80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım merkezdeyim..geç cevap verdim kusurakalma, topikten notlar alıyorum kendime..bakalım 2 yıl öncekiler nasıl zayıflamış diye:) şu an 4. sayfadayım..otur otur da nasıl zayıflıycaksak:S

bend ebilmiyorum başka kipaa zaten metronun yanına açılcak ama antolium avm nin içinee
be netten sipariş vercem cnm lastik ve küçük topu böle bak bak nereye kadar aanacım...
büyük topum var zati:82::82:digerleirni aldın mı tmm dırr.. videoları indiriyorum 2 gündür netten

saliha merhabaaa,
hoşgeldin aramızaaaa şanslısın dogum kiloları çabukcak gider ama emzzirdiign için
az ve sık yemeliisnnn aslında diyetin özüde bu
süt yapan şeylerden yersen ve bol su içersennn bence emzirmendee bir aksama olmaz
bi arkadaşımız 20 kilo verdşş dogum kilosunu
bebegidee küçükken başladıı diyete ve hala emziriyor

başaılar dilerim

teşekkürler melinacım..sürekli devam ediyorsunuz galiba..sürekli devam edenler kısaca nasıl zayıfladıklarını ve kendilerini tanıtırlarsa sevinirim..öyle ya bundan sonra beraberiz..belki de kocamızla konuştuğumuzdan daha çok birbirimizle konuşacağız değil mi?:)

çok teşekkür ederim
zaten bende açlık krizine girmedikçe yememeye çalışıyorum..doğumdan sonra 15 günde 10 kilo verdim..2 aydır da 1 kilo veremedim
kızlar ben doğum öncesi 68 kiloydum ve kendimi çok kilolu görüyordum yaa
ve ben kendime kıyafet almama cezası bile vermiştim, şimdi düşünün halimi yani

bir de öyle süper bir motivasyonum var ki şu anda ama olmuyor işte..eşimle anlaşma yaptık ben zayıflıcam o sıgarayı bırakcak..bana demesine göre 3 sıgara içiyor günde..2 haftadır damla zayıflamadım, kahroluyorum ya moralim çok bozuk, hastalıklar bi taraftan, kızların stresi bi taraftan

Son düzenleme:

verirsin stres yapma yaa 3 kızın mı var allah bagışlasın
çok zor çocuk işi ya bendede iki tane var 1 tane daha düşünemiyourm kaç yaşındalar ?

verirsin stres yapma yaa 3 kızın mı var allah bagışlasın
çok zor çocuk işi ya bendede iki tane var 1 tane daha düşünemiyourm kaç yaşındalar ?
zeynep 17,
zehra 12,
ayşe 3 aylık:)

bence ilerde çocuk isteme ihtimalin varsa fazla geciktirme, geç yaşta zor oluyor..sen kaç yaşındasın? çocuklar kız, erkek?

Son düzenleme:
zeynep 17,
zehra 12,
ayşe 3 aylık:)

bence ilerde çocuk isteme ihtimalin varsa fazla geciktirme, geç yaşta zor oluyor..sen kaç yaşındasın? çocuklar kız, erkek?

oo büyükmüş digerleir allah bagışlasın
ben düşünmüyorum 3. yü
benimkiler ikiz 2.5 yaşında erkek

hoşgeldin salihacım. burası insanı motive ediyor. geçmişi arada ben de okuyorum. ben de zonguldak doğumluyum. ama bizimkiler ben 6 aylıkken ayrılmışlar oradan. görmek nasip olmadı. semanın söylediği gibi şimdilik hamur , kızartma gibi şeylerden uzak dur. anne sütü çok önemli gerçekten

geçmiş olsun canım. ben çok sık yaşarım baş ağrısı. senacım deniycem biberiye çayını. çok sağol

oo büyükmüş digerleir allah bagışlasın
ben düşünmüyorum 3. yü
benimkiler ikiz 2.5 yaşında erkek
maşallah..allah bağışlasın..kimbilir ne zor olmuştur büyütmek:) sizler hep gençsiniz galiba..neyse ablalık yaparım bende burda size..hatta annelik:)

sağol canım tavsiyeler için..sizlerde kendinizi kısaca tanıtırsanız memnun olurum..

bu arada 5. sayfada ilginç bir anket başlatılmış..devamı gelirse sonuçları sizinle paylaşırım inşallah..tabii bu arada kim nasıl zayıflamış, ufak notlar alıyorum, devam edebilirsem iyi..size de veririm tioları..

işte o anket..devam ederse süper bence..

