diğer topikleri geziyordum light pizza yapıyorlarmış acaba bizde bundan yapsak yiyebilirmiyiz
tarifi:
pratil light pizza
etimek
tavuksuyu
pizza harcı istediğiniz şeyler.
etimekleri tavuksuyu ile ıslıyoruz tepsiye diziyoruz üzerine pizza içini koyuyoruz fırınlıyouz hemen oluyo zaten çıkarıp kaşar rendesi ekliyoruz tekrar fırınlıyoruz
çok pratik nedersiniz en azından nefis köreltebilirmiyiz??????????
kızlar ben kaçar.........
az önc eplates lastigi ve küçük topunu sipariş ettimm netten bir kaç güne gelir..
inşşşş bırakmıycam bu kez platesii...
bugün topikte nöbetçiydim resmenn
kızlar kabızlık için mest form çayını şiddet ve hiddetle öneriyorum
saatli mübarek iç 6 saat sonra wc desinnn
kaçamak öncesi içelebilir
izlemm
bgün pek yogunsun anacım ugramadın hiççç
ben kaçtım kızlar byeeee
ben bazen şu geniş çavdar ekmeklerinin üzeine kanepe gibi hazırlıyorum istediğim malzemelerden kahvaltı için güzel oluyor da acaba tavuk suyu ağırlaştırırmı ki?
SEHERCİM özür dilerim canım ben senin sanmışım iyiki dogurmuşsun allah daha nice yaşlarını göstersin inşşş.canım çok teşekkürler telafi edeceğim bu hafta inş kilovermesemde artı çıkmam resim ekliym ilk pastam ama mazur görün :)
çok teşekkürler tülay evi hala toparlayamadım çook yoruldum ama güzel oldu
listen harika çiçekler açmış ellerine sağlık diyetimde ilk sabit kaldığım hafta bu güzel listede hiç hoş durmamış
bizim topiğin kızlarının hepsii güzel yaw maşallah
canım adım seher benim doğum günüm ekimde kızımın doğum günüydü teşekkürler
Canlarım sizi üzmeye hiç hakkım yok, ama yazmaya konuşmaya da halim yok..Ben iyiyim merak etmeyin, hepinizi o kadar seviyorum ki
Yakınlarım bu kadar sormadı beni kötü olduğumu bilmelerine rağmen :26::26::26:
Arkadaş kimdir, hayat nedir baya şaşırmış durumdayım, iyi ki varsınız....
Biraz yalnız kalmak istiyorum sadece topiğe bakıyorum öylede neşe içinde yazacak halim yok..
Umarım düzelirim..
günaydın tüloşşş
bugün bende gimtedimm yürümeyeee regliyim bu dönemlerde gitmiyorum ilk günleri
cnm ürünleri sipariş ettik etmeisnede neredne başlıycazzz biz ya açok ileri derecede yapıyor ebru şimdi:26::26::26::26::26::26:
derya ile konuşmuştum ondan ilk videoları var ama onlarınd ahepsini indirmekk derttt
net kotalı oldugu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?