80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diğer topikleri geziyordum light pizza yapıyorlarmış acaba bizde bundan yapsak yiyebilirmiyiz

tarifi:
pratil light pizza
etimek
tavuksuyu
pizza harcı istediğiniz şeyler.
etimekleri tavuksuyu ile ıslıyoruz tepsiye diziyoruz üzerine pizza içini koyuyoruz fırınlıyouz hemen oluyo zaten çıkarıp kaşar rendesi ekliyoruz tekrar fırınlıyoruz
çok pratik nedersiniz en azından nefis köreltebilirmiyiz??????????

ben bazen şu geniş çavdar ekmeklerinin üzeine kanepe gibi hazırlıyorum istediğim malzemelerden kahvaltı için güzel oluyor da acaba tavuk suyu ağırlaştırırmı ki?

bende aldım bugün mest form çayı tadı bildiğiniz form çayı bakalım yarına görürüz etkisini..bende kaçtım ii gecelerrr...

ben bazen şu geniş çavdar ekmeklerinin üzeine kanepe gibi hazırlıyorum istediğim malzemelerden kahvaltı için güzel oluyor da acaba tavuk suyu ağırlaştırırmı ki?

valla hiç bir fikrim yok zten light pizza yı da ilk defa duydum ama cazip geldi bana bi sorayım dedim olurmu olmaz mı diye

ayy bide a101 den bi tane boxer aldım kendim için s-m olanını aldım siyah gayet güzel oldu tavsiye ederim beyaz pembe siyah bide ten rengi vardı fiyatı da ii 2 kusur bişiii.......

SEHERCİM özür dilerim canım ben senin sanmışım iyiki dogurmuşsun allah daha nice yaşlarını göstersin inşşş.

CANIMMM noldu güzelim gözünü seviyim de bari neyin var ayyy içime dert düşürdün. deryacımm vallahi billahi elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım varmı yapabilecegimiz bişey? böyle üzgün suskun hiç beklemedigi bi insandan darbe yemiş gibi bi halin var sakın ola kimse için kendini yıpratma önce SEN gelirsin herkesten önce. seni seviyorum bal böcüğüm

ı love you deryaaa
ı love you deryaaaaa
ı love you deryaaaaaaa
ı love you deryaaaaaaaaa

günaydın kk nın çıtırları hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorummmm

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :81::81::81:

günaydınn herkesee

oyy dün bütün gün kös kös oturucama iş yapsaymışım bugün için çok hayrlı olurmuş nevresimleri söktüm evi toparladım .çektirdim ..şimdi bi toz alıp silmeye başlıcam ..

nihalcim bendim o canım .eksi çıkmana çok sevindim inş aynı tempoda devam .. şu mamaya bende bakıyım bakalım neymiş o merak ettim :26:

Deryacım yanındayız canım sen yeterki iyi ol

yalancı pizzada icat edilmişmi sonunda funda bence mantıklı özellikle pazar kahvaltılarında denene bilir :26:

banuşş hayırlı olsun kuzum plates ürünlerin valla sen yazdıkça bende heves ediyorum bu sabah alarmı 7 e kurmuştum ne bu ben yürüyüşe gidicektim kalkıp camdan baktım baktıım sonra yattım tekrar görende beni 11 e kadar yatıyo sanar ama aksine 8buçukta kalkarım .1 saatlik uykumdan vazgeçemiyorum yaa niye böyleyim ben :84:

günaydın tüloşşş
bugün bende gimtedimm yürümeyeee regliyim bu dönemlerde gitmiyorum ilk günleri
cnm ürünleri sipariş ettik etmeisnede neredne başlıycazzz biz ya açok ileri derecede yapıyor ebru şimdi:26::26::26::26::26::26:

derya ile konuşmuştum ondan ilk videoları var ama onlarınd ahepsini indirmekk derttt
net kotalı oldugu için

günaydı kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum

deryacım umarım her şey yolundadır üzülme canım su akar yatagını bulur

banucum ben netten bi siteden 12 tl.ye ebru şallının plates 1 cd sini aldım.yeni başlayanlar için en idealı oymuş.ama benim evdeki pc vista oldugu için açmıyor dvd yi.bu hafta format attırıp windows xp yükleteceğim bide dvd sürücüsü bakalım işe yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…