Son düzenleme:
selamlarr

ayy eşim pikniğe gitti ben gitmedim şimdide sıkıntıdan patlıyorum yaa

seherr pastan harika olmuş canım tebrik ederim valla

birazdan oğlanı alıp reale gidicem can sıkıntım geçer belki pinekledim kaldım pazar pazar yaa :84:

selina 67 hoşgeldin aramıza canım ..inş sonuna kadar burda olursun ve kilolarına bizimle veda edersin çoçuklarınıda allah bağışlasın sen 2 sini büyütmüşsün biz daha enn baştayız yaa

ismim arzu salihacım, 31 yaşındayım. önceden 104 ten 77 ye kadar inmiştim. ama koruyamadım.martın ortasından beri diyet yapıyorum.92 yle başladım.3 ana 3 ara öğün yapmaya çalışyorum. birkaç haftadır spor yapamıyorum. ama sporla desteklemek gerekiyor

kızlar günah çıkarmam lazım
okulda kermes vardı gitmicektim oğlum ısrar edince gittim ama dayanamdım yedim 4 kaşık kısır 2 tane mercimek köfte 5 tene zeytinyağlı yaprak sarma 1 tane göözleme az yağlı çay şekersiz kahve kremalı şekersiz :84::84: offffffff offffffff tutamadım gırtlağımı

tüloşşş valla orada hava nasıl bilmiyourm ama eger burası gibiys epişman olma bacım
az ötedeki bime giderken hava yaz gibiydi ,nasıl döndüm bilm,yourm yagmurda kalmammak için
çocukları nasıl sürükledimm ewe kendimi zor attım

fundaaa
gözlemeye kadar gayet ibence abartı deil ama çeyrek bari yeseydin gözlemeyi
ama haftanın başındayız cumaya kadar telafi edersin cnm

aynen ondan gitmedim zaten banu yaa dün tüm gün yağdı nerseyse dernek pikniği iptalde edilemedi onlar mecbur gitti bugünde hava hep kapalı gitmediğime pişman olmadımda eşimi gönderdiğime pişman oldum patladım yaa resmen

funda aynen bende banuşun dediğini yazıcaktım valla gözlemeye kadar iyiymişte gözleme biraz fazla olmuş gerçekten ama olsun hafta başı daha toparlanırr

bu arada yeni gelen arkadaşa hoşgeldin diyorum azmin daim olsun inşallah

kızının doğum günü olan arkadaşa da nice nice senelere doğum günüsü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar canım

bebişleri olanlara allh kolaylık ve sabır versin !!:emir_bebek:

üzgün olan arkadaşımızada hayatda hiç birşey için kendinizi sıkmaya değmez her iişte bi hayır vardır bunu unutmasın inşallah seni gene en neşeli halinle bekliyoruz tatlım...

liste yapan arkadaşımızın eline sağlık teşşekür ediyorum ama ben her gün yürüyüş yapıyorum bana spor yok yazmış düzeltebilirse menun olurum yada haftaya düzeltirse oda olur belki ben her zaman yazmamış olabilirim onuda hatırlamıyorum

bu arada kimsenin ismini hatırlamadığım iççin kusuruma bakmayın isim hafızam biraz zayıftır zor ezberliyorum :

fundaaa
gözlemeye kadar gayet ibence abartı deil ama çeyrek bari yeseydin gözlemeyi
ama haftanın başındayız cumaya kadar telafi edersin cnm

yaa bir ısırık aldım tatını alıncada bırakamadım :26::26: akşamda evde gözleme savaşı vermiştim biilmiyorum okudunmu yazımı peş peşe olunca yenik düştüm

selam kızlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum.

görüşmeyeli epey bi zaman oldu.hepinizi çok özledim umarım herkesin keyfi yerindedir.enson görüşmemizden sonra işyerinde denetlememiz vardı çok yogundum arkasından çok fena hastalandım hala ilça kullanıyorum .ben hastalandıktan bikaç gün sonrada kızım hastalandı bogaz enfeksiyonu mahvetti bizi.çok şükür şuan daha iyiyiz diyet falan hak getire önüne geçemediğim bi iştah açılması yaşıyorum verdiklerimi almaktan korkar hala geldim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…