80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ..

herkese iyi akşamlar ...çok yoruldum temizlik yaptım ...
dün dişçiye gittim kanal tedavisi yaptı aman Allahım nasıl acı çektim anlatamam..ağrı kesici ala alauyudum valla tüm gün kendime gelemem...akşama kadar yattım resmen..neys eşimdi geçti çok şükür....
bu arad akızlar kim söylemişti nihal sen dr a gdermişsin kg vermiş olurmuşsun diye valla doğru çıktı bne cuma sabah 93 çıktım cuma akşamı dr da 92 çıktım ona en son gititğimdne beri 600 gre vermişim ve göbek çevresinden 10 cm gitmiş.kilo vermeniz az dedi yağlar kasa dönüşmüş olmalı deyip yağ kas ölçümü yaptı ama pc si yanında olmadığı için sonuçları bu cuma alıcam artık..
bu arada kg verme hızım çok yava gidiyor deyince dr um prenet mama diye bir ürünü araştır netten aklına yatarsa başlarsın herhangi bir yan etkisi yok dilediğin kadar devam edebilirisn dedi onu araştırdım aklıma yattı...23 temmuzda izne çıkıyoruz bari o zamana dek biraz kg verebilirim...bir yandna da bebek isteği var ..off aman ya ye ye sonra da uğraş dur işte...
neyse öptüm sizleri kızlar ben çıkıyorum arkadaş taşındı karşıma bir ona uğrucam öpüyorum sizi görüşmek üzere....

canım 1.76 boyla 59 olursan 38 beden sana bol gelir benceeee

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
eşim gelirken ev yapımı gözleme getirmişş çok lazımm sankiiiiiii
sen beni koru yarabbimmmm:84::84::84::84:

bi kaçgündür gözleme isyanları var topikte. bende bu sabah esime yaptım. kendimde yarım yiyecektim bu haftaki mukafatım onu secmiştim. esime yaptım verdim 2. sini koydum bi acayip oldu yumusadı aktı hamurlaştı derken yiyemedim benimki pişene kadar digeride bitmiş. bi bakıma iyi oldu ama içime dert oldu. yiyemedim ya

zekiyeeeee
sorma cnm ya şimdi yan taraftan gelen kokularrııı duysan görüntüyü görsen muhteşemmm
üffffff anacım bbizde bu iştah varkennnnnn napcaz bilmiyorum vallaa:83::83::83:

menümü yazayım
sabah: 2yumurtadan yapılmış peynirli omlet(eşimle paylaştık)1 tane zeytin, 2 tatlı kaşığı pekmez,domates salatalık
gün boyunca: bir kase erik ve yenidünya
3 tane kepekli galeta, 1 domates, 1 salatalık,1 bardak light kola
3 tane günkurusu
akşam:1 tabak sebze yemeği, salata, 1 bardak light kola
ara:bir kase erik ve yenidünya

Son düzenleme:
Canlarım sizi üzmeye hiç hakkım yok, ama yazmaya konuşmaya da halim yok..Ben iyiyim merak etmeyin, hepinizi o kadar seviyorum ki
Yakınlarım bu kadar sormadı beni kötü olduğumu bilmelerine rağmen :26::26::26:
Arkadaş kimdir, hayat nedir baya şaşırmış durumdayım, iyi ki varsınız....

Biraz yalnız kalmak istiyorum sadece topiğe bakıyorum öylede neşe içinde yazacak halim yok..
Umarım düzelirim..

herkese iyi akşamlar bugün sabah babaanneme kahvaltıya die bir çıktık gidiş o gidiş anca geldik 10 sayfalık bir geçmiş ve maalesef çıkmam lazım kızımı uyutup e okula girmem lazım....

tek söylemek istediğim birşey var

DERYACIM ENERJİN İNAN BU MONİTÖRDEN BİLE YANSIYORDU NOLDU CANIM SANA.... SANA TEK DİYECEĞİM NOLUR HİÇ BİRŞEY İÇİN CANINI SIKMA ALLAHIM SAĞLIKLA İLGİLİ SIKINTILAR VERMESİN HEPSİ GEÇİCİ YANİ DÖNEM DÖNEM HEPİMİZ BÖYLE ŞEYLERİ YAŞIYORUZ KENDİNİ İİ HİSSETTİRECEK ŞEYLERE YÖNEL BU ARA... YİNE TEKRAR YENİDEN SÖYLEYECEĞİM ALLAHIM SEVDİKLERİMİZİN VE TABİKİ KENDİMİZİN SAĞLIĞIYLA DENEMESİN BİZİ...
DUA ET BOL BOL MANEVİYAT BÖYLE DÖNEMLERDE BESLENMESİ GEREKİYOR....
A.E.O

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz buraya gelince zaten diyet kendiliğinden oluyor...az az da olsa bu kilolar gidiyor sabrınız ve azminiz bol olsun....

ben sanırım bu akşam bir daha giremem herkese şimdiden ii geceler yeni bir hafta ve giden kilolarımız bol olsunnnn...

sen hep iyi ol canım:13::13::13::13:

yokluğun belli oluyor çok da özletme kendini

inşallah feraha kavuşursun canım.her zmaan yanındayız..

yalnız değilsin bir yerlerde seni görmeden,tanımadan üzüntünü küçük bir bilgisayar ekranından en içten samimiyetleriyle paylaşan dostların var.
hayat inişleriyle,çıkışlarıyla,üzüntüleri,sevinçleriyle hepimizin ve çok kısa
seni seviyorum ve üzülmeni istemiyorummmmmmm

yorucu bir haftasonu daha hayırlısıyla sona eriyor.haftasonları temizlikti gelendi gidendi daha çok yoruluyorum.çalışırken aslında dinleniyorum yarın yine yeni bir hafta ve iş günü hepimiz için bu haftamıızın güzel geçmesini diliyorum kızlarrrr herkese iyi gecelerrr

kızlar ben kaçar.........
az önc eplates lastigi ve küçük topunu sipariş ettimm netten bir kaç güne gelir..
inşşşş bırakmıycam bu kez platesii...

bugün topikte nöbetçiydim resmenn
kızlar kabızlık için mest form çayını şiddet ve hiddetle öneriyorum
saatli mübarek iç 6 saat sonra wc desinnn
kaçamak öncesi içelebilir

izlemm
bgün pek yogunsun anacım ugramadın hiççç

ben kaçtım kızlar byeeee

ayyy dimee yaaaa
cnm şimdi duraklama döneminden yeni çıktım yaaa
64 e çok yakınım yaniii
tekrardan yapıştırmak istemiyorum üzerime 64 ve 65 ikiliisnii
canımmm sen bana bakma aldanma benim hedefim 65 ve azmimde durdu gitti duraklamalardayım devammmmm göbüşün hakkından sen gelirsin
canımın içiiiiiiiii sen iyi olda cevap yazma
face de seni bir gördüm sonra düştüm kalkana kadar aha busaat oldu neyseki iyisin

sabah:
rafadan yumurta
kk beyaz peynir
4 zeytin
domates salatalık
2 bardak şekersiz çay
1.5 dilim cavdar ekmek

ara:
yok

öğlen:
4 kaşık kısır
5 tane zeytinyağlı yaprak sarma
2 tane mercimek köfte
1 tane gözleme
çay
nescafe

ara:
yok

akşam:
nesfit 1 kase

bugün spor yok maalesef ama bl bol koşuşturmaca var işler anca bitti şimdi girdim menümü yazmaya
su 2 lt
form çay 1 bardak kabızlık sorunumu hallettim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…