80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SIZE]
bizim evin yakınında çok büyük bir park ve piknik alanı var 1 kere bile gitmedim şimd balkonna çıktım misss gibi mangal kokuları geliyor cumartesi pazar mahfediyo insanı bu kokular kızım biyisin allahın izniyle 5 dakka evde durmam bütün gün gezerim ama şimdi çok zor oluyor bebek arabası çantası bebek otobüse bin emzirme 5 öğün besle küfet eccıh daha zamanım var

Son düzenleme:
COLOR]
36 bile olur bence
banada yapıyorlar aynısını bu saana olmaz düşün doğuma 102 kiloyla gittim daha 7 ay önce şu an 79 kiloum yok yaa kilo vermedin diyen bile var bide ağzını eyerek hııı verdin evet diyen var hala şişko muamelesi yapan var tamam zayıfta değilim ama dile kolay 23 kilo gitti 7 ayda

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/COLOR]
afiyet olsun canım

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
eşim gelirken ev yapımı gözleme getirmişş çok lazımm sankiiiiiii
sen beni koru yarabbimmmm:84::84::84::84:

kızlar bugün ferihayı izledim de
orada hande varyaa apoletli bir tişört gimyiştii
ama igrençti ya güsel durmuyordu apoletii

ilk pastamın resmi kızım bakmaktan yiyemedi zor kesmeme izin verdi

Eki Görüntüle 201276

çok güzel olmuş eline sağlık..

aa nedennn ben çok sevidm lapayıı
hatta bu haftada yapıcam

lapayı ben de seviyorum yine yapacağım..

derya nerelerde haber alan var mı?

hastalara geçmiş olsun.ben de tüm gün temizlik ve ütü yaptım.o yüzden uğrayamadım.menümü yazayım..

sabah
peynirli omlet

öğle
2 lokum(fındıklı) (3 saat ütü yaptım fırsatım olmadı yemeğe)

akşam
ton balıklı salata

3 lt su
spor yok

tam karbonhidrat olmadı ama elimden geldiği kadar dikkat ettim.

bence almalisin kücük topu ben aldim ve kullaniyorum ama yokken evdeki oglumun topuyla yapmaya calisiyorudm ama onlarla olmuyo hareketleri yaparken kayiyorlar,kisacasi almani ttavsiye ederim :)

nilgün............
cnm karbın diyeti yapıyorusn ve lokum yiyorsun tartıd asonuç alamayınc abu snein motivasyonunu düşürürr. tavuk aldım dmeiştin onları tavaya atman 2 sn kıs altını git 2 pantolon ütülee
kısık ateştee ızgara giib olsun
aç yanına zero kolanı 10 dk bile sürmez yemen ve diyetinde tam olmuş olurudu

veyaa haşla 2 yumurtaa aç bir kola
veyaa 1 bardak süt içççç yani bu altarnetifler sana kalmışş

:)) ilk kez yaptım canım eğitim filan zati ömrümüz mutfakta geçiyor basit birde
çok teşekkürler kızlar onure oldum koltukalrım kabardı pasta yapasın geldi gene
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaa face de de yoksun noldu canım ya

buakşam tam 4 tane pizza yaptım veeee yemedim ama pastaya dur diyemiyorum napcam ben ya durdurun beni :84::84::84:

kızlar buraya yazınca inanın tüm yeme isteğim geçti şimdi bir 5ibiryerde içiym 2 gündür özledim çayımı

menümüde yazıym
sabah
omlet
çay
çavdar

ara kurabiye

öğle
salata
köfte
çavdar ek

akşam
pırasa

ara :4 ceviz

Son düzenleme:

haklısın ya tavuklar dondurucudaydı çıkarmayı unutmuşum.ton balığı vardı ama salata malzemesi doğramam gerekir diye yapmadım ,bırakırsam ütü kalır diye uğraşmadım.ama keşke yumurta yapsaymışım hiç aklıma gelmedi ya..lokumu da kızlara çıkarmıştım dayanamadım yedim.

ben uzun süredir diyet yapmıyorum ya gerçekten halsiz ve aç hissediyorum kendimi.aslında değeri 0 olan şeyler yiyip aç kalmayabilirim ama canım istemedi.bi de suya ağırlık verdim hep.

ama dediklerini not ettim canım bundan sonra daha dikkatli olacağım.

nilgüncümkarbon diyetinden çok anlamyorum. ama yediklerin az gibi geldi bana. kendini halsiz bırakma sakın.

yok canım merak etme omleti beni doyuracak kadar yedim yanında çayla şiştim zaten.sonra gazete oku,temizlik yap.lokum o arada gitti zaten.salatayı da büyük bir kase yaptım sonrasında da 2 bardak su içince karnım patlayacak gibi oldu zaten.

buakşam tam 4 tane pizza yaptım veeee yemedim ama pastaya dur diyemiyorum napcam ben ya durdurun beni :84::84::84:

yeme seher yemee:86::86::86:
:86:akşam eşimde el yapımı gözleme getirdii,ayy naısl koktu yaa kokladım kokladı koydum dolabaa
deli gibi gözlemelerle konuştummm birgün bende sizii yiycme diyeee

hatta birazdan eşime ısıtıcammm çayın yanınaa hüpletcekk:84::84::84::84::84::84:

50 kh alınması öneriliyor ama sen genede 30 kh yi geçme canım ( eksik hesaplanıyor genelde )bol su çok önemli malum yağdan yakıldığı için ancak su içince atılıyor vücüttan

banuuuu bravo canım senin kilona düşsem yerdim valla

nilgünn
ben tavuk gögsünüü ,eninee kesiyorum
buzluga öle koyuyorum buzluda olsaa ince oldugu için tavanın içinde çözülü veriyor 10. aklınd abulunsun

insafsız enişte

50 kh alınması öneriliyor ama sen genede 30 kh yi geçme canım ( eksik hesaplanıyor genelde )bol su çok önemli malum yağdan yakıldığı için ancak su içince atılıyor vücüttan

anlaşılmıştır şekerim

nilgünn
ben tavuk gögsünüü ,eninee kesiyorum
buzluga öle koyuyorum buzluda olsaa ince oldugu için tavanın içinde çözülü veriyor 10. aklınd abulunsun

keşke daha önceden sorsaydım.ben aldım tavuk göğsünü ortadan ikiye kestim.streç filme sardım öyle koydum.o yüzden açıp çözülmesi zor ama mikrodalgaya koyayım bi daha şimdi aklıma geldi.hazır aklıma gelmişken yarın yiyeceğimi çıkartayım dondurucudan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…