dün gördüm bim de hatta bir arkadaş sormuştu nerden alıyorsunuz diye hatırlayamadım ismini :26:ben esattayım banu ya kipa uzak kalıyor bana gerçi arabayla gidiyorum ama gözüm kesmiyor yağmurda o yolu en yakın benim bildiğim orandaki panaroma :26:hafta içi giderim büyük ihtimalle misafirlerim de gelecek onlarıda gezdirmiş olurum senden önce de gidersem unutmam bakarım canım
canım bende miqren var tuttumu beni delirtiyor..doktor dediki ilaç alıp faydası kadar zararınıda vücuduna alacaqın yere biberiye çayı iç birebir şifadır dedi..hakikaten aqrı başlarken ilk başta içersem iksir etkisi yapıyor..evde varsa demle canım iyi gelir
özlemmm
e panaranın içinde işte kipa cnm alt katındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?