80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

denizzzz
çok geçmiş olsun cnmmmm
düzelince devam edersin üzülmee cnmm
ahh zaten bizim iştahımızz şu iştah yokmuu bizde
herşeyin suçlusu o

banucum sagol bitanem.sendeki azmin yarısının yarısı bende olsaydı daha ne isterdim.iradem sıfır banu.yılbaşından beri sallıyorum bugün yarın diye diye en ufacık bişeyde pes ediyorum bukadar kiloyu veren ben son kiloları veremiyorum.kendime saygım kalmıyor sürekli baştan yeniden diye diye.valla ne yapacagım şaşırdım.kilo veremiyorum diye bişey yok.ben diyet yapamıyorum artık sporda yok .inşallah toparlarım biran önce yoksa gerçekten bunalıma gireceğimmmm :84:

denizzz hepimiz öleyiz cnm yaa valla bak bend eyerimd esyaıyorum deem yeridir yani
nasıl verdim bunc akiloyu bilemiyorum 1 versem 3 bekliyorum yanii
kalanlarda gidecek elbet cnm arkamızdan kovalayan yok yaa
ama sporu yapmaya çalış
ben her dönem spor yaptım ya çok sveiyorum spor yapmayı
ama önceden spor yapıp yiyordum şimdi diyet ve spor yapıyorum

banu haklısıın canım.spor şart heleki benim gibi sabahtan akşama oturan birisi için.geçen bi salonun deneme gününe gittim begenmedim.kendime geleyim yürüyüşe devam edeceğim.şuan benim için vermekten daha çok almamak büyük başarı olacak.bakalım ilerki günler ne gösterecek

narinim çok geçmiş olsun canım yaa salgın sıradan herkes oluyor valla .. bizde oğlumla atlatalı 10-15 gün falan oldu .dikkat et kendine bol bitki çayları iç hem iştahını hem hastalığını bastırır canım .

banuu biz senle akşama kadar burda otursak kim bili daha kat 9 katlar katlarız

kızım tepemde yedi bitirdi beni kalkayayımda biraz oyun oynasın yine ugramaya çalışırım görüşmek üzere kızlarrrr

yokkkk ku 1 tane yeidmm valla benn ona bile üzülüyorum yanii:84::84::84::84:
bende lastik siparişi vericem akşama hb dan tekli satılıyor fiyatıda 8.50 gayet uygun bence 3 lüye gerek yok ,büyük topum varda küçük topta sipriş etsemmmi bilemedim:26::26::26:
yoksa 1 liraya bakkaldan mı alsma küçük topu

İnşallah Atlatıcam Abla Bu 2 'inci Bide 89 Kg İken Duraklamıştı
Sonra Bi Anda Kilolarım 1 Kg 2 Kg Gitmişti
Şimdi Gene Öyle Olur Diyerek Avutuyorum Kendimi

Ablam Gene Sinirlerimi Bozduu :95::95:
Bir Elbisesi Var 38 Beden :82:
Dedim Ben Bunu Mezuniyetimde Giycem
Elbise Çok Güzel Tütü Etekler Gibi Uzun Siyah Böyle Çok Hoş Birsey
Bana O Sana Olmaz Bana Zor Oluyor Dedi Uyuzzz :84:
Sinirlerimi Bozdu Bende Dedim Şu 14 Kiloyuda Vereyimde Gör Sen
Aramızda 11 Cm Boy Farkı Var Ben 11 Cm Uzunum Buda Benim Avantajım
Ona İnat O Elbisenin İçine Gircem 59 Kilo Bile Olurum
Boyumda 1.76 Kilomda 59 Olunca 38 Beden Olur Heralde Bana Sanırım :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

rica ederim cnm..30 yılı aşkın bir zamandır miqren hastası olan eqe üniversitesi öqretim üyesi bir doktor tıp adına yapılması gereken herşeyi denediqi halde miqrenden kurtulamamış..bir lokman hekimin tavsiyesiyle günde 5 füncan biberiye çayı içerek 24 günde miqreni tamamen hayatından silmiş..bu bana eqe üniversitesinden mail olarak iletildi..ben düzenli içemedim ama ilk günler içmiştim..hamdolsun uzun zamandır miqren neymiş unuttum..

evet canım merkezdeyim..geç cevap verdim kusurakalma, topikten notlar alıyorum kendime..bakalım 2 yıl öncekiler nasıl zayıflamış diye:) şu an 4. sayfadayım..otur otur da nasıl zayıflıycaksak:S

kusurmu olur canım estaqfirullah.. canım önce bir çizelge yapsana kendine..bizim hepimizin var seninde olsun..her hafta kilo verdikçe deqiştirsin..bende oturarak zayıfladım cnm karamsar olma..1-2 aydır spor yapmaya başladım..zaten kiloluyken insanın canı spor yapmakta istemiyor..hafifledikçe kendini spor alanlarında buluyorsun..hem bebeqin küçük biraz kilo ver sonra sporda yaparsın..önce bir rayına otursun herşey..

ne demek canım bişey deqil..bildiklerimizi paylaşarak birbirimize faydalı olarak ilerlicez her konuda.. sanada şifa olsun inşallah

denizcim kızınada sanada çok geçmiş olsun..neyse daha iyiymişsiniz bunada şükür..önce iyice iyileş sonra diyetine devam edersin cnm.. zaten yaz geliyor yazın daha kolay kilo veriliyor..sıcaktan insanın canı bişey yemek istemiyor..ben geçtiqimiz yaz tonbalıqı ve light gazozla geçirmiştim günlerimi..su bile tok tutuyor yazın..stres yapma kilo alıcam diye alsanda çabuk verirsin kilon daha oturmamış olur..bolbol su iç bitki çaylarını ihmal etme..iştahı kontrol altına alıyor cnm..kendine iyi bak tatlım

canım ben sena 36 yaşındayım 16 yaşında bir kızım yakında 13üne girecek birde oqlum var..istanbulda yaşıyorum..diyete geçen yıl haziran ayında 90 kilo ile başladım..bayramdan sonra 3 ay ara verdim..sonra tekrar devam ettim..şuan 62.5 kiloyum..ve biraz önce 2 tabak makarna yedim (ne alakaysa)

hoşbulduk canım..inşallah benimde niyetim öyle, sonuna kadar sizinle olmak ve başarmak..zay6ıf görünmekten geçtim artık sağlığım için buna mecburum..zaten yemek yesem noluyo sıfır tuz

maşallah bayaa kilo vermişsin..darısı başıma..önemli olan birde o kiloları geri almamak..

bende tutum tuttum kendimi
ama şinci 1 9 kat gofret ve 4 çizi yedim
imzanda gördüm..maşallah ne güzel kilo vermişsin..:)

bu arada ömer coşkunun zayıflama ürünü hakkında bilginiz var mı?

[color="darkslategray"teşekkürler canım ]

[/color][/color]color]color][quote="erginsena, post: 19428354"]canım mesaj yazdıqın yerin üstünde yazı tipleri boyut vs.. Sıra sıra düzenlemeler var..orda a harfi var tıklayınca içindeki renklerden seçim yapıp tıkla ve çıkan renk parantezlerinin ikisinin arasına yazını yaz..hepsi bukadar cnm..[/quote]

teşekür ederim cnm darısı snein başına:)
biz topik olarak hiç bir ürün kullanmıyoruz cnm dogal yollarla diyet ve sporla zyaıflıyoruz sanada bunu tavsiye edeirm
h bird ebitki çayları tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…