yaa bir ısırık aldım tatını alıncada bırakamadım :26::26: akşamda evde gözleme savaşı vermiştim biilmiyorum okudunmu yazımı peş peşe olunca yenik düştüm
bende tutum tuttum kendimi
ama şinci 1 9 kat gofret ve 4 çizi yedim
okumuştum evet cnm neyse telafi edersin daha cumaya çok cnm
banucum sagol bitanem.sendeki azmin yarısının yarısı bende olsaydı daha ne isterdim.iradem sıfır banu.yılbaşından beri sallıyorum bugün yarın diye diye en ufacık bişeyde pes ediyorum bukadar kiloyu veren ben son kiloları veremiyorum.kendime saygım kalmıyor sürekli baştan yeniden diye diye.valla ne yapacagım şaşırdım.kilo veremiyorum diye bişey yok.ben diyet yapamıyorum artık sporda yok .inşallah toparlarım biran önce yoksa gerçekten bunalıma gireceğimmmm :84:
yaaaaaaa lapa time yapmak istemiyorummmm:26::26:: o yüzden kendimi tutmam gerek benim
selam kızlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
görüşmeyeli epey bi zaman oldu.hepinizi çok özledim umarım herkesin keyfi yerindedir.enson görüşmemizden sonra işyerinde denetlememiz vardı çok yogundum arkasından çok fena hastalandım hala ilça kullanıyorum .ben hastalandıktan bikaç gün sonrada kızım hastalandı bogaz enfeksiyonu mahvetti bizi.çok şükür şuan daha iyiyiz diyet falan hak getire önüne geçemediğim bi iştah açılması yaşıyorum verdiklerimi almaktan korkar hala geldim :18:
narinim çok geçmiş olsun canım yaa salgın sıradan herkes oluyor valla .. bizde oğlumla atlatalı 10-15 gün falan oldu .dikkat et kendine bol bitki çayları iç hem iştahını hem hastalığını bastırır canım .
banuu biz senle akşama kadar burda otursak kim bili daha kat 9 katlar katlarız
zeyno eminim atlatırsın cnmmm
aslında bu dönemde uygulanan bir çorba tarifi var ama
şimdi metan iice dururr üst üste böle şeyler yapmak ii degil sne diyetine devam et
ben o çorba tarifnii önce kendimm yapıcammm adet dönemimm geçsin sonra size tarif vericemmm
kobayy olarak kendimii kullancam yanii
ben çok severim biberiyeyi hem et,tavuk marine ederken,hem de fırında patates yaparken çok kullanırım.ama bu faydasını bilmiyordum teşekkür ederim.biraz önce bi ilaç içtim pazara gidip geliyim deniycem muhakkak evde bol miktarda mevcut canım,sağol
evet canım merkezdeyim..geç cevap verdim kusurakalma, topikten notlar alıyorum kendime..bakalım 2 yıl öncekiler nasıl zayıflamış diye:) şu an 4. sayfadayım..otur otur da nasıl zayıflıycaksak:S
hoşgeldin salihacım. burası insanı motive ediyor. geçmişi arada ben de okuyorum. ben de zonguldak doğumluyum. ama bizimkiler ben 6 aylıkken ayrılmışlar oradan. görmek nasip olmadı. semanın söylediği gibi şimdilik hamur , kızartma gibi şeylerden uzak dur. anne sütü çok önemli gerçekten
geçmiş olsun canım. ben çok sık yaşarım baş ağrısı. senacım deniycem biberiye çayını. çok sağol
selam kızlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
görüşmeyeli epey bi zaman oldu.hepinizi çok özledim umarım herkesin keyfi yerindedir.enson görüşmemizden sonra işyerinde denetlememiz vardı çok yogundum arkasından çok fena hastalandım hala ilça kullanıyorum .ben hastalandıktan bikaç gün sonrada kızım hastalandı bogaz enfeksiyonu mahvetti bizi.çok şükür şuan daha iyiyiz diyet falan hak getire önüne geçemediğim bi iştah açılması yaşıyorum verdiklerimi almaktan korkar hala geldim :18:
teşekkürler melinacım..sürekli devam ediyorsunuz galiba..sürekli devam edenler kısaca nasıl zayıfladıklarını ve kendilerini tanıtırlarsa sevinirim..öyle ya bundan sonra beraberiz..belki de kocamızla konuştuğumuzdan daha çok birbirimizle konuşacağız değil mi?:)
hoşbulduk canım..inşallah benimde niyetim öyle, sonuna kadar sizinle olmak ve başarmak..zay6ıf görünmekten geçtim artık sağlığım için buna mecburum..zaten yemek yesem noluyo sıfır tuzselamlarr
ayy eşim pikniğe gitti ben gitmedim şimdide sıkıntıdan patlıyorum yaa
seherr pastan harika olmuş canım tebrik ederim valla
birazdan oğlanı alıp reale gidicem can sıkıntım geçer belki pinekledim kaldım pazar pazar yaa :84:
selina 67 hoşgeldin aramıza canım ..inş sonuna kadar burda olursun ve kilolarına bizimle veda edersinçoçuklarınıda allah bağışlasın sen 2 sini büyütmüşsün biz daha enn baştayız yaa
maşallah bayaa kilo vermişsin..darısı başıma..önemli olan birde o kiloları geri almamak..ismim arzu salihacım, 31 yaşındayım. önceden 104 ten 77 ye kadar inmiştim. ama koruyamadım.martın ortasından beri diyet yapıyorum.92 yle başladım.3 ana 3 ara öğün yapmaya çalışyorum. birkaç haftadır spor yapamıyorum. ama sporla desteklemek gerekiyor
imzanda gördüm..maşallah ne güzel kilo vermişsin..:)bende tutum tuttum kendimi
ama şinci 1 9 kat gofret ve 4 çizi yedim
hoşbulduk canım..inşallah benimde niyetim öyle, sonuna kadar sizinle olmak ve başarmak..zay6ıf görünmekten geçtim artık sağlığım için buna mecburum..zaten yemek yesem noluyo sıfır tuz
maşallah bayaa kilo vermişsin..darısı başıma..önemli olan birde o kiloları geri almamak..
imzanda gördüm..maşallah ne güzel kilo vermişsin..:)
bu arada ömer coşkunun zayıflama ürünü hakkında bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?