selamlarr
ayy eşim pikniğe gitti ben gitmedim şimdide sıkıntıdan patlıyorum yaa
seherr pastan harika olmuş canım tebrik ederim valla
birazdan oğlanı alıp reale gidicem can sıkıntım geçer belki pinekledim kaldım pazar pazar yaa :84:
selina 67 hoşgeldin aramıza canım ..inş sonuna kadar burda olursun ve kilolarına bizimle veda edersinçoçuklarınıda allah bağışlasın sen 2 sini büyütmüşsün biz daha enn baştayız yaa
Ablam Gene Sinirlerimi Bozduu :95::95:
Bir Elbisesi Var 38 Beden :82:
Dedim Ben Bunu Mezuniyetimde Giycem
Elbise Çok Güzel Tütü Etekler Gibi Uzun Siyah Böyle Çok Hoş Birsey
Bana O Sana Olmaz Bana Zor Oluyor Dedi Uyuzzz :84:
Sinirlerimi Bozdu Bende Dedim Şu 14 Kiloyuda Vereyimde Gör Sen
Aramızda 11 Cm Boy Farkı Var Ben 11 Cm Uzunum Buda Benim Avantajım
Ona İnat O Elbisenin İçine Gircem 59 Kilo Bile Olurum
Boyumda 1.76 Kilomda 59 Olunca 38 Beden Olur Heralde Bana Sanırım :26:
canım ben sena36 yaşındayım 16 yaşında bir kızım yakında 13üne girecek birde oqlum var..istanbulda yaşıyorum..diyete geçen yıl haziran ayında 90 kilo ile başladım..bayramdan sonra 3 ay ara verdim..sonra tekrar devam ettim..şuan 62.5 kiloyum..ve biraz önce 2 tabak makarna yedim (ne alakaysa)
aa nedennn ben çok sevidm lapayıı
hatta bu haftada yapıcam
yokkkk ku 1 tane yeidmm valla benn ona bile üzülüyorum yanii:84::84::84::84:
bende lastik siparişi vericem akşama hb dan tekli satılıyor fiyatıda 8.50 gayet uygun bence 3 lüye gerek yok ,büyük topum varda küçük topta sipriş etsemmmi bilemedim:26::26::26:
yoksa 1 liraya bakkaldan mı alsma küçük topu
harikasın mükemmelsin süpersin canıımm tebrik ederim yani aynı şehirde otursak kesin yakana yapışırdım evet gerçekten hazırları çok pahalı 200-300 arası yazık yani ilk kezmi yaptın eğitim aldınmı hiç yoksa yartıcılığınlamı çıktı ortaya ayyyyyy
nilgün............
cnm karbın diyeti yapıyorusn ve lokum yiyorsun tartıd asonuç alamayınc abu snein motivasyonunu düşürürr. tavuk aldım dmeiştin onları tavaya atman 2 sn kıs altını git 2 pantolon ütülee
kısık ateştee ızgara giib olsun
aç yanına zero kolanı 10 dk bile sürmez yemen ve diyetinde tam olmuş olurudu
veyaa haşla 2 yumurtaa aç bir kola
veyaa 1 bardak süt içççç yani bu altarnetifler sana kalmışş
nilgüncümkarbon diyetinden çok anlamyorum. ama yediklerin az gibi geldi bana. kendini halsiz bırakma sakın.
buakşam tam 4 tane pizza yaptım veeee yemedim ama pastaya dur diyemiyorum napcam ben ya durdurun beni :84::84::84:
haklısın ya tavuklar dondurucudaydı çıkarmayı unutmuşum.ton balığı vardı ama salata malzemesi doğramam gerekir diye yapmadım ,bırakırsam ütü kalır diye uğraşmadım.ama keşke yumurta yapsaymışım hiç aklıma gelmedi ya..lokumu da kızlara çıkarmıştım dayanamadım yedim.
ben uzun süredir diyet yapmıyorum ya gerçekten halsiz ve aç hissediyorum kendimi.aslında değeri 0 olan şeyler yiyip aç kalmayabilirim ama canım istemedi.bi de suya ağırlık verdim hep.
ama dediklerini not ettim canım bundan sonra daha dikkatli olacağım.
yok canım merak etme omleti beni doyuracak kadar yedim yanında çayla şiştim zaten.sonra gazete oku,temizlik yap.lokum o arada gitti zaten.salatayı da büyük bir kase yaptım sonrasında da 2 bardak su içince karnım patlayacak gibi oldu zaten.
yeme seher yemee:86::86::86:
:86:akşam eşimde el yapımı gözleme getirdii,ayy naısl koktu yaa kokladım kokladı koydum dolabaa
deli gibi gözlemelerle konuştummm birgün bende sizii yiycme diyeee
hatta birazdan eşime ısıtıcammm çayın yanınaa hüpletcekk:84::84::84::84::84::84:
yeme seher yemee:86::86::86:
:86:akşam eşimde el yapımı gözleme getirdii,ayy naısl koktu yaa kokladım kokladı koydum dolabaa
deli gibi gözlemelerle konuştummm birgün bende sizii yiycme diyeee
hatta birazdan eşime ısıtıcammm çayın yanınaa hüpletcekk:84::84::84::84::84::84:
50 kh alınması öneriliyor ama sen genede 30 kh yi geçme canım ( eksik hesaplanıyor genelde )bol su çok önemli malum yağdan yakıldığı için ancak su içince atılıyor vücüttan
nilgünn
ben tavuk gögsünüü ,eninee kesiyorum
buzluga öle koyuyorum buzluda olsaa ince oldugu için tavanın içinde çözülü veriyor 10. aklınd abulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?