evet canım merkezdeyim..geç cevap verdim kusurakalma, topikten notlar alıyorum kendime..bakalım 2 yıl öncekiler nasıl zayıflamış diye:) şu an 4. sayfadayım..otur otur da nasıl zayıflıycaksak:Ssehercim çok güzel bir pasta olmuş ellerine saqlık
canım gerçekten çok beqendim..linktede çok güzel anlatılmış..paylaşım için teşekkürler cnm..
geçmiş olsun canımhafta sonları böyle oluyor malum herkes biyerlerde..bende biraz yürüyüş yapmak istiyorum sonrasında bnmde işlerim var..bende pazara çıkmayı çok seviyorum..yeşillikleri gördükçe gözüm gönlüm açılıyor ohh miss gibiii pazardaki nane ve çilek kokusuna bayılıyorumm
canım hoşgeldin topiqimizedemek zonguldaktasın..bende safranboluluyum..zonguldaqa çok sık gelirim..özellikle gökçebeye ve amasraya..sen şehir merkezindemisin canım..
ben çok severim biberiyeyi hem et,tavuk marine ederken,hem de fırında patates yaparken çok kullanırım.ama bu faydasını bilmiyordum teşekkür ederim.biraz önce bi ilaç içtim pazara gidip geliyim deniycem muhakkak evde bol miktarda mevcut canım,sağol
biliyom banucum orayı zaten sadece ordaki kipayı biliyorumaklımda,unutmam tekli plates lastiği fiyatlarına bakılacak :82:
hoşgeldin aramıza ben sema azmin daim olsun
bende emziriyorum ama ben diyet için 6 ayın dolmasını bekledim kızım ek gıdalara başlayınca her gıdayı tam anlamıyla yemeye başlayınca başladım diyete sakın sıkı diyet detoks gibi bişey yapma canım ilk 6 ay sütün içeriği çok önemli bence şu an sağlıklı beslenme moduna gir herşeyden ye ama kızartma hamur gibi ne süte nede sana faydası olmuycak şeyleri yeme bende şuan öyle bir diyet yapıyorum bol su salata yoğurt sebze ızgara haşlanmış et tavul ağırlıklı besleniyorum ama seni çok iyi anlıyorum ben gün dakka saydım 6 ay dolsun diye en azından o arada kilo almamaya çalıştım
bizde sana destek oluruz her konuda yardımcıda oluruz allah çocuklarını analı babalı büyütsün
teşekkürler melinacım..sürekli devam ediyorsunuz galiba..sürekli devam edenler kısaca nasıl zayıfladıklarını ve kendilerini tanıtırlarsa sevinirim..öyle ya bundan sonra beraberiz..belki de kocamızla konuştuğumuzdan daha çok birbirimizle konuşacağız değil mi?:)
Saliha hoşgeldin sende .Allah bağışlasın çocuklarını,sağlıkla büyüsünler.Burada bilinçli olarak hem bebeklerini büyüten hem de kilolarına veda eden arkadaşlar var sanırım onların tecrübeleri çok işine yarıyacaktır.önemli olan sağlıkla şu kilolarımızdan kurtulmak,bence doğru yerdesin
çok teşekkür ederimsaliha merhabaaa,
hoşgeldin aramızaaaa şanslısın dogum kiloları çabukcak gider ama emzzirdiign için
az ve sık yemeliisnnn aslında diyetin özüde bu
süt yapan şeylerden yersen ve bol su içersennn bence emzirmendee bir aksama olmaz
bi arkadaşımız 20 kilo verdşş dogum kilosunu
bebegidee küçükken başladıı diyete ve hala emziriyor
başaılar dilerim
çok teşekkür ederim
zaten bende açlık krizine girmedikçe yememeye çalışıyorum..doğumdan sonra 15 günde 10 kilo verdim..2 aydır da 1 kilo veremedim
kızlar ben doğum öncesi 68 kiloydum ve kendimi çok kilolu görüyordum yaa
ve ben kendime kıyafet almama cezası bile vermiştim, şimdi düşünün halimi yani
bir de öyle süper bir motivasyonum var ki şu anda ama olmuyor işte..eşimle anlaşma yaptık ben zayıflıcam o sıgarayı bırakcak..bana demesine göre 3 sıgara içiyor günde..2 haftadır damla zayıflamadım, kahroluyorum yamoralim çok bozuk, hastalıklar bi taraftan, kızların stresi bi taraftan
zeynep 17,verirsin stres yapma yaa 3 kızın mı var allah bagışlasın
çok zor çocuk işi ya bendede iki tane var 1 tane daha düşünemiyourm kaç yaşındalar ?
zeynep 17,
zehra 12,
ayşe 3 aylık:)
bence ilerde çocuk isteme ihtimalin varsa fazla geciktirme, geç yaşta zor oluyor..sen kaç yaşındasın? çocuklar kız, erkek?
merhaba arkadaşlar..
bugün itibari ile bende aranıza katılıyorum inşallah..kısaca kendimi tanıtayım..adım hacer, zonguldakta oturuyorum, ev hanımıyım,39 yaşındayım, 3 kızım var..3. kızım henüz 3 aylık..yani emzirme dönemindeyim..malesef rejim için emzirme döneminin sonrasını beklemiyeceğim..ayrıca tansiyon ve böbrek hastası olduğum için zayıflamam gerekiyor
rejim yapmakta en etkili yolun böyle bir topiğe devam etmek olduğunu düşünüyorum..motive olmak için(yememek için) hergün bu topikten 10 sayfa(baştan itibaren) okumayı düşünüyorum..acıktığım zaman da gelip her seferinde bir sayfa okumayı hedefliyorum..daha önce yeşil elma diyetini okumuştum bir topikte..burdan biliyorum motive için etkili olduğunu..
neyse uzatmıyayım şu an 81 kiloyum..hedefim 60..dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum..topiğe emek veren herkesten Rabbim razı olsun..
merhabalar kızlar,iyi pazarlar dilerim burda olanlara.gerçi in cin top oynuyor gibi :44:başım çok ağrıyor nedendir bilmem canım da birşey yapmak istemiyor.ama evde sebze meyve namına bişey kalmadı pazar kuruluyor bugün bizim burda birazdan gitsem iyi olacak taze taze yeşillikler almak onları koklayıp koklayıp yemek istiyorum
canım bende miqren var tuttumu beni delirtiyor..doktor dediki ilaç alıp faydası kadar zararınıda vücuduna alacaqın yere biberiye çayı iç birebir şifadır dedi..hakikaten aqrı başlarken ilk başta içersem iksir etkisi yapıyor..evde varsa demle canım iyi gelir
maşallah..allah bağışlasın..kimbilir ne zor olmuştur büyütmek:) sizler hep gençsiniz galiba..neyse ablalık yaparım bende burda size..hatta annelik:)oo büyükmüş digerleir allah bagışlasın
ben düşünmüyorum 3. yü
benimkiler ikiz2.5 yaşında erkek
hoşgeldin salihacım. burası insanı motive ediyor. geçmişi arada ben de okuyorum. ben de zonguldak doğumluyum. ama bizimkiler ben 6 aylıkken ayrılmışlar oradan. görmek nasip olmadı. semanın söylediği gibi şimdilik hamur , kızartma gibi şeylerden uzak dur. anne sütü çok önemli gerçekten
Şu zayıflama ilaçlarıyla ilgili bir araştırma yapıyorum kafayı taktım ben bu haplara uyuz oluyorum ya haksız yere üstümüzden para kazanmalarına. biliyorum bu konuyla ilgili topikler var oraları düzenli olarak inceliyorum ancak benim için önemli olan azda olsa tanıdığım insanların tecrübeleri bilgileri çünkü inandığım insanlardan bir şeyler duymak istiyorum.
sizlerden istediğim şu şayet mümkünse
Hepinizede şimdiye kadar kullandığı piyasada olan ot çöp harici tablet şeklinde satılan reçeteli yada reçetesiz hapların isimleri .sizlere etkisi (olumlu yada olumsuz)
ve hapları kullanım süresindeki yeme durumunuz (diyet yapıp yapmadığınız)
ve geldiğiniz nokta sonuç ne oldu.
Hazırladığım soruları alıntı yapıp aynen cevaplarsanız (kullandığın her ürün için ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim)bana çok yardımcı olursunuz.Bu konuda ciddi bilgi toplamak benim için gerçekten önemli.
Bilgisini ve paylaşımını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tşk ediyorum
ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER
Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................
Hangi ürünü kullandınız:...................................
Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:..........................
Kullanım süresince diyet yaptınız mı:...........................
Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:............................
Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:...........................
Kullanım süresince kilo verdiniz mi:................................
Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:............................
Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:...........................
maşallah..allah bağışlasın..kimbilir ne zor olmuştur büyütmek:) sizler hep gençsiniz galiba..neyse ablalık yaparım bende burda size..hatta annelik:)
sağol canım tavsiyeler için..sizlerde kendinizi kısaca tanıtırsanız memnun olurum..
bu arada 5. sayfada ilginç bir anket başlatılmış..devamı gelirse sonuçları sizinle paylaşırım inşallah..tabii bu arada kim nasıl zayıflamış, ufak notlar alıyorum, devam edebilirsem iyi..size de veririm tioları..
işte o anket..devam ederse süper bence..
selamlarr
ayy eşim pikniğe gitti ben gitmedim şimdide sıkıntıdan patlıyorum yaa
seherr pastan harika olmuş canım tebrik ederim valla
birazdan oğlanı alıp reale gidicem can sıkıntım geçer belki pinekledim kaldım pazar pazar yaa :84:
selina 67 hoşgeldin aramıza canım ..inş sonuna kadar burda olursun ve kilolarına bizimle veda edersinçoçuklarınıda allah bağışlasın sen 2 sini büyütmüşsün biz daha enn baştayız yaa
aynen ondan gitmedim zaten banu yaa dün tüm gün yağdı nerseyse dernek pikniği iptalde edilemedi onlar mecbur gitti bugünde hava hep kapalı gitmediğime pişman olmadımda eşimi gönderdiğime pişman oldum patladım yaa resmentüloşşş valla orada hava nasıl bilmiyourm ama eger burası gibiys epişman olma bacım
az ötedeki bime giderken hava yaz gibiydi ,nasıl döndüm bilm,yourm yagmurda kalmammak için
çocukları nasıl sürükledimmewe kendimi zor attım
fundaaa
gözlemeye kadar gayet ibence abartı deil ama çeyrek bari yeseydin gözlemeyi
ama haftanın başındayız cumaya kadar telafi edersin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